O kelimeler devede kulak bence. Beni en cok kizdiran milli meseleler de bile Ülkemizin yaninda yer almamaları. Destek verseler bile hep bir amaaa'ları var. Elin ecnebisi ne diyorsa onlarda aynisini iktidara soyluyor.
Akpye veririm. Reisi çok seviyorum. İnşallah yumurtanın fiyatı daha çok atar. O paralarlada S400 alırız. Ayrıca reis namaz kılıyor. Gılıçdaroğlu kılmıyor. Cehepeye oy veren müslüman değildir.
Tercih benim tercihim her insan secme ve secilme hakkîna sahiptir insanlarîn tercihlerine saygî duyun bîrakın insanların hangi partiyi tuttugunu sevdigini her kesin kendine göre dogru bildigi vardîr hepimiz türküz partilerde ki insanlar da türk hangi parti daha iyi ve sahici geliyorsa insanlar kendilerine göre o partiyi tutarlar ben ak partiliyim tuttugum partiye kimse karîşamaz kimseninde hakkî degil görüşü eksileyene bu sözlerim benim tercihimden ona ne onu ilgilendiriyormu onun tuttugu partiyi tutmak sevmek zorundamîyız türkiyede ki tüm insanlar siyaseti ve partileri takip ediyorlar bana akparti daha sahici geliyor ak partiyi tutuyorum ak partiyi seviyorum ama diger partilere de iyi ya da kötü demem diyemem onları tutan insanlarada saygