Cidden midem bulaniyor ya sosyal medya da abazan erkekler sırf güzellikleri icin gelsinler diyor evimin anahtari veririm diyorlar. Süriyelilere gelince niye pis bakiyorsunuz o halde? bu ne ya
"Ukranyalı mülteci kadınları kabul edelim" diyenler sırf güzellikleri için mi?
Ukraynalı kadınlar güzel olabilir ama başka bir ülkeye gitme sebepleri maalesef keyiflerinden değil insanlar savaştan kaçıyor ve zor durumdalar hem gelecek kadınların hepsi bekar değil ailesi olanlar var tabiki bekar olsa bile onlar için kötü düşüncelere kapılmamak lazım yani gerçekten zor bir durum ve maalesef bu haldeyken bile Ukraynalı kadınlar hakkında saçma sapan düşüncelere kapılan bir topluluk var.
Bence Ukraynalı güzeller Türk erkeklerinin böyle dediklerini duysa eminim ki, bir daha Türkiye adını bile ağızlarına almazlar. Bence böyle diyen erkekleri oraya göndermek daha mantıklı olur.
Güzellikleri için kabul etmiyorlar genede zaten dikkat ediyorsan bütün kadınlar hayır diyor erkekler evet diyor evet deme sebepleri şu çeşitlilik olsun istiyorlar yani çünkü onlar mülteci oldukları için erkekler belli şeyler isterse o kadınlar asla geri çevirmeyecek istese bile çeviremeyecek korktukları için erkekler sadece belli amaçlar için istiyorlar onları İğrenç mide bulandırıcı gerçekten
İster güzellik ister başka bir şey olsun ne fark eder ki? Ya azıcık vicdan azıcık merhamet. Adamlar savaşın içinde, bir yandan can veriyorlar bir yandan korkuyorlar. Allah korusun bizim ülkede bir sıkıntı çıksa, diğer ülkedeki erkekler "oo türk kızları geliyorlar, bize gelsinler evde ücretsiz bakarız" diye "mizah" yapsalar çok mu hoş olur? Keşke bu abazaları postalayabilsek ülkeden de rahat bir nefes alsak.
Sosyal hesaplar erkeklerin bu sözlerine tepki gösteren kızların hepsi çirkindir aksini idda edende çirkindir skfmsmd güzel kızların bi karın ağrısı yok çünkü güzeller bro TR çirkin kızların ufak şansı varken davuşkalar gelirse 0 dalar ondan ahahahahah TR çirkin kız=egolu kız -Lol 😂😂
ukraynalı kadınlar buraya gelmeyecek mülteci olarak , hiç heveslenmesinler zaten.. hepsi AB Ülkelerine gidecek.. onları kabul ediyorlar.. buraya sürünmeye mi , bizim aç sapık erkeklerimize mi gelsinler? .. bunlar zannediyor ki , otobüsler dolusu bikinili kız gelecek buraya mülteci olarak.. hıhım.. beklesinler :)
Cidden iğrenç bir düşünce ama şu da var ki Suriyelilerin kültür düzeyi davranışları vesaire 300 metre öteden "aha bunlar suriyeli" dedirtiyor. En azından gelecek olan olursa kültürlüsü gelsin. Yaşadığım yerde çok var her gün yanımdan gelip geçeni çok. Aile vesaire.. Bunlar yanından geçerken hiç fark bile etmiyorsun. Suriyeli/Arap ülkenin demografik yapısını çok bozdu. O kirli zihniyetten ise söz etmeye gerek yok. Şerefsizliklerinde boğulsunlar.
Bir kere a. talın biri ortaya bir şey attı. Herkes dillendire dillendire konu bu hale geldi. Daha öncesinde de kadınları köpek cinsi gibi yıllardır eleştiriyorlar. (KS sorularına bile bakmak yeterli. ). Soruna gelirsem de evet, kendi milletinin kadınlarını hor görmeye alıştıkları için ve beyinleri başka yerlerinde olduğu için ayrıca anneye de çok rahat küfür edebilen, hiçbir değeri vasfı olmayan insanlar klavye başında böyle şeyler yapabiliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet güzellikleri için tabi. Bizim Erkekler çok zavallı ya. Ukraynalı kadınlar kendi ülkelerinde yakışıklı ve karizmatik erkekler varken bizim bu kıllı, keko, beyaz atlet giyen dayılarımızı napsın.
