Sığınmacı ve kaçaklar Türk vatandaşlarını gasp ediyor, bıçaklıyor, öldürüyor! Konya'da Fatih Büyükziyanak 31 Temmuz günü 3 Suriyeli tarafından gasp edilip, öldüresiye dövüldü. Fatih ölümden döndü. Bu olayları halktan saklamaya devam edin, çünkü siz Türk'ün gerçek düşmanısınız! Böylece Konya ' da ve Karaman civarında, BİR ay içinde; 7 Türk saldırıya uğradı. İkisi komada! Birinin ayağı sağlam kırıldı, biri kezzapla yakıldı ve dördü orta ölçekte yaralandı. Konya sessiz kaldıkça, bu saldırılar devam edecek.. Kendisine, acil şifalar diliyorum
Konya 'da BİR Türk daha ;Suriyeli teroristler tarafından öldüresiye dövüldü. Ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendi adaletinizi kendiniz sağlayın güzel kardeşlerim ama şu lafıma dikkat edin ‘çarenizin kalmadığı noktada’ yani artık son çareniz. Hiç korkmayın çünkü arkamızda kimse yok ☺️ Gözünüzü karartın, mecburuz mecburuz. Ama duamdır başımıza gelmesin rabbim korusun.
Türkler kürtlere bas kaldırdığı kdr suriyelilere kaldırmadılar: surililer ilk geldiklerinde tencere tencere yemek yapıp götüren yine Türk halkıydı fakat şu zamanda birlik olmamız gerekirken hala çoğunuz kürtlere ayrımcılık yapıyorsunuz. Bölünen bir milletin sonu Budur
Pkkalı olmayan kürtlerle sorunum yok. Ama çoğu, pkkanın partisi hdp ye oy veriyor. Bunlar, Suriyelilerle ittifak halinde olarak; Türkleri yok etmeyi deneyecekler. Zira pkka başarısız olduğundan, ABD; suriyeliler, Afganlar ve Pakistanlılar'dan 15 milyon takviye yaptı. Ama yine de başarısız olacaklar. Zira Türkler bir toplansa, ortada Suriyeli göremiyoruz.. Halen savaşçıyız, yeter ki uyanabilelim..
Pkklı olanlar doğulu kürtler degıl. Algı yapan kendine kürtüm diyen ama alakası olmayan israil ve irak tohumlarıdır ha birazda suri. Ülkeye din kardeşlerini sokan da rizeli malum kişi. Bu haldeysek onun yuzunden ama kalkıpta tum rizelilere vatan haini demiyoruz algı yapıp diyebilirdikte tıplı kürtlere yapıldıgı gibi.
Vallah bilemiyorum, HDP doğuda çok yüksek alıyor.. Senin Atatürkle ve Laik TÜRK devletiyle sorunun var mı? Kürdüstan istiyor musun? İstemiyorsan, sorunumuz yok..
E ulkede baska kim kaldı? Zaten kimse saf Türk degıl herkesin kökeni ordan burdan. Tc halkında birlik olma sorunu var. Tc halkı birbirlerini yemeyi bırakırsa belki Umut dogabilir
Derdin ne? Kobani savaşında suçsuz kaç kişi öldürdü senin kürt dediklerin haberin var mı tiktoka gir bak kürdistan diye havlıyorlar. Evi arabası olan kaç kürt yardım alıyor beğenmediğin devleten haberin var mı? Şu ülkede TÜRKLERDEN BAŞKA EZİLEN YOK kürt dü şimdi suriler geldi yaşıyorsunuz ülkemizde hala da nankörlük şimdi deme canakkalede benim dedem de savaştı şimdiki kürtler o kürtlerin tırangı olamaz şu an türkiyede toplasan %5 vatan sevdalısı kürt vardır şimdi bir savaş çıksa hadi saldırın kürdistanı kurucaz deseler önce siz vurursunuz bizi
Ege, Akdeniz ve Marmara, ülkenin bel kemiği. Buralar da laik Türk Milliyetçisi. Aynen benim gibi. .. Zaten bu bölgenin halkı da yüksek eğitimli olup ülkeyi kalkındırmaya yetecektir. Pkkalı olmayıp Türkiye'nin üniter yapısını savunan kürt vatandaşlarımız da ülkemizin tarımsal ve madencilik yönden kalkınmasına yardımcı olacaktır. Zira Güney doğu ve Doğu Anadolu; mera hayvancılığı, madencilik, petrol ve tarım arazileri bakımından çok zengin olmakta. Pkka yüzünden, hepsinde geri kalındı. Bu durumda Bölge halkı, Türk devletine bağlı yaşamayı kabul etmeli; boşnaklar, Arnavutlar, Çerkezler ve Lazların kabul ettiği gibi.. Aksi halde Türk devleti yıkılmaz ama bölge de gelişemez.
