Millet can derdinde bunlar sapıklık. Beyni olmayan erkek modeli davranışı..
Ondan ziyade vaktinde islam devletlerinde olan savaşları hiç umursamayalar ukrayna için ağlayıp sızlanıyor. Suriyelilere laf edenler ukraynalılara evlerini açacak nerdeyse. Ne iki yüzlü milletiz, hayret ediyorum. Elin gavuru kendinden olanı destekler, kollar; bizimkiler onlardan olanı destekler, kollar..41 Yorumla
Soran+1 yılSuriye savaşında sınırda beklediler kadın köleler için. Hey gidi hey… İşte bu beklentide olanlar onların türevleri
En İyi Cevaplar
Türkiye'ye sirf fuhus icin gelen ukraynali kadinlara Rus natsalar diye bir önyargi zaten olustu, normal Rus veya Ukraynali kadinlarda veya Avrupa'li kadinlara bizlerde'ki gibi Namus kavrami, baskisi yok ama onlafrda bacaklarini acmis Türk erkekleri gelisn siraya girsin demiyor.
Onlardada kadinlar eslerine bagimli, aileye deger veriyorlar, aldatma belki bizden azdir.
Bizim erkeklerde zaten su önyargi var, Avrupa'da Rusya'da kadinlar isteyen Türk erkegine bacaklari acip gel diyor, yok böyle birsey, inanin avrupada artik Türkleri, Araplari gören Avrupali kizlar kaldirim degistiriyor40 Yorumla
+1 yılUkraynalı erkekleri yollasınlar buraya mülteci olarak, onun yerine de bizim bu abazanları göndersinler savaşmaya.. o bayildıklari ukraynalılara siper etsinler kendilerini, hem dünya bu potansiyel tecavüzcü adaylarından temizlenir de rahat nefes alırız tecavüz korkusu yaşamayız biz de..
80 Yorumla
Kesinlikle öyle haklarında soruşturma açılmalı bence
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Tecavüzü bilmem ama kadıni. nasil gördüklerini. belli. ediyor. Ama ben sağlıkli bulmuyorum herhangi bir ülkeden yabancının ülkeye kabul edilmesini. Aile kurumunada zarar verecektir. Kendi. ic sorunlarimizi hallettikmi ki , kendi insanimiza ne kadar refah sağladık. Asgari ücrete bile raziyken üniversite mezunu insanlar iş bulamiyo...
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet kastettiğim bir nevi bu.
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMülteci alma olayı hükümetin aldığı kararla alakalı oluyor gelenlerde koynumuza girmek için gelmiyor zaten. Orayı burayı geçelim de zaten şu Suriyeliler bize epey yük oluyor olası Ukraynali mültecileri şu ekonomi idare edemeyiz. Çok hızlı gaza geliyoruz Diğer Avrupa ülkeleri natocular destek veriyorya Ukraynaya onlar alsın madem gazlamayi biliyorlar
20 Yorumla
+1 yılbunu ısteyenlerın mizah yapanlara dicek söz bulamıyorum kufur etsem deymez baskada bısey demıyorum o yüzden.. senın hayallerını süsledin kadınlar Şu an kiev sokaklarında tanklarca bombalarca katlediliyor türkiyede savaş oldunu evdekı ananın bacının bu durumda oldunu düşün senın ananın bacının bu korku dolu anlarını mizah yapan başka bır toplum insanlar oldunu düşün hoşuna gidermiydi gidemezdi cunkı hosuna gıdıcek bır ruh halınde olmucaktı evlerıne bombalar yağarken sadece canının derdine düşüçektın olmemek ıcın dua edıcektın o yüzden adam ol bunun mizahını yapma
10 Yorumla
+1 yılSavaş öncesi dönen de bir espri hatta Suriyeliler geldiğinden beri dönen bir espri ha olay cidden gerçeğe döndüğünde yapmak art niyetli bir harekettir. Bunu diyen insanın eşi, annesi, kız kardeşi de Ukraynalı erkek istemelidir.
Bunun yanında olayın vahim boyutu da göz önüne alındığında bu elim mevzudan espri ya da komiklik çıkarmak aynı olayın başına gelip başka ülke insanlarının bu düşünce ile Türk kadınlarını beklediğini düşünürse bu lağım çukuru zihniyetten kurtulur umarım bunu sapkın şekilde düşünenler.10 Yorumla
+1 yılUkrayna’nın kadınları da bunlara kaldı ya. Ancak hayal kursunlar. Ütopya.
618 Yorumla- +1 yıl
Rus kadınları var zaten merak etme
- +1 yıl
@Lahmacungömen Ya he he. Uçkur düşkünleri sizi. Millet canının derdindeyken siz ancak espri yapın durun. Hadi yallah. 👋🏻
- +1 yıl
Rus kadınları türk erkeği ilişkisi tc kızlarının zoruna gidiyor
- +1 yıl
Erkeklere sallarsan bende sizin bi halt olmadığınızı yüzünüze vururum
- +1 yıl
@Lahmacungömen Benim derdim kadın ya da erkekler değil. Zoruma da hiçbir şey gitmiyor. Millet canının derdindeyken sizler karı kız derdindesiniz. İnsan olun. Defol şimdi.
- +1 yıl
Bunlara kaldı ya dersen böyle derim bende. Tc kızlarının ne halt olduğunu bilmiyoruz sanki
- +1 yıl
@Lahmacungömen Yaran yoksa üstüne alınmasaydın o zaman. 😄 Değerli vaktimi çalma daha fazla. Hadi. 👋🏻
- +1 yıl
Siz nasıl hemcinslerinize laf soyletmiyosaniz ben de tüm pisliklerine rağmen hemcinslerimi destekliycem
- +1 yıl
Iyi davrandım yaranamadim yeri geldi erkeğe karşı kızları savundum yine tepeme çıktınız. Ben de kadın düşmanı olucam artık
- +1 yıl
@Lahmacungömen Ay sen önce bir okuduğunu anla da.
Soran+1 yılDurun siz kardeşsiniz
- +1 yıl
Anladım erkek düşmanı pis feministsin
- +1 yıl
Ay böyle bir kardeşim olsa aile nüfusundan kaydımı sildirirdim sevgili soran.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Lahmacungömen Kreş terk misin? Okuduğunu anlamıyorsun. Ayol cidden yazma. Vaktime yazık benim. Hadi güle güle.
- +1 yıl
Anladım yazdığını sadece zoruna gidiyor yabancı kadınlarla iliskilerimiz
- +1 yıl
İngiliz, Alman erkeği varken sizin gibi krolara bakcaklar sanki xd bi de kıskandığını sanıyor ya djdjdj gitseniz de kurtulsak keşke
- +1 yıl
@GetLostBtch Ay evet. Ciddiye alıp birde kıskandığımızı düşünmeleri yok mu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar haklısın. Hadi diyelim geldiler, la sizin o 170 boyunuzla, kıllı göbekli bakımsız çirkin halinizle size dönüp bakar mı o kızlar ya, şunların derdine bak. Sanki tüm ukraynalı kadınlar türk erkekler için ölüp bitiyodu 😃 ne mallsınız yaa. Sizi türk kadınları bile beğenmiyo, Ukraynalılar napsın
40 YorumlaGündem konusunda 379 cevap paylaştı. Bunu isteyenlerin evine giren damacana bile güvende değil...
81 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum sana
+1 yılAdam burada (Antalya) 'da resmen sokak ortasında hatunu kaçırmaya çalıştı arabayla orasını burasını eleyerek ne diyorsun? Öküz çok. Neyse kurtardılar kızı ama elemanı çok yüce adalet sistemimiz serbest bıraktı. Suç işlenmemiş😵Ölme eşeğim ölme. İstemezler mi?
10 YorumlaGündem konusunda 499 cevap paylaştı. Aynen öyleler
61 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılEvet katılıyorum maalesef öyle allah korusun böyle sapık insanlardan ukraynalı kızlarda sokaktaki hanzolara kalmıştı.
50 Yorumla
+1 yılEvet haklısın oyle olanlar dogru ukraynaya gitsin kendilerini siper etsinler ukraynali kadinlara ve asla geri donmesinler
40 YorumlaSavaşın ırkı, ülkesi, dini olmuyor maalesef..
Ukraynalı kızları bekleyen zihniyete bir haberim var, onlar Hristiyan ve Slav oldukları için buraya asla gelmeyecekler.20 Yorumla
+1 yılÖyle insanlardan nefret ediyorum. Onun gibilere şunu hatırlatmak isterim aman neyse anlatsan da bir şey değişmeyecek. Savaşta masum insanların öleceğine onların ölmesini yeğlerim.
20 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma. Türkiye'nin kültürel gelişimine Ukranya'lı fena olmaz. Kadın veya erkek gelebilir. Bu arada yaptığına da namus bekçiliği deniyor, ilgi meraklısı arkadaşım.
22 Yorumla- +1 yıl
Haha 🥲 tecavüz ve taciz vakalarının ben de son bulmasını isterdim ama bu şekilde son bulmaz. Ancak prim kasıyor arkadaşımız. İsterseniz en son yazdığım yazıya bakabilir, taciz ve tecavüz vakalarının azaltılmasının yöntemini bulabilirsiniz.
- +1 yıl
İyi prim kastı arkadaş 😜
+1 yılOradakiler savaş ile uğraşıyor. Millet uçkur peşinde. Rezillik gerçekten..
41 Yorumla- +1 yıl
Katilmayan arkadaş elini şeyinden çek.. 😏
+1 yılöyle zaten. ab , abd dururken medeniyetten yoksun olanların çoğunluğu oluşturduğu ülkeye mi gelirler
41 Yorumla- +1 yıl
katılmayan kişi bu ülkede yaşamıyordur
Yol geçen hanı gibi her gelen geçen bize sığınıyor bu ne ya üzülüyoruz falan ama bizde kötü durumdayız.
24 Yorumla- +1 yıl
Onlar olsa bize uzulur muydu
- +1 yıl
Bizim basimizdada var zaten yillardir pkk ile savasiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmelerine gerek yok. Ülke de türk kalmadı resmen. Cok isteyen kendisi bizzat gitsin, orada da yaşasın, orada kadinlarla beraber olsun. Zaten sirf bunun icin gidenler orada şu an mahsur kalmışlar. Buranin huzurunu kimse bozmasin artik.
20 Yorumla
+1 yılBencede insanlar orada can derdinde, bizimkiler güzel kadın derdinde. Hem zaten gelmesinler ülke zaten Suriyeliden geçilmiyor
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum. Ülkede savaş çıkmış insanlar ölüyor bu iqsuzlarda uçkur peşinde. Tam şerefsizlik
20 YorumlaBence zeka geriliğine sahipler Avrupa varken buraya neden gelsinler shshdhdh
30 Yorumla
+1 yılKızlar yunan bilmem ne erkeklere hastayım vs Türk erkeği kötü vs vs dediğinde sorun yok ama erkeklerimiz yabancı bayanlara hayranlık duyduğunda sapık damgası yiyor nasıl adalet bu kimse kimsenin keyfinin kahyası değil isteyen istediği seçimi yapabilir sapık damgası vuran kendisi sapık beyinlidir
33 Yorumla
Soran+1 yılHasta olmak başka, durumdan vazife çıkarmak başka.
- +1 yıl
Durumdan vazife çıkartan sensin bence
Soran+1 yılBuna aldığın disslike lar karar versin.
+1 yılKesinlikle öyle inkar ederler tabiki ama ne için istiyor olabilirler ki başka
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe ya beyinsizleri he öyleyiz gelsinler hepsini sıradan geçiricez oldu mu ya duyarcı 31 ci ezikleri düşğnce yoksulları sunu kabul edin ya zamanında hitler niye alman ırkını arileştirmek istedi çünkü göze hoş geliyordu slavlarda güzeller hacı güzel türk kezbanı yerine gelseler evlenip sarısın sarısın dogurduktan sonra duba olmayacak karılarımız olsa kötü mü olur?
10 Yorumla
+1 yılMemlekette Goethe Lalesi bir kesim var. Acil üzerine para verip göndermeliyiz
20 Yorumla
+1 yılSapiklar tecavuzculer ailesine sapiklik yapanlar normal psikolojisi iyi olanlar böyle düşünemez
20 Yorumla
+1 yılBöyle bi durumun esprisini yapıyorlar ve duyar kasmayın diyorlar çok saçma gerçekten
20 YorumlaBence kesinlikle öyle biz böyle diyincede sanıyorlar ki kıskanıyoruz,
Biz zaten bıkmışız beyni çamaşırında olan Türk erkeklerinden.60 YorumlaAynen öyle beyni sadece uçkurunda olan şerefsizlerdir
30 Yorumla
+1 yılBen UK sevgilim vardı zamanın da çok iyi bilirim onların ne kadar erkeğini sahiplenip sevdiklerini asla erkeğini ne utusuz elbise giydirirler ne de. İlgisiz bırakırlar güzelliklerini geçiyorum çok itaatkar kadınlar bunu yaşamış bir erkek olarak söylüyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Siz türk kızları na göre köle dersiniz ama onlar tam sadık bir kadın sizin gibi doyumsuz aç gözlü değiller nitekim siz yedigiyle ictigiyle hava atan tiplersiniz kusura bakmayın da ne. Doğru düzgün bibtemizli adabiniz var nede sadakatiniz ben çok türk kızları ile yaşadım alayı ni bok götürüyor %80 niniz böyle ne yazık ki
- +1 yıl
Yav he he valla gram para yiyen deiller para göz siz siniz sen dediklerimi nie üstüne alındın ki ben %80 den bahsettim zaten 😄😄😄
- +1 yıl
Valla ben beni iyi biliyorum da kadınların da ne olduğunu iyi biliyorum kusura bakma da sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz maalesef bunların bir çoğunu TV de programlardan görebilme ihtimalin var açıp bakarsan erkeklere laf yapacağına 😄😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen onlar. hatta analarına bacılarına bakanlarla aynı kişiler.
