AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Cok üzüldüm ülkelerini terk etmek zorunda kalıyorlar. Sadece kadınlar gelsin diyenler aciz abazanlar. Biz kendimize yardim edemiyoruz ki yabancılara edelim.
En son benim arkadaşım da böyle şeyler demişti olum banane ya uğraşamam dedim niye öyle diyon la diyo idlglg napim elin gavurunu ya türk kızı varken ❤️
gözünüzü seviyim şunun espirisini yapmayın.. evinden yurdundan ayrılmak çoluk çocuk acı.. cidden çok zor bir hayır duanızı edin inşallah düzelirde çocuklar acı çekmez..
Cinsel organdan ibaret beyinsiz amip beyanı! Songül çok haklı iğrençler../
Helal olsun cidden... Böyle canım canım konuşmalardan nefret ediyorum.
Niye sadece kadın 😕 erkekleri de insan değil mi¿ Bu türk erkekleri ne sanıyor kendini tamam en mükemmel sizsiniz ya göbeğinizi eritin bir önce Suriyeliler bile sizden daha yakışıklı n
Kimse espri yaparken kariyerinin sonundaki ikinci sınıf oyunculardan izin almak zorunda değil. Politik doğruculuk yapacaksınız diye milletin yaşama hevesini çalıyorsunuz. İnsanlara ya cinsel eğitim verin ya da yarattığınız abaza kitlelerin çarpık mizah anlayışına tahammül edin. Ya da keşke ABD sömürgesi olsaydık diyip kaslı amerikan erkeği fotosu paylaşan kızlara da aynı tepkiyi gösterin. Hem hakkaniyetsizsiniz hem de samimiyetsizsiniz maalesef Songül hanım...
Ülkedeki erkeklerin eğitimsizliğinde onun ne suçu var? Yazdıklarının farkındasın değil mi? Yoksa tuşlara rastgele mi bastın? Espiri adında kadınları taciz ediyorsunuz. Kimse bir şey demesin mi istiyorsun haha. Peki sizin zihniyet nasıl düzelecek? Hiçbir kızın abd sömürgesi olmak istediğini ne gördüm ne de duydum. Sadece koreyi seven küçük kızlar var. Kendinizi masum çıkarmak için neden bizi aşşağılıyorsun
Bakın o kadının eleştirdiği sefil mizahı ne savunurum ne de yaparım ama insanlar bunca savaş kıtlık ekonomik sorun sosyal problem derken öyle espriler yapabiliyorlar. Yıllar yılı kadınların kendisine sümsük sünepe sıkıcı demesine şakalaşıyorlar diye katlanan milyonlarca efendi adam var bu ülkede... Ukrayna kızlarını güzel bulup onlarla evlilik hayali kurdu diye kimse bu kadar ötekileştirilmemeli... Ya da her neyse herkes istediğini düşünsün. Erkekten sağduyu isterim gizli feminist pembe papyon lakabı takarlar hanımefendilerden empati beklerim kadın düşmanı ilan edilirim. her şey herkesin gönlünce olsun. Gerisini anlamak size kalmış. Kimseyi aşağılamak haddime değil.
Bu yüzden Türkiye'ye savaş açsınlar da dünyada ki abaza erkekler azalsın istiyorum her ne kadar ben ve yakınlarım ölecek olsada. Bu abaza erkek uğrunda canım ve yakınlarımın canı feda olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Yinede onlar için yakınlarını ve sevdiklerini kaybetmek istemen tuaf
Çok güzel söylemiş. En zor durumda bile kadınlar belaltı muhabbete maruz kalıyo.
Ukraynalı kadınlarda zaten savaş var diye sizin zihniyetizde olan bir topluma mülteci olarak gelmek için can atiyor.. Ama degil normal şartlarda mülteci olarak bile size gelmeyi tercih etmezler.. Güzeller evet ama sa*lak degiller.
Hayır tercih eden var çünkü kendi ülkelerin de göremediği değeri, türk erkeklerinden bolca görüyorlar. Kendi ülkelerin de normal insan muamelesi görürken, türkiye de ilahlaştırılıyorlar. Ruslar neden türk erkekleriyle oluyor sanıyorsun 😊 Abazaların onlara tapmaları yüzünden
@sudesiyahseven ama onlara çok ön yargılı olanda çok biliyorlar nasıl olduklarını çoğunun
Çok karmaşık bir cümle yazmışsın 😅
@sudesiyahseven evet baya karmaşık olmuş :)) türk erkeklerine ön yargılı olanda var yani çoğu ülkeyi rezil ediyor
Ha evet 😅 Tüm türk kadınlarını da, tüm türk erkeklerini bir tutanlar da ayıp ediyor bence. Ruslar genelde bu yüzden seçiyor zaten. Düşünsene russun ve bir ülkeye gidince sana tapıyorlar. Hindistanın ineği gibi 😂
@sudesiyahseven saçmalık zaten tek amaç cinsellik yoksa insanca seven az :) önemli olanda bu bence
Müthiş bir tepki. Budur dedim. Savaştan bile insanlık adına nasibini almamışlar var. Ne yazık ki var bu ülkede. Ne yazık ki..
Ya bunu diyenleri tek tek ukraynaya savaşmak için göndermek lazım kodumun malları âmcılar sizi ülkede artık Türk olsun bu ne âmk herkes geldi skcerim böyle işi
evet espriden bile yoksun bu kanka takımına aldırmasınlar suriyeliler vs gibi ukraynanında sıgınma hakkı var savaş sucu isleniyo para menfaat hırs vs ugruna ana okulları bombalanıyo serefsiz PUTİN ABD başta olmak uzere ezerine düsen görevi kendilerine yakışır şekilde ortaya koyuyolar bizimde bu katillere koymamız gerekmyomu
guzel çirkin düsünücek zaman diil
Mide bulandırıcı bi sürü şey okuyorum her daim ne yazıkki
Bü ülkeye 1 tane mülteciye bile tahammülüm yok. Cinsiyeti fark etmez.
Diğer bir husus ise Ukraynalılar asla Türkiye gelmez. Avrupaya kapıları onlara açık.
Gelsinler bir onlar eksikti. Ülkemizde zaten 10 milyon mülteci var, bir 10 milyona daha kapıyı açarsak, sonra biz Türkler başka yere gideriz
Kadın haklı
bir defa Ukraynalı kadınlara... diye bir cümle kurmak ahlaksızlık faşistlik ve cinsiyet ayrımcılığı içerir
Empati ve ahlaktan yoksun, kendilerini insan olduğunu iddia eden canlıların dediği söylemdir. Espri amaçlı diyenler mutlaka vardır ama böyle bir zihni düşüncenin olması bile korkunç bence.
Ülkesini sonuna kadar koruyan vefalı kadın erkek tüm ülke insanlarina kapımız açık olmalı, vefasız olup Ülkesini satanlara değil, kıskançlık çözüm değil.
Sosyal medya da ki insanlar, bizim bir toplumun aynası değil. Genel de sosyal olarak başarısız olan insanların kullanmayı tercih ettiği, ve kendince bir nam salmaya çalıştığı yer.
Rezalet tabiki, bizim kadınlarımız için söylense nasıl olur? Bizim ortam hep böyle zaten, kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına acımadan yapanlarla dolu.
kendimi bildim bileli ukraynali hatunlarla ilgili her espiriye turk kadinlari kuzar tepki gosterir zaten bu yeni birsey degil :)
fakat durum savas durumu ki bu gercekten uzucu.
evet haklı kadın üzerinden insan üzerinden yapılan olaylar çirkin ama şöyle bir şey var bence;
ukrayna erkekleri ülkede bırakıp savaşa katılın dedi , suriyeliler kadınları orada bırakıp ülkemize geldiler. ulkeler arasındaki fark politika bilmiyorum iyi analiz lazım
Bizim erkeklerimiz harbiden aç. Bizi utandırıyorlar.
İnsanların mağduriyetinden ahlaksızca hayal kurmak... İğrenç
Ukraynali kadınlar Suriyeli erkeklerden daha cesaretlidir. Bilgisi olan olmayan vatanı için savaşıyor.
Suriyelilerin bile turkiyeyi beğenmeyip Avrupa'ya kaçmaya çalıştığını düşünürsek 😆. Bu ülkeye Afrika'dan ancak isteyerek mülteci gelir.
Yazık koskoca bir ülke bir dünya devinin haksız saldırısı altında ve ben gerçekten de çok üzülüyorum.
ukraynalı sığınmacının geleceği en sonra yer türkiye'dir. ukrayna'ya kapılarını açacak birçok avrupa ülkesi var.
bu tarz kadınları alalım gibi muhabbet hoş değil ama suriyeliler gibi orta çağ insanını ülkeye almaktansa medeni ukraynalıları ülkeye almak daha iyi bence. hatta bizim ülkedeki çoğu insandan kültürlü ve eli iş tutan insanlar. ülkeye zararı değil faydası dokunur. suilerin tek bildiği şey üremek ve kavga çıkarmak. yine de kimse yerinden yurdundan ayrılmasın, zor bir durum...
Ayıp gerçekten. Umarım gelmezler de ayıbımızı görmezler.
Şrefsizlik gerçekten insanlar orada canıyla uğraşıyor birilerinin derdi goy goyda hala.