Ben kastamonulu testime göre %100 türk üm aynı şekilde şerife bacının sait onbaşının canakalede can vermiş onlarcasının torunuyum. Bugun savaş çıksa bu ülkede 3 yaşında kızım var onu dahi feda ederim vatanım için... kararenizde çok az vatan haini bulursun
@Busrrrrrr Karadeniz de akp ye oy veriyor. Zafer partisi, bir türlü yükselmiyor maalesef. Bu yüzden Karadeniz'den umudu kestik.. Trabzon'daki arap istilası ve bölge halkının sessiz kalması, beni çok üzüyor.. Umarım Karadeniz halkı, 2023 e kadar uyanıp; Zafer partisine oy atar. Aksi halde, bir daha seçim olmayacak. Çünkü kaçaklar, vatandaş yaplacak ve daha fazlası getirilecek. Bunlar da vatandaş yapılacak. Böylece, akp gitmeyecek. 2023 son şansımız..
Siz boyle ırkcı olduğunuz mudddet ezdiginiz afganlı da surıyelıde gelir boyle ülkeyi böler deler geçer. Haşa kurt Türk ırkcılık meslesı yapıyorsunuz. Boyle diyen bir millet varken tabi ülkeyi bölmek isteyen Mezopotamya ya ayrı bir ülke kurmak isterim adam Doğu karadenız harici Türk milliyetcisidir diye ötekilestirme yapıyor sonra vay efendim kurtdisyan kuracağız demısler diye ağlıyorsunuz. Sen memleketenin her köşesine sahıp cıkamayan ötekilestirip ayıran birisin senden bir sürü daha var bu yılda bile. Dışarıdan gelen adam da boyle böler ülkeni. Once siz kendi ülkenize sahıp çıkacaksınız. Ki bu ülke eninde sonunda ne kurte ne laza ne turke kalacak. Araplar geldi böldü hepınızı iyice. Şu an ki durum bile 20-30 sene sonrasını belkı daha erken 10-15 sene sonrasını açıklıyor. Araplasıyoruz.