ukrayna erkeklerinin pek çoğu çelimsz bakımsız kambur kambur ayaklarını sürüyerek giden tipsiz adamlardır.. hani orada yaşıyor olmasam neyse de :)) savaş bitince gel de dolaş bakalım ukraynada biraz.. kadınları buraya göre çok daha güzel ve boylu poslu , doğru... ama ukraynada iki tip adam görürsün... ya az önce anlattığım tipleme.. ya da , dazlak, kocaman göbekli neonazi veya Bulgar tipli iri kıyım etli butlu adamlar.. altın zincirli falan.. yakışıklı karizmatik erkekler ha :D hahaha.. sesli güldüm... ukraynada yakışıklı adamların sayısı fazla değildir üzgünüm.. sadece, bizim erkekler gibi kara kaş kara göz esmer yağız değilller o kadar.. o ukraynalı kızlardan bir tanesi de oradaki yakışıklı karizmatik adamları değil, şu an bu satırları yazan kıllı keko beyaz atlet giyen bir dayıyı seçti.. ki bu saydıklarının hiç biri bende yok.. :) siyah atlet giyene de özcan deniz diyorsunuz.. kolayınız yok yani ah kadınlar ah :)
Tr kızı, tr erkeğini beğenmez. Tr erkeğide tr kızını beğenmez. Paradox aw ama eda üzgünümde o beyaz atletli dediğin dayılar senin sivilceli suratından tiksindiği için davuşkaları istiyor altın her yerde değerlidir. Onlarda sarı sarıı altınn
@owman aynen senin için koydum, tek derdim bu çünkü. Kendimi kanıtlamak. Buradaki yorumları unutmuşum bile. Bildirim gelince baktım hatırladım, haa sen bana sivilceli demiştin falan oldum yani haha
Bu yorumlar kesinlikle hoş değil. Çocuklar ölüyor insanlar yaralanıyor. Ülkeleri karışmış halde. Fakat erkekleride kadınlarıda gelse benim için sorun yok farklı insanlar farklı kültürler tanır arkadaş olurum. Meraklı değilim Türk erkeklerine. Hiç o açıdan bakmıyorum.
Daha çok cinsel obje için. Yoksa ukraynalılar öyle çok güzel kadınlar değil. Çirkinler. Açık saçık oldukları için güzel geliyorlar. Birde sarışınlıkları ilgi çekiyor. Ama bu ayrımcılığı suriyelilere yapılmaması ırkçılık bence.
Durum şundan ibaret değil bir şakadan. Abi şakasını esprisini bir yere kadar yaparsın ama savaş başladıktan sonra bunları arttırıp devam ettirme karakterinde olan insanların anası, bacısı falan da Ukraynalı erkekleri arzulamalı işte o zaman görürler olayı.
Ayrıca Avrupa var adamların yanında buraya mı gelecekler. Bu iğrenç seksist düşünceleri depremde evleri yağmalayan milletten beklerim.
Abi kadinları boş ver de ukrayna erkekleri fena yalnız haa , mülteci gelecekse erkekleri göndersinler olm gozumüz gönlümüz açılsın, evimin anahtarını verem üstüne arsa yapam..
Yok canım ne alakası var tamamen ukraynalı mülteci kadınların bize olan deşhatül vahşet desteklerinden dolayı vefalı bir jest yoksa kimsenin artdüşüncesi yok sizde varya utanmasanız avcılar av peşinde diyeceksiniz şşş ama lütfen 🤫🤐
Ukraynalı kadınlar hem güzel hem de karakterli Türk erkekleri sonuna kadar haklı mis gibi Ukraynalı kadın varken çirkin kezo türk kızını ne yapalım. Benim karım Ukraynalı Herkese tavsiye ederim. Ukrayna'nın köy tarafından kız alın.
Çok mülteci almak ne kadar doğru bilmiyorum hala kaygılıyım bu konuya açıkçası. Ukraynaya destek vereceğini söyleyen nato üyesi ülkelerde kendi üstüne düşeni yapmalıdır bence sadece Türkiyenin misafirperverligi ile olmaz
Ukraynalı kadın mülteci olayı sıkmadı mı? Dün bir tane zevzek paylaştı, herkes ordan yola çıkıp ülkenin yarısını sapık ilan etti.. Sanki Ukraynada sadece kadınlar yaşıyor gibi düşünmeyin artık. Önce erkekleri gelirse görürüm o zaman.
