Sizce kekemelik yüzünden iş bırakılır mı?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar ben 20 yaşında bir erkeğim bende 5 yıldır kekemelik problemi var ben konuşurken takılıyorum ve takılmalarımın çoğu ya duraksama şeklinde ya da şey şey şey şey demeler şeklinde oluyor şimdi bizim marketimiz var ve markete ben bakıyorum gelen müşterilere hoş geldiniz diyorum ama müşteriler ürün alınca kasaya getiriyorlar sonra bende aldıkları ürünleri sistemden geçiriyorum sonra müşterilere ürünleri uzatıyorum sonra müşteriler bana ne kadar tuttu diyorlar ama ben tam fiyatı söyleyecekken takılıyorum doğru düzgün söyleyemiyorum bu yüzden işi bırakmak istiyorum ama bunu aileme söyleyemiyorum çünkü ailem çalışmamı istiyorlar eğer aileme çalışmak istemediğimi söylersem bana artık 20 yaşına geldin çalışmayacak mısın falan derler bu yüzden söyleyemiyorum ama bu işte çalışmak istemiyorum zaten bu yıl üniversiteye başlayacağım okul zamanı işe gelmeyeceğim ama yine gelecek yıl yaz gelince ailem beni işe gönderirler o zaman ne yapacağım. Sizce kekemelik yüzünden iş bırakılır mı?

Sizce kekemelik yüzünden iş bırakılır mı?