Erken seçim olsa oyunuzu kime kullanırdınız
Chp
Akp
Mhp
Hdp
İyi parti
Memleket partisi
Oy kullanmazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
köpek aday olsa köpeğe veririm en azında sadece kemek yer çalmaz bunlar gibi kendi milletini sömürmez chp en iyi seçenek şu an için değişmesi lazım arap zihniyetli bir pakart makarnaya herşeylerini verenler olmasa tayyip gibiler 2002 de iktidaea gelemezdi
👏👏👏
chp mi en iyi seçenek (?) boku genel başkanı diye gösterseler kabul edecek bir kitlesiniz.
@kısacıkbiri hadi oradan git lan namus yoksunu
Herkes kendi cinsini başkan gösteriyor işte. Hayvanlar aleminde akp, insanlar aleminde chp.
@SonÇomarBükücünüz kendini öp benim için bravoooo
Ampulle çarpılacağıma 6 okla kendimi vururum
Millet uyandı artık
@Zeusscuk ben hep uyanıktım aqa çok şükür Allah o konuda hesap sormayacak bana
teşekkürler :) @oylesineeebiriroir4
Allah'ın dinine karşı gelenlerle (chp, hdpkk) aynı safta olacaksın; Allah sana hesap sormayacak?
@kısacıkbiri ya bi s/git gece gece. Megei megei diye otobüs tepelerinse barzani ile sırıtanda CHP’di demi. Artis. Sen önce çalan çırpanla aynı safhada olmaktan vazgeç. G/erizekalı değiliz yemiyoruz artık bu ucuz numaralarınızı
senin beynin yanmış
@Zeusscuk sen önce kendine yerli bir rumuz yaz. yunan tanrısı ismi kullanmışsın, yunan sevici
çalıp çırpan kim acaba? 20 seneki yollara, hastaelere, okullara, havaalanlarına bak. bir de şimdikilere. öncekiler çalmadı da neden yapamadılar?
@kısacıkbiri düşük IQ yapmişlet devret ile 5 li çetelere peşkeş çekerek yaptığınız şeyleri hizmet yaptık yöl yöptök köprö yöptök hölllöğ diye kaktırmaya çalışıyorsunuz. O kadar boş konuşuyorsun ki bu platformda bile senden çok karakter var. Git şimdi partiye kapısına havla
siz onları bile yapamadınız. pkk ve türevlerindemn medet umuyorsunuz. hdpkknin kulu, kölesi, köpeği olmuşsunuz. senin iqun 0 bile değil eksilerde. putperest yunan köpeği
@kısacıkbiri ulan ge/zekalı bebe Açıklamayayınca hemen hakaret. Şiktir ordan bedevi ibinesi seni
terbiyeli konuş, putperset kafası.
hırsızlığın alasını chp yıllardır yapıyor. milletein parası helkellere yatırıyorsunuz. ne yaptınız şimdiye kadar da bundan sora ne yapacaksınız millet için. Köprü yaptırmama, havalimanı yaptırmam , şunu yaptırmam, bunu yaptırmam. heykel mi sadece size hizmet anlayışınız?
siznkiler değil mi hdpye bakanlık veririz diyenler. terör sevici köpek.
Oyumu Akp ye vereceğime sarı tuvalet terliğine vermek daha mantıklı
yapılan bunca hizmeti göremiyorsan gözüne gözlük, dürbün hatta teleskop tak
CHP olmasaydı kime verecektin HDP yemi :)
@kısacıkbiri Selahattin Demirtaş için AHİME Örnek olan Tek Türk partisi CHP Avrupa İnsan Hakları Mahkemesin de HDP için her türlü gayreti gösterdiler. Maksat Demokratik Ülkeler de siyasi partiler kapatılamaz bu HDP bile olsa
Sesli güldüm yemin ederim alemsin hahahaha
@kısacıkbiri Katılıyorum size bu diyeceğimi siz üstünüze almayın lütfen insan biraz az nankör olur be kedi ve köpek bile ekmek yediği kaba pislemiyor ama nankörlük sizde siz boyu @kisacikbiri tekrar diyorum siz üstünüze almayın lütfen cevap verdiğiniz nanköre diyorum
Akplilerin beyni olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
@DryCornStalk sizin beyniniz olduğunuzda keMAL ın peşinden gidiyorsunuz
@candeveci3434 Çok güzel söyledin. Erdoğan'ın ülkeye kazandırdığı projeleri yazmaya sayfalar yetmez.
bu saftirikler de hala ATATÜRK'ÜN yaptıklarını anlatmaktan başka başka iş yapmayanların peşinden gidiyor. Marifet ATATÜRK'ü anlatmak değil; onun yaptıklarının üstüne bir şeyler daha koyabilmek.
