Lise sonum 18 im 3 defa okul değiştirdim o kişiler ile dershane de karşılaştık yine yapacaklarını yaptılar oradan da ayrıldım bulundum ili üni ile değiştirmek istiyorum öneriniz ne olur siz olsanız intikam alır mısınız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şikâyet etsene onları. Gerekirse sosyal medyada rezil et. Onlar kim ki sana zorbalık yapıyor?
Knk benim onlar gibi ailem sağlam değil beni desteklemezler cahil cuheda hepsi
Medyayı ve halkı arkana alman lazım.
Haklısın.
Daha önce yaptım daha fazla uğraşmalarına sebep oldu
Zengin mi bunlar?
Gibi
Arkadaş çevreleri çok fazla tanıdıkları birde yaşadığım yer ilçe
Herkes herkesi biliyor vs
Bilmiyor ama biliyor öyle bir durum
Siyâset bağlantıları var mı?
Evet var.
Ne alaka?
Biraz açar mısın
Olsa da ne olabilir ki
Bu tarz zorbalıklar herkesi etkiler. Küçüklerin cezasını büyükler de çeker.
Yani onların siyaset ile ilgili akrabası vs fazla gittiğim dershane tekin bir yer değil babam da aynı şekilde durum biraz karışık sapik gibi zaten adam bazen diyorum ki kendimi kötü bir olaydan kurtardım çete gibi bisiler bunlar
Dershane yani mistik mistik hareketler
Sanki birine bana kurtlara yem olsun diye hazırlık yapma asamasindlara
Dershane de ki öğretmen sapık gibi
Ama kafamı karıştıran siyaset ile ilgisi ne zorbalığın
Ne bilim en fazla torpille işe girerler
Bana zarari işe giremem belki onun haricinde belki telefonuma sızar ki yapiyolar da o c
İğrenç insan bunlar
Dersane'nin bir tarikat bağlantısı mı var?
Kesinlikle var eminim
Beni attırdiysa birisi eminim ki sahtekar biridir yoksa attirmazlar dini inancım baskın değil beni yerden yere vuran bir yaratıcıya güvenemiyorum
Fazla dürüst konuşurum rahatsız etti onları
Hoca değişik zaten kendi diyor atanamadim hepsi böyle neden atanamadin hani
Bu tarz bağlantıları olan insanlar diğerlerini kendilerinden olmadığı için dışlarlar.
Fazla para için ozelde çalışırsın anlarım ama bu bir tuhaf
Telefonuma sızıntı var kesinlikle izliyor
Bu kişileri ve bağlantıları gazeteci Erdem Atay'a yazsan belki bir şeyler değişebilir.
Babama iyi davranıyor bilerek sahtekar pi* adam aklınca beni harcayacak
Hahaha aynen o da beni kale alirdi
En büyük özellikleri baskın insanları suça sürükleme cabasindalar anliyacan bir katilden daha katil insnalar
Harbi a q akran zorbalığı ülkede hat safa bu insanlar kime güveniyor
Neden almasın ki? Şansını dene.
Bu konu hakkında milli eğitim müdürüne danıştım hdjshsh dediği her okulda var ve kimse başa çıkamıyor buraya senin gibi kaç kişi geliyor istersen onlarla konuşayım sadece bu.
Meb'de işgal altında. Öyle demelerine şaşırmadım.
Çok kötü
Sence hangi platform üzerinden yazmaliyim
Twitter belki.
Instagram da 429 takipçisi olduğunu düşünmüyorum orijinal mi acaba
Bilinmiş bir gazeteci. Instagram kullanmadığım için bilemeyeceğim.
En iyisi Acun ya da haluk
Acun mu 😹? O adama güvenme.
Hsksjnsbs demi safı belli değil kızı yaşında kadinla
Minnie sana bişi diyimmi bu adam varya dershanedeki sa pik dedim bilerek buna yalan söyledim ailemle ilgili gerçekten aramızdaki bağ bitsin istiyorum her neyse bana şey dedi kendinden 30 yaş büyük birisiyle olmak normalmiş herkesin içinde benim görüşümü sormalar etkinlik yaptıklarında bana haber vermemeleri
Ailemle ve bu insanlarla bağ bitsin istiyorum
Onun derin bağlantılar var. O yüzden güvenmek yanlış seçim olur.
Bel alti şakalar sürekli sınıfta
Ben ilerde yurtdışına gitsem bu insnalar yine de beni bulur mu
Bağlantıları sayesinde mümkün. Belki ayağını bile kaydırabilirler. O yüzden yol yakınken ayak altından çekmeye bak.
Bana şey dedi olursen pamuğu tikar yollarlar
Babam buldu dershaneyi muhtemelen bilerek
Napabilirim ki
Çok zor bu
Nasıl yani?
