Vereceginiz cevaplar az da olsa nasil bir karaktere sahip oldugunuzu belirleyecekdir.
Sabirli, anlayisli vs.
#Quesamina
Sabirli, anlayisli vs.
#Quesamina
İşe başlarken müdüre saygının ve üslubun benim için çok önemli olduğunu belirtmiştim. Ama müdür en başta kibar davranmaya çalışsa da sonra kabalaştığında gönlümü alıp, bir süre daha geçtikten sonra "ben titizim, ondan böyle davranıyorum." cümlesinin arkasına gizlemeye çalıştı kabalığını. Bir süre sonra daha da kaba olmaya başlayınca, işe başlarken de kendisine belirttiğimi ve kendisinin buna uygun davranmadığını belirtip işten ayrılacağımı söyledim, ama müdür bunu egosuna yediremeyip ben o gün işten eve doğru geçerken benim kullandığım hesapların şifrelerini değiştirmiş ve müdür yardımcılarına "yarın gelince işten çıkarın" demiş. Bu hareketiyle 22 yaşındaki bir yeni mezunun, 38 yaşındaki okul müdürü statüsüne sahip bir kişiden daha iyi bir iş ahlakına ve olgunluğa sahip olabildiğini gösterdi.
İşimi yanlış yaptığımla ilgili bir azarsa, özür dileyip kendimi düzeltmeye çalışırım. Haksız yere azar yemişsem, kendimi ezdirmeyip karşılığını veririm.
ETTİMDE...
hata yapmadan insan tecrübe sahibi olamıyor dayakta yedim sanayide levyeyle yedim yedimki öğreneyim diye..
kusura bakma komıgıme gitti bayagı bir guldum levye olayına :) gecmıs olsun.
sanayiye düşen bilir
Kendimi asla ezdirmem haklıysam sonuna kadar savunurum kendimi haksızsam susar özür dilerim..
Cevap
16Cevap
öyle bir ihtimal hayatım boyunca olmayacak inşallah. Tek patronum babam. O da laf edince çıkıp gidiyorum zaten :D
Neden azar yediğime baglı aslında ben devam ederim ve müsait bir vaktinde onla konuşurum.
ne deyip azarladığına bağlı önce sessizce tamam derdim sonra tepki gösterirdim sonra ayrılırdım evre evre ama
İşimi düzgün yapmadıysam azarlasın zaten, devam ederim
Benim patronum bana bağıracak? Bağırırsa bende ona bağırır kendimi kovdurtturur tazminatımı alıp giderim. Net.
Benimle yüksek sesle konuşulmasına dayanamam ağlardım da işe devem edermiydim etmezmiydim bilmiyorum doğaclama yapardım :D
hahahaha super ya, ağlarmış :D
Hahaha çok mu hoşuna gitti
İş bulma sıkıntısı yoksa pek tahammül edebileceğimi sanmıyorum
kolay kolay azar işitmem. ben bir işi ya hiç yapmam ya da tam yaparım. yarım yamalak iş yapmayı sevmem
Meslegine bagli herkez birakamaz isi ekmege ihtiyaci olan ev gecindiren bir insan devam edwr die dusunuorum
Bana neyden niçin neden kızdığına bakarım... Bakarım...
çalıştığım yerde patrondan azar işitecek birşey yapmam eğer azarlarsa da o işde çalışmam
Devam etmemeyi gözealabiliyorsan atarını yapacaksın
hayır katiyen kim köpek ki o beni azarlıyor popomu yesin p**evenk .
mobbing seviyesi ile iş stresinden dolayı olan azar farklıdır.
ederim bir yerde kıstırır döverim gelir özür diler
Isim olmaz inan gururum o kadar değersiz değil
Ekmek Parası İcin İcime Atardım
Ağzını burnunu kırarım bizde insanız hata yaparız
Hayır etmem hemen çıkar giderim.
Ederim sonuçta benim hatam olmuştur.
Kırılırdım ama devamda ederdim.
Bırakırdım
Kendime laf ettirmem
İstifamı basarım :)
Patron benim :D
evet devam ederim.