https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/vahset-tartistigi-kadini-benzin-dokerek-yakti-5980221/

Kadınlar seçici olması lazım, kendi değerlerini biliyor olması lazım, karşısındaki insanı iyi analiz edebiliyor olması lazım, algıları açık olması lazım Allah bir şekilde ona mutlaka işaret gönderiyordur ama bazı hatta çoğu kadın az bir ilgi, sevgi gördüğü an gözü hiçbir şey görmüyor bu kadar zavallı olmayın kendinizi öncelikle siz sevin ki sevgi dilencisi olmayın. Belki bu kadın bu kişinin gerçek yüzünü gördü önceden ama ilgisi sevgisi ondan kopmamasına sebep oldu. Bu kadar aciz olmayın. Belki dediğim gibi değildir belki sevgili bile değiller ama çoğu kadın cinayetleri böyle başlıyor. Önce bir beyin gelişimi, ruh sağlığı yerinde mi bundan emin olun. Kadın cinayetlerinin altında yatan sebeplerden biri kadının kendini sevmemesi kendine gerekli özeni göstermemesi seçici olsa ipsiz sapsız ruh hastasını kendine layık görmez hayatına almayı bırak muhattap dahi olmaz.
ben böyle işin anasını avradını bacısını baldızını soyunu sopunu sülalesini gelmişini geçmişini testinden su içmişini köpeğini kömesini dedesini 7 ceddini doğurtan ebesini ağlayan bebesini aldığı havayı içtiği suyu yediği ekmeği sıçtığı boku kafasını tasını beynini bardağını ırkını dilini dinini cinsiyetini milletini hürriyetini cumhuriyeti'ni sabahından akşamına öğleden sonrasına sabah seher vaktini akşam eşref saatini kafasındaki saçı arkasındaki kıçı elinin ayarını boş boş gecen yıllarını şaşı bakan gözlerini kütürdeyen dizlerini memleketinin yaylasını safiyesini ailesini gözlerinin ferini alnının terini babasının kelini amasının saç telini bahar esen yelini düğünündeki gelinini beynini vakfumunun bahçenin zakkumunu tuttuğun kalemini ciğerindeki veremini böbreğindeki taşıni boynunun üstündeki başını orağını 7 ceddini ölüsünü dirisinj her gün birisini edirneden karsa dünyadan marsa ne kadar tanıdığım varsa @ƘíηgAятнυя en değişik kamustra pozisyonlarda seveyim !
Tipini s*ktiğimin katili kendini ne zannediyor acaba bu vasıfsız erkekler kadınların canına kıyıyor böyle haberleri her gördüğümde sinir krizi geçiriyorum niye kimse el atmıyor hadım etmiyor işkence yapmıyor bu şerefsizlere anca salıveriyolar gitsin
Işte Bizler çocuklarımızı güzel seviyeli ahlaklı kendini bilen bireyler olarak yetiştirmez ssek böyle çok can daha yitip gider hiç uğuruna erkek çocuktur yapar erkektir karışmayın algısından nefret ediyorum
Evet mesela küçük bir örnek. Ablam beni çok kıskanırdı bu konuda kızım olursa onu önde tutucam derdi. İlk kızı oldu sonra oğlu ve evet oğluna aşık neredeyse.
Teşekkür ederim eig için 💫
Rica ederim 🌹
Cevap
65Cevap
Şaşırmıyorum artık. şaşırdığım tek bir konu var. bu türk kızları neden böyle serseri apta l ve sevgiden anlamayan kadına şiddet uygulayan kötü davranan erkeklerin peşinden koşuyor? ya mideniz yok anladık beyninizde mi yok. bu ülkede gerçekten insanlık mantık zeka adına bir şey kalmamış. Ne söylenebilir ki Umarım adalet yerini bulur
Pardon da.. Siz kadının yerine koyun kendinizi sizi çok süper bir insanmış gibi çok seven bir insanmış gibi size tanıtıyor ve siz ona aşık olmaya sevmeye başlıyorsunuz. Sonra o kişinin gerçek yüzü ortaya çıkıyor.. Sizce bir insan böyle karşısınıza çıksa kim kabul eder böyle bir şerefsizi..
Artık kadınları suçlamayı bırakın.. Bu erkek kadın meselesi değil başta.. İnsan olmakla ilgili.