Muhatap olmuyorum bu kişilerle etkinlikte yediler içtiler cagirmadilar önlerine para attım doymazsiniz siz dedim
Dkdkdkdkdjdjdbdnd
Gülerek ciktim
Hayatta iyi ya da notr kötü hiç bişey doymuyolar yalan mi
O c b nin tipinde hayır kalmamis icmekten gözü feleği dönmüş karı kızla yat kalk zor bu çocuk bana or₺!₺(₺+ demisti bende bedelini odettim
Kim ne görüyoruz aklı sıra iftira atar tipsiz
Birde gitmiş eski gözlüğün aynısını almış gittim degistirdim daha imajli onun taşıyamayacağı türde bir gözlük aldım
Sevgilisine gerçek yüzünü gosterdim ama anlamıyor kız aslında iyi biriyken özünü bozmus o çocukla ona benzemiş iğrenç
Uyuşturucu mu içiyor?
Sen kızla beraber ol hamile bırak git aldır canım kızı ortada bırakıyor madem seviyorsun evlen mal yemin ederim yarın bir gün kız başkasıyla olsa yaşadıkları travma bana yaptıklarına rağmen ona acıyorum
Korkunç.
Sanırım
Knk kız kötü değil benim eskiden bir kız nesem vardı onun kız neşesi duruyor hala benim ruhumu emdiler umarım s":nin Sonu bana benzemez yarın başkasıyla olsa o çocuğu unutamicak karnındaki yani onun suçluluğu ile yasiyacak ama kız çok inat ve kibirli
Git evlen ya ne mağdur ediyorsun elin kızını
Benim şu an yanımda kimse yok int+_+n eşiğindeyim
Belki bir kaç güne bilmiyorum
İyi ki de o çocuğun teklifini kabul etmemisim beni kullanır kenara atardı ömür boyu bu eziyetle yaşardım hiç olmadı onurmla olcem
İnsanın annesi babası kardeşi destek olmaz mı hemde hiç biri
Ve benim durumumdan zevk alıyorlar
Sakın intihâr etmiyorsun ve toparlanıyorsun.
Deli raporu alıp bunlara zarar versem
Djdjsjudhjdhs
. psikologa gitcem yarın ilaca devam
Majör depresyon
Panik atak başlangıcı var birde
Aman sakin.
İlla kendilerini ol₺-(₺ istiyorlar
Çevremde herkes birbirini hem duygusal boyutta hemde fiziksel olarak aldatıyor normal mi
En yakınlarım dahi ben bu tanrının neyine inancam hayatta bir defa adam akıllı sirtimi dayayamamisim sevilmemisim dislanmisim
Bunlar namaz kılan insan ve çoğu sahtekar
Kötü bir dönemdeyiz maalesef.
Şimdi cehennemlik ben miyim yıllarca beni atardamarimdan kanatmislar bir değil bin defa olmusum
Hayır, onlar.
Babam imam bu arada anlamış değilim.
Eskiden gerçekten çok iyi bir insandı ben 5 yaşına kadar sonra neden bu kadar kötü bir insana dönüştü bilmiyorum
Çok sinsi ve ıssız geliyor bana her şeyin farkında ve bu o kadar acımasız
İyi yani olduklarinde cenazelrine gitmicim
zorba insanlar genelde dikkat çekmeye çalışır eziklik hissinden kaynaklanıyor bu.
umursamamalısın ve derslerine odaklanmalısın
Teşekkür ederim
Rica ederim ama okuyup geçme dediklerimi. Olgunlaş ve asla umursama o insanların tek amacı ilgi eğer sen okulu değiştirirsen egolarını tatmin etmiş olacaksın ileride çok pişman olursun
Dershaneye gittim müdürü ergen gibi öğrencileri ile bir olup babama doldurdu kurstan gitmeme sebep oldu arkaları sağlam yapacagim bişey yok elimden geldikçe çaba gostercem kendimce
Umursamıyorum hepsinden tiksiniyorum sadece
şu an düşünmen gereken çok daha önemli konular var ülkenin geleceği gerçekten zor bir durumda kendini bu bataklıktan kurtarmak için çok ders çalışmalısın böyle ezikleri arkanda bırakmalısın bende 12yim sana fiziksel olarak dokunmadıkları sürece gurur yapmaktan kaçın.
Ne gibi sorunlar yaşıyorsun
Zorbalık
Sende her seferinde korkup kaçıyor musun?
Evet
Sadece ailemle aramin tamamen açılmasını bekliyorum tamamen bulundum bölgeden gitmek
Umarım başarılı olurlar istenmedim yerde kalarak kendimi heder edemem
İntikam öyle bir alırım ki
Sende sorun var heralde
Bence sende var
Bende sorun olsa istenmedim yerde kalmaya devam ederdim
:) peki bende var sorun
Nere kobuldun
Valla onların olduğu her yerden
Kafana mı takıyorsun
Hayır, gördükleri yerde başkalarına benim hakkında yalan yanlış konuşuyorlar nispet atarcasina benim eksiklerimi anlatıyor eksik dedim okulda bir nedenden ağlamıştım ve kız herkese bunu anlatıyor geceleri de haksızlıkları kafama takıp uyuyamıyorum
Takıyorsun kafana belli yalnızsın bide dertlerini anlatacak birine ihtiyacın var anlaşılan
Önemli değil ya sıkıcı herkes
Sen yine de kafana takmamaya bak bugün varlar yarın yoklar çünkü hepsi geçici insanlar yani. Sıkma canını tamam mı buse
Sorun ne kardeşim
Çok iyi