Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) sitesinde yer alan antta ilgili kısım şöyle: “Görevimle hastam arasına; yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cin*el yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin girmesine izin vermeyeceğime…”
Okul yönetiminin ‘aranjesi’yse şöyle: “Hastalarıma yaş, cinsiyet, ırk, milliyet, din ve inanç, siyasal görüş, toplumsal sınıf gibi ayrımlar yapmaksızın hizmet edeceğime…”
Evrensel’in aktardığına göre öğrenciler ‘cinsiyet’in ardından ‘cinsel yönelim’ diye bağırarak sansürü deldi.

Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde, okul yönetimi tarafından değiştirilen Hekimlik Andı okutuldu.
Yeminin aslında yer alan “hastanın cinsel yönelimi” ibaresi sansürlendi. Öğrenciler ise sansürü delerek "Cinsel yönelim" diye haykırdıhttps://t.co/URLt5OQvr9 pic.twitter.com/hDiIAyEVjv— Evrensel Gazetesi (@evrenselgzt) June 21, 2022
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ülke geri ve cahil olduğu için her şeye sansür koyuyor.
Lut kavmini sansür yaptıkları iyi olmuş. Hastalıklı inançsız varlıkları normal gösterme çabaları yüzlerinde patlayacak
40 dk olmuş görüş tek ben yapmışım helal bee😂😂
Sansur yapilmaz, edilir oncelikle. Bir şeyi yok farzedince yok mu oluyor yani?
iktidar ve iktidarın kurumlardaki elleri toplumun üstünden ellerini çeksinler.
Hasta hekim arasına suni şeyler ve kelime oyunlarına girmesin.
Az kaldı herkes biraz daha sabretsin…
adamın dürüstlüğü gitti bak şimdi. d