Ya yeter ya çocukların ve kadınların yakasını o iiigrenc kahrolası leşşş zihnıyetlerınız bıraksın artık ya savaşta bile tek dertınız uckurunuz tc erkeklerı! Bı kez daha sizden tiksindık
Gerçekten araplar çok çirkin kara kara kat kat paspal giyiniyolr kokuyolar. Erkeklerin fırsatçı davranmaları iğrenç ama gözümüz gönlümüz açılır gerçekten. Sokağa çıkılmıyo eciş bücüş insan görmekten
Ama Türk erkekleride Suriyelilere benziyor
Türk erkekler Hintli erkeklerden sonra en a. bazan erkek milletidir.
Hiç utanmaları yok o insanların ya sanal alemde böyle yazarlar gerçek hayatta namus beklçisi kesilirler başımıza
Sana katiliyorum hepsi degil geneli diye ayirman da cok iyi
Pipisiyle kendini adam sananlar konusuyor iste. ac kopekler sizi
O kafayla bakarsak Rusya kadınlardan oluşan bi ordu gönderse bunlar direkt teslim olacaklar zaten
Gelişmiş hristiyan ülkeler varken, neden müslüman bir ülkeyi tercih etsinler ki.
Bir mizahı bile kabul edemeyen toplumun bir parçası, tepki göstermiş utançmış ay kıyamam bende utanıyorum tamam :D
Biktık türk kızlarının egosundan begenmemesinden onlar gayet insancıl türk erkeklerini seviyolar erkeklere karşı şefkatliler siz türk kızlarını anaları helal süt hıhım kusura bakmayın onlar ecnebi oldukları halde daha insancıllar.
Kimsenin sizi sevdiği yok g*tünden uydurma. Ülkeleri bombalanıyor mülteci gelicek diye sevinen beyinsiz iqsuzlarsınız. Afganlara, suriyelilere laf atıyordunuz. Ben sizin aranızda hiçbir fark göremiyorum. İğrenç, tecavüzcü insanlarsınız
Ne tecavüz edicez lan gelselerdi çeşitlilik olurdu niye zoruna gitti bu kadar degeriniz düsecek dimi çakallar
Gayet de türkleri severler slav ırkı avrupa sevmez ama onlar seviyor muhabbetim oldu biliyorum yabancıları
Asena bırak kızım, acısı var belli
Sizin derdinizde tam olarak bu. Ya çocuklar ölüyor, videoları görmüyor musun insanlar perişan oldu ; ama siz kadınlar gelicek diye mutlu oluyorsunuz. Sen kendini tecavüzcü sınıfına koymuyor musun cidden haha. Değerim falan asla düşmez. Asıl ben kendi yanıma sizin gibi değersiz ve alçak insanları yakıştıramam. Sonsuza kadar yalnız kalmayı tercih ederim. Utanıyorum sizden
Ne alçaklığımı gördün savaşta çıksa hayat devam ediyor benmi dedin rusyaya ukraynaya saldır diye banane benmiyim sorumlusu ayrıca ne kadar türk kızı varsa hepsi beyinsiz
@webtoonseverbirisi Haklısın knkm ama ülkemdeki çoğu erkeklerin böyle hassas bir konuda kadınlar üzerinden alay eden yaratıkların olması gücüme gidiyor
Ya yaratık sizin kalbiniz ve beyniniz dışınız gercekten güzel içiniz ruhunuz leş gibi insanlarsınız 2 ayaklı şeytanlarsınız 😂
Savaş bize de bir nefes uzakta emre. Ve ne kadar namus sahibi bir insansan demek ki tüm kızları bizzat denemiş bir de sonuca varmışsın. Tebrik ederim. Ve savaş diyordum. Olası bir savaş maalesef ki uzağımızda değil... böyle bir vaziyette senin annen , etrafında kadın olan akraban kuzenlerin hepsi tahliye edilecek. En yakın ülkeye misal. Ve gidilecek ülkede zihniyetler, "Tanrım, onlar zor zamanlarda. Onlara yardım etmeliyiz." Değil de bu sapık zihniyetler gibi, "kadınlar mı? Olur olur biz alırız." Zihniyetindeler. Cidden bu alçakça değil de nedir? Söylesene. Bir de ülkede artan tacizi, öldürmeyi sen biliyorsun. İkimizde bu ülkede yaşıyoruz. Eskiden ne bileyim, "vatan toprağı, annemizin kadınlarımızın ırzı, bu toprağa giren de ırz düşmanı." Sayılırdı. Nerede şimdi bu düşünceniz? Nasıl oldu da başkalarının bedenine bu kadar bakar oldunuz? Kadınlara düşkün, zihniyetler sapkın... çok yazık.
