Pazar Günü seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Neden?
Recep Tayyip Erdoğan
Muharrem İnce
Ekrem İmamoğlu
Selahattin Demirtaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pkkya destek verip ve bi vizyona ve hedefe ulasayaman bi muhalefet karsısında tabiki oyum Tayyip Erdoğana olur. Erdoğan ülkenin kötülüğünü istese kasa elinin altında zaten alıp giderdi adamın yaptıkları ülkenin hep hayrına bunları göze alarak ülkem ve milletim için ne hayırlı ise ona oy verirdim
Ekonominin durumunu göz öninde bulundurunca bence akp nin devri bitti. Akp kendi kendini bitirdi diyebiliriz. Evet eskiden güzel icraatleri vardı ama artık halk huzur istiyor. Halk geçim sıkıntısı çekiyor şu an. Bu yüzden iktidarın değişmesinden yanayım. Şahsen ben muharrem incenin bir şeyleri değiştirebileceğini düşünüyorum. Araştırıyorum dinliyorum ve bana mantıklı geliyor. Adam iktidarın da muhalefetin de çıkıp yanlışlarını söylüyor. Çözüm yolunu söylüyor.
Ak partiyi körü körüne desteklemiyorum ben eleştiriyorum da. Evet ekonomimiz iyi değil ama bunun tek sebebi bu değil. şu an ülkemizdeki fırsatçılar satamadıkları ürünü çöpe atmaya razılar ama satmaya değil çünkü fiyat düşürmek istemiyo diğer sektörler de böyle. şu an dışişleri bakanlığı önemi gibi denetim bakanlığı kurulması lazım. Ne muharrem ne baskası pek güven vermiyo çünkü tıpkı imamoğlunun seçimden önce kuran okuyup sonrasında yaptıkları gşbi hepsi tribüne oynuyo. Bi defa şunlara fırsat verelim ne yapacaklar görelim desek ters düz oluyoruz
Muharrem baba
İyi bari yalnız değilmişim bir kişi çıktı çok şükür 😁
Hala rte diyen mallar var ya, bu millette adam olmayacak çok insan var
@turgay2 devam edin böyle, onların tüm hırsızlık ve yolsuzlukları ortaya çıktığında da savunmaya devam edin ki işimiz kolay olsun
@turgay2 bak görürsün neler yapıyoruz zamanı gelince. O zaman geldiğinde sizler bu dönemin cesurlari olarak yine kandırdılar bizi, aciyin bize diye yalvaracaksiniz. Biz ise sizin suratiniza ve mezarlariniza tüküreceğiz
Cevap
3Cevap
Oy vermem. Kafama silah tutsan Selo. Temsilci demokrasi iğrenç bir sistem, mutlak demokrasiye geçilmeli ve devlet yıkılmalı.
devleti yıkıyosun.. seloyu tutuyosun işte düşünce zihniyeti bu
da devleti niye yıkıyosun? doğru devletide yıkarsın zaten başa selo gelirse yıkar zaten aponun heykelini dikicez diyen adamdan ne beklersin ki? haklısın doru
okuyunca aydınlancaz mı:d sen önce tuttuğun kişiyi araştır..
Arkadaş ben niye oy kullanıyorum ne halleri varsa görsünler hiçbirinin de faydası yok zaten.
Ama bu ülkede yaşıyorsun olanlardan sen de etkileneceksin bir seçim yapman gerek
Eğer ülkeye adalet gelecekse ferah bir ekonomi ona veririm. Hangisi olursa olsun gözümü dahi kıramam icraat önemlidir.
İşte bunun için birine güvenip bşr şans vermek gerekir zaten bekleneni yapamazsa 4 sene sonra bşr seçim daha var orada da göndeririz halk olarak. Biliyorum artık sabrımız kalmadı ama deneme yanılmadan başka bir çaremiz yok elimizde şimdilik bunlar var gibi duruyor tabi 2 sene içimde çok şey değüşir
Dostum ne yalan atayım tanımıyorum hiçbirini. Zaten bu yaşıma geldim 1 oy dahi kullanmadım. Hakkımı vermem bunlara daha iş bulamıyorum arkadaş rezil durumdayım şu an hani neredeler ben işsizim elimden tutsunlar hadi bakalım bak ben sana bir şey diyelim yolculuk oy atana kadardır hepsi de yer içerler kendi adamlarına yedirirler biz kimiz biz de sömürülen insanız..
şu an tüm gençler umutsuz durumda ben de dahil. Birinin çıkıp bize umut aşılaması lazım. Daha seçime var. Bir adayın çıkıp tüm türkiyeye umut aşılaması şart. Bu kişinin rte olduğu düşünmüyorum. Ben de siyasetten pek anlayan biri değilim. Hiçbirinin geçnişini bilmem. Ama muharrem inceyi takip ediyorum ve anlattıkları gayet mantıklı şeyler hiçbir tutarsızlık görmüyorum. Onun bir şeyleri değiştireceğine inanıyorum. Hakkımızda hayırlıaı olsun
inşallah hayırlısı olur. Gençlerin elinden tutsunlar artık torpil ile adam kayırmasınlar.
Reise veririm. Veririm ki daha da beter etsin batırsın ülkeyi. Yıkılsın gitsin amg devleti.
Neden sen bu ülkede yaşamıyor musun sen de etkileneceksin olanlardan
Hak etti bu ülke yikilmayi. Bak suriyede habire askerler ölüyor. Ne için? Bir diktatörün kişisel çıkarları uğruna. O kadar dedim suriye ye girmek yanlış diye ama halk bundan memnun. Beter olsun amg ülkesi
Halktan ben de şikayetçiyim. Ama günün sonunda yaş da yanıyor ne yazık ki. Elde bu var şimdilik. Ama bir şekilde düzelmek zorundayız.
RTE 🖐
Erdoğanın şu anki ekonomiyi düzeltebileceğine inanıyor musun?
Ekonomi zaten düzgün düzeltilecek birsey göremiyorum.
Dolar 9.24 bu normal mi?
İyi de kadın cinayetleri ve ırkçılık Erdoğan ne yapabilir ki insan kendini koruyacak insanın kanı bozuksa Erdoğan ona birsey yapamaz.
kanı bozuk diye bir şey yok. çevrelerine göre gelişiyor bu insanlar, rte de bu kültürü bal gibi yetiştiriyor. ha başkaları da yetiştirecek ama rtenin zihniyeti tam böyle. en yakın zamanda bile İstanbul sözleşmesini kaldırdı, doların yükselmesi hakkında "biz bize yeteriz", "onların doları varsa bizim allahımız var" gibi kelime salataları kustu, kendinin ve ümmetinin üyelerinin kuirfobisi zirvelerde
Çevrelerinde suç yok hepsi ailelerinden kaynaklı sen çocuğunu nasıl yetiştirsen. Çocuğunda öyle davranır.
Baska seçenek yok mu
Adaylar henüz açıklanmadı ya en popüler olanlar şu an bunlar o yüzden fazla şeçenek koymak istemedim sadece merak ediyorum insablar ne düşünüyor diye
Mansur Yavaş nerde
Mansur yavaş aday olmayacağını açıkladı zaten. Chp den tek bir aday çıkacak o da şu an en muhtemwlri ekrem imamoğlu gibi duruyor ama ben onun da aday olacağını düşünmüyorum çünkü belediyeye de adam lazım
Fatih Erbakan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?