@Semoş23 Kadın erkek kıyaslayan sizsiniz. yorumumu dikkatli okursanız ben kötü olan insanları suçluyorum. Kadının yerine kendimi koyuyorum zaten bu yüzden insanlara güvenmiyorum. mesafemi ve samimiyetimi koruyorum. İyi insanları da kadınlar sevmiyor ona bakılırsa. kadını suçladığım da yok ayrıca.. Önemli olan iyi insan olabilmek bu ne yazık ki erkeklerde kadınlarda başaramıyor.
Türk kızlarını bir türlü anlamıyorum neden serseri aptal sevgiden anlamayan kadına şiddet uygulayan kötü davranan erkeklerden hoşlanıyor demişsiniz. Bu doğru değil evet çoğu kadın kötü erkekleri kötü çocukları sanıyorlar ki daha çekici yakışıklı ama değiller burda yanılıyorlar.. Sende kızlara beyniniz yok diyerek hakaret etmişsin.. Ben de buna karşılık yazdım.. Ayrıca ben nerde kimi kıyaslamışım? Yazdıklarımı okumuşsunuz ama anlamamışsınız sanırım. Bu kadını sevip sevmemek değil ki. Öldürmek gerekmiyor.. Yakmak kesmek gerekmiyor ne saçma birşey bu ya
@Semoş23 Evet doğru. Çünkü çoğunlukla türk kadınları kendine kötü davranan erkekleri seçiyor ve seviyor bunu her yerde görüyoruz inkar edemessiniz. Ayrıca Kızlara beyniniz yok demek hakaret değil doğruyu söyledim ben. ''bu erkek kadın meselesi değil'' yazmışsın burada kıyaslamışsınız. çünkü ben kadını eleştirip erkekleri savunmadım aksine kadını da erkeği de eleştirip kötülük yaptıklarını savundum. Kadını savunmaya geçen sizsiniz. Ayrıca Kadınını seven saç teline bile zarar vermez. böyle ruh hastalarına şasn verdikleri sürece ölmeye devam edecekler bunu mu istiyorsunuz? Adalet gelsin artık bıktım bu saçma ülkede cinayet haberlerinden. insanların ölmesinden.
Tekrar söylüyorum size özel konuşmuyorum genel konuşuyorum üstünüze alınmayın yani. siz derken siz erkekleri savunan kadınlara söyledim. hani erkekler sevgi gösteriyormuşya ki bana göre sevgi bile değil hemen güvenmemelisiniz diyorum. ve evet haklısınız kadın erkek önemli değil zaten bende onu söyledim yorumumu okursanız Umarım adalet yerini bulur yazdım. umarım şerefsiz erkekler cezasını çeker. kadınlar da biraz akıllanır kast ettiğim buydu. Zaten ben bu katillere insan demem bunların aklı sadece kadınlarda olan akılsız cahil varlıklar bana göre. ve bunlara yüz veren de siz değerli kadınlarsınız. keşke toplumumuz uyansa artık.
Tamam güzel. Ama son yazdığına katılmıyorum. Evet çoğu erkekleri şaha kaldıran kızlar var ben yok demiyorum. Ama bunların hiçbiri cinayet işlemeye bir kadını öldürmeye işkence çektirmeye dövmeye bir bahane değildir.. Akılsız cahil olan kimse aklı varsa sevmez zaten hayatına alacağını da zannetmiyorum.. Ve ayrıca bazen gözün kör olur anlamazsın ne olduğunu yani o kadının ne yaşadığını bilemediğimiz için bence ön yargıda bulunmamak gerekir. Tek diyeceğim bu..
@Semoş23 Yanlış anladın beni sanırım. bahane demiyorum zaten cinayetin hiç bir haklı sebebi olamaz Bu her şekilde çok yanlış. Sadece söylemeye çalıştığım kadınlar erkeklere güven konusunda daha dikkatli olsalardı sevecekleri kişiyi iyi seçselerdi belki bu tarz olaylar azalırdı. Ben ön yargılı değilim yaşanan ve gerçek olaylardan bahsediyorum Çünkü kalbi iyi erkekleri istemiyorlar ve hep bu tarz serserilerle yaşıyorlar. Tabi ki umarım ülke de adalet artık olur ve bu katiller hak ettikleri cezayı alırlar sonuza kadar.
