AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Saygısızlık bu ne kadar cahil var ülkede ya inanmıyorsanda saygı duymalısın
Kesin dava açıp işlerine geri dönerler
@Xusioan insanlardan nefret ediyorum.
Tamam Ama beni dahil etmeden nefret et🤣
Bu medeniyet değil ateist bile olsam lafa gelince özgürlük laiklik diyosunuz saygı duyucaksiniz size duyulmasini istiyorsanız
Şöyle ki bu çok insan dışı bir tavır ve saygısızlık. Mesela birisi de çıkıp onların içmesiyle alakalı dalga unsuru şeyler paylaşsa hadi onu da geçtim saygi duyduklari değerlere laf uzatsalar eminim kızarlar. Empati yapmak gerek. Ne yapıyorsan da saygıyla yap..
Kesin dava açıp işlerine geri dönerler
İnançlı olmayabilir sın ama bu sana dalga geçme din üzerinde eğlenme hakkı vermez saygısızca bir davranış olmuş hak etmiş ler yani her konu da bir saygın anlayışın empatin olmalı
müslüman olmayan biri olarak söylüyorum bu yapılan saygısızlık
Hristiyan misin yani
@Xusioan deistim
Herkes özel hayatında özgürdür. Kısıtlanamaz. İş yerinden çıktıktan sonra işvereni ilgilendirmez
Senden bazı arkadaşların özel hayatlarında fahisr diye bahsetse önemsemez misin? Yani düşünce özgürlüğü var, ozel hayatlarinda olmuş diye düşünür umursamaz misin?
Düşünce özgürlüğü var ancak başkalarının sınırını geçmemek kaydiyle
Siz hiç Türkiye de bir Hıristiyana veya Yahudiye onların dini gününde hakaret eden gördünüz mü göremezsiniz
Dinlere inanan kalmadı artık biz arap değiliz isteyen gitsin sıctıgı boka tapsın inanmayana saygı duyun la
Hangi saygı? Biz onların Hristiyan yahudi Müslüman olmasına bir şey demiyoruz. İsterlerse o tabağa sıçtığı boklarini yesinler. Kadir Gecesini rakılarla kutlayıp onuda paylaşmalarina kızıyoruz.
@ÇevikYiğit kimsenin s2nde değil kadir gecesiymiş bilmem ne gecesiymiş çok rahatsız oluyorsanız takip etmezsiniz insanları bukadar basit.
@ÇevikYiğit İnsanlar Kadir gecesini rakıyla kutlayabilir, kabul etmen zor ama anayasal hak aslında bu. İnsanların kendi halinde bir an geyik olsun diye yaptığı bir şeye bile kuduracak kadar sorunlu iseniz, herhangi bir din veya görüşü savunmayın.
Çünkü böyle bir zihniyetle olsanız olsanız fanatik olursunuz
Hikaye atmayı unutma
Mustehak olmuş. Oruç tutmayabilir, dine inanmayanilirsin ama dalga gecemezsin saygı duymalisin
Dalga geçebilir. Dine saygı duymak zorunda değil kimse. İnananların inanma hakkına saygı duyulur sadece.
Nereye varicaz boyle peki. Herkes herkesin inanciyla alay etsin oz mn
@JuanyEmma boş boş konuşuyorlar, saygı saygı ve saygı... Git iç size kimse içme icemezsin demiyor ama. dalga geçme edebin iç ağzinla iç... Mustehak olmuş kovulmalarin
Anlamiyorum ya
@JuanyEmma fikirsizim
Bazen kıyamet kopasa da gitsek diyorum
Kopsun ya daha ne kaldi ki
@JuanyEmma çocuklar için dönüyor dünya...
İşden kovulmaları gâyet normal ve doğru bir karar. Pegasus'un tepkisinde gecikmesi ise onlara karşı saygımın azalmasına sebeptir. Daha hızlı bir tepki beklerdim.
