Kuzucuğu yakmış?

Bir yıllık bir iliskim var bu aralar ilgiiszliginden dolayı sürekli kavga ediyoruz son kavgamızda dün yaptık. Surekli beni ilişkinin başında söylediğim laflar la sözlerle vuruyor mesela bisey oluyor sen böyle demiştin olmasın demiştin vs. Bende dün sinirlendim ayrılmak istiyorum dedim o zaman öyle demiştim kararlarım değişti şimdi böyleyim ve mutlu değilim bitsin dedim oda o anda özür diledi Hadi nereye istiyorsun gidelim falan dedi bende ben senin kararlarına saygı duyuyorum senin sucun yok ben suçluyum verdiğim sözlerde duramadım senide sıkıntıya sokmak istemiyorum ayrılalım dedim. Bana tamam ben o konuşmaları sözleri unuttum bidaha senin önüne onları koymayacagim savaşta kazandığımı masada kaybettim dedi seni seviyorum eskisi gibi olamaz dedi sonra ben ona aldığım hediye kuzucuğu ve resimleri sordumduğumda duruyor falan diyordu dün itiraf etti birkere çok kötü kavga ettik geri dönüşü yoktu sinirden gittim yaktım onları dedi ama çok pişman oldum dedi çok seviyorum onu affettim ama neden bunu yaptı bana geri verebilir di neden yaktı ona çok üzüldüm sizce gerçekten seviyor mu beni?
Kuzucuğu yakmış?