Umarım dediğiniz gibi olur.. Güvenme konusunda birşey demek istemiyorum çünküü güvenmiyoruz aslında ama güvenmek istiyoruz ve bu iyi erkek kötü erkek olarak değil o adamın kendisini nasıl tanıştırmışsa kadında inanmış nerden bilebilirdi ki güvendiği insanın değişebileceğini bu kadar kötü olabileceğini.. Ve zaten artık insanlar ne birbirini gerçekten sever oldu ne de inanabileceği güvenebileceği.. Erkek kadına kendisini nasıl sergilemişse kadında inanmış işte bize de ders oluyor olan bu..
@Semoş23 Evet güvenmek istiyorsunuz yani kadınlar olarak çünkü Sevgilisiz durmak istemiyorsunuz. Yani daha tanışmalarının 1. ayında öpüşen veya yakınlaşan insanlar var. böyle olunca suç tek taraflı olmuyor. Evet bilemezdi ama tahmin edip mesafeli olabilirdi Yine. Ben yinede katılmıyorum. İyi erkekler hiç sevilmiyor bu bile beni haklı çıkartıyor. bakıyorsunuz efendi insanların sevgilisi 0. ama kötü aldatan insanların 20 50 tane sevgilisi olmuş. buna rağmen kendinizi teslim ediyorsunuz. erkekler zaten sevgiden anlamayan cahil varlıklar tek dertleri cinsellik. Umarım bu tarz iğrenç insanların soyu tükenir. ve biraz olsa insanlarımız bilinçlenir.
Valla seni böyle düşündüren ne bilmiyorum ama senin anlattığın durum yani diyorsun ya kızlar iyi erkekleri değil kötü erkekleri tercih ediyor diye erkeklerde onu çok seveni kıymetini bilmez gider peşinden koşturacak kızları seçerler? Bu karşılıklı bu şekilde ve o öpüşen yakınlaşan insanlar onların kendi tercihleridir... Ama hiç bir durum bu olayın bahanesi olamaz... Ve çoğul konuşmayı bırakmalısın çünkü herkes aynı değil.
@Semoş23 Beni böyle düşündüren gözlemlerim. işte senin bahsettiğin erkekler zaten kötü ve serseri oluyor bu yüzden kadınlara kötü davranıyor kadınlarda bu kötüleri seviyor bu kadar basit. Tekrar söylüyorum hiç bir olayı bahane olsun diye demiyorum zaten ben diyorum o katil cezasını çeksin diye. ayrıca kendi tercihleri demen de ayrı tuhaf. sonra neden kızlar emin olamıyor çünkü emin olmaktan önce birlikte olmakla meşguller.
Şimdi şöyle bir şey var erkek nasıl başkalarıyla bunu yaşıyorsa kızlarda yaşıyor napabiliriz ki bu durumda o onun tercihi bizi ilgilendirmez.. Ama bu kız bunu yapınca nedense kız kötü oluyor neden sizde aynısını yapıyorsunuz sizde emin olamıyor tüm kızlarla birlikte olmuyormusunuz oluyorsunuz? Ve her erkek her kız böyle olacak diye bir kanun da yok.. Hiç sevgilisi olmamış hiç birşey yaşamamış kızlarda var o tür kızlarda vahşice öldürülmedi mi öldürüldü yani bu olayın işte kız birlikte olma peşinde bu yüzden bunlar başına geliyor yaşıyor diye bir şey olamaz.. Kızlar da erkeklerde eşitlerdir hür iradesi ondan sonra kendi hakları da öyle yani.. İki cinsin de yanlışları var ama hiçbirşey bunu öldürmeye bahane sunmaz vahşice öldürmeye hakkı olmaz.. Kim ne yaşıyorsa yaşıyor o onun derdi? Allah korkmayanın zaten böyle vahşeti işler.
