Bursa’da 57 yaşındaki Şenol B., kendisinden ‘izinsiz’ çarşıya gittiği gerekçesiyle eşi 42 yaşındaki Kamile B.’yi bıçaklayarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan Kamile B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Şenol B. ise gözaltına alındı.

Merhaba.
Ne yazsak ne desek faydası olmayacak üzülüyoruz en kötüsü üzüldüğümüz ile kalıyoruz, öldürülen kadınların suçlu sayıldığı bir ülke de olmak fazlasıyla yoruyor yıpratıyor ağlatıyor, bizleri ne diyeyim ki başka kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Şerefsiz Adi kardeşim 😡 Allah'ım Sen Yardım Et ülke Gittikçe Pislikler Rezil İğrenç Varlıklar İle Dolmaya Başladı Şimdi Bunun Sonucu Devlet Serbest Bırakır Kesin Varya sende büyük or çocuğusun Devlet O Kadar Masumların hiç mi Değeri Yok Onların can değil mi Hergün Masumlar mi Ölmek Zorunda Neden Pislikler ölmüyor Çok yaşa O bıçaklayan it bir gün sana da sokarlar o zaman görün gününü
Çünkü karısını bir eşya ve kendisinide sahibi olarak görüyor. Bu tiplerin geçmişinin iyi araştırılması lazım, kişiler ne yaparlarsa aynı şeyin başlarına gelmesi korkusu ile paranoyak ve saldırgan olurlar.
Bu şekilde şiddet haberlerini gördükçe okudukça o kadar çok sinirim bozuluyor ki anlatamam. Şiddet uygulayarak güçlü olduklarını mi zannediyorlar. Oysaki karakterinin ne kadar zayıf olduğunu herkese gösteriyorlar.
Cevap
44Cevap
kimse eşini kendinden izin almadan carsiya gitti diye bicaklamaz !!
o son damlası olmustur...
yuce ALLAH s. w. t ;"kısasta sizin icin hayat vardır" buyurur...
nasil yani ya öldürenin öldürülecegi cezasiyla mi hayat bulcaz? derseniz ;
biri birini öldürmeden "ökdürürse kendi de öldürulecegi korkusuyla öldürmez... o kadar..
Ya kardeşim olay tepki gösterilecek bir olay ama türkiyedeki herkeside neden herkes barbar diye bakmak saçmalık kaç kişi görüyorsun çevrende böyle olan 80 milyon insan dile kolay ne hayatlar ne olaylar yaşanıyor günlük kaç kişi doğuyor ve ölüyor ekonomik sıkıntılardan ötürü herkes gergin o yüzden bi yerlerde bişeylere bahane bulunularak olaylar yaşanıyor yaptığı şeyin doğru olduğunu mu gösterir tabiki hayır sonuna kadar cezasını alsın ama insanlar barbar gibi söylemde cezayı hakediyor
Yaş farkından ve gerekçeden anladığım kadarıyla herifte ciddi güven sorunu var. Eşi genç diye aldatma potansiyeli taşıdığını düsunüyordur kesin.
Umarım sırf kadın hayatta diye bunu serbest bırakmazlar.
Bu erkekler ne yapmaya çalışıyor giderek hayvanlardan bile aşağılık oluyorlar. Kadınları köle olarak gören her zihniyeti kınıyorum.
Bu sitede de çok böyle izin alacak kafasında olan. Kadını malı olarak gören erkek izin alacak der. Bu ilkel kafalar bir süre daha devam edecek maalesef.
taaa erkek çocuğunun çocukluğundan gelen bir şey bu barbarlık. çocuk yetiştirirken "sensin oğlum, senin istediğin olsun oğlum, en büyük sensin oğlum, sen çok canlar yakarsın oğlum" diye diye büyüdüğü için çocuk, onu engelleyen hiçbir şey olmadığını sanıyor. sonra da eşini hiç tınlamıyor zaten. ataerkil zihniyet.
Bu namussuzlar değneksiz köyde köpeklik yapıyorlar, ortam boş, hukuk guguk ee ne olacaktı ya? Doğal olarak da güçsüzler, mazlumlar sahipsiz kalıyor, lanet olsun!
