• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Kadir Gecesi ile dalga geçen "Pegasus" çalışanları işten kovuldu! Bu konuda ne düşünüyorsunuz? (Sayfa 3)

ÖmerÖ41
ÖmerÖ41 Takip Et
Guru Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1317
Yapay Zekaya Sor
Kadir Gecesi ile dalga geçen "Pegasus" çalışanları işten kovuldu! Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İş Soruları Pegasus Hakkında Sorular
Beğen
Paylaş
Takip Et
30 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

131

Cevap

149

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • _GerdekBasan_ u
    _GerdekBasan_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 318 cevap paylaştı.

Sadece alkol almaları umurumda olmazdı, Ama kadir gecesi özel rabbim kabul etsin demeleri olmamış

1
    0 Yorumla
  • Larisse
    Larisse Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

hadi biriniz yazdı da hiç kimse napıyoruz dememiş miedjdj

1
    0 Yorumla
  • karanlık_cozmosss
    karanlık_cozmosss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Dine saygısı olmuyan insanlarin hiç birşeye saygısı yoktur hak ettiler...

1
    0 Yorumla
  • _-RockStar-_
    _-RockStar-_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

ulan ülkede çözülmesi gereken bir ton problem var milletin gündeme aldığı şeylere bak

1
    0 Yorumla
  • trttddyy
    trttddyy Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yaptıkları saygısızlık ama işten kovulacak kadar da saygısızlık değil. Seriat mi burasi

1
    7 Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

@SniperGhost2009 herkes Allaha inanmak zorunda değil. Kişilerin dini inancı özgürdür. Başka dine saygısızlığı varsa uyarırsın ya da bir aylık maaştan kesersin daha yapmaz. Komple isten atmazsın. Eger işini düzgün yapmıyorsa isten atarsin. insanların gecindirdigi evi baktığı hastası var. Ve islam hoşgörüyü emreder. Senin gibi ağzı bozuk hakaret etmeyi önermez. Peygamberin hayatı boyunca kaç kişiye iğrenç mahluk demiş? Bu mu islam anlayışın?

Yorumla
    • SniperGhost2009
      SniperGhost2009
      +1 yıl

Ben Haketmeyene hakaret etmem Ama sen utanmadan Saygısızlık değil diyorsun buna sakin almak elde mi orada Allah'a hakaret etsinler dalgaya alsınlar sende gel Saygısızlık değil de Allaha İnanmayan Zaten Hepten yandı ulan nasıl cehalet tir be bu görmediğin olmadığı anlamına gelmiyor Hadi diyelim allah kendisini gösterseydi insanlara buna dayanabilir mıydın yok olurdun tamam dayanacak güc verdi diyelim görünce imtihan olmaz Görmeden inanmak Önemli Dünya Böyle Ahirette İnşallah Allaha inanan İman edenler cennet derecesi yüksek olanlar görecektir inşallah Herkes göremeyecek tabi Özgürlüğü Çok güzelmiş gibi örnek verme bana İslam dışı Çok kötü

Yorumla
    • user73738473929
      user73738473929
      +1 yıl

@trttddyy farkindamisin gorselde bile kadir gecesini belirterek Allah kabul etsin diyerek paylasmislar. Tabikide herkes Allaha inanmak zorunda degil ama Musluman olanlarada saygisizlik yapanlara cezasi verilmeli, verilir. Az bile ceza almislar. Bu ulke seriat bi ulke olsaydida yapsalardi bu paylasimi. Herkes g#tunun yedigi kadarini yapiyo. Senin yaptigin yorumda onlarin yaptigindan geri kalir bisey degil.

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

@SniperGhost2009 hak etmeyene hakaret etmem derken? Sen benim hakareti hak ettigime ya da etmediğime karar verecek merci misin sen kimsin? Burada konustugun konu din. Allah diyorsun ama ağzından hakaret küfür düşmüyor. Islam güzel ahlaktır buyuran Peygamberimizden böyle mi ogrendin dini, kendisi taşlandığında bile tek kelime hakaret beddua etmedi. Kaldi ki okuman da kit. Ben saygisizlik degil demedim. Yapilan saygisizlik ama cezasi isten atmak olmaz dedim. Insanlarin baktigi ailesi çocuğu yaşlısı hastası var. Zor durumda bırakmak olmaz insanları zaten geçim zor. Önce okumayı öğren sonra din tebliğ edersin

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

@SniperGhost2009 konuştuğu konu kuran ama insanlara dol israfı diye saldırıyor. Sen ne güzel öğrenmişsin dini ya. Seriat gelse o dilini kesmişlerdi senin buradan sallaması ne kolay. Tatlı su müslümanı. Artistligini anca klavye başında gösterirsin

Yorumla
    • SniperGhost2009
      SniperGhost2009
      +1 yıl

Çok Konuşma Ya Peygamber efendimiz Ne Güzel İnsan O çok merhametli Sevgisini eksik etmeyen güzel insandi Ben Zaten Hakaret küfür edeb Biri değilim normal de yorma ufak zekani ama Allah'a karşı yapılan saygısızliga seyirci kalamam Birisi Allah'a peygambere hakaret etse Onun kaburlaruni yerinden ayiririm Siz Kimsiniz ki Ne hakla Hakareti kendinizde serbest buluyor sunuz dimi Şimdi tamam Baktığı ağır hasta kişiler olabilir Ama o kişi bunu düşünecek o hasta kişinin zor duruma girmesini istemiyorsa haddini bilecek

Yorumla
    • trttddyy
      trttddyy
      +1 yıl

@SniperGhost2009 aynen belli ne kadar dini konuda hassas olduğun. Biraz ihlâslı olsan dinin konuşulduğu yerde hakaret etmeyi geç başkasi hakaret etse onu susturursun. Bak kendin de ne güzel dedin Peygamberimiz güzel ahlaklı merhametliydi diye. Burada milletin dini samimiyetini inancını sorgulayacağına biraz kendine dön de ahlakını güzelleştirmeye çalış Peygamberimize bakarak. Kalp güzel olursa dilden güzel söz çıkar demiş alimler. Senin ağzından çıkan her küfür kalbinin pisliğini gösterir, kalbi pis olanın da cennette yeri yoktur. Hadi yallah

Yorumla
  • _MütefekkirSeyyah
    _MütefekkirSeyyah Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Cennetten kovulmuşlar, işten kovulsalar kaç para eder?

#Vesselam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnanmıyosan da saygı duy diyen müslümanlar kendi gibi düşünmeyen herkesi ya öldürüyo ya dövüyo ya kovduruyo. Kudurmuşlar yine sanki ağızlarına içki döktüler. Sen içme madem

1
    10 Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

Kuranı kerimde zaten ramazanda içki içeni dini inkar edenleri bulduğunuz yerde öldürün diye yazıyor.
      Bizim millet aileden kalma din yaşıyor hiç kimse gerçek müslüman değil bu ülkede, dini kafalarına göre modifiye edip ona göre hareket ediyorlar.

Yorumla
    • Honnéte___
      Honnéte___
      +1 yıl

@AgentKid Hangi ayetmiş bu?

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

@Honnéte___
      bakara sûresinin 191 . ayetinde
      onları nerede yakalarsanız öldürün. sizi çıkardıkları yerden (mekke’den) siz de onları çıkarın. zulüm ve baskı adam öldürmekten daha ağırdır. yalnız, mescid-i haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça, siz de onlarla savaşmayın. sizinle savaşırlarsa (siz de onlarla savaşın) onları öldürün. kâfirlerin cezası böyledir.
      nisâ sûresinin 89 . ayetinde
      arzu ettiler ki kendilerinin küfre saptıkları gibi siz de sapasınız da beraber olasınız. bu sebeple, onlar allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin. eğer bundan yüz çevirirlerse onları yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün. onlardan ne bir dost edinin, ne de bir yardımcı.

nisâ sûresinin 91 . ayetinde
      diğer birtakım kimselerin de hem sizden emin olmak, hem de kavimlerinden emin olmak istediklerini göreceksin. bunlar küfre her döndürüldüklerinde ona atılırlar. eğer bunlar sizden uzak durmazlar, sizinle barış içinde yaşamak istemezler, ellerini savaştan çekmezlerse, onları yakalayın ve onları nerede bulursanız öldürün. işte bunlara karşı size apaçık bir yetki verdik.

mâide sûresinin 33 . ayetinde
      allah’a ve resûlüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut o yerden sürülmeleridir. bu cezalar onlar için dünyadaki bir rezilliktir. ahirette de onlara büyük bir azap vardır.
      tevbe sûresinin 5 . ayetinde
      haram aylar çıkınca bu allah’a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. şüphesiz allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

tevbe sûresinin 12 . ayetinde
      eğer antlaşmalarından sonra yeminlerini bozup dininize dil uzatırlarsa, küfrün ele başlarıyla savaşın (öldürün). çünkü onlar yeminlerine riâyet etmeyen kimselerdir. umulur ki, vazgeçerler.