Az önce - 5 ıq lu bir akplinin konuşmalarını dinlediniz
@DryCornStalk Q sü düşük olanlar bu ülke de ingiliz insafiyetine, fransız edebiyatı ile ders alan milli mücadele dönemin de ülkeyi satan, padişah yanlıları ile günümüzde ülkesini avrupaya şikayet edip, batı kafasıyla peşkeş çekenlerin Padişah yanlısı İngiliz Uşaklarından pek bir farkı olmaz, Bu Q sü düşük olan negatif akıllı beyinler, kendilerini Atatürkçü olarak görmekteyken tam aksine Atatürk ün böyle Uşak tipli beyinlere karşı bir nefret beslediğini tabiki bilmiyorlar dı, O zamanlar aman İngiliz askerlerine karşı gelmeyin, diyenlerin torunları bugün kendilerini Atatürkçü sanıyorlar Şimdi Q sü düşük olanlar bu tarihdeki ince çizgiyi bilemeyen sivri zekalardır
Cevap
34Cevap
Hic birisine de vermem ne AKP ne CHP birisi hırsız partisi digeri Ataput partisi digerlerini zaten saymiyorum MHP desen nerde çıkarı varsa orada g. ot yalamayi seven bir parti hic birisi de peş para etmez
arkadaşlar yeni parti kuralım KizlarSoruyor partisi :)
RTE nin döt kılı olmaktan vazgeçiyor millet anlaşılan. Şimdi bu yorumumun altına çullanacaklar, o kadar saygılıdırlar kendileri, anamıda alıp gitmiycem ama bu yorumdan. Oyumu akp ye vermedim vermeyeceğim.
siz de hdpkknın g. t bezi oldunuz
@kısacıkbiri Ben hdp li değilim ya sazan çomarı seni :) Döt kılı hadiiddiii tahretlenim bari fazlalıksınız
@kısacıkbiri Döt kılı yemeyince hakaret ediyor. Dur birdaha tahretlenim bari döt kılı sseni
@kısacıkbiri Buraya 1 adet döt kılı tünedi arkadaşlar, kafasına çay yemekten beyin gitmiş, hayrına beynini paylaşacak var mı, ben layık görmüyorum.
@kısacıkbiri Ulan ii.. bnenin evladı hak yolunda gidenlerin sırtında bir urgan yoktu, ecdadını hiçmi okumadın ya evladı seni, hak yolunda gidenlerin altında limuzin sırtında milyarlık gömlekler parmağında milyonluk yüzükler, hanımının elinde trilyonluk çantalar mı vardı çomar döt kılı s. git lan yorumumun altından ib.. ne
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasında kalıyorum keşke ikisi aynı çatı altında bulunsa parti olarak.
Evet aynı fikirdeyim

Hiç farketmez.
chpli bilim insanı mı varmış, heykelden başka ne kazandırmışlar ülkeye?
sizin kafanız puta tapmaktan putlaşmış
@kısacıkbiri zamanında fetönün eteğini öpen i. tler ürüyor.
@kısacıkbiri ya da şehitlere kelle diyenler, çok mal haramsız olmaz bir gün elimde 1 yüzükten fazlası varsa bilinki çalmışımdır diyenler, ben gop eş başkanıyım diyenler, putun hesabını soracağına git kafanı kanalizasyon çukuruna göm
millet ittifakından herhangi birisine ama chpye verirdim herhalde
@kısacıkbiri yunanları sevmeyi senin gibi yobazlara tercih ediyorum. Bana tapabilirsin tapsan da seni cehenneme atacam.
kimleri seversen onlarla haşrolursun. bizans artığı...
yürü git lan, dinime söven müslüman olsa...