@Semoş23 Evet erkekleirn çoğu öyle sevmiyor sadece birlikte olmak için oluyor ama ben onlardan değilim. Sadece gerçekten seviyorsam birlikte olurdum. kimseyi oyuncağım yapmazdım. hele ki kadına şiddet zaten yapmazdım sevdiğimin saç teline bile zarar gelmesin isterdim bunlar öldürüyor bunlar insan olamaz. Zaten beni de ilgilendirmiyor kızların ne tercih ettiği veya kimlerle neler yaşadığı ama konumuz kadın cinayeti bu yüzden konuşuyorum. Zaten ben bu sonuca bağlamadım sadece dedim ki kızlar akıllı olsaydı bu olaylar azalabilirdi tabi ki bu benim kendi fikrim aynı düşünmüyor olabilirsiniz saygı duyarım size
Artık sokakta erkek görsem tiksinçle bakıyorum neden mi? Sürekli kadın cinayetleri görmekten her erkekten şüphe duyar oldum. Neden hep kadın cinayeti neden kadınlar bıktım usandım içim kaldırmıyor, uyanıp bugün acaba hangi kadın katledilecek diye düşünmekten tv açmak istemiyorum. Bazı erkeklerin psikolojisi, zihniyeti bozuk ben bunu yetiştiği ortam şekline bağlıyorum. Bir yabancı kadına bunu yapan annesine bacısına ne yapmaz. Allah ıslah etsin pis zihniyetinizi biraz vicdan birazda allah korkusu aşılasınlar evlatlarına türkiye yaşanacak yer olmaktan çıktı artık!
Herkesin sokaklara dökülmesi lazımmmmmmm.
Gezi eylemlerinde olduğu gibi kolektif bir şekilde eylem yapılması lazım. Ses çıkarmak lazım.
Artık 1 kadının daha ölüm haberini almayı yüreğim kabul etmiyor. Tanımadığım her erkeğe kötü insan gözüyle bakıyorum.
Her erkeğe olası katil olarak bakıyoruz artık. Kendi sevgililerimiz eşlerimize şüphe ile bakıyoruz. Allah belasını versin, ölmesin her bir yanan derisi temizlenirken anıra anıra yıksın o hastaneyi, ben orada çalışan hemşire falan olsam ağrı kesici vs bir halt vermezdim yalvarsın beni öldürün diye🤬🤬
sizi böyle yetiştiren anaya babaya da bir çift lafım var. Herkes üremesin ana baba olmasın bir zahmet. Oturun siz de bir düşünün nasıl bir psikopat yetiştirdim diye. Suç sizlerde!
Konu hakkında yorum yapmicam ama bu tür haberlerde kadının yüzü gözükürken suçlunun yüzü neden sansürlenir anlamıyorum. En fazla 2 yıl içerde kalır çıkar. Insanlar suçluyu tanısin ki ondan uzak dursun. Burda mağdur olan kadın ve kadının yüzü gözüküyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Karaktersiz oro*pu çocukları işte. Özgüvenleri sıfır başka bir insanla bir şey yaşamayacağını düşünüp karşısındaki insanın da yaşamamasını sağlamakla yükümlü hissediyorlar. Cahil, karaktersiz, özgüvensiz, karşısındakine gram saygı duymayan, inaan sevmeyen yavşaklar
Allah'ın belaları hamam böceği gibi türediler hanımlar çok dikkat edin bunun gibi haysiyetsizleri görünce yolunuzu değiştirin bırakın sevgili olmayı sohbet etmeyin bile. İdam edilmesi lazım. Vahşice adam öldürme suçları neden idam gerektirmiyor bilmiyorum. Bu kadın annem ablam kardeşim kızım da olabilirdi. Allah rahmet eylesin.
Şimdi açıklamaya göre olay evde geçiyor ve itfaiye ekipleri ya da herhangi biri olayın nasıl olduğunu görmemiş. Yangını görüp müdahale etmişler ve erkek kadınıda kendisinide yaktı demişler. Olayın şahitleri ikisi kadın Allah rahmet eylesin vefat etmiş çocuğunda durumu kritik peki olayın iki şahidi de ortada değil ama bu haberi yapanlar bu olayı erkeğin yaptığından %100 emin bu nasıl mümkün olabiliyor?
Allahın adaletine bırakıyorum. O kadın kurtuldu acı çekerek.. Ama senn bunu yapanlar bunun gibi olanlar onlara çok acıyorumm.. Allah yardımcıları olsun.. Ondan daha beter yanacaksınız.. Bu dünya da da yanmanız dileğiyle..