Kendiyle çelişiyor arkadas. Önce kurdistandan dem vurdu sonra Karadeniz Doğu hariç Türk milliyetçiliğini ayakta tutan egedir vs dedi bu lafınla tc ortadan ikiye bölüyorsun sonra gelip burada Suriyeliler ülkeyi kusattı dıyorsun kurdistan kurma meselesinden dem vuruyorsun. Bu nasıl bir celıskı
Güçlü ülke olmak, TÜrk milliyetçiğinden geçer. Avrupa neden çok güçlü veya Rusya? Ya da Türkiye neden; 1930--1947 yıllarında altın çağın yaşadı? Hep ulus devleti sayesinde! Millet duygusu olmayan toplumlar, zayıf toplumlardır. İşte Amerika, bu yüzden hep; kürtçülüğü, siyasal islamı destekledi ki millet duygusu ölsün ve başarılı da oldu. Ancak bu böyle gitmez, uyanış; Marmara, Ege ve Akdenz'den başlasa da hepsine yayarız.. Hiç bir bölgenin, özerklik kazanmasına müsade etmeyiz! Her şeyin çözümü, doğru düzgün eğitim vermektir. Zafer partisi iktidarında, hepsi gerçekleşecek ve bir güçlü ulus devlet olacak; aynen Rusya gibi.. Ayrıca bu vatanın gerçek sahipleriyiz, sonradan gelmedik. Bununla ilgili, bilimsel yazım da mevcuttur. Yani, ulus devlet olmak istemek ; tamamen meşru hakkımızdır Türkler, Anadolu'nun İlk Sahi̇bi̇di̇r: Okuyup Öğrenelim ↗
Ülke senin de ülken yani öyle görüyorsan. Siz biz senin sizin ülken degil benimde ülkem bizimde ülkemiz diye bagrıcaksın benim vatan seven kürt tanıdıklarım bizim ülkemiz diye bahsediyor çünkü :) asla senin ülken demez öyle birine de ben asla benim ülkem demem aynı savaşta sırt sırta savaşırız. Sen içinde kurdistan hayali kuran pkklı şrfzler gibi konuşuyorsun ha bu arada kürdistan asla kurulmayacak bu kafayla giderseniz vatansız kalacaksınız kürt cok arkadaşım var ama suriyeli afkan sadece düşmanım olur.
@Busrrrrrr Diğer partililer ( altılı masa) hizmet ediyor. Akpnin gitmemesi için her şey yapıyorlar. Bu yüzden bir milliyetçi altılı masayı desteklememeli. Şöyle ki;
1. Altılı masa, Suriyeliler konusununda hukumete anlaştıklarından;, gündemlerine getirmiyordu. Şöyle ki; "Gönüllü gidenler gider ve zorla göndermeyecez" diyordu. Ümit Özdağ çıktı, zorla gönderecem dedi ve sadece İyi parti söyleminde, değişikliğe giderek ; " kaçakları gönderecem" dedi. İyi de akp işini sağlama almış ve hepsine oturum vermiş. Yani Bunlar, kaçak değil ki... Nasıl olacak bu iş? Yani altılı masa, suriyeliler konusunda samimi değil
Zafer partisi ise diyor ki ; "oturum ve vatandaşlıklar hukuka aykırı, ilk önce bunları tek bir kararname ile iptal edip öyle sınır dışı edecez " diyor.. Gerçekten de hepsi, hukuka aykırı verilmiş.. İptal edilmeleri, tek bir KHK ya bakar..
3. Altılı masa, Mansur Yavaşı aday olarak göstermek istemiyor ve adı da konuşulmuyor. Bay Kemal, kendisini ön planda tutuyor. İmamoğlunun adı da çok sık gündemde.. Bunların hiç biri, Erdoğanı geçemez. Zira Kemal de "Ekrem de eş cinsellere evlilik getirecem ve Demirtaşı serbest bırakacam" diyor.. Böylece akpden, dinci ve milliyetçi oylar kopmuyor. CHP anketleri ise, tamamen yalan..
4. CHP VE iyi parti diyor ki ; "Erdoğan getir erken seçimi ve aday olmanı destekleyelim" diyor. Erdoğan da bunu istiyor. Çünkü, ekonomi 2023 kışında iflas edecek ve İMF'nin kapısını çalacağız.. Bunların üstüne de seçim, zamanında yapılırsa; Erdoğan aday olamıyor. Bu yüzden erken seçim olmamalı ki akp, kesin kaybetsin.
5. Ümit ÖZDAĞ nasıl hukumete hizmet ediyor ki ; tüm akpli belediyeler kongre salonlarını iptal ediyor. Hataya girmesi de engelleniyor. Afişleri de yırtılıyor. Seçim faaliyetlerini yapması da kaymakamlık/ Valilik nezdinde engelleniyor. Ama sarı muhalifete yasak yok. Ayrıca chpli belediyeler de kongre salonlarını iptal ediyor.