Chp'den Kılıçdaroğlu değil Mansur Başkan çıkarsa Chp'ye veririm
Pek sanmıyorum
Ister inansın ister inanmayın ak partili aile idik son olanlardan sinra ak partiye asla oy vermem yeter yunaistan kadar sınırını koruyamayan bir ülke olduk iyi partiye vereceğiz
Yarın seçim olsa adaylığımı çıkartır kendime oy veririm
Ben chpyi siyasi bir rakip olduğu için değil; vatanıma hainlik, dinime düşmanlık, ecdadıma hakaret ettiği ve pkkya kuyruk salladığı için sevmiyorum. var mı ötesi? hakaret içeren yorumlara misliyle de karşılık veririm.
her zaman yanındayım kardeşim helal olsun sana ayrıca kızlar soruyorda kitleye baktığında chpli, hdpli leri daha çok göreceksin elbetde görüşleri farklı olan insanlar da var ama ben akpliyim dediğin de linç ediyorlar ama HDP liyim dersen bir allahın kulu eleştiri yazamaz
@serdaryildirim5631 Allah razı olsun, abim. Maalesef hdpkklı katil seviciler, eşcinsel seviciler burada bizim gibi muhafazakar Anadolu insanından daha çok itibar görüyor. Krşı tarafa şirin görüneceğim diye Allah'ın hükümlerine karşı gelenleri övücek halimiz yok. İnan böyle mecrada azınlıkta olarak yürüttüğümüz mücadale cihat kadar evladır.
KizlarSoruyor Muhalif üyelerin hatta Eşcinsel, Lezbiyen olan bireyler de var Ana haberlerdeki paylaşımları takip et, çoğu hükümete acaba bugün nasıl bir çamur atsam diye uğraşırlar
kime oy vereceğimi bilmiyorum ama kime oy vermeyeceğim çok net..
akp'ye oy verenin aklından şüphe ederim.
ben de senin imanından şüphe ederim
Biraz az nankör olun be
Benim imanımdan şüphe edecek tek kişi Allahtır. Yoksa sen benim imanımdan şüphe ederek Allaha şirk mi koşuyorsun? Sen kafir misin?
Chp tescilli din düşmanıdır.
Chp senden daha müslümandır emin ol 😉 kimsenin dinini sorgulamak senin haddin değil c
100 yıla yakındır yaptıkları ortada. Bana savunma şunları
Evet müslüman osmanlının sattığı ülkeyi dinsiz chp kurtardı. Bu yüzden her yerde ezan sesi var. Sende haklısın.
sen osmanlının b. ku olamazsın. ezanı senelerce türkçe okuttunuz. aslına çevirdi diye Menderes'i astınız.
Ben sana bir şey diyim mi aslan. Sen o kadar cahilsin ki daha tartışmayı bilmiyorsun. Açlıktan kokan ağzının nefsi buralara kadar geldi. Çöl bedevisi olarak daha bilmediğin arapçanın kuranda ne yazdığını nasıl anlayacaksın? Kuranın türkçe çevirisi elmalı hamdi yaptırılmış gerçi sen daha onu bile bilmezsin. Kısacası sen cumhuriyet haini bir yunansın. Sen müslüman bile değilsin. Müslüman olanların her biri ULU ÖNDERE rahmet diler. Ama sen feslinin sıçtığı bok olarak dilememekte haklısın.
Ve ayrıca sen ve senin gibi yoğuntulmamış mağara insanları bir ailenin köpeği olmaktan onur duyar. Ben mesela osmanlının değerli padişahlarına her zaman rahmet okurum da senin gibi hainler Mustafa Kemal paşaya rahmet okur mu? Sanmam. Sizin karakteriniz menfaatleriniz kadar.
Biz kime rahmet dileyeceğimizi iyi biliyoruz. Öncelik Peygamber Efendimiz ve onun sahabeleridir. Sonra da bu vatanı İslam toprağı yapan ecdadımıza rahmet dileriz. Atamız'a sözümüz yok. Ondan önce FATİH gelir, YAVUZ gelir, KANUNİ gelir, ULU HAKAN gelir. Esas yunanın koluna hanımını takan inönüye bak, kim yunan diye.
Fesli dediğinin bilgisi senin mercimek bayninin alamayacağından çoktur. İşinize gelmiyor anlattıkları.
