Saçmalık saçmalık saçmalık. Kimse bana din birliği palavrasından bahsetmesin. Dini inancım tamdır ama dini birleşmeden doğacak güce inancım sıfır ! Araplar hiçbir zaman biz Türklerin iyiliğini düşündüğünü tarihin hiçbir döneminde göremezsiniz. Onlar sadece kendi çıkarlarını düşünen bencil insanlardır. Tıp ki İngiltereyle birlik olup bize cephe açtıkları gün ki gibi. Şu dünyada en nefret ettiğim ülkelerin başında arap ülkeleri gelir.
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Bizim Araplarla değil Türki cumhuriyetlerle bir ordu oluşturmamız lazım. Arap'ların geçmişi ortada, mazallah yine sırtımızdan vuruverir bu dönekler
Ne kadar müslüman ülkesi varken bizim zor vaktimizde bize ***tir çektikden sonra ülkenin salaklığı olarak görüyorum adamlar mal muamelesi yapıyor sizde müslüman kardeşim diye bir taraflarını yalayacaksınız ula suriyeli erkekler burda saklanıp mikrop gibi bölünerek çoğalıyor türk askeri desteğe gidiyor müslüman kardeşlerinizi başınıza tac edin ben bu ülkeden umudu kestim 2000 den sonra bozmaya başlamış bugünden sonra düzelmez
En İyi Cevaplar