kesinlikle öyle bu düşünceyi kim savunuyosa potansiyel tec*avü*zcüdür bu düşünceye sahip kim varsa yazsın bana hepsini engellicem yazıklar olur sizin gibi insanlara insan demeye utanıyorum
Ukraynalı kızlar türkiyeye gelsin” diyen şeref yoksunları?
Ben Rus vatandaşıyım yani çifte vatandas.3 yıldır ara ara üye oluyorum burada. sadece burada değil sanalda uğramadığım hakaret kalmadı sapıklık ötesi sözler teklifler okudum. bu kişiler gerçekten tedavi olmalı hastalar çünkü. ukraynalilar kardeşimiz bizim çok üzülüp ağlıyorum nasıl hala cinsellik olarak dusunebiliyorlar o kadınları ölüyor insanlar
evet haklısınız, o medeniyetsiz insanlar adına ben özür dilerim sizden hepsi utanç kaynağı vatansız köpekler onlar insan değil yaratıktan farksızlar kalpleri kararmış yazıklar olsun çok üzülüyorum
ve tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Türkleri sevmesem evlenmezdim kocam çok iyi bir beyefendi tabiki reelde sanalda ki gibi kimse bana laf söyleyemez polisi ararım anında aradımda gelip alıp götürdüler adamı * sanıyor bizi
Maalesef orada bir acı var. Bazı kişilerse uçkur niyetindeler. Ne acı ama birkaç hemcinsimizde bu konuda gelsinler vs diyerek soru açıyorç. Vicdan ne güzel şey her insanda olmuyor tabi
Ya şimdi engel atacan kesin ama bence gerçek anlamda savaştan yara almaktansa ukraynalıların bir çoğunun (yazarken anladım kadın olarak gelmelerinden bahsediyormuşsun tamamdır fkgkgkg) gelmesi iyi olur dicem ama suriye vakası ülkeyi yaraladı ne diyeyim ki şimdi bilmiyorum keşke bir çözümü olsa
ben anladım seni sen insanlık olarak hepsi gelebilir diyosun ama şimdi olay şu bizim bu türk k*e*koları ukrayna kızları gelsin diye dalgasını yapıyo orada bi savaş var insanlar acı içinde bizim uçkuruna sahip çıkamayan mallarda böyle paylaşımlar yapıyo
Hiç sanmıyorum ortadoğudaki sözde müslüman bit ülkeye geleceklerini , bu zihniyeti bozuk varlıklar sadece hayalini kurmaya devam edicek ve türk ekonomisi böyle bir krizi daha kaldırmaz
savaş döneminde böyle sözler söylemesi çok çirkin buda erkek zihniyetimizin şaşırıtmayan kendi menfaatlerini seviyesizce düşünme kafası
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ağlama kıskanma o kızlar savaşta erkekleri gelmeyebilir savaşabilirler Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları olarak ukraynalı kardeşlerimize ülkemizde bakmaya ve her türlü parasal yardımı yapmaya da hazırız