AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Abi bize soruyorlar ki gelirlerse dike dike kabul edecez yani
art niyet fesatlık aramayın çocuklu bebeli kadınlar ve kızlar gecici bi müddet ülkeye alınabilir Suriyeliler alınmış tı
Birçoğu art niyetli söylüyor herkesin yorumundan ne şekildedir söylediği anlaşılıyor sen dert etme.
sende dert etme takma kafana
senin düşünce ne aynı durumda biz olsak sence bizi kabul ederlermi?
sen biraz sinirli ve gerginmisin o yorumlar seni kızdırıyormu
Tabiki kızdırıyor ülkede bu kadar çok abaza olması normal değil biraz insan olunması lazım. Milletin karısına kızına laf atmak ne demek
asla desteklemen çok yanlış bir şey işin komiği sorsan müslümanız derler
Bak suriyeliler gitti mi? Burada savaş çıksa biz vatanımız da ölürüz hiçbir din ve ırktan mülteciye tahammülüm yok öleceklerse kendi ülkelerinde ölsünler Türkiye'ye kimse gelmesin
@met96 aynı fikirdeyim
senide engelliyim
Vatan sevgisi yok mu sende?
Böyle bisey türkiyede olsa ve baska ülkenin erkekleri türk kadinlar hakkinda böyle igrenc gelsin ayarlayalim gibisinde konussa elbette türk erkeklerinin de zoruna gider
Terbiyesizlik
Suriyeli afgan mültecilere vatandaşlık verip Türk yaparsak toplumda böyle sapıkların çoğalması şaşırtıcı değil
Bu tür yorumları yapan suriyeliler, afganlılar değil. Tc erkeği.
Bende Tc erkeğiyim ve bırak böyle yorumları yapmayı Ukrayna açısından büyük bir üzüntü duyuyorum.
"Savaş zaruri ve hayati olmalıdır Milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça savaş bir cinayettir,,
Senin eleştirdiğin Tc erkeği değil İslamı bilmeyip Arap dinini benimsemiş Yozlaşmış ve Araplaşmış halk...
Max çapsız tc erkek zeka
Gerçekten İnsanlar ölümle savaşırken kadınlar üzerinden yaptığınız mizah o kadar iğrençki
Siz böyle diyosunuz da bedenleriyle tanınmaktan mutlu olan kadınlar da çok
turk kizlarinin mokunu yediler ukraynalilar kaldi cok meraklilardu onlarda bizim adamlara sanki
Çok haklı. Zihniyetsizlikten tiksindik artık.
Bazı erkekler ne kadar beyinsiz
Erkekler yine utandırıyor.
Amerikalı çok hoş sarışın bir kadın vardı. Bizim kardeşim kadını tecavüzle tehdit etmişler. Kadın korkmuş türkiye erişimine kapatmıştı hesabını. O kadar iğrenç ki. O kadar değersizler ki. Bu tür erkekler ölse hiç üzülmem.
Ya buraya gelirler mi sanki ya... Buraya surilerden afganlardan başka kim gelir bos muhabbet yapmayın sizde alın besleyin çok meraklıysanız türk düşmanı surilerinizi
Mülteci kampına döndük yarın bir gün bizim ülkede savaş çıksa onlar da sizi kabul eder emin olun kendinizi kandırıyorsunuz 🤣
Bende utanç duyuyorum ama insanoğlu maalesef ki haddini çok aşıyor
Çok haklı hâlâ geyik yapan varsa ağır beyinsizdir
Her şey hep bi çıkar üstünedir
5 ay sonra vay be
Gelsede gelmese de ülke kardeşim yedi ya sıkıntı yok yani kimsenin gel demesiyle ya da git demesiyle olsaydı ülke şimdi böyle olurmuydu
Kadın ve erkek olarak edilmeleri sorun değildir... Mesele güzel olmaları değil.. Aşağılık Arap değil de Slav olmalarıdır
Komik olduğunu sanacak kadar iqsuzlar
Haklı kadın olunca bizim erkekler coşmuş
Katılıyorum doğru demiş
Mültecinin artık hiçbir grubuna tahammülüm kalmadı
Bu durumdaki bayanlara bu gözle bakmak aşağılık bir davranış. Yaziklar olsun.
O kadar haklı ki.. Akbaba gibi her firsatta kadinlar hakkinda espiriler yapiliyor!
Tepki gösterince Suriyeliler gittimi yok bizim hakkımızda bu sefer tepki göstermiyelim bakalım nolacak diye düşünüyorlar kötü bir niyet yok
Yalnız Ukrayna’da çoğu kadın asker sizin o bekledikleriniz savaşıyor. Çocuklar ve yaşlılar gelirse gelir
Kesinlikle katılıyorum
Ukraynalılar la suriyeli ler bir mi hem güzel hem mert insanlar buyursun gelsinler
bıktık sürekli abaza erkeklerimizden utanmaktan..
gelmesinler artık ya ülke yol geçen hanına döndü
Böyle bir gündem oluşturmaları, oo. Çluğu.
Uckurunun peşinde olanlar diyorlar.
Bence bunu diyenler gitsin savaşsın
Allahsız haysiyetsiz insan onu der işte
Masumun cinsiyeti önemsizdir.
Doğru demiş kadın. Sonuna kadar haklı.
katılıyorum hoş bir olay deyil
Haklı hala kafamız başka yerlere çalışıyor
Aslinda arap kadinlari daha guzel. ne alakaysa
Bu tarz yorumlar çok abazaca evet
Beli incecik olan kadınlar daha kırılgan olduğu için onları almalıyız bence
cok komiksin bi da olmasın
Onları sevgi ile kucaklamamak için bir sebep yok
sorduğum bazı troll sorularda başı oynuyordu bu mavili. Pek umursamamak lazım
Kadınlara değer verilmesinden yine en çok kadınlar rahatsız bunu gerçekten anlamıyorum
dayıcım sen olayı cok yanlıs anlamıssın bos ver
O kadınlar şimdi nasıl korkmuşlardır yaa canlarım benim kıyamam şu anda gerçekten ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duydukları bir zaman ve ben bu fedakarlığı üstleniyorum benim sevgim hepsine yeter
ahahha bak işte yukarda yazdığım gibi, kendilerini merhametli vicdanlı göstermeye çalışıyorlar.
Ben bunları klavye ile değil tertemiz vicdanım ve yüreğimle yazdım
Aynen öyledir. Aynı savaş müslüman bir ülkede olsaydı, yine bu şekilde "tertemiz vicdanın ve yüreğin" ile onları böyle savunup kollar mıydın? O kadınlara bile " canlarım benim yaa kıyamam" deyişinden bile belli senin amacının ne olduğu. Ben insanın yazış tarzından bile ne mal olduğunu anlarım. Benimle yarışma kardesim.
Kimseyle yarışmıyorum benim hakkımda istediğini düşünebilirsin
O da senin zihniyetin ve vicdanın
Slav ve aynı irktaniz kardeşimizdir ukraynalilar
Haklı
Surilerle Ukraynalılar bir mi
Haklı
Çok haklı…
Çok haklı bencede
Arıza insanlar iste.
Kesinlikle haklı
Dogru söylüyor.
şeref yoksunluğu..
çok haklı değil az haklı
Abaza dolu ülkemiz
Her ülkenin sosyal medyadaki tipleri böyledir. TRnin bu tipler yüzünden düşünülmesi yanlış. Aradaki fark her ülkede bi uçurum.
diyelim ki geldiler , böylelerine mi kalacaklar
dimi dimi valla onlar götüyle bile dönüp bakmaz türk hanzolarına abazalarına bunlar ne boş yapıyorsa artık
@-iirene ayn oldu olacak türk kızlarıda ukraynalı erkekleri istesin
bu erkek milleti böyle hepsi sapık işte
kadinlar turkiyeden baska heryere gidebilir bence
sakat mısınız abi bi onlar eksikti
Hakli ama surjyelilerden iyidir
Kesinlikle
Dogru demiş la