20 Yorumla
+1 yılHepsinin tecavüzcü olduğunu düşünmüyorum ama çapkın oldukları bir gerçek.
10 YorumlaArizona kertenkeleleridir çokta takılmamak lazım empatiden bir haber olan insancık atomları.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil, kezban 1.55 boyunda 2 metre dili olan trip atan türk kızı yerine manken mavi gözlü güzel bi kızla evlenmek herkes ister
226 Yorumla- +1 yıl
@ben_ariza onlar asil sizle evlenmek isteyecekler mi mk kendi kendine gelin guvey olma turk kızları bile istemediyse seni ukranyalilar nie istesin :d
Cevap sahibi+1 yıl@dontletusdown beni türk kızı isteyip istemediği nereden biliyorsun 😀 şöyle düşün solda kaslı bi erkek var sağ da da cılız ortalama bi erkek var hangisini istersin 😂 Allah vergisi hepsi güzel kız. Türk kızları açık konuşalım güzel değil. İşleri güçleri trip atmak, surekli ilgi istemesi, yatağa geçersin başı ağrır. Türk kızlar cidden çekileceği yok. Ukraynalı kızlarda güzellik Türk kızında olsa aman aman o egoyu düşünmek istemiyorum hiç 😀😂
- +1 yıl
Sen git kendini siper et o kadinlari kurtar ve asla geri donme. Sizin keyfiniz icin turk ordusu ukraynaya gidemez zaten hergun sehit veriyoruz. Sen yanina suriyeli kadinlarida al git ukraynaya kurtar mankenlerini geride dönme
Cevap sahibi+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 okuduğunuzu anlamada probleminiz var. Soruda ukraynalı mülteciden bahsediliyor gidip orada savaşın demiyor. Klasik türk kızı olarak kıskanıyorsun onların güzelliğini. O kızlar burada olsa evde kalırsınız 😂😂🤣😅
- +1 yıl
Senin problemin var kimse buraya gelemez sen git kendini siper et kurtar mankenlerini diyorum tabi boyun yettigi kadar artık siper olabilirsin kız senden uzunsa tabi artık yapacak bir sey yok
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Rose83 ben tek erkeğim demedim ki 😀 sadece size empatı yapın dedim. Kaslı yakışıklı bir erkek var birde ortalama bi erkek kimi tercih edersin? 😀
- +1 yıl
Senin için önemli olan tek sy dıs gorunus mu ister inan ister inanma ama benim için oncelik bu değil kisilik karakter istedigin gibi birini sevip begenebilirsin o bizi ilgilendirmez ama onune gelen ulkeye gelemez siz gidin orada yasayin git iste kurtar kizlari sahip cik bak naparsan yap ama burasi yol gecen hani degil onune gelen gelemez
Cevap sahibi+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez
- +1 yıl
Evet ama herkeste holivid yildizi manken degil ki yani normal siradan insanlar
Cevap sahibi+1 yıl@Rose83 bırakalım bu işleri yeterince kız tanıdım hepiniz aynısınız 😀 çoğunuz zengin biri arıyorsunuz diğer yarınız da yanına yakışacak biri arıyor. Yok efendim yüreği güzel insan arıyorlarmış da, geçelim bunları 😀 gerçekler bunlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Rose83 Allah mutlu etsin.
- +1 yıl
Ben bu yasa kadar yalnizim kimseyi aradigim yok kendi paramida kendim kazanmak icin okuyorum bos konusma git ukrayna kurtar kizlarini
Cevap sahibi+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 okuyorsun ama okuduğunu anlamada sorunların var. Konuyu da saptırıyorsun. Mevzu o kızların Türk kızlarından güzel olması. Bu konu fazla uzadı sonuç çıkmayacak tartışma gerek yok. Sana eğitim hayatında başarılar diliyorum...