Ve son olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği hudutlar içerisinde onun ilke ve inkılaplarıyla yaşamayı, çağdaş Türk medeniyetine ulaşacağımıza yemin içmişken sen ve senin gibi gurabaların kudurduğunu görmekten çok memnunuz. AZINLIKSINIZ ve AZINLIK olarak kalacaksınız. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti ve Ne mutlu Türküm diyene!🇹🇷
Ben ''ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM'' derim
Fesliyle alakalı cümleni ss aldım. 2023 de bu konuyu özellikle hortlatacağım. Fesli gibi dışkı kadar değeri olmayan bir hainin neferleri yargılanacak. Keşke yunan kazansaydı diyen p*çin etrafında koşan herkes yargılanacak.
istediğini hortlat
hakaretlerini de sana misliyle iade ediyorum.
yunan kazansıydı chp nin müslümanlara verdiği zararı vermezdi dedi, adam. lafı işinize geldiği yerden cımbızla çekiyorsnuz. Yunan mezalimi, moskof mezalimi diye belgeli kitaplar yazmış. o mu yunan sevicisi oluyor?
iki de bir ATATÜRK ismini kullanıp bana saldırma. O'na sözümüz yok dedim.
Noldu neden çirkinleştin yine? Mesajlarına bak bakalım ilk ben mi hakaret etmişim?
sen de 20 milyon seçmene hakaret ettin
Ben 20 milyon seçmene hakaret etmedim. Sen ve senin gibiler dedim. Benim çevremde akpye oy vermiş arkadaşlarım var ve hiç biri senin zihniyetinde değil. Emin ol akp seçmeninin geneli senin gibi değil.
akp'ye oy verenin aklından şüphe ederim. dedin ya
20 milyondan fazla sürekli oy veriyorsa yapılan hizmetlerden dolayı veriyor. Allah aşkına sizin liderinizin somut bir projesi kaldıracağım dediklerinin üstüne?
Dostum bak belli ki yaşın küçük daha siyasete aklın ermiyor. Zamanımı boşa harcamak istemiyorum ama kendini komik duruma düşürüyorsun. Geçmişte hangi partiler hükümete gelmiş, kimler ülkeyi yönetmiş bir araştır. Kemal Derviş kim araştır, Bülent Ecevit kim araştır, Erdal inönü kim araştır. Siyaset bilmeden dayılarından eniştelerinden duyduğun tarihle burada boş konuşarak insanlara kendini güldürüyorsun. Fatih Sultan Mehmet atamız, Kanuni Atamız, II. Mahmud atamız ama Ulu hakan dediğin kişi bu ülkeye en çok toprak kaybettiren kişidir. Osmanlı döneminde halk cahildi, senin gibi dinle kandırılan çok kişi vardı. Din bir toplum için en büyük silahtır. Afganistana bak en basitinden, İrana bak. Geçmişte ki durumlarına ve şimdi ki durumlarına bak. Din bir yaşam tarzı değildir, din rehberdir manevi huzurdur. Dine göre kimse artık bu dönemde yaşamaz. Avrupada rönesans devriyle kilise rejimi çökmüş ve insanların dinle kandırıldığı ortaya çıkmıştır. Sen bunları okumazsan saçma salak kaynaklardan tarih ve din öğrenmeye çalışırsan burada ya da sokakta herkes bu tarzda konuşur. Okumazsan, araştırmazsan köle olursun. Profilini inceledim 19 yaşındaymışsın 19 yaşında ne mal varlığına ulaştın?
avrupada ki insanlar bu yaşlarda altına araba alabiliyor en basit haliyle. Onlar dinsiz mi? hayır, aralarında en koyu hristiyanlar bile kimseye karışmıyor çünkü din bir rehberdir, sana yol gösterir iyi bir insan olman için önderlik eder. Sen şu an akpye tapmış bir vaziyette gidiyorsun. Sana ben en büyük icraatı söyleyeyim mi? en büyük icraat REFAHTIR. Sen evini rahat alabiliyorsan bu bir icraattır, arabanı rahat alıyorsan bu bir icraattır. Köprüymüş, yolmuş, gösteriş için yapılan camiilermiş, gösteriş için yapılan heykellermiş bunların hiç biri icraat değil. Devlet kimdir biliyor musun? sen, ben kısacası halktır. Halk olmazsa devlet olmaz. BAK sana bu kadar uzun uzun yazdım senden tek ricam bu yaşlarda gözünü aç, kimse sana zorla siyasi düşüncesini dayatamaz sen de kendi dini inancını kimseye dayatamazsın. Devlet işleyişine din karışırsa işte halk birbirine düşer. Kimse müslümanlığa inanmak zorunda değil, kimse de inanan insanlara zorbalık yapmak zorunda değil. Dünyaya bir defa geliyorsun yaşa, mutlu ol zamanını doldur ve Allah'ın huzuruna çık bu kadar basit. İdeolojilere sıkışıp da kendini yıpratma canım kardeşim. Sana abi ya da kardeş tavsiyesi ne alırsan al ben 23 yaşındayım, ne kadar okuyup bilgi sahibi olursan o kadar saygın olursun. şu an ben sana osmanlı hakkında bir sürü konu sorsam bana cevap veremezsin emin ol. Çünkü yazma tarzından ve tartışma odağından bu anlaşılıyor. Bu konuyu da daha fazla uzatmayalım. Selametle
yaşım senden küçük olabilir, gerçekleri senden daha iyi görüyor ve analiz ediyorum.