İnsanlar birbirinin görüşüne saygı duyması gerek inanmıyor olabilirsin ama bunu başkasının inandığı değerlere saygısızlık yaparak yapamazsın karar ağır olmuş farklı cezalar verilebilir
Konu din değilde başka bir olay olsaydı çoğu kişi
Kovulmalarını haklı bulurdu ama kendine insanlara inançlara saygısı olmayan kişilerin yaptığı işe de saygısı olabileceğini düşünmüyorum
kovmak tamamen toplum baskısından ama bu kişilerinde yaşadıkları ülkenin dinine ve toplum yapısına saygılı olması şart ne halt edersen et ama gizli tut
Inanmak inanmamak ayri da dalga gecmesi hos degil. Inanmasi inanmamasi ayri onun problemi de bu calisani bu yuzden isten cikarmak da hos degil. Keske herkes kendi isine baksaydi
İnanmak zorunda değiller ona eyvallah. Madem bu saygısızlığı yapiyorlar bari kayda alıp paylaşmasınlar.
İyi olmuş. Saygısızlık bir yere kadar.
Firma da imajını düşünüyor tabi.
allah ıslah demicem canım islerinden oldular yanı ıslahlık oldular zaten.. akıl fıkır versın dıcem..
Baska zaman olsa sorsan bırkonuda muslumanız derler tutmak zorunda deılsın ama saygında yoksa mulumanda deılsındır. ınsanlara saygı kendııne edepsızlık dıyorum buna
Bu ülkedeki kadar din düşmanlığı daha başka bir ülkede yok. Elin gewurları empati yapmak için Müslüman öğrencilerle oruç tutuyor.
Bu zavallıları Müslüman olarak gömeceğiz değil mi!
Bu kişiler medyada bu kadar yankı yaptı mı ya da gereken cezayı aldı mı?
Bu insanların canlı bir şekilde derileri yüzülse bile üzülmem aslında. İnsan nereden geldiğini kim sayesinde nefes aldığını hiçbir zaman unutmamalı… Rabbim zaman tanıyor işte herkese bir şekilde.
Bence çok isabetli karar olmuş, içimizde yaşayan gayrimüslimler bile saygı gösterirlerken bu andallavallar da dinimizle dalga geçiyorlar. Aslında bunlara tüm meslek yollarını kapatacaksın.
islama inanmak zorunda değiller amaaaaa islama saygılı olmak zorundalar. çok büyük saygısızlık ve terbiyesizlik bu.
Çok iyi olmuş
İsabet olmuş
Godugumun Yahudi dölleri
Fitne bozgunculuk huzursuzluk...
Tek bildikleri bu
Sütü bozuk mundarlar
Dalga geçilen bir şey yok o sizin kendi islamcı kırılganlığınız
Bir daha benim sorularimda yorumunu kendine saklarsan sevinirim
Sacma, sizene milletin rakisindan eglencesinden herkes kadir gecesine ve Allaha inanip secde etmek zorunda mi
Yaptıkları hoş değil terbiyesizce ama işten kovma ağır olmuş sanki uzaklaştırma olabilirmiş
Bence tam da yerinde olmus
Uyarırdım kovmazdım
Dini inancım beni bağlar kimseyi dini inanışı ve tavrı için bu derece yargılamam
Özür dilemeleri gerekiyor neticede bu o geceye inanan herkese bir saygısızlık. Kovmaktansa baska bir ceza da olabilirdi ama hak etmisler. Insanlık lazım önce gerisi sonra gelir.
@Caglacet benim önem verdiğim geceye diğerleri önem vermek zorunda değil. Neticede kimseyi öldürmüyorlar. Kafalarına göre içiyorlar. Haa günahları boyunlarına karar allahın o ayrı
haketmişler
inancın olmayabilir ama inancının olmaması islamla dalga geçme hakkı vermez sana
iyi olmuş
Dinle dalga geçilmez saygı duyarsın inanmasan da dine ve o dindekine saygın olur. Yani kovulmalarına aşırı sevindim
bidaha pegasus kullanmıcaz demek ki. kişinin kendi özel hayatı kendisini ilgilendirir. pegasus işlerini yapıp yapmadıklarına bakmalı.
Ne güzel iş ya. Bakara makara diye alay edenler bakanlık yapıyor. Hata yapan işçiyi işten kov ama. Bakın haklılar demiyorum. Cumhurbaşkanının bile olaylardan kandırıldık diyip sıyrıldığı bi ülkede yaşıyoruz. Belki onlar da kandırılmıştır 😉
Arttırıyorum. Belki o yazıyı yazan kasten yazıp onları belki de kurumunu yakmak istemiştir.