- +1 yıl
Senin problemin var asıl hoşuna gitmeyen bir cevap aldığın için boyle soyluyorsun bende sana diyorum ki git ulkeden kimle olursan ol ama bizim ulkemiz yol gecen hani degil onune gelen gelmesin ama gitmek isteyen buyursun gitsin
Cevap sahibi+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 amba çok uzatın konuyu. Güzel olmaları o kadar zoruna gitmiş ki konuyu kapatalım sonuç çıkmayacak diyorum ısrarla uzatıyorsun. Empati yap dedim kaslı yakışıklı erkek mi ortalama mi diye? 😀 bu son yorumum bir daha cevap vermeyecem çünkü o kızları bayağı kıskanıyorsun o kadar belli ki 😂konuyu kapatalım dedim başarılar diledim halen yazıyorsun, neyse bye
- +1 yıl
Tek beklentim senin gibi kasli biri olsaydi simdi oyle sevgilim olurdu zaten ama ben istemedigim icin yok sense istedigin halde guzel bir kiz sana bakmiyor soun bu
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar da yabancı erkeklerin gelmesini ister boşuna duyar kasmasın kimse
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye yerine Avrupa ya da Amerika onlar için uygun olur. Biz kendimizi duzeltemiyoruz zaten afganlı suriyeli dolmuşuz. Yinede gelirlerse alınmalı çok üzücü onları bu hale koyanlar kahrolsun.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
Inşallah şaka filan yapmışlardır diye düşünmek istiyorum11 Yorumla- +1 yıl
şaka falan değildir bu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYoo ne alaka bende istemistim gozumuz gonlumuz acilsin diye fakat durum ciddi goy goy yapmayi gectik artik
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlum hasta misiniz siz mk niye eksilediniz hasta ruhlular
Cevap sahibi+1 yılAmgu*rd kizlari yalaya yalaya bi hal oldun 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu isteyenler genellikle turk kizlarinin burnunun havada olmasindan bence
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBinevi öyle ama tc kızlarının egosu bu şekilde iner ancakk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu kullanarak insanların duygularını manipüle edenler kim acaba.
00 YorumlaBurada Turkiyede gelmek isteyen cok kisi var ben de gelmek istiyorum sizi seviyoruz turk erkekleri
30 Yorumla
+1 yılfırsatçı, uçkurunu düşünen zavallı kimseler..
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılülke de savaş var burdaki beyinsizler de güzel kadın derdinde tam bir tecavüzcüler
30 Yorumla
+1 yılNokta atışı maalesef doğru.
30 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle yazik fırsatçılikta üstümuze yok
30 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır elbette. Kadın kalitemiz yükselse fena mı olur? Uygun olanlar evlense onlarla...
10 Yorumla
+1 yılever olabilme ihtimali yüksek
20 Yorumla
+1 yılkatılıyorum hepsinin iq seviyesi 1 falan
20 Yorumla
+1 yılOy kur parti verelim. d
20 Yorumla
+1 yılItalya da savaş çıksa kızlar da italyan erkekler buraya gelsin ister
21 Yorumla- +1 yıl
ne alaka mk direkt suçlucak birini bulmaya çalışmalar falan
+1 yılKafana bunları taktığına göre sen de o potansiyel olmalı.
23 Yorumla
Soran+1 yılAha bi tanesi filtreye takıldı.
- +1 yıl
beniböylebil) tam olarak ne alaka çok merak ettim neden potansiyel şu an beyfendi gerçekten bana mantıklı bir açıklama yapsana
- +1 yıl
ukraynalı kızlar sizin gibi türk erkeklerinden tacize uğradıkları için gidicekleri ilk ülke türkiye bile olmucak hayal dünyanızda takılın
+1 yılkesinlikle doğru tespit..
40 Yorumla
+1 yılKatılıyorum sonuna kadar
10 Yorumla
+1 yılCahillik vurdum duymazlık şuursuzluk ayrıca
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbazalar hepsi sınır dışı edilmeli
40 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aynen öyle. O... Çocuğu onlar.
20 Yorumla Ne alaka. Tecavüzcü, katil it kopuk Suriyelilerden Araplardan daha iyi.
00 YorumlaEvet bence potansiyel kabulcü onlar
10 Yorumla
+1 yılmillet can derdinde bunlar a* derdinde.. Yazık.
40 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat