Bu fakültelerden mezun olmuş üç beş ağzı salyalı ucube şikayetçi diye ne Türkiye'de fakülte kapanır, ne de Türk hekimleri eksik olur. Sıralamaya girdim, yıllarca okudum gerekçesiyle devlet erkiyle restleşmek demek, buharlaşmak ve yokolmak demektir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti gerekli gördüğü takdirde bir şikayetçi ucubeye karşılık bin hekim yetiştirir, fakülte bitirdim padişah oldum diyenler, derhal padişahlar ülkesine doğru yola çıksınlar! Aksi takdirde bu çok saygıdeğer padişahlarımız özel tören ile padişahlar ülkesine sevk edileceklerdir.
Ondan sonra sağlık elden gidince nerde bu doktorlar? Doktorlar ülkeyi terk ediyor... Ya bizim insanımız cidden nankör. Doktorlar, hemşireler olmasa hayata devam edemeyecek insanlar gidip sağlık çalışanlarına şiddet uyguluyorlar sonra tıp fakülteleri kapatılsın. Kapatılsın, doktor yetişmesin, ülke de bir tane sağlık personeli kalmasın bakalım o zaman ne yapacaklar.
Olayın aslı şudur. Tıpkı fakülteleri yeterli eğitim vermiyor. Doktorlar işi işte öğreniyor. Yeni mezun bir doktor acilde arı sokmasına ne yapacağını bilmediğini ilk defa karşılaştığını söylemişti. Madem işi işte öğrenecekler o zaman bu fakülteler ne işe yarar.
Tıp Fakülteleri kapatılsın. Yerine daha çok imam hatip ve diyanet zamazingosu açılsın. Hastalar kendilerini ve eşlerini hacılara hocalara götürsün. Biraz üfleme ile baş ağrıları geçer. Muskalar ile boyun fıtığı düzelir. Okunmuş abdest suları ile oral hastalıklar giderilir. İç hastalıkları için de çok muhterem bir hoca efendinin münasip yerlere yazıp çizdiği birkaç Arapça zımbırtı ile hocanın bel fıtığını iyileştirmek için kadının üstüne misyoner pozisyonda binmesi işe yarayacaktır. Genital bölge rahatsızlıkları ile hamilelik sorunları ise yine hocaların yüzlerce yıllık kadim yöntemleri sayesinde son bulacaktır.
Her önüne geleni almasınlar yeter beynim var diyen tıpa alıyorlar hastanalerde adam akıllı doktor kalmadı asistanlara stajyerlere hemşirelere baakıyorum s.. iktiri b.. ktannn adamlar var dünyanın hiç bir yerinde sen ben doktor ben g.. otumuu kaldıracam çok önemli şahsiyet olum diyeni gördün mü göremezsin bu bizim milletehas bir şey doktor hakim olunca bu milletin g.. otuuu kalkıyor dünyann her yerine bakıyorsan genel olarak bakacaksın bir yerini alıp bakmıyacaksın herşeyden önce adam insanlık gelirr aama bu bizim millette yok daha kavrayamadı da bu gidişle kavrayamazda
Evet kapatılsın, bi tarafları kesilince terzi diksin, bi yerleri kırılırsa kırık çıkıkcı halletsin, başları ağrırsa tülbent bağlasınlar, kanser falan olurlarsa anlamazlar zaten karnı ağrıdı öldü desinler? Of sabaha kadar uzatırım bu örnekleri ama gereksiz, cehaletle savaşımız asla bitmeyecek
Güzel ülkemin m*l insanları her zaman her yerdeler. Ameliyat olmak için, tedavi olmak için falan kasap kuyrukları ya da hacı hocaya gidip onlardan medet ummayi bekliyorlar herhalde. İşte bu tarz insanlara katlanamadigim için "siz ne yaşarsanız size mustehak, bin beterini de yaşayın" demek istiyorum ama demeye dilim de gitmiyor, yine onların yanında biz de çekiyoruz. Allah akıl fikir versin ne diyelim
Radyoterapi bölümü mezunuyum 1 senedir iş bulamadım atama puanı 92, özeller de torpil istiyor. Kalkıp sağlıkçıların ayaklandığını görünce boyunlarını kırasım geliyor. Devlet hastanelerinde, şehir hastanelerinde hatta sağlık ocaklarında 5.30 dan önce saat 4 te 3 te çıkan o kadar doktor sağlık çalışanı var ki ve bunların yanında insanları azarlayan kuduz köpek gibi olanları saymıyorum bile. Kimse hakkımız yeniyor demesin. Hükümet yandaşı asla değilim ama gerçekten abartı artık.