Kurtarın ölmesin o ş*erefsiz , o yanıklarla acılı şekilde ömrünün sonuna kadar aşağılanarak hayvandan beter muamele görüp çürüsün parmaklıklarda. Gardiyanlar su diye çişini içirsin. Emin olun böyleleri kolay ölüm haketmiyor
siz ne yazarsanız yazın ne kadar üzülürseniz üzülün istediğiniz kadar sokağa çıkıp protesto edin, eylem yapın, caydırıcı bir ceza verilmeden , eğitimsizlikten bu haberlerin sonu gelmeuecek...
Böyle psikopat erkeklerden allah tum kadınları korusun
Kızlar bu psikopat adamlar her yerde burada da bolca vardır. O yüzden dikkatli olunn
Artık bu kaçıncı boyut? Ne zaman güzel şeyler olacak, bir kadın bu ülkede kendini güvende hissedecek artık yeter. İğrenç yaratıklar dolaşıyor resmen aramızda ve hiçbirinin farkında değiliz bize zarar verene kadar.
böyle bir adamla neden iletişime geçersin zaten keko tarzı delikanlıyız kafasındaki erkeğim herşeyi yaparım insanları belli oluyor onlardan uzak durmalı herkes zaten neden tartışıp tehlike alıyorsun ya cidden kötü berbat birşey
Şeriat nizamı gelmedikçe bu belalar artmaya devam edecek.. Allah ailesine sabır versin onu yakan şerefsizde umarım ölür çünkü yaşamak onun için ödül olur birkaç sene yatıp tekrar potansiyel suç makinesi olarak sokaklara salarlar..
ölen her kadından tüm anne babalar sorumludur
yetiştirilmemiş koyun gibi salınmıs bir cocuk işte böyle potansiyel katil olabiliyor
demek istediğim bas bas bağırdığım olay buydu yorumuma denk gelen illaki olmustur
Buradakiler hala sanaldan biriyle buluşur musunuz yiyişir misiniz diye sorsun. Al adam kadını yakmış ya tövbe tövbe.
Kıyamet mi geliyor ne oluyor arkadaş ne ara kötülük bu kadar aldı başını gitt ya iyilik nerede? Nerede bu iyilik? İnsanlık vicdan merhamet bunlar nerede?
Dünya'nın çivisi çıkmış. Supernatural da birden bire sıradan insanlarin içine kötülük girip tanımadıkları kişilere zarar verdiği bir bölüm vardı. Ona döndük resmen.
Bırakın yaşasın mkdumun bebesi.. Yaşasın ama acı çekerek ulan bir insanı canlı canlı yakmak nedir orspu çocuğu ya bunu var ya sene de 4 kere bir yerlerini azar azar yakcaksın.
Buna da bir bahane bulurlar. Kesin kadın kötü bir sey söyledi. Kesin kadın sinirlendirdi. Hak etmiştir diye. Böyle düsünecek pislik insanlar çok. Aynı tecavüze uğrayan kardeslerimize dedikleri gibi.
Birinin öldürmenin yakmanın kesmenin hiçbir haklı bahanesi olamaz.
Şuraya elli defa bir şey yazsam, yazdığımı geri silerim...
İnsanları bu hallere getiren sebepler neyse o sebeplerin oluşumuna temel hazırlayanların yatacak yeri olmayacak.
bir bitmediniz a. yav Nedir bu ya her hafta ayrı bir vahşet, hunharca işlenmiş cinayet. İDAM CEZASI HAKKIMIZ YETER ARTIK İDAM İDAM İDAM İSTİYORUZ...
Katillere Avrupa Birliği Uyum Yasası Gereği hapis cezası ile yetinildiği 500 Milyar Dolar Dış Borcun olduğu, Avrupa-Nato-BM gibi ülkelere peşkeş çekmek zorunda kalan demokrasi zırvası yüzünden yönetimin sürekli acizleştiği böyle rezil bir ülkede duymaya alışık olduğumuz türden durumlar bunlar Allah ölen mazlum kardeşimize rahmet etsin.
Yaşam hakkının kutsallığını sorgulatıyo bu insanları
allah belasını versin çekilin ellerinizi bedenlerimizden.
erkek çocuklarına yüz veren anneler suçlu kız çocuk erkek çocuk ayrımcılıgı yapılmamış olsa ne güzel olurdu poh poh edilerek büyütülen erkek çocukları gün geliyor kadınların başına bela oluyor.
