Gündem Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet kime oy verirdiniz Akp Chp MHP İyi parti Zafer partisi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Haydi Güncellemeler+1 yıl Güncel Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yarın seçim olmayacak reisin ne zaman canı isterse o zaman olacak... 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi biriyle muhatap bile olmam Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Hmm peki çok zekisin çünkü nükteyi anladın. Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Akılsız olduğun kadar canım Yorumla Soran +1 yıl Sende akıl olsa açlıktan ölüyoruz hala AKP diyorsun Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Ulan canım nükte diye belirtmeme rağmen anlamayacak kadar canımsın ve hala oy kullanacaksın yazık Yorumla Soran +1 yıl Sinirden ona mı baktım Yorumla
melissaecee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Akp partiye oy verenler mal mısınız sorması ayıp 1 15 Yorumla kadirsins +1 yıl hayaldi, gerçek oldu Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 Kanka tepkin harika Yorumla melissaecee +1 yıl Yine bu adam kazanırsa kendimi kesicem artık apdklslcld Yorumla Soran +1 yıl Bende ya Yorumla kadirsins +1 yıl şimdiden başlayabilirsiniz kızlar faça çekmeye reis gümbür gümbür geliyor Yorumla Soran +1 yıl @kadirsins uza Yorumla kadirsins +1 yıl meeee Yorumla Soran +1 yıl @kadirsins koyun ancak melersin Yorumla kadirsins +1 yıl köprü yaptı yol yaptı bu adam daha ne yapsın Yorumla melissaecee +1 yıl Baya işimize yarıyor köprü Yol geçmediğim köprünün vergisini ödüyorum Allah razı olsun Yorumla evtevtt +1 yıl Akp partiye ne demek bayan. Akp ya da ak parti demelisin oradaki p parti demek zaten öğren bunları Yorumla kadirsins +1 yıl allah sizlerden de razı olsun Yorumla melissaecee +1 yıl @evtevtt klavye otomatik çevirdiği içn öyle olmuş ama sen önce bayan denemeyi öğren sayın BAY Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Hahah Yorumla evtevtt +1 yıl @melissaecee Evet, ben bay'ım. Yalnız bayanları neden deneyeyim, senin psikolojik sorunların var galiba. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yarın seçim olmayacak reisin ne zaman canı isterse o zaman olacak...
Senin gibi biriyle muhatap bile olmam
Hmm peki çok zekisin çünkü nükteyi anladın.
Kes
Akılsız olduğun kadar canım
Sende akıl olsa açlıktan ölüyoruz hala AKP diyorsun
Ulan canım nükte diye belirtmeme rağmen anlamayacak kadar canımsın ve hala oy kullanacaksın yazık
Sinirden ona mı baktım
Akp partiye oy verenler mal mısınız sorması ayıp
hayaldi, gerçek oldu
😂 😂 😂 Kanka tepkin harika
Yine bu adam kazanırsa kendimi kesicem artık apdklslcld
Bende ya
şimdiden başlayabilirsiniz kızlar faça çekmeye reis gümbür gümbür geliyor
@kadirsins uza
meeee
@kadirsins koyun ancak melersin
köprü yaptı yol yaptı bu adam daha ne yapsın
Baya işimize yarıyor köprü Yol geçmediğim köprünün vergisini ödüyorum Allah razı olsun
Akp partiye ne demek bayan. Akp ya da ak parti demelisin oradaki p parti demek zaten öğren bunları
allah sizlerden de razı olsun
@evtevtt klavye otomatik çevirdiği içn öyle olmuş ama sen önce bayan denemeyi öğren sayın BAY
😂 😂 😂 😂 Hahah
@melissaecee Evet, ben bay'ım. Yalnız bayanları neden deneyeyim, senin psikolojik sorunların var galiba.
Dini İnancım Gereği Oy Kullanmıyorum.
Zafer partisine verirdim oyumu