Bununla ilgili meclise kanun teklifi verilemez mi. Türk kızları çok antipatik, hiç sevimli değiller. Çok sevimsizler. Egolu, kıllılar. Çevremdeki çoğu erkek de hiç sevmediklerini söylüyor. Gerçekten kusucam artık. Avrupalı kız istiyoruz.

Bununla ilgili meclise kanun teklifi verilemez mi. Türk kızları çok antipatik, hiç sevimli değiller. Çok sevimsizler. Egolu, kıllılar. Çevremdeki çoğu erkek de hiç sevmediklerini söylüyor. Gerçekten kusucam artık. Avrupalı kız istiyoruz.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
orada burada böyle seyler dedikten sonra aksam annenizin yüzüne nasıl bakıyosunuz KJNHBGVFCDRTGYHJKMÖN
Annem Ukraynalı babam Türk, *oduğumun çirkin kezbanı o yüzden öyle diyorum zaten lafı yedin hadi şimdi *iktirr gitt.
ergenliğinin zirvesindeki gizli kullanıcıya bak mk boş ver git ukraynaya o zaman bu kadar meraklıysan
s**tir git yazmıstım
Engeli yedin çirkin kezban hadi yallah.
cok uzgünüm gizli kullanıcıdan engel yedigim icin bu hayatımı gercekten cok etkileyecek MJNHBGVFDRTYUJKMNBVGFDR
Keşke bizide italya ya felan gönderseniz gözümüz gönlümüz açılırdı😂
Harbi *iktirin gidin bir daha da asla gelmeyin hadi naşş kıllı kezbanlar yallah.
😂bıyıklarımla döverim seni bak😄
Change yapalım bence. Siz rusyaya gidin rus erkekler buraya gelsin ahahhaa
Rusya’da fıstık gibi güzel kızlar varken sizin gibi kıllı çirkin itici Türk kezbanlarını ne yapsınlar, şimdi *iktir git hadi.
Aynen😂
Sacmalama istersen güzel bulabilirsin de kıl ve temizlik konusunda Türkler daha dikkatlidir rus kadını görmediğin için farklı sanıyorsun onlar da normal insan ve temizlik alışkanlıkları az biraz. Sadece gold digger olanlar çok bakımlıdır.
Ve kılları genelde sarı olduğu için az görünür bu yüzden de çok az alıp temizlik yaparlar
Gayet makul bir talep, değerlendirilmeli
Seni sınır dışı etsinler sen Rusya'ya git.
Siz defolun gidin ülkeden çirkinler.
Ban zaten Belçika'dayım.
Ülke dışına çıkma imkânım olmayınca ben jşjhgsjha.
Tamam işte ne güzel orada kal gelme Türkiye’ye.
Senin gibilerin yüzünü görmemek için gelmiyorum siz kalın orada jşahğsöha.
Tamam hadi *iktir git şimdi.
Yürü lan mk canısı Türk kızları sana yüz mü vermedi ne bu kuyruk acısı
@Killergirl_ *oduğumun çirkin kezbanı Ukraynalı bi kız arkadaşım var zaten Çirkin kıllı kezbanlar yüz verse ne vermese ne *ikkimde bile değil. Sanki Rus-Ukrayna kızının boku olamazsınız. Hadi *iktir git şimdi *oduğumun çirkini.
Kezban anadır kardeşim kkkk seni kurban ol Türk kızlarına
Yav.. Sakkk
@Killergirl_ Ne kurban olmak mı günahımı bile vermem günahımı çirkinsiniz kabul edin ve mümkünse de bir daha yazma mk istemiyorum *iktir git sorumdan.
Aynaya bak keko seni tek başarın Ukrayna kızla sevgili olmak mı kesin senin paran için sevgilidir seni seviyor sanıyorsun safoz seni 😂😂
Valla biz italyaya gönderin allahınıza kurban oluruz
Harbi *iktirin gidin bir daha da asla gelmeyin hadi naşş kıllı kezbanlar yallah.
Oradı cennet yakışıklı seksi ve kültürlü medeni erkeklerin yeri sizin gibi göbekli kekolara rus kızları ba-😂
*ikimizde olmaz hadi *iktirin gidin bir daha da cevap yazma sorumdan defol git çirkin.
Olur. Ne tarafa dağılalım
Bir güzele sevdalandimmm aheyyy aheyyy
tabii gizli sen iste yeter
Yallah Rusya'ya o zaman hepsi seni bekliyordu 🤣
Bir Ukraynalı kız arkadaşım var zaten o yüzden bunları söylüyorum. Harbi ülkeden *iktir olun gidin.
Zaten aklın fikrin karı kızda hep belli kültürlü donanımlı bir insan olsan karşına da senin gibiler çıkar ama malzeme bu yani sende busun sen sg
Ukraynalı kız arkadaşı varmış 🤣🤣🤣 hayattaki tek başarın bu sanirim