Kıskançlığınız olmasa savaş bile umrunuzda olmaz bi kere burada savaş çıksa ilk ölen biz olacaz siz kim hangi köpeksiniz
Bir savaşta unutmaki ilk başta , tahliye olmasa, kadınlar hedeftir. Bunun sebebi kadın bu ülke için savaşacak bir babayiğit doğurur. Bu yüzdendir ilk kadınların ve çocukların götürülmesi. Ama emin ol erkek yetmez ise kadınlar dahil olur sonra. Kaçacak değiliz elbet. Ama böyle laflar ederek alçalmayın daha fazla
Ama ne üzücü ki bir kadın böyle zihniyetin kendisinden çıkmasını beklemiyordu. Şimdi biz uğraşıyoruz işte.
Ister tahliye ol ister olma ben erkeklerin hakkini savunuyorum siz nereye giderseniz gidin kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanmayın
Ben hiç öyle bir şey demedim farkında isen sürekli sen saldırı halindesin. Neden? Bir yaran mı var? Öyleyse anlatabilirsin. Profilim açık. Ve ben kadınları veya erkekleri savunmuyorum. Senin kadınlara karşı tuttuğun bu agresif tavra karşı savunuyorum. Kısaca şuanda burada bir tarafı ötekileştiren sadece sensin.
Evet benim gıcık oluyorum
Hepiniz aynısınız erkeklere insanlık dersi vermeye kalkmayın hepinizin beyni aynı
O zaman Müsaade ederseniz ben derdimi anlatayım. Dinlemen hoşuma gider. Belki bana fikir de sunarsın. Benim babam dahil olmak üzere hayatıma giren bazı diğer erkekler de gerçekten tam bir hayal kırıklığıydı. Ve o vakit senin olduğun duruma düştüm. Hepsi böyle. Hepsi yalancı, ahlaksız, eninde sonunda bırakıp giden tipler felan. Tabii ben bu genellemelerden çıktım bir şekilde. Şimdi diyorum ki, bana sadece kötüler denk gelmiş. Yine de iyinin olduğuna dair de hiç ümidim yok nedense. Ne yapmalıyım sence bu durumda? Yani sen erkeksin. O yüzden soruyorum. Aranızda gerçekten iyi birisi var mı?
Iyiler hep üzülüyor dünyada tabiki var biz insan değilmiyiz ama şansımız kaderimiz yok demekki diyorum çoğu zaman kızlardan da iyiler vardır belki ama kim kimi nerde bulsun zor
Teşekkür ederim, demek ki gerçekten var iyi birileri. Ve ben de sana yemin ediyorum ki iyi kadınlar da var. Ama haklı olarak söylediğin gibi bulmak çok zor. Umarım iyilerle karşılaşırsın bundan sonra. Ben de öyle...😄
Inşallah sende öyle teşekkür ederim
Haha hasbelkader Ukraynalı mülteciler ülkemize gelse kinlerinden bunlar erkeklerden önce davranacak 😂😂
Bende bu ünlüleri anlamıyorum Herşeyle alay edilir gibi hareket ediyorlar ama birisi birşeylerle alay ettiğinde de tepki gösteriyorlar
Çok güzel söylemiş. Bu durumdalarken böyle düşünülmesi çok ayıp
suriyeli kadınları alırken kimse bir şey demedi la bu ne kadar boş yapmışlar böyle ukraynalı kadınların nesi var neden dışlıyorsunuz
Niyetinizi az çok bildiğimiz için olabilir mi acaba
hı sen çok biliyon
Şaka yapacak dalga geçecek durum yok ortadan, Ukrayna'da olan gariban halka oluyor
Haklı tabiiki. ams benim gibi dusunenler daha hakli
Üzücü ve ben bunu erkeklerden çok kadınlardan duydum maalesef
O kadar ülke içinde olaylar olurken nerdeydi bu yaaalak karı
Ne yapak savasa mi gidek
Avrupa ve dunya bunu coktan haketti daha baslangic
Allah hepsinin yardımcısı olsun çoluk çocuk yaşlı genç Biran evvel biter inşallah
Suriyeleri istemeyenler ukraynalıları istiyor ya hepsinin
Degil kabul edelim ama kadin degil erkek cocuk hepsini esit sekilde
Bu şakayı yapanları ciddiye almakta ilginç bir durum
evet haklı uçkurlarından dolayı abuk subuk konuşan tipler onlar
Bende deli oluyorum yazik coluk cocuk orada kotu durumda bizmkler ne dertte ayip gunah
Türk erkekleri kadar abazan yok hem çirkinler hem benciller ukraynalılar bunların neyine bakacakki
Ukraynali gelsinde piyasa hareketlensin ya 😅bıktık ozbek , gürcü , türkmenlerden😅😅😅
Şaka değil ki cidden diyorduk biz onu, millet şaka sanmış vay arkadaş.