Bu millet kendine çeki düzen vermedigi sürece böyle devam edecek böyle devam etmeyi bırak daha da kötüye gidecek iyi mi olacak evet iyi olacak beter olsun bu millet
Offff offff! Eğitimsiz bir toplum! Geri bırakılmış bir kesim! Cahil yargıları olan bir kısım! Orta dünya ülkesi olmayan başka bir toplumda nadir rastlanacak, kınanacak bir olay!
Bu ve bunun gibileri gözaltına almak ve ertesi gün serbest bırakmak caydırıcı değil maalesef. Şahit
olmaktan duymaktan görmekten bıktık. Bitmiyorlar😠İdamla temizlenir bu pislikler anca😡🤬
Göz altı nedir cana kast etmiş çıkmasın diiiceeem adaletimiz okadar güvenilmezki gariban suçsuzda yanacak
Yıldım çok zamandır bıktım usandım haber takip etmiyorum
Umuda ihtiyacım var
Türkiye de erkek kadın olmak dışında herhangi bir canlı varlık olmak bile zor cahilliğin ve cehaletin kol gezdiği bir ülke burası keşke kaçış yolu olsa buradan
Iste insanlıktan nasibini alamayınca hıncını guc olarak zayif birinden çıkarıyor
Elalemin kopegi evinde ahkam keser bu krallık sadece o kadına gecer cunku kadin kendini ona bağlı sanir
Sadece sebep o değildir birikmisler vardır cinnet geçirmeyen kimse öyle birsey yapmaz kendinizden pay bicin basit birsey için birini öldürür musunuz cinnet gecirmezseniz
Eeeeeeee?
@iyiyimböyle Allah kimseyi o duruma düşürmesin diyorum kardeş ne eesi bunu savunduğumu düşünecek kadar beyinsiz olamaz kimse
ne ruh hastaları var şu dünyada herkes normal değil herkesin cinnet geçirmesine gerek yok zaten normal halleri yok sağlıklı düşünemiyorlar
ne olursa olsun hiç kimse böyle bir muameleyi hak etmez
ama en acısı da o adamın salınacak olması
o kadar eminim ki bir ceza almayacağına
yazık...
@çikolataçikilop en başta dedigim gibi Allah başa vermesin kimse hak etmiyor buda az çok bizim elimizde aslında tartışmanın boyutunu buyutmemek büyümeden durup sakinleşip öyle devam etmek
Başımızdakiler asam gbi bi ceza gezmedg sürece bu tip hayvanlara daha çok duyarız bu haberleri. Yarın bi gün bizimde resmimizin altına yorumlar yapılıp tweetleratilir ama ne care
Çok üzüldüm, mantığımın sınırlarını zorlamaya çalışsam da hiç bir zaman anlayamayacağım bir zihniyet bu
niye izin alacakmış? insanlar üzerinde hakimiyet kurmaya çalışan aptallardan nefret ederim umarım o kadın şikayetini geri çekmez
İt oğlu it alıp bunu atacaksın çarşının ortasına gelen geçen izin almadan 😤 tövbe est
İnsanlar çocukluktan nasıl yetiştiyse artık sonradan böyle oluyor maalesef bunların cezası ağır olmalı ama adalet yok ki ne cezası yarın çıkar içerden elini kolunu sallayarak
Hiç bir şey olmamış gibi serbest kalıp kadın iyileşirse yine aynı evde kalacaklar. Boşanmaya kalksa bundan daha kötüsünü yapar mahluk
Bunun açıklaması yok kii! İnsanlığını yitirmiş bir varlık.. kadınısız bir dünya diliyorum böyle erkekleree
Evlilik riskli.. Allah herkesin karşısına doğru insanlar çıkarsın
kocana karşı iyiysen kocan seni incitmez
Vay adi eli kırılasıca vay lann bu dünyanın sonu nereye gidiyo laa
Olacak iş değil. Adam demek ki karısına güvenmiyor.