o kadar yazımın üzerine sadece bunu yazdıysan harbi aptalsın kardeşim. Bir daha mesaj atıp da beni rahatsız etme. Çöplüğünde ötmeye devam.
ayrıca siyasetten de bir b*k anlamıyorsun.
işinize gelmeyince bir bok anlamıyorsun. siz biliyorsunuz her şeyi. aldığınız belediyelerin halinden belli. İzmir gibi diğer büyükşehirleri de bok içinde bıraktınız
Bence şu an kimse milleti tam olarak düşünmüyor önce kendi cepleri off anam off içim çok dolu...
Kime oyumu vermem o net belli. Kime oyumu veririm onu bilemiyorum duruma gore karar veririm
Akp ye vermeyeceğim kesin..
Bıravo helal
Hâlâ akp'ye oy veren andavallar var.
Akp diyenler cehennemde 10. katı sizin için açtık
:)
Eşcinselliği savunmadığımız için mi? Kur'an saygısızlık yapmadığımız için mi?
Ne alakası var be açız aç banane eşcinsellikten keşke savunsanız adam olsanız aç uçurmazsınız milleti bırakın kuran ayaklarını çok dindar olsanız milleti aç bırakmazsınız
inönü, ecevit hükümeti dönemleriini biraz araştır. devlet afet bölgesine ne kadar sürede ulaşmış, yarları sarabilmiş mi? millet aç diyorsunuz. her evin önünde lüks araç var. millet tatil beldesine gitmekten geri kalmıyor.
Cahille muhabbet olmaz hadi kendine iyi bak
asıl cehalet hak bu kadar aşikar iken batılın peşinden koşmaktır.
bu ilkede parti tutan ya saftır ya zengin
Hiç birisi gelecek vadetmiyor maalesef
Kızlar soruyorda Chp nin önde olması şaşırtmadı :)
Putperest kafa çoğunlukta olduğundan.
@kısacıkbiri bu peutperest beyinler sanmasınlar ki kendileri ulusalcı atatürkçü, ben atatürkü seven biriyim milli mücadele döneminde padişah yanlıları ülkeyi işgal eden itilaf devletlerinin askerlerini İstanbul'da çok güzel karşılaşmışlar adeta avrupanın uşağı olmuşlardır Bugün kendilerini Atatürkçü sanan Batı kökenli Türk kılığına girmişler aslında Dedeleri padişah yanlısı ingiliz uşağı olanların torunudur. dikkat edersen AKP yi Devleti ve Kaos ortamı yaratan Medyaların sahipleri Türk bile değil
@kısacıkbiri Bugün Tek derdi AKP olanlar, HDP ye bile oy atarız diyenler, Ülkede yapılan güzelliklere çamur atanlar Geçmişdeki Padişah Yanlısı İngiliz uşağı olanların Torunlarıdır
çok güzel söyledin. gezi kalkışmasındaki başrolü oynayanlar (duran adam, siyah elbiseli kadın, piyanist) ya yabancı kökenli ya da pkk destekçisi çıktılar.
@kısacıkbiri diyorum ya sana ben milli mücadele dönemindeki roman ve hikayeleri de okudum İstanbul İşgal edildiğin de tutuklanan Milliciler karakolda dövülerek zorla -Çok Yaşa Padişadım dedirtiyorlar ve sonra İngiliz subaylarının ayakkabılarını öpüyorlarmış, Padişahcılar İngiliz, Fransız yalakalığı yapmışlar Günümüze baksana kimler Avrupadan icazet alıp ülkesine çamur atıyor, Kimler PKK Terör örgütüne yakın siyasi partinin savunuculuğu yapıyor, Selahattin Demirtaş serbest kalsın AHİME saygısızlık yapma Diyen CHP Sence Atatürkçü olabilir mi ya da Padişah yanlısı parti olabilir mi :) hani Çocuklarına Fransız Mürebbiye tutuan aileler vardı Osmanlıda, İstanbulu İşgal eden İngilizlere her türlü olanakları sağlayan Padişah askerleri vardı ya Aman İtilaf devletlerine saygılı olun diyenler bugün Türkiyeyi Avrupaya şikayet ediyorlar, Asıl Günümüzde Milli Mücadele Kahramanı Tayyip ERDOĞANDIR
Ağzına ve yüreğine sağlık
@kısacıkbiri Gerçek Milli Mücadele Allahın izni ile Kuran okunarak, dua edilerek alındı, fedakarlıkla alındı, Düşman askerine boyun eğeceğine canım feda olsun diyenlerle alındı, Bugün AKP ye oy atacağıma HDP ye oy atarım diyenler kendilerini millici sanmasın
Zorunluluk varsa boş atardım
Alem buysa kral hdp..
kürdüm ve hdp den nefret ediyorum. d
tamammm
pislik, terörist partiyi savunup bir de kabadayılık taslıyorsun. yazıklar olsun sana.
bile bile de katilleri savunup namuslu ayağı yapma, pkk sevici...
CHP ile ittifak yapacak mısınız adamlar sizin selo için ahim de avukatlık yaptı 😊
HDP için bir laf sokardım da burda HDP ile CHP yi modaretör ler daha çok seviyor o yüzden kendi vicdanına bırakıyorum
@serdaryildirim5631 Çok meraklısınız zaten hdp ye laf sokmaya.. Düşene bir tekme vurmak adeti olmuş milletin. Çok şükür aklım da, vicdanım da yerli yerinde.. Koyun değilim ki sürüye katılıp ben de aynı tonda meleyip çobanın izinde gideyim.
Merak etme laf maf sokmam size sokan sokmuş zaten nerden emir aldığınızı küçücük çocuk biliyor işte ayrıca hatırlatayım sana düne kadar dağlar da peşkeş çeken Ermeni bozmaları bugün Bayraktar’ın gazabına uğruyorlar 😊kafalarını mağara deliklerinden çıkaramıyor diyeceğim de nafile o delikden bile giriyor bizim Bayraktar tabi mağaradan çıkanları askerlerimiz almaya bile tenezzül etmiyor unutma terörle beslenen domuzlar bir gün enin de sonunda kurban edilir
@serdaryildirim5631 Ne boş adamsın... Yok laf sokmazmış, yok bilmemneymiş. Kendine ait özgün bir fikrin varsa fikrini söyle, sana ezberletişen nakaratları çok duydum. Güçlünün eteğinin altına gir oradan salla dur..
Sen önce bir neyin ne olduğunu öğrende o zaman çık karşıma deve kuşu gibi kafanı yer altına sokup saklandığını sananlar gibisiniz hdp yi artık size nasıl ezberlettilerse de hadi git de icazetinizi dağdakiler den alın
Şunu da unutma terör bitmediği sürece o dağdaki farelere nefes almak haram anladın sen bir tane leş faresi kalmadığı sürece terör operasyonları devam edecek gerekirse dünyanın sonuna kadar da devam eder
@serdaryildirim5631 Olur tabi. Hergün atv izleyip ogrenirim. Lakin sen de şu güzel türkçemizi biraz doğru kullan. Bak, yazdığın cümlelerde sayısız imla hatası var. Tabi bunlari atv den öğrenmek zor.. 😉
Valla ben ATV den TRT den milli savunma bakanlığının kuzey Irak’a yönelik operasyon larını zevkle izliyorum 👌☺️bunu da hatırlatayım özellikle sana tabi devamı gelecek
Bunların hiç birine vermem.
Mansura o yoksa oy moy yok
Verilmeyecekler belli
Vermem hiçbiri hak etmiyor
Hepsi birbirinden beter oy kullanmazdım
Kötünün iyisi Akpye yine en iyileri o napalım
Akp chp diyenler neye göre diyor acaba?
Kullanmam
En azından boş oy atmaktan iyidir
chpp
Akp...
Chp dedim.