Bence bu hashtagi açan sınır dışı edilsin. Ve destekleyen herkes. Ya da denek olarak kullanılsın. Aldıkları her nefes dünyaya zarar hiç değilse bir işe yararlar ölmeden. Gerçi doktorlara varsın gidiyorlarsa gitsinler diyen bir cb sonra şaşırtmadı bu. Ulaşamadığı ciğere mundar diyen çok kedi var ülkede.
Netice de bu ülkenin doktora ihtiyacı var Her doktor bir değil.. Ancak birçok şekilde korunan bunun gibi bir çok kabalığı yapan doktorun sonunda haklı çıktığı bir sistem tuhaf.. Sağlıkta şiddete hayır ama.. Şiddet sağlıkçıdan geliyorsa? bunu makul bir açıklama gelmedi nedense..
Cehalet sadece bizim ulkenin tekelindedir ornegin ordusu olup askeri hastaneleri olmuyan japatilan tek orduyuz yine ordusu olup subay yetistiren lise ve akademileri olmuyan kapanan tek orduyuz tip fakultesine ne gerek var kapatilsin canim okurlar uflerler hastalar iyulesir cinci hicalar bol bol cin cikarirlar medeniyet gekusmislik neyimize gerek ulke nufusunun %60 in lq seviyesi 90 olan. bir ulkede ne bekliyorsunki biliyorsunuzdur lq 89 kimlerde var
O zaman görürüm Tıp Fakültesi kapansın diyen canımsın
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiye bu cehalet ve ağzına lahmacun küreğiyle vurulası insanların oylarıyla seçilen hükümetle devam ederse, 10 yıla Suriye ve Afgan doktor ve ev sahipleri nezaretinde yaşayacağız aklşdslşas O zaman bu koyunlar neler yazar çizer merak etmiyor değilim.
Acaba başka bi ülkede devletim uzman çavuşuna böyle saldırıyorlar mi karaliyorlarmi ya da Prof olan kişi doktur arkadaşına o is sende hastaneden ölüsü çıksın diyormu
Uzman çavuşun evrakı doktora vermeyip elinden almaya çalışan doktorun boynuna sarıldığı videoyu atıp uzman çavuş mağdur gibi göstermeye çalışanların açtığı tag gülüyorum sadece 😂 Cahile gösterilen saygı onun cesareti artırır diye boşyere dememişler.
Bu kafaya sahip olmak için ne içiyor şu insanlar çok merak ediyorum. Nasıl bir algı yaratmaya, tam olarak neye dikkat çekmek istiyorlar anlamadım ama hedef ne olursa olsun tıp fakültelerinin kapatılmasını haklı kılacak hiçbir sebep olamaz.
Katılıyorum zaten o kadar imam hatipler boşa mı açıldı kardeşim varsa derdi olan gitsin hocaya uflesinler adam bu işi ilmen yapar ilmin yetmediği yerde yurt dışına gidilir orada tıbba başvurulur bu kadar basit 🤣🤣🤣
Bu soruyu görünce hemen bi Twitter’a baktım da evet TT’de beşinci sırada 🤦🏻♀️ Bir gün Twitter’a girmeyince neler oluyor, neler kaçırıyorum 😑 diğer açılan taglara de üzüldüm. Canım ülkemde neler oluyor böyle 😕
Ağzım açık kaldı:d ne desem bilemiyorum. Düşünemiyorum, bunlar hangi zihinden çıkıyor böyle? Wow Biraz yorumlara baktım ama sanırım eleştirenler yüzünden daha çok ilgiyi almış gibi. Ne ise akıl tutulması yaşadım bi an. d aman Allahımm dlendlsnsl
Bunu diyenin çok sevdiklerinden birisi hastalanmamistir da o yüzden. Çaresizce doktor doktor gezselerdi ağızlarını bile acmazlardi. O çaresizliğin ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir.
Kapatılsın, tedavide neymiş , şeytan işi bu bilim filan , hasta olundun mu üfürükçüyeüreticiye gidersin Boş yere masraf bu doktor eğitmek için harcanan para
Hastalandıkları zaman hacılar hocalar üfleyerek iyileştirirler onları. Tıp fakülteleri kapatılsın diyenlere kapatılsın. Bir şey olunca si**k**tirin gidiniz pankartıyla karşılık verilsin.
Hastalaninca euro ve dolarlarinı yastık altından çıkarıp avrupa gidip tedavi olsunlar bu hestegi açanlara takip edenlere olumlu düşünen canım hastaneler yasaklansın bence en mantıklısı bu
Ula doktorlara ne nankörlük yaptınız be Gitsinlerse yurt dışına Çok ararsınız Turkiyenin sağlıkta iyi olduğunu bilmeyen halkımız Gazilerini kaybedince çok arayacaklar
Tag gündemde birinci sırada ama tagı destekleyen bir tane bile tweet yok. Hep tagı eleştirilerenlerin twitleri var. Tagı kim açmış bilmiyorum ama gündeme eleştire eleştire girmiş.