Bedensel güçlerini kullanıp beynini ve vicdanını kullanmaktan aciz bu tür insanlardan ne beklenir ki şimdi karanlığa doğru ruhunu yasla bakalım
Her taraf psikopat dolu..
Rabbim sonumuzu hayır eylesin..
Ölen kadına rahmet.. yakınlarına Allah'tan sabır dilerim
Nasıl bir kişilik var böyle insanlarda anlayamıyorum. Gerçi insanda denilemez böylelerine
Kadını yakmadan kendini yaksaymış keşke böylelerinin nefes almasına bile tahammülüm yok.
Bu haberlerin verilmemesi lazım hepsi çünkü diğerlerini tetikliyor resmen cesaret alıyorlar
Bu nasıl bir ruh hastalığı? İnsanlar kendi başına gelmeden anlamayacak mı böyle şeylerin kötü şeyler olduğunu harbiden saçmalık
Polisinin bile kadına şiddet uyguladığı ülkede vatandaşından ne beklersin ki.. Lanet olsun böyle ortama.
Yanmaya cehennemde devam edersin artık oçe , mekanın cennet olsun kadın bedelinin en büyüğünü ödemişsin zaten
Ben sizin varyaaa yatacak yeriniz yok. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Gazabından kurtulmayın inşallah. Pis caniler 😠😠😠
Bu kız güzel olmadığı için yankı uyandırmayacaktır.
Böyle olaylardan çok korkuyorum.
Asit falan dökende çok.
Allahım korusun böyle varlıklardan
Yani nasıl bir kafa yapısına sahipler anlamıyorum ki kendini de yalıyor bir de hastalıklı bir durum
Kendisini yakması yakmak istediğinden değil biliyor ki ağır ceza alacak bu eyleminden dolayı cezası indirime girsin diye.
İşte böylelerini hastaneye değil , Diri diri yakmak lazım.
Yok artik fantazi mi yapiyorsunuz bu nasil bir vahset insan oldugunu unutan mahluklar
Gitgide ruh sağlığı bozulan bir toplum olma yolunda ilerliyoruz
Bu kadar cinayetten sonra kabul edelim bu ülke hasta.
millet iyice psikopat oldu gitti, yapılan vahşet tamamen,
Küfür etmek istemiyorum direk şunların derisini yüzmek istiyorum
Gercekten cok korkunc bir haldeyiz..
Ne kadar aci 🙁
Siz demokrasi istediğiniz sürece bu haberler gelmeye devam edecek. Böyle saçma sapan cezalar yerine kısasa kısas uyguladığımız gün cinayetler %1000 azalacak.
İnsanlar artık çağ atlamış bu nasıl bı vahşet Allah bunları Isla etsin
Ya kızlar fotodan bile belli ne bok olduğu şu herifin. Bulasmayın şöyle kekolara.
Vahset evet. Yanan erkek olunca neden paylasan olmuyor
https://www.youtube.com/embed/svN9cBlr6LA83milyon yabancilarla 90 ni gormustur herhalde.
Hepsinin duzgun olmasini bekliyemem sasirmadim.
Yanici, asit, kesici vs maddelerin satislari yasak olmali.
Siz serseri it kopuk aramaya devam ederseniz bunlar da devam eder
İnsanı kesme, yakma gibi vahşi şeylere iten şey nedir
Bırakın gebersin onun bunun çocuğu ızdırap çeke çeke ölsün pij kurusu
Dışarısı bu tarz psikopatlarla kaynıyor. Bu devri sevmiyorum çok korkunç
Soneri kurtarın ölmesin o ona daha bu dünyada azap var öteki dünyadakinden ayrı
ne tedavisi yahu. böyle itleri bırakacaksınız gebersin. kodumun oğlu.
Elemanın tipinden belli zaten duruşundan belli ben b*kum diyor madde kullanıyorum diyor şu tipleri toplayıp imha etseler keşke
Allah Rahmet Eylesin bu zamanda kimseye selam verilmez bile
Şerefsiz. Senin ben sülaleni yatırıp...
Benzin döküp yakmak ne 7 ceddini...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?