Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde satılmayan ve Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan üç biletin ikramiye tutarı 75 milyon TL'nin SMA hastası çocuklar için kullanılmasına ilişkin kampanya başlatıldı.
Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 100 milyon TL’lik büyük ikramiye bir adet çeyrek bilete isabet etti. Satılmayan üç çeyrek biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon lira Türkiye Varlık Fonu'na kalmıştı.
Kampanyaya destek veren bazı tweetler
#İkramiyeSMAlıçocuklaraverilsin #75milyonSMAlılaraharcansın
Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 100 milyon TL’lik büyük ikramiye bir adet çeyrek bilete isabet etti. Satılmayan üç çeyrek biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon lira Türkiye Varlık Fonu'na kalmıştı.
Kampanyaya destek veren bazı tweetler
Büyük ikramiye kazanan kişinin nereye ne hayır yapacağı kendi bileceği iş ama Milli Piyangodan varlık fonuna aktarılan 75 milyonun kaderi devletin elinde. 75 milyon SMA hastası çocuklarımız için kullanılsın. pic.twitter.com/aIlpwsViq2— Eren Şen (@Eremeyen1Eren) January 3, 2021
Varlık Fonuna aktarılan 75 Milyon Lira (S) adece (M) inik (A) rkadaşlarımız için kullanılsın. Hiçbir ailenin birgün daha huzuru kaçmasın. Çocuklarının ne zaman öleceğini düşünerek yatmak zorunda kalmasınlar. pic.twitter.com/2q45qnZDin— Sessiz Gece (@Bercestevi) January 3, 2021
"Ben dilenci değilim" diye ağlayan kanser hastası Dilek'i unutmayalım.
Varlık fonuna aktarılan 75 milyon SMA hastası çocuklara harcansın...— Cemil Çiçek (@avcemilcicek) January 3, 2021
işte kaynak:
Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın!
Kampanyayı lütfen büyütün arkadaşlar,
Ailelerin yüzü gülsün. pic.twitter.com/qZXavJbstN— Saliha Kulaçoğlu (@salihanoglu) January 3, 2021
#İkramiyeSMAlıçocuklaraverilsin #75milyonSMAlılaraharcansın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer