AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
gerçekten insanlar ne ara bu kadar medeniyetsiz oldular? rezalet.
Bu dünyada böyle hastanede tedavi görerek yırttı öbür dünyada bekle yırtar cayır cayır yanacak. Tedavisi hızlı yanıt vermesinde ağrılı acılı sürünerek ölür hızlı ölüm bu salağa ödül olur.
Yazık çok yazık ne denebilir hiç bilmiyorum ağız dolu ana avrat sövesim var
şeytan diyicekki Allahım özür dilerim insanlara uydum affet beni
bu ne şeytanlıkdır ne istedin kadından şerefsiz adi köpek
Ne ara kadınlardan bu kadar nefret eder oldu caniler anlamıyorum
Zaten normal olmadığı âşikâr.
Türkiye de normal insandan çok anormal insan var.
Herzaman sevecen kisiyi bulmak onemlidir bizim insamiz cahil
Ya canım bu insanlar yaaa , hem başkasının canına kast ediyorusn hem kendinin
Bu kadar başkalaşan ni toplumdan başka ne beklenebilir ki
İnsallah olmez kurtulur ve insallah uzun sure agir bir sekilde yasayarak bu dunyadaki acisini ceker.
Sonra gerisi ote dunyada allahin isi.
2003 de askeri ucret şu kadardı biz şu kadar yaptık, ama şiddete bir çözüm bulamadık çünkü bir menfaatimiz yok :d
Acaba biz kimin elinden nasil ölcez
Allah hayırlı ölümler versin
En kötü ölüm şekli yanarak ve boğularak ölmekmiş. Adalet için ölüm cezası gelecek bu adamı da yakarak ölüm cezası verecekler bu psikolojik manyak da o acıyı çekerek ölecek o zaman adalet yerini bulur.
Adam in tip8nde meymenet yok kızlar erkelere selam bile vermeyin bırakın u ilişki aramayı
Her erkek canavar haklısın
Günümüzde özellikte bu snee bu olaylar çoğaldı neden bilmiyorum ne istiyorlar kızlardan insanlar çocuklarını kızlarını dışarı çıkarmaya korkar oldu.
Soner durgun ismi muhtemelen İstanbul'da yaşıyor teşhir edelim.
Niye tedavi ediyorlar ki bacaklarını kessinler herifin
İdam artık bir an önce yasalaşmalı. Seni Allaha havale ediyorum iblisin çocuğu!!!
Artık bunun cezası idam olsun yeter yaa
Allah korusun. Bu tür haberler çoğalmaya başladı. Caydırıcı herhangi bir şey yok çünkü.
Bu siddetlerin erkeği kadını olmaz her şiddete aynı tepkiyi verin
Ülkece bakırköye gitmemiz gerek bu neyin öfkesi beynim almıyor
kadın da ninem gibi bunu niçin değer mi hapise düşmeye bu türk erkekleri de nasıl yokluk yaşıyorsa en ufak şeyde ayrılık haberi duyunca kendinden geçiyorlar umarım erkekler hepsi ölür biter
ülkenin yarısından fazlası şizofren olmuş. söyleyecek kelime yok ki yazalım
#istanbulsozlesmesiyasatir
Yine yine ve yine tabiki
Bunlar ruh hastası, patolojik vakalar.
Boylelerine idam gelmeli
İdamdan da korkmaz bunu yapan
Mk domuzlarina bir sey olmuyor
Idam ne zaman gelecek artık!
Eksi atanın mk onuda idam etsinler
Aynen aynen ederler 😄 beklemeye devam prenses🙂
Böyle şerefsizlerin resimlerini neden buzluyorlar?
Bunun sonu nasıl gelecek bıktık
Allah belasını versin böylelerinin.
Allah belanızı versin pc srfsizler
Birde bunu tedavi mi etmişler
Artık şaşırmamaya başladım
Aga siz ciddi misiniz lann
Ruh hastası dolu memleket
Allah ıslah eylesin ya yeter artık
Hep söylüyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Tek bir sorum var NEDEN TEDAVİ EDİLİYOR !!!
Bırakın tedavi görmesin gebersin köpekk
İnsan değiller şerefsiz kanı bozuklar.
Canlı bir şekilde mi oha
İyi olmuş kendini de yakıp ama
Ölmemesi
Ona bakan doktorların ben
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini
bu neya halkımız delılendı
Vahsetin uc noktalari. Cok acimasizca.
Bugün gördüm çok üzüldüm. Bu pici idam etmek lazım
Adi köpek. Böyleleri işte kısasa kısası hakediyor.
Sıra bize ne zaman gelecek acaba
Neden pınar kadar ses getirmedi bu olay?
Her 2 olayda çok kötüdür. Kadına şiddet artık büyük bir sorundur. Bu sorunu kökünden çözmek şart
@MicroCode aynen katılıyorum ama dediğim şeyde önemli bu olayda pınar kadar önemli neden bu kadar ses getirmedi? İnsanların ses çıkarma algısı ne üzerine kurulu pınar daha sosyal daha güzel olduğu için mi bu kadar ses getirdi
KATILIYORUM. gerçektende ınsanı dış görüşünü yüzünden yargılamak hatta onu gündem yapmamak çok yanlış birşey dediğiniz gibiyse :( ... bir insanın önemli olan içidir , yaşadıkları kalbi önemlidir. Bir insanın iç duygusu önemlidir. emin olunki bir insanın trliyonlarca atomu bile tek bir duygusuzlukta Dış görünüşü bile bozacak kadar önemlidir. Öyüzden en önemli şey duygudur. eğer böyle ise gerçekten çok üzülürüm :(
@MicroCode ben öyle düşünüyorum belki yanlıştır ama güzel olan kadınların cinayetleri daha çok ses getiriyor bu kadına çirkin demiyorum ama boy boy güzel fotoğraflarları yok
Haklısın elbette , bende ona üzüldüm , ya arkadaşım ne olursa olsun. kimse kadına şiddet uygulayamaz. Kadınlar evlatlarını yetiştirirken erkek evladına bunu anlatsa hiçbir şekilde sorun olmaz. Beni Annem öyle yetiştirdi çünkü , Ben çocukken hayatımda sadece 1 kıza vurdum diye annem bana çok kızmıştı. Dünyayı değiştirme gücü sadece KADINLARDA vardır. Kadınlar isterse o toplumun sosyokültürel sorununu çözebilir .
@MicroCode aynen
Bu ülkede erkeklerin çoğu hasta ruhlu işte
Niye yapmış ki? Mutlka bir sebebi olmalı bence
Ne sebebi olacak diyelim bişeye sinirlendi insanız öfkemizi yenmeyi öğrenmediysek niye yaşıyoruz hayvandan ne farkımız kalır ki bunu hayvanlar yapmıyor
Sebep olsa ne olacak? Hakkı mı var buna yani? Sebep varsa madem herkes insan öldürsün yaksın bıçaklasın... canımı sıktı, tahrik etti, namusumu kirletti, yan baktı, düz baktı!!
Bence aldatmış tır
@NAMUSUMOL aldatınca hakkı mı oluyor insan canına kıymaya!!!
Nmus söz konusu olunca kafan gider yerinden
@NAMUSUMOL namus ancak kadında arandıkça bu ülkede daha da iflah olmayız!! Allah akıl fikir versin...
Ben öyle birsey mi dedim erkek yaptıysa nmussuzluk oda nmussuzdur
Nmusun erkeği kadını olmaz
@NAMUSUMOL Durum şu ki, aldatılan kadın bile olsa sonunda yine zarar gören o oluyor. Kaç tane haber gördük aldatan erkek yakıldı öldürüldü vs. Nadir... Ama sizin direkt aldatmıştır demeniz bunu aklıma getirdi
Vallahi ülkede ayrımcılık her anlamda var medya olsun şu bu hangi alana gidersen git erkek olduğun için ayrımcılığa maruz kaliyon ben o haberlerin çoğunun gözlendiğini dusunuyom şiddete uğrayan erkek de cok
@NAMUSUMOL Doğrudur. Şu anda kadın cinayetleri gerçekten öyle bir duruma geldi ki sanırım haberlerde sosyal medyada özellikle öne çıkartılıyor. Aslında insana yapılan her türlü zarar her türlü cezayla engellenmeli ama nerde o kanunlar nerede o kanun yapıcılar ya da uygulayıcılar
Günümüz adalet sistemi insanları da adaletsiz yaptı ne kadın ne erkek nede hayvan şiddeti olsun kimse istemez ama en kötüsü de bu ayrımcılık sorunu bu siddetler her alanda varken sadece kadınlar da uygulaniyo algısı oluştu
Her cinsiyetin başına geliyo
Bir can gitmiş, sebebi önemli mi? Bir şey yapınca erkeğin yakıp öldürmesi mi gerekiyor yoksa ayrılması mı? Hiç istemem, ama ileride bir erkekten şiddet görürsen, "Ne yaptım da hak ettim, hata benim" de. Yazık, bir kadın olarak sebep arıyorsun. Senin ve senin gibiler yüzünden bu haldeyiz!
Vicdan o kadar önemliki İnsanlarda 😔
Gerizakilar bitmiyor ki
Bıktık bıktık bıktık 😡
Noluyor ya heriflere
Dünyanın çivisi çıkmış...