Yorumla
    • Honnéte___
      Honnéte___
      +1 yıl

@AgentKid Sen hangi hakla bu insanlara dinden çıkmış muamelesi yapabiliyorsun. Günah işlemişlerdir; o ayrı. Ayetlerde bahsedilen kişiler bunlardır diye kafanz göre yorum yaparsan büyük vebale girersin.

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

@Honnéte___ bana ayetleri at dedin bende attım, tabi işine gelmeyince hemen konuyu bana çeviriyorsun.

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

@Honnéte___ sizi Talibana göndermek lazım onlar gerçek müslümanlar ve anca taliban adam eder sizin gibi sahte müslümanları.

Yorumla
    • Honnéte___
      Honnéte___
      +1 yıl

@AgentKid Hayır. Tamam da bu ayetler günah işleyenler için değil ki. Aradakj farka dikkat! Tehlikeli sular. Aman

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

@Honnéte___ Kuranda öldür ayetleri var demek istedim en baştaki yorumumda.
      Taliban kuranın emirlerini tam uygulayan gerçek müslümanlardan oluşan bir grup ve kuranda ne yazıyorsa onu yapıyorlar hırsızlık yapıp diretenleri ramazanda içki içenleri v. b. direkt buldukları yerlerde öldürüyorlar kadınlara baş örtüsünü zorunlu kıldılar v. b. hakiki müslüman onlar.

Yorumla
    • Honnéte___
      Honnéte___
      +1 yıl

Tekfir etmek büyük günah. Islâmiyet insanların ölmesi için değil ebedi mutluluğu için gönderilmiş. İslam denince silah, olüm, korku vb çagrışımlara yol açan bir yapıyı seviyorsan sen bilirsin. Allah istikametten ayırmasın.

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

@Honnéte___ ben değil kuranda yazıyor ve taliban denen gerçek müslümanlardan oluşan bir grupda bunu uyguluyor.
      Islamı kafanıza göre modifiye edip ona göre hareket etmeyi kesin.

Yorumla
  • Sessizliğindehşeti
    Sessizliğindehşeti Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Haketmişler.
    Başka dinlere hakaret etmek özgürlük değildir.

1
    0 Yorumla
  • AyzTmr
    AyzTmr Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Çok da güzel olmuş valla ellerine sağlık hadsizler!!!

1
    0 Yorumla
  • Zeyñepsis
    Zeyñepsis Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Ataizimle, hristiyanlıkla herhangi bir farklı inançla dalga geçilse böyle olur muydu? Sadece merak

1
    2 Yorumla
    • Zeyñepsis
      Zeyñepsis
      +1 yıl

Ateizm*

Yorumla
    • Xusioan
      Xusioan
      +1 yıl

Kesin dava açıp işlerine geri dönerler

Yorumla
  • ömürmügelmişş
    ömürmügelmişş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

iyi olmus inanmiyo olabilirler ama saygi duymalari lazim

1
    0 Yorumla
  • Kâl-Ell
    Kâl-Ell Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bildiğim kadarıyla havacılık şirketleri normal hayatada dikkat ediyor düz fotoğraf atsalar bir şey demezlerdi üzerine yazdıkları yazıdan ötürü böyle bir muamele görmüşlerdir

0
    0 Yorumla
  • hayletdayi
    hayletdayi Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Pegasus hava yolları sevmem ucuz diye uçuyor Türk hava yolları kalite dir

1
    2 Yorumla
    • hayletdayi
      hayletdayi
      +1 yıl

Pegasus bana sormadan koltuk yerimi değişirmiş dar koltuk

• hayletdayi
      hayletdayi
      +1 yıl

Türk hava yolları başka güler yüz saygı

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İyi olmuş adam olsunlar

3
    1 Yorumla
    • ÖmerÖ41
      ÖmerÖ41
      +1 yıl

Sence o sıfatlarda adam olacak tip var mı?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

zamanında çoğu torpille girmiş belli zaten azıcık beyin olsa bunlarda bu hareketin ne kadar yanlış olduğunu kavrarlardı ohh olsun bu düşük ıq lulara

2
    0 Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Bu işler böyle ülkede. Sosyal medya üzerinden bir infial tamamdır. Hak etmiştir etmemiştir bir şey diyemem de burada mesele içmeleri de değil Kadir gecesi üzerinden yaptıkları küçük düşürücü (alaycı) paylaşım

0
    0 Yorumla
  • Birabey
    Birabey Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Müslüman toplumda dini değerlere saygısızlık yapılmamalı bu hangi din olursa olsun hak etmişler.

