Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde F. A. (65), tartıştığı Kırgızistan uyruklu gelini A. A.'yı (31) bıçaklayarak öldürüp, vücudunu parçalara ayırdı. Parçalanan vücudun bir kısmı evin banyosundaki çöp kovası ve poşetler halinde otomobilin bagajında bulundu.Ölen A. A.’nın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Gelinini öldürüp testere ile parçaladı! Bu kadar kin ve öfke neden?
Milletçe yaşlısından gencine, çocuğundan ergenine kafayı yedik. Bu nasıl bir vahşiliktir. Gelmişsin 65 yaşına git otur oturduğun yerde. Bu ne kin ne öfke ile açıklanır. Şimdi gitsin, içeride yatsın belki aklı başına gelir. İdam cezası olsa bu tipler gerçekten idamı hakediyor.
Merhaba üstad 🙃 Allah akıl versin Allah ıslah etsin diyorum gadası. Tartışma bence cinsellik yüzüne çıkmış olmalıdır. Çünkü bir insan bu kadar cani olamaz. Büyük ihtimalle gelinine taciz veya o tür birşeyler yapmış olmalıdır. Bence tartışma bu yüzden çıkmıştır.
Of of of. Nutkum tutuldu. Dehşet verici bir olay. Bu kadar kin, bu kadar vahşet hangi kafa ile yapılmış olabilir aklım almıyor doğrusu. Ben iman zayıflığı ve ahir zaman diyip susuyorum.
Türkiye, yerli ve milli bir tımarhaneye dönmüştür artık. Hayırlı olsun, toplum psikolojisi feci halde yerlerde. Acilen ruh sağlığı konusunda bir şeyler yapılmalı.
Avrupa ülkeleri daha gelismis orada yasama imkanim var zaten umarim kisa sürede gerceklesir bu istegim... hollandada yasalar çok sıkı mesela bir kadina evlenme teklifi ettin diyelim kabul etmedi ama hala direniyorsa o zaman o kişiye ağir ceza var ve bunun gibi cezalar uygulaniyor