Yukarıdaki kürt kardeşimin de dediği gibi kusura bakma benim oy vereceğim bir Atatürk daha yok hiç biri hiç bir halta yaramaz tayipcigim de başa gelmeden herşeyi diyordu 😊😊
Benim tek hayalım bu ülke için; akp denen verem partinin artık gitmesi. Adaletin hukukun bir işe yaraması bu topraklarda. Eğitimin adam gibi olması saglık sisteminin her geçen gun kotulesmemesini isterim. Afganlı Suriyeli 5 para etmeyenlerin defolmadınız isterim. Kurdistan olay ile bir bilgim yok ilgim de yok sadece anlatmak istediğim hala Türk Kürt ayrımı olursa ülkeyi bölmek isteyenlerin emellerine ulasacagıdır. Ki dusmanı cok uzakta aramamak gerekir. Ülkenin içine eden malum parti en büyük kanıtı bunun…
Zafer partisi dışında, 15 milyon kaçağı gönderebilecek parti yok. Hepsi yalancı.. Ama harbi de bu gerçek ki Suriyeliler, afganlar ve pakiler sizlere de saldırıyor.. Adana'da kürt ve suriyeliler Haziran'da bir birine girdi.. Bir olup bunları gönderecez.. Yoksa bunlar, hepimizi yok edecek. Ben, bundan eminim..
biz kiTÜRK KÜRT KENDİ İÇİNDE ÜLKEYİ PAYLAŞAMAYAN 2 HALK OLARAK BİR SAVAŞ ÇIKSA BAŞKA BİRİNE ASLA ÜLKE BİRAKMAYIZ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA BÜTÜN DÜŞÜNCELERİM SUYA DÜŞTĞ BENİM
kürdüstan istemeyen kürtlerle sorunumuz yok. Zaten Zafer patisine , kürtlerden de oy gidiyor. Çünkü kürtler de suriyeliler gitsin istiyor. Özellikle Şanlı Urfa, Gaziantep, Adana kürtleri ve Mersin kürtleri, suriyelilerden bıkmış. Sürekli bıçaklı kavgalar ve tacizler yaşanıyormuş. Hepsi, Ümit Özdağ'a desteklerini açıklıyorlar. Buranın kürtleri, normalde akpye oy veriyordu. Şimdi Zafer partisine ufaktan kaymaya başladılar.. Zafer partisi dışında, kimse bunları göndermez!!! Zafer partisi, göndereceğim diyene kadar; altılı masa, göndereceğim demiyordu bile.. şu an Zafer partisi, iki ayda; %0 ,5 den %8 e çıktı. Hızla da yükseliyor.. CHP ve akp seçmeninden destek gelirse, ikinci parti olarak; ikinci tura kalır. Aksi halde, üçüncü parti olur ve altılı masa kemali aday olarak gösterir. Böylece akp yeniden seçilir.. Bundan sonra da 15 milyonu aşkın kaçak vatandaş yapılır. Yenileri gelir, bunlar da yapılır ve akp asla gitmez. Zafer partisinde başka, çare yok!