Doğru bir karar verilmiş. Kimsenin milli değerlere ve inançlara saygısızlık yapma hakkı yok.
Bir din ile dalga geçmeleri hoş değil, lakin kovulmalarina da sebep olmamalı
Din ile dalga geçen elbet dalga geçilecek duruma düşer.
Mübarek günü konu alarak böyle bi paylaşımda bulunmaları kabul edilebilecek bişey değil isabetli bi karar olmuş
Bunun özel hayat olduğunu iş ile ilgili olmadığını anlayamayan pegasusun aklına tükürem
Kovuldukları iyi oldu müslüman değilerse bile saygı duymaları lazım resmen dalga gecmişler pislikler
Tebrikler pegasus.
Kendi aralarında alay etöeden yapsalar neyse. Diğer türlüsü bunu gerektiriyordu.
Tamam da bu fotoğraf hangi gün çekilmiş? Bu küstah yazıyı eklemeye kim karar vermiş? Oradakilerin ortak görüşü mü bu? Kafama takılan noktalar.
İyi olmuş. Ne gerek var dine saldırmaya. İçiyorsan sessiz sedasız iç, kandil mesajıyla bunu yapmak terbiyesizlik. İnanmıyorsan da saldırma.
Büyük saygısızlık meslekleri de elinden alınsaydı keşke
Umarım bir daha çalışamazlar.
Umarm öyle olur
Bu ülkede pek inanmıyorum ama
Doğru
Az bile olmuş herkesin dini kendine saygı duyucaklardı
Kesinlikle öyle
Bence uyarı verebilirlerdi. Ancak insanların inancı, gelenek, göreneği ve değerleri ile dalga geçmek olmaz buda yanlış.
Çok iyi olmuş hak etmişler 👍👏👏👏 şimdi açıp kendi k.. çlarıyla alay etsinler
...
Sence utanırlar mı? ben hiç sanmıyorum
Bencede yanlış zaten ama kapı kapı Atatürk'ü ve cumhuriyete kâfir diyip bildiri dagitanlara hiçbir şey etmiyorsunuz biz herşeyin farkındayız merak etmeyin
Örümcek kafalı böyleri
Ye iç eğlen ama dinsel konu paylasma
Eglencene bak sana kimse neden kadir gecesi ictin eglendin diye karışamaz
İnancın olmayabilir ateistte olabilirsin kızıl komınst kimsenin bir şey dediği yok yanlız başkasının ınancıyla dalga gecmekte ağır olmuş
Kimse bu paylaşımı savunamaz ama işten kovmada ağır olmuş sanki. Ciddi bir uyarı veya ceza daha uygun olurdu bence
Işten değilde keşke bir şey yapsalar daha iyi keşke bu gençlerin yapraklarıyla bilse her tarafda bu tür vakalar coğalfi
Terbiyesizlik olabilir ama bu istrn cikartma gerrkcesi olamaz hic dogru degil mesai saatleri disinda istediklerini yaparlar
Terbiyesizlik Mi Sadece Bu Çok Büyük bi hakaret Küfür İslamla Allah'ın Kadir gecesinde kuranı Kerimi indirdiği günle ay la Dalga geçmek nasıl Hadsizlik Umarım bunlar ölmeden akılları başına gelir orada çok fena azap bekler çünkü Müslümanlik islamla dalga geçen Dinden bile Çıkabilir çok da iyi oldu işsiz kalsınlar surusunler ki akılları başına gelsin
Dine inaniyor diye issiz kalmalarini dileyen ateist bulamazsin ama tam tersinin ornegi de sensin. sorsan islam vicdanli olmayi ogutluyor
İslam da Merhamet Güzellikler Vardır bi kişi kâfir olsa bilr savaş olmadığı sürece cana kiyma Eziyet haram kılınmıştır taa ki Dine islama alay edip Saygısızlık Hakaret edilirse Cezası ağır çıkar Allahu Teala hakaret ediliyor böyle çirkinlik olabilir mi ya Allah o kadar merhametli ki Merhamet etmese insanlık yok olurdu çünkü çok haram işleyen çok kişi var Hakaret edene saygı duyulmaz
Herkesin kendi dini görüşü bize ne ya. Kovulmaları kesinlikle yanlış!
