Tıp okuyanlar hakkında düşünceleriniz neler?

Aranızda tıp okuyan, okumakta olan veya okumuş arkadaşı olan birileri vardır mutlaka...

Söylesenize nasıldır hayatları gözlemlediğiniz kadarıyla?

Sosyaller mi yoksa her gün inek gibi çalışan başka bişey bilmeyen tiplerden mi, yakışıklılar mı? Hayattan zevk alırlar mı? Onlar gibi olmak ister miydiniz? Onunla yaşadığınız ve unutamadığınız bir anı?

Karekteri, aşk hayatı falan fişman işte :)))

Kısaca sizden tıpçı bir insan hakkında neler düşündüğünüzü genel olarak bilmek istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu neden sordum? tıp okuyorum zaten 1. sınıftayım lakin ders çalışmanın yanında diğer ilgimi çeken konularla ilgileniyorum ve yeni yeni insanlarla tanışmayı seviyorum :)

ama tıp engelliyor beni ...hani tıbbı da seviyorum fakat sosyalliği de elden bırakmamaya çalışıyorum ama olmuyor be :))

Güncellemeler
+1 yıl
aranılan erkek karizmatik, hayattan zevk alan , kültürlü ve kariyer sahibi bi erkektir değil mi?

evet kariyer sahibi olacağım ilerde inşallah :)

hayattan bu ikilem durumunda bile zevk alıyorum

yakışıklı değilim ama çirkin de değilim ve aslolan karizmatikliktir güzel kıyafetler alıyor ve kendime bakıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
kültür konusunda işte başka konulara da merakım var ama tıp başka konularla uğraşmaya vakit ayıramayacağım kadar ağır. her gün film izlemek, kitap okumak istiyorum mesela ama yıpranıyorum o zaman da ...

bu soruyu sormamın sebebi dert paylaşmak değil aslında dert anlatmayı sevmem pek insanlar eğlenmek ister çünkü :)

niye yazdım o zaman?

benim durumumda birini örnek alabilmek için

Güncellemeler
+1 yıl
taraflı tarafsız yorum yapan herkese teşekkür ederim arkadaşlar ...
Tıp okuyanlar hakkında düşünceleriniz neler?