CNN Türk ekranlarında 'Hafta Sonu Ana Haber'i sunan Semiha Şahin, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerce düzenlenen hain saldırı haberini sunarken, öldürülen kadın teröristi ''şehit oldu'' diye anons ederek büyük bir skandala imza attı. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Şahin için sosyal medya kullanıcıları CNN Türk'ten açıklama bekliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
CNN Türk spikeri öldürülen PKK'lı teröristi "şehit" olarak anons etti! CNN Türk'ten bir açıklama bekliyor musunuz?
Bugün Tgrt Haber'de izledim. Kesinlikle bilinçli söylenmiş bişey. Dil sürçmesi yanlışlığı falan yok kasıtlı olarak söylenmiş bişey ve Türk halkına hakaret olarak kabul ediyorum ben bunu. Hürriyet gazetesinin maarifetlerini çok iyi biliyoruz. Bu kadın hakkında soruşturma başlatılsın ve sürülsün.
Bu ülkede teröristler barış elçisi gibi sunulur oldu, devletini ve milletini sevdiği için milliyetçilik yapanlara da terörist gibi bakılır oldu. Ne zamanlara kaldık. Teröristleri barış elçisi gibi sunanlar en kibar tabirle şerefsizdir, adidir, aşağılıktır.
Anladığım kadarıyla kadında bu sözü rahatlıkla söyleyecek bir potansiyel fark ettiler. Akp gündemi değiştirmek için bu kadına bu sözü Cnn Türk aracılığıyla söyletmiş olabilir.
" Ben oğluma helal lokma yedirmedim" diyen bir başbakan vardı, onun ki dil sürçmesi oluyorsa bunun ki ala ala olur. Bizzat haberi seyrettim, kızın olaydan farkı bile yok, ya Unutkanlık ya da Ekranda yazılan yazıda Bir İbnelik var. kızın orada ki psikolojisini, bir kahvede oturan adam çözemez. oraya oturan bir kişi, Karşısında yazılan yazıda " p. orno" yazsa bile Düşünme etkisinde olduğunu bırakın, adeta Birer Medya Zombisi gibi. Kıza Yüklenmek başlı başına hata
Semiha Şahin baktığınız zaman aslında vatansever biriymiş gibi gözüküyor. Sosyal medya hesaplarına bakın geçmişte paylaştığı Türk bayraklı Atatürk'lü paylaşımları var. Vatansever bir insanın böyle bir şeyi bilerek söylemiş olması mantıksız geliyor belki de dili sürçmüştür yanlışlıkla söylemiştir gerçekten de. Fakat ne spikerden ne de CNN Türk kanalından henüz bir açıklama gelmemesi beni şüpheye düşürüyor kasten yapılmış da olabilir ki öyle gözüküyor.
Şeyi hatırlattı Flash TV haberde Mustafa adında spiker "Suriye sınırımızda yetkililer açık ifade etmese de bir g*t korkusu başladı" demişti :D Ondan sonra özür dilerken de yine aynı cümleyi kurmuştu.
Dil sürçmesi değil psikolojik olarak dengesi bozulmuş. Bütün herkesin kadına yüklenmesinde gerek yok. Zaten bir açıklama da bulunur yetkili kişiler.
Yazıklar olsun CNN Türk yerine CNN PKK yazsınlar her zaman zaten bu kanal Türkiye'ye yön vermeye çalışan hainlerin yuvası oldu şaşırtacak bir şey degil
Suratında gram meymenet var mı ki söylediklerinde bir hayır olsun bunun neye hizmet ettikleri aşikar olarak ortada olduğundan yapılacak açıklamada pek umurumda degil
En İyi Cevaplar