Bu mantığa göre "herkesin kendi iş yerinde istediği kişileri çalıştırma kovma hakkı var bize ne ya" diyebiliriz
Hangi din. görüşleri olursa olsun konu bu değil konu saygısızca davranmaları
@blackwww ne alaka? Kimse dini görüşleri için yargilanamaz kovulamaz!
Kadir gecesi icki ictiyse o onun sorunu kimsenin değil
@langidilanlan_ kovulmak için geçerli bir sebep değil!
Kadir gecesi içki içmesinden bizene içki içip kadir gecesini niye etiket yapsın sorun burada anladık en geniş düşünen sensin kimse kimsenin zaten diniyle ilgilenmiyor
işlerinden derhal kovulmaları gereken çalışanlar. beyaz yaka olmayı safi batı özentiliği olarak gören saygısız iblisler. az bile olmuş
Bir patron çalışanını kovmuş şeklinde yorumla bence. Sebebi önemli değil, canı sıkılmış kovmuş veya bu fotoğraftan dolayı kovmuş. Özgürlük bu işte 😂 çalışan istediği gibi yapmış patron da istediği gibi yapmış
@blackwww oyle bisey degil işte çalışanların hakları var umarım tazminat alırlar. Ben olsam mahkemeye giderim tazminat ödemeye mahkum ettiririm
@langidilanlan_ kadir gecesi kutlama şekli o yonde demekki. Beni ilgilendirmez.
İyi de zaten tazminatını vermiştir, koca şirket sence haksız duruma düşer mi 😂 gereken neyse yapmıştır.
Bir de sen neden böyle taraflı düşünüyorsun. Kovamaz diyorsun patron için ama çalışanın bu kadir gecesi kutlama şekline beni ilgilendirmez diyorsun 😂 tezat değil mi bu
Neden yanlış
Iyi yapmışlar helal olsun müslümanlar çocuklara tecavüz ederken milleti soyarken ses yok bu mu tek sorun
yaptıkları tabiki doğru bir şey değil ama mesai saati dışında kendi özgür alanlarında 7/24 devlet memuru gibi olamazlar sonuçta cezası bu olmamalıydı
havacılıkla memurluğu bir tutman komik, havacılıkta normal hayatına da bakıyorlar
Mesai saatleri dışında iş arkadaşınız sizi rahatsız etse işten çıkarılabilir mi? Zaten muhtemelen tazminatla çıkış vermiştrler. Havayolu her görüşten insani taşıyor. Müşteri hassasiyeti görülür.
Yaptiklari yanlış disiplin soruşturması açabilirlerdi.. sonuçta meslekleri dini kurallara dikkat etmesi gereken bir meslek değil. İnançsız da olabilirler. Ne bilem
Kimse Müslüman olmak zorunda olmak veya başka bir dine mensup olmak zorunda değil. Fakat herkes saygı duymak zorunda.
Sadece fotoğrafı çeken eleman işten atılmış
Bir diğeri bu işi şova çeviren Pegasus'da ayrı bir kafa
Kaç tane ayyaş tanıyorum gece gündüz ayık gezmez dini özel gecelerde kesinlikle içmezler bu fotofraftakilerin yorumları çıkar ona göre devam ederim. inanasim gelmedi şu anda
Gerçek ve yaşanmış bir olay.
Birkaç gün sonra olay meydana çıkar öğreniriz içmiş olabilirler ama o yazıyı hepsimi yazdı bir kisimi iftira atılıyor masada çok kişi var
bu fotonun gerçek olmadığına inanmak istedim. çok çabaladım. ama gerçek galiba
Kesinlikle her karesi gerçek.
Müslümanlıkla uzaktan yakından alakası kalmayan biz için büyük bir şey, ilginç.
şu an namaz kılıp dua ediyorlardır. Geri işe alınmak için
Dalga geçemeyeceklerini anlasınlar yerinde bir karar