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yazık oldu gençlere, yaşanmaz bu ülkede, bide hoşgörü dini olacak 😒

0
    0 Yorumla
  • İsasagir1
    İsasagir1 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Allah bin türlü belasını vereceğine klise papazları pamuklarını tıkasın

0
    0 Yorumla
  • Ben_arıza
    Ben_arıza Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

İşten çıkarılma değilde din ile dalga geçtiği için mahkeme durumu olmalı

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Herkes dininde özgürdür fakat başkasının inançlarıyla alay etme veya saygısızlık hakkı yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yav ablam istediklerini yapsınlar, patron da kovar yani diyorum, sebep bu da olabilir. Kaşı da hoşuna gitmemiş olabilir, kovar yani, bu görseli paylaşmakta özgürlük kovmakta özgürlük

0
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Konjönktür gereği öyle oldu ileride başka olur hayat döngüdür tarih tekerrürdür

0
    0 Yorumla
  • observer_
    observer_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Eğlenmelerine gıpta ettim...
    Storylerine de bir o kadar üzüldüm...

0
    0 Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7979
    Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Sosyal medyada çok şey olup bitiyor, bunlar bana çok normal geliyor…

0
    0 Yorumla
  • yürüyenşokola
    yürüyenşokola Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

İsabetli bir karar olmuş. Hiçbir inancın mizah konusu yapılması affedilemez.

0
    0 Yorumla
  • zxkaa
    zxkaa Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Ben nerede dalga geçikdiğini anlamadım?

Alkol almaları ise ne var ki bunda?

0
    0 Yorumla
  • whereizmymind
    whereizmymind Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hakaret etmemiş sonuçta, ayıpla geç. Bu müslümanlar da amma alıngan ha.

0
    7 Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Mustafa Kemal'e kafir dedim diye mahkemede hâkimin önüne çıkardılar beni. Kendisinin sözü "dini ve namusu olanlar asla kazanamazlar. Din ve namus telakkisini kaldırmalıyız, sözünü silah arkadaşı Kazım Karabekir paşa kaynaklık yapıyor Kemalist Uğur Mumcu kitabına alıyor. Ben desem beni yargıla. Bunu kitabına alan Kemalist Uğur Mumcu, onu neden yargılamıyorsun. Alıngan biziz he he!

Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

@skidji kimdi şikayet eden seni

Yorumla
    • whereizmymind
      whereizmymind
      +1 yıl

@skidji Bunu da ona alınanlara söyle kardeşim niye bana bağırıyorsun bana ne ya :D

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Ramazan'nın 1. günü 3 tane polis önce hastaneye sağlık kontrolüne götürdüler, oruçluydum. Sonra da savcının karşına çıkardılar. Sonra da mahkeme süreci başladı. Kimin şikayet ettiğini bilmiyorum. Ya polisler kendileri tespit etmiş ya da şikayetçi olmuşlar. Orasını bana söylemediler.

Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

@skidji Twitterda mi yazmıştın
      Savcının tavrı nasıldı

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Savcı pek muhatap olmadı.

Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

@skidji soruşturmaya değer bulmamış muhtemelen
      Sadece usulen görevini yapmış
      Az kaldı 5816 nin uçmasına

Yorumla
  • Dikenli_incirr
    Dikenli_incirr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ülkede düşünce özgürlüğü yok maalesef, istedikleri gibi paylaşım yaparlar ne varki bunda

0
    17 Yorumla
    • JustEK
      JustEK
      +1 yıl

İstedikleri gibi paylaşım yaparlar ama Kadir gecesine özel yazmaları yanlış insanların dini değerlerine saygısızlık gösteremezler o fotoğrafı atmalarına kimse bişey demez zaten isteyen istediğini paylaşır ama bunu açık bi hesaptan yapmak doğru değil bişey yazmadan paylaşilsa bu başlarına gelmezdi

Yorumla
    • JustEK
      JustEK
      +1 yıl

@Naileaッ isteyen istediğine inanır önce üslubunu düzelt bence

Yorumla
    • Naileaッ
      Naileaッ
      +1 yıl

Öbür dünyada yanınca görcem sizi :)