Bende güzel bulmuyorum sarı saç bana yaşlı geliyor hiçbir anlamda seksi veya çekici bulamıyorum. İster Slav ister Amerikan ister Türk beyaz tende çekici gelmiyor daha çok buğday esmer ten seksi geliyor bi al benisi var renkli göz güzel ama.
Her kadının bir özelliği var bence herkesin farklı güzelliği var bazıları esmer teniyle bazıları renkli gözüyle ama evet fizikleri iyi yaşlandıkça bozuluyor
@özlzlslsl882 Nerde vasıfsız ve işe yaramaz insan varsa bu ülkeye doldurdular sonra bu ülkenin eğitimi neden yerlerde diyorlar bu durum her kesimi etkisi altına alıyor.
Buraya gelen her kadın mülteci bizim kardeşimiz gibidir. Kimse kafasız değildir basit düşünmeyin. İnsanlar yaptıklarıyla sınanır bu gün onlara olan yarın bize olur.
O tarz paylaşımları ben de sevmiyorum akli seyinde tipler geliyor bana. Ama bir gerçek var ki sscb den ayrılan ülkelerin kadınları güzel, soğuk, çekici oluyor.
Çok basit öyle diyen hemcinslerimi oraya savaşa yollayacan kızlar gelecek huzur içinde yaşar ülkemde ister bekâr kalsınlar ister evlensinler ama adam akıllı o niyetle biri ile değil. degis tokuş yapmış oluruz en azından pislikler den kurtulmuş oluruz. ben ülkem adına utanıyorum yaaaa
Şu durumda bile halen dalga geçme peşindeler ya valla pesss... Onlar da eve gelmek için bayılıyorlardı ya zaten. Bi video izledim, karı koca veya sevgililer... O birbirlerine veda edişleri çok dokundu bana ya 🥺
Gorillerin zeka seviyesi 89 olmasına rağmen nüfusa alsan abaza Türk erkeğinden daha faydalı işler yapacaklarına inanıyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Orada insanlar ölüyor erkkler başka derte tövbe ya yazık oradaki insanlara Göçmen ülkesine döndük gelen geliyor iyice yop geçen halı oldu saçmalık savaş olmasın kimsede gelmesin Suriyelilerde gitsin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ukrayna’daki tüm kadınları güzel sanıyorlar sanırım. Ukrayna’da okudum her kadın güzel değil gelecek olanlardan da güzeli binde bir bulunur çok ümit etmesinler
Tepki geldi zaten ukrayna kadınlarından. Empati lazım. Türk kadınlarına böyle söylense eminim Türklerinde hoşuna gitmez. Hatta bence savaş başlar. Türkler namus kavramına çok önem verip namussuzluk yapmada zirveler 🤷♀️
Çirkin Türk erkeksimsi varlıklar , o güzel kadınlar sizi ne yapsınlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkekler sadece güzellikleri için tabi ama ben gelişmişlikleri yönünden bakıyorum. suriyeli ve afganlar geldi ülke 70 lere 80 lere geri döndü. suç arttı. bunlar gelse en azından seviye düşmez bence...
Öyle karaktersiz insanlar var ki sırf uçkur derdinden mide bulandırıcı laflar ediyorlar. ONLARA SORMAK ISTIYORUM YARIN burada SAVAS OLSA KENDI KARISINI KIZINI BASKALARINA GONDERIR MI. Bu karaktersizlerden beklenir gerçi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
her irktan guzel ve cirkinler vardir dvd kasetlerde izledikleri genelde sarisin ve avrupa abd kokenli olduklari icin her sarisini guzel saniyolar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Suriyeliler pis çünkü. Tiplerini görmüyo musun yolumu değiştiriyorum yan kesici mi katil mi tecavüzcü mü belli değiller
Saçma bizim erkeklerimiz hep abazaydı aralarına almıyorlarki ırkçılık yapıp benzesin erkeklerimiz Sadece giyimi iyi suriyeli erkeklere göre türk erkeklerinin bu kadar
Ne demiş ünlü düşünür Albert Freinkeistain Türkiye de cinsellik Afrika’da ki açlıkla bire birdir 😂😂😂 Bunun için 35 yıl sonra naöaza başlayan dedeler gördüm bu sabah mahallede
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Onu söyleyen faşist ve ahlaksızlar demekki ülkemizde svaş olsa kadınlarını tövbe tövbe...