Akıl dengi yerine değil bunların o yüzden sinirlenmedim
Öldürememiş serbest bırakırlar görevini tamamlasın diye
Hani o agizlarindan dusuremedikelri turk aile yapisi yuzunden
Bu insanlara ne oldu böyle öfke sınır hiç dinmiyor..
Her türlü şiddete hayır kadına kalkan eller kırılsın
Acaba öyle mi olmuştur? Bu kadar basit bir konu olmasa gerek diye dşünüyorum.
Aynen konu bu kadar basit değil tabi bıçak lamak gerekçe değil ama dediğim gibi konu bu kadar basit değil kesinlikle
Barbar değil sabırsız. Bende çok kızgınım bu tür hemcinslerime
Bu millete ne oluyor böyle hep cinnet geçiriyorlar ya.
olabilir öyle seyler evlenirken de aynidir o zihniyet. dikkat etsinler.
Şaşırmiyoruz artık bu haberlere artık normal geliyor
Akıl yoksunu insan mı yok?
İnsanlar kendilerini yetiştiremiyorlar.
Kimmiş bu? Ben duymadım bursa iyice çığrından çıktı
Cezalar caydırıcı olmadigi sürece bu is boyle yuruyup gidecek ve bir sonu da olmayacak
Bu insanların psikolojileri bozuk boyle insanlar tespit edilip zorunlu tedavi ettirulmeli devlet bu ise el atmalı baska turlu bu is cozulmez nasıl bir aracta sıkıntı oldugunda piyasadan geri toplatılıyor bunlarda toplatılıp tedavi rttirilmeli
Yetersizlerin anca kadınlara gücü yetiyor. Madem güvenmiyorsun neden evlendin.
Bende sevmem izin vermek değil maksadım çevreden insanın başına her şey gelebilir nerde olduğunu bilmek iyidir aynısı banada geçerli tabiiki Nereye gideceğini söylesin gönlünce istediği ni yapsın
Evlenipte böyle bı hodukle yaşam gecirecegime yalnız kalırım ama mutlu olurum ne mal insanlar var bizim ordada var böyle tiplerden bolca akrabalarım özellikle bazen diyorum nasıl aynı kanı taşıyoruz
Şenol b ise serbest bırakıldı yerine gözaltına alındı yazmaları daha bir ironik
Asla bitmeyecek bunlar ya. Kiyamet neden kopmuyorki
Bu yüzden yabancı erkekler en iyisi erkek yapar kadın yapamaz insan değil demiyorlar
Yaş farkına bak kendisinden fazla küçük biriyle olan erkekten ne beklenirdiki
Maalesef bu ve bunun gibi kişilerin geçmiş hayatindaki biriktirdigi öfke veya acının dişariya yanliş dışavurumudur.
Empati denen bir şey yok ırkçılıktan başka bir şey değil kadına kalkan el böyle cezalandirilmamcezalandirilmamali direk idam bence
Bu kadın senin kulun mu köpeğin mi izin almadı diye bıçaklamak nedir. Hiçbir sey de diyemiyorum artık bu ülke bu tür haberlere alıştırıldı ne yazık ki
Cehalet tek sorun bu , eğitimsiz bir millet hâlâ adetlerle yaşayan bir toplum , din ile istismar edilen bir toplum değişir mi? Asla değişmez.
bence onuda bıçaklayarak öldürsünler ölmeden de köpeğin önüne atsınlar parçalasın yesin
hayır kocanın böyle biri olduğunu biliyorsun madem niye izin almıyorsun
İki gün veriyorum bu adam yine serbest bırakılacak
Müslümanım diye gezerler bir de.
Artık yorum yapmıyorum
Hiç şaşırmadım 14yaş farkı olan bi ilişki
Bu orsou çocuklarının geberdikleri günüde göreceğiz !!! Mezarına işemezsek bizlerde adam değiliz !!!
Şerefsiz ya gerçekten
Lan canilikkkk a*koyiyim bitmiyor böyle caniler
Allah akıl fikir versin
Delirmis bu izinmi alması lazım gidince söyler
Nefes almak için izin istiyormu acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?