Yorumla
    • Naileaッ
      Naileaッ
      +1 yıl

Saygı duyulan bisey olsa isten atılmazlardı hadi bakemmm

Yorumla
    • JustEK
      JustEK
      +1 yıl

Bende Müslümanım elhamdülillah da sen cahilsin gerçekten @Naileaッ 😂

Yorumla
    • halimizduman_aman
      halimizduman_aman
      +1 yıl

@Naileaッ aynen knk

Yorumla
    • Naileaッ
      Naileaッ
      +1 yıl

Cahillik fotodaki kişilerin yaptığı okeyyy

Yorumla
    • Dikenli_incirr
      Dikenli_incirr
      +1 yıl

@Naileaッ vahiy felan mı geldi kimin yanıp yanmayacagına dair. Bunu ancak Allah bilir siz değil. şu an sen tanrıcılık yaptığın için bence sen yanacaksın, üslubun da çok iğrenç.

Yorumla
    • JustEK
      JustEK
      +1 yıl

Oo ingilizce falanda var okeyy yazıyo😂😂

Yorumla
    • Dikenli_incirr
      Dikenli_incirr
      +1 yıl

@Naileaッ Kuran'da herkesin dini kendinedir de diyor ama. Dine yakın olup sizin gibi olacağıma. Uzak olurum daha iyi.

Yorumla
    • Dikenli_incirr
      Dikenli_incirr
      +1 yıl

@Naileaッ 🤣🤣🤣🤣🤣😁😄 hm tamam.

Yorumla
    • halimizduman_aman
      halimizduman_aman
      +1 yıl

@Naileaッ allah mısın sen

Yorumla
    • halimizduman_aman
      halimizduman_aman
      +1 yıl

@Naileaッ sen kimsin millete dinl ilgili ahkam kesiyosun? kimin yanıp yanmayacağı hakkında teori üreterek şu an sen yanlış yapıyosun. Fotoğraftakilerin yaptığı yanlış dine saygı duymalılar ama sen müslümansın da ne olmuş

Yorumla
    • Dikenli_incirr
      Dikenli_incirr
      +1 yıl

@halimizduman_aman galiba hesabını kapatmış cahili cüheyla😁😄

Yorumla
    • halimizduman_aman
      halimizduman_aman
      +1 yıl

kafasına yazık ya böyleleri ne ile büyüyo nasıl oluşuyo bu kafa yapısı anlamıyorum

Yorumla
    • Dikenli_incirr
      Dikenli_incirr
      +1 yıl

@halimizduman_aman hastalıklı bir zihniyete sahipler , keşke tedavi edilseler:):)

Yorumla
    • halimizduman_aman
      halimizduman_aman
      +1 yıl

gerçekten öyle

Yorumla
  • Parodaqt
    Parodaqt Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Cok iyi olmuş, saygi göstereceklerine dalga geçtiler allah gösterdi onlara

0
    0 Yorumla
  • şakaysakomikçünkü
    şakaysakomikçünkü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

e zevzekliğin alemi yok. işiniz gücünüz mü yok, ne boş çarlar.

0
    0 Yorumla
  • Wporkazlm
    Wporkazlm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Tek sorunumuz buydu zaten ülke battı gitti hala dini inançlardasınız

0
    0 Yorumla
  • Plüton9
    Plüton9 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Pegasus daha güzel dalga geçmiş. İsterse tuvalet kağıdına inansın ama dalga geçilemez konular

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Az bile bunları yakmak gerekiyor iyi olmuş bu da iyi bir şey

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

bunu fotograflamalari sacma
    onun dısında icki icmeleri kendi tasarrufları

0
    0 Yorumla
  • Asya1625
    Asya1625 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Çokta güzel olmuş yürekten tebrik ediyorum bizim dini değerlerimizle dalga geçilemez !!!

0
    0 Yorumla
  • JemBey
    JemBey Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Sadece işten kovulsalar iyi, Yaradan'ın cennetinden de kovulacaklar...

0
    0 Yorumla
  • MinistryofDarkness
    MinistryofDarkness Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Akıl eksikliğinden kovmuşlardır. Yerinde bir hamle olmuş.

0
    0 Yorumla
  • etlisebzelibulgur
    etlisebzelibulgur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İnançlara saygı duymak zor olmamalı

1
    1 Yorumla
    • ÖmerÖ41
      ÖmerÖ41
      +1 yıl

Bi kesime çok batıyormuş onu anladım.

Yorumla
  • User1112233444
    User1112233444 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Kimse bu dine inanmak zorunda değil ve emirlerini uygulamak zorunda değil ancak saygı duymak zorundalar inanmayanlardan çok inananlar var davranışları hoş değil bir şirketim olsa böyle insanları çalıştırmazdım doğru bir karar olmuş

0
    0 Yorumla
  • EbuTurab_
    EbuTurab_ Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Yaptıkları doğru değil lakin insanların mesai dışındaki etik değerleri işlerine yansımamalı

1
    1 Yorumla
    • yalcınlar
      yalcınlar
      +1 yıl

Bencede dini değerlerden dolayı hepsine ceza verilmeli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İyi olmuş. Dine inançları olmasa bile eşşek gibi de saygı duymak zorundalar. Bunların gideceği yer belli zaten de yine de Allah ıslah etsin

0
    0 Yorumla
  • LimanunGemileri
    LimanunGemileri Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Rabbiniz kabul etmedi gençler. Hak divanında da kabul etmeyecek sizi kepazeler..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

''Kadir gecesi özel'' cümlesi çok yanlış. İnanmıyor olabilirler fakat bu şekilde yaklaşımlar yapılmamalı. Dalga geçer gibi hiç hoş değil yahu.

0
    0 Yorumla
  • confident38
    confident38 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

fotoda firma adı ile bir bağlantı ve kasıt var ise ve de müşteri kaybı firma değer kaybı konularında tazminat bile ödeyebilirler

0
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Gündem konusunda 521 cevap paylaştı.

sadece işten çıkarmakla kalmayıp işletme bünyesinden sağlamış oldukları birtakım şeyleri de geri alsalarmış

0
    0 Yorumla
  • Mac79
    Mac79 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Az bile yani dini değerleri ayak altına alan zihniyetin birde Allah kabul diye dalga geçmesi kabul edilemez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kovulmaları saçma olmuş. Kendi değerlerinizi zorla millete aşılayamazsınız.

1
    11 Yorumla
    • xlucifer7
      xlucifer7
      +1 yıl

Havacılıkta kuraldır şirket imajini zedeleyemezsin yoksa başını verirler böyle

Yorumla
    • DefneÖzkaya
      DefneÖzkaya
      +1 yıl

Milletin değerleriyle de alay edemezsin.

Yorumla
    • jdndndndbd
      jdndndndbd
      +1 yıl

Kimsenin zorla bir şey aşiladigi yok kafan mi guzel 😂 kimse kimseyi tutup zorla camiye de götürmüyor ortada büyük bir saygısızlık var öyle anla

Yorumla
    • DefneÖzkaya
      DefneÖzkaya
      +1 yıl

Ya işte illa İslam karşıtlığını savunacaklar ya bir şey buluyorlar

Yorumla
    • jdndndndbd
      jdndndndbd
      +1 yıl

Bunlar herşeye bi kılıf bulur😂

Yorumla
    • xlucifer7
      xlucifer7
      +1 yıl

Boş yapmayi seviyorlar herşeye saygi duyun derler ama resimdeikler saygi duymaz yinede onu savunurlar zaten artk skcem saygi saygi diye diye milleti sömürüyorlar ben sokakta boxer giyip gezsem kizlarin cogu sikayet eder sapık diye ama onlar külotla donla gezince laf edemiyor kimse saygi duyacaksin diyorlar bende bigun donla cikcam saygi duyun dicem jsjdj

Yorumla
    • DefneÖzkaya
      DefneÖzkaya
      +1 yıl

Bir de biz hristiyanlar ile dalga geçsek başlarlar i grençsiniz saygı duymuyorsunuz c ahilsiniz ama onlar bizim dini degerlerimiz ile alay edince bu alaya saygı duymamizi bekliyorlar 😂

Yorumla
    • xlucifer7
      xlucifer7
      +1 yıl

Iste geriz€kali olmak bunu gerektirir kendi istediklerini basta kendileri uygulamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@DefneÖzkaya hristiyanlar ile zaten dalga geçiliyor. Kaçtane film var öyle. Bu neyin kafası. Adamlar ama bu yüzden kafa kesmedikleri için duyamazsınız tabi.

Yorumla
    • DefneÖzkaya
      DefneÖzkaya
      +1 yıl

Hahahhaa çok komiksin anlatamam

Yorumla
    • DefneÖzkaya
      DefneÖzkaya
      +1 yıl

Bu kadar yazdiklarimizdan sadece aklına takılan"hristiyanlar" mi oldu

Yorumla
  • Sashabayb
    Sashabayb Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Kendilerini elit entelektüel asil sanan ama son derece degersizler bence insan başkalarının düşüncelerine saygı gösterdiği zaman değerli olur

2
    0 Yorumla
  • 1Ankaralı
    1Ankaralı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Ne yaparsan yap ne olursan ol dini karıştırma.. Bunlar komik olduklarını zannediyor ya da ahireti bilmiyorlar anlam veremiyorum iyi olmuş cezasını çeksinler..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bunlar ülkeyi kurtarcakmış öyle demeyin tiplere baksana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Saygı duymalılar ama isten çıkaracak kadar bir durum yok bence

0
    3 Yorumla
    • SniperGhost2009
      SniperGhost2009
      +1 yıl

Bu Nasıl Hadsizce Utanmaz çirkin görüş böyle Rahmet Ayı Kuranı Kerimin İndirildiği gece ile alay edilecek Dalga geçilecek Allah'a Peygambere hakaret ediliyor ve buna saygı duyalim öyle mi Kafana yazık O beyni kullanmayı öğren Böyleleri surunmeli sizin gibi zihniyetler de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@SniperGhost2009 ya saygı duymalılar ama o yazıya gerek yok. Yani Allah kabul etsin denmemeli. Herkesin dini kendine

Yorumla
    • SniperGhost2009
      SniperGhost2009
      +1 yıl

Tamam Herkes Zorla Müslüman Olmak Zorunda Değil Ama Saygısızlık Allaha karşı Hakarete nasıl saygı Göstermek Olur Onlardan ne farkımız kalır Allaha karşı saygısızlık yapan Düşmanımız dir Ulan orada olacan ki hepsinin ağzını burnunu Şeref (sizler

Yorumla
  • _kirazçiçeği_
    _kirazçiçeği_ Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

İsabetli bi karar olmuş saygısızlar

3
    1 Yorumla
    • ÖmerÖ41
      ÖmerÖ41
      +1 yıl

Kesinlikle isabetli bir karar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir insanda yoksa edep
    Neylesin medrese mektep!
    Okusa alim olsa, yine mekrep, yin mekrep!

0
    0 Yorumla
  • Jöh06
    Jöh06 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Fazla düşünmeye gerek yok işten kovan pegasus alkışı haketti gerçekten olması gereken buydu.

0
    0 Yorumla
  • NaziDerinDevleti98
    NaziDerinDevleti98 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

İşte ateistler gittikçe çoğalıyor dualarla Çanakkale de şehit olan her asker bu o&rsbu evlatları bu hayati yasasin diye şehit olmadi

1
    0 Yorumla
  • PourToujours
    PourToujours Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

saçmalık, milletin işinde çalışmak zor iyi ki kendi işimi yapıyorum. Zamanında 3-5 puan farkla tıp kazanamadım diye üzülüyordum, iyi ki olmamış.

0
    0 Yorumla
  • ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
    ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 97%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 479 cevap paylaştı.

İyi olmuş. Saygılı olmak şart..

2
    0 Yorumla
  • engince7
    engince7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Bence yerinde karar. Tamam inanmıyor olabilirsin ama saygı duymalısın

1
    0 Yorumla
  • ballısütümbenim
    ballısütümbenim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ortada bir dalga görmüyorum hoş mu bence değil ama dalga mı sanmam kovulmalari ise tamamen saçmalık

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Kadir Gecesi ile dalga geçen "Pegasus" çalışanları işten kovuldu! Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Pegasus çalışanlarının işten atılması istendi! Sizce işten atılmalılar mı? 96 cevap verildi
Fetö diye iftira edilerek işten çıkarılan insanlar Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz? 20 cevap verildi
Sizce kekemelik yüzünden iş bırakılır mı? 3 cevap verildi
Toplu yerlerden kovulmak hakkında? 8 cevap verildi
Kızılay’ı eleştiren muhalif gazetelerin haberini beğenen 25 Kızılay personeli işten çıkarılmış,... 38 cevap verildi
Kocaeli de bir fabrikada grup s*KS nedeniyle 4 personelin işine son verilmiş? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