Ali babacan mıydı zAfer partisinde ki oysa o adamın konuşmasını begenıyorum ama unutma bir zamanlar tayyıptte cok iyiydi çoğu kişi onu sevıyordu ilk zamanlar iyi de iş çıkardı ama sımdı anamızı ağlattı gençler olarak
Akp nin Abd ajanı olanı belliydi ama. Zira Amerika'dan sıcak paralar akıyordu, bop eşbaşkanıyım diyordu, tüm orta doğu ülkelerini böldü , ege adalarımızı yunanlara verdi, fabrikaları da ABD ye sattı ve şimdi de Doğu Akdeniz'deki haklarımızdan vazgeçti. Ancak Ümit Özdağ'ın safı belli. Babası, kemalist bir subay. Amerikanın adamı Adnan Menderesi, devirmekte rol aldı. Ümit Özdağ'nın Kendisi de nice TSK subayları, istihbaratçlarıı, polisleri ve milliyetçi bürokratları yetiştirmiş. Hepsi, Ümit ÖZDAĞ'a bilgi aktarıyor.. Bir ABD , Ümit ÖZDAĞ'ı istemiyor ve sürekli kendisini hedef alıyor. Çünkü ABD, Suriyeliler eliyle Türkleri yok etmeyi planladığından ve Suriye'de kürdüstan kurulması için: Suriyelilerin gitmesini istemiyor. Bunların hepsi, İsrailin güvenliği için!!! İsrailin güvende olması için de bölgede süper güç Türkler olmamalı. Dinle yönetilen , bir saltanat olmalı ve bu saltanat, sürekli iranla savaşmalı. Böylece İsrail , güvende olacak.. Lakin din devletini ancak kaçakların eliyle kurabilirler. Zira Türk genliği, laik kemalist olarak yetişiyor. Zafer partisine oy veriyor.. Anketi, attım.. Aynı projeyi, 100 yıl önce, Ermeni ve Rumlar üzerinden denediler. Ama başarısız oldular ve yine, başarısız olacaklarını umuyorum. Lakin 2023 de zafer partisi seçilmese , millet sonradan uyanma yöntemiyle bunları sınır dışı etmeye kalkarsa; çok ağır kayıplarımız olacak. Zira arkamızda, devletimiz olmayacak ve savaşı kazanabilsek bile; 50 yıl kendimize gelemeyecez. Vietnama bakın! Savaşı kazandı ve Amerikalıları yurdundan attılar. Ama kendilerine, gelebildiler mi? Çok uzun yıllar sonra.. Bu yüzden 2023 de Zafer partisi desteklenerek; iktidara getirilmeli. Aksi halde, çok ağır bedeller ödeyerek vatanımızı geri alacaz. İşte bu gerçeğ, kimse görmediği için: 15 milyon kaçak ülkemize geldi. Hızla da artıyorlar.. Bunla ilgili, ayrıntılı bence de yazdım. Ben, iç güvenlik uzmanı AVUKATIM BOP Projesi̇ Nedi̇r? Türki̇ye, Suri̇ye Olur Mu? Okuyup Öğrenelim ↗
Zafer partisi dışında, çözüm yok. Zafer partisi demek, vatan demek Bu yüzden, her yerde reklamını yapıyorum. Zafer partisi, iktidara gelemese; 20 yıl sonra, keşke Zafer partisine verseydik diyeceksiniz. Çünkü Zafer partisi iktidar olamaz ise, akp iktidar olacak. Altılı masa, beceriksiz aday çıkaracak. Zira hukumete çalışıyor. Zaten Kemal, aday benim diyor.. Neyse, siz böyle devam edin. Suriyeliler iktidara geldiğinde, pişmanlık hissi duyacaksınız ama son pişmanlık, fayda etmez
Hiç öyle büyük konuşma. Gözünü kestirip taciz ederlerse ne yapacan? Her halukade suriyleiler gitmese, nüfusları bizi geçse ; bilmem kaçıncı eşi olacaksın
Padişah, Rumları da göndermiyordu. Ama Türk milleti, NASIL da gönderdi değil mi? Sizler milli güvenliğimiz için tehditsiniz bu yüzden de Akp gitmese BİLE Türk milleti sizi gönderir. Suriye 'de savaş bitmiş, insanlar müthiş hayat yaşıyor, hepsinin video görüntüsü geliyor ve git ülkende askerlik yap.
Sen kendi ülkeni savunmayan karına kızına tecavüz edilip öldürlemsine göz yuman bir ırkın şeyisin.. Sen ve senin gibiler benim vatanımı savunacaksa yok olsun bu vatan şehitlerimin kemiği sızlamasın
@filnecati31 Senin tek amacın çoğunluk tarafından kabul edilen bir görüşün zam zıttını söyleyerek milleti sinirlendirmek. Senin gibileriyle tartışmaya değmez.
Senin suriyeli olmadığın belli ama olsanda olmasanda onlarla birlikte senin gibi hainleri de postalamak istiyoruz bu ülkeden açık ve net bu ülkenin asıl vatandaşlarının hakkını yiyorsunuz hepsi sen ve senin gibilerin boğazında kalsın