bu görüntüden tahrik oluyorsa pes yani ! Niye Kul hakkı , yetim hakkı yiyen, Tecavüzcü Hacı hocaları sansürlemiyorlar

Yavrum siz sığır mısınız? Bir olayı eleştirirken niye farklı bir konudan dem vuruyorsunuz?
Adam hayvan hakları için sokağa çıkıyor, protesto yapıyor, senin gibi bir herif oradan ''o kadar şehidimiz var, niye onlar için sokağa çıkmıyorsunuz?'' diye hesap soruyor.
Kadın kocasını öldürüyor, oradan kadın atlıyor ''hep kadınlar mı ölecek, biraz da erkekler ölsün''
Burada da bir sansür var, sen kalkmışsın ''niye kul hakkı yiyen hocayı sansürlemiyorlar'' diyorsun..
Yavrum bir ayıbı gün yüzüne çıkartırken, başka bir ayıptan örnek vermeyle bir yere varamazsın, ayıp ayıptır..
Ya hepsini kına, ya da kır kıçını otur evinde Fatih Portakal izle..
Yok öyle her türlü olayın ardından ''hacıları hocaları alalım içeri, boşverin tecavüzcülere dokunmayalım'' demekle işin içinden sıyrılmak..
Az objektif olun..
Bir kere İlk söylediğin kelime ile aramızda Bağlantı seviyesini düşürdü, ikinci Sansürlenen kadınlar Neresi sansürlendi anlamdım?
Bu sansürlerin amaci insanlari Tahrik etmeyi önlemek degil. Butür Sansürlemelerin amaci, butür seyler giyen kadinlari "Oro**u" olarak göstermektir.
Resimlere baksan okadar acik giyinmediklerini göreceksin aslinda. Bu sansürler ile basi acik kadinlari fahise olarak göstermek istiyorlar. Bildigin hakaret amacli iste.
kesinlikle aynı görüşteyiz
Dinden soğudum bunlar yüzünden yaw din değiştirecem yakında usandım bunların mallıklrından 😩😡😡😡😡
Ya İslamafobi olmamak için çok uğraşıyorum lütfen biri yardım etsin ya 😂😂😂
Edeyim abla. Islam baristir.
Ameriganin oyunlari bunlar
Cevap
8Cevap
Sakallı şeytanların her şeyi gösterişe dayalı aslında içlerinde ki şeytanın dayanılmaz tecavüz etme isteği had safhada.. Bu şekilde davranarak ahmak kılların korkmalarını önlüyorlar.. Onların inine giren kıllar mutlaka tacize ve tecavüze uğruyor..
Akitlerin kafası anca uçkuruna çalıştığı için okuyucuları için sansürlemeleri gayet doğal.
Bu arada saçlarını ve perçemlerini sansürlemeyi unutmuşlar. Biri söylesin şu soysuz dejenerelere de bahsolunan tarafları da sansürlesinler.
Bu adamlar haber adına birşey yazdıkça Amerika'da 1 özgür gazeteci hayata gözlerini yumuyor resmen.
Ks de el ayak görünce bile hallenen, mesaj kutularını dolduran abaza erkekleri görünce göğüs çatalı sansürüne şaşırmamak lazım.
adı üstünde ak-it her şey beklenir
ben diyordum zaten herşey kurmaca diye 😀😀😀
Hala ciddiye alan var mı bu gazeteyi?
Sen tahrik olmadın mı?
Abaza mıyım ben?
Bilmiyordum artık olmadığını öğrendim. Ben oldum ama artık olmuyorum. Her an tekrar olabilirim.
Ramses kim?
Mısır Firavunu
Sen Ramses misin kızmasın Ramses sana. Görüşlerine tamamen katılıyorum bu arada sansürlenecek başka bir şey aramalarına gerek yok dünyayı toptan sansürleseler bile bir yerler açıkta kalır.
Dünyayı baştan aşağı sansürleseler daha iyi
Ben insan sevgisi ile yoğrulmuş birisiyim :) Keşke herkes insana insan olduğu için değer verebilse o zaman bu sorunlar kalmaz belki de. Medeniyet yeniden hak edenler tarafından inşa edilecek şüphen olmasın.
Adı üstünde, ak-it.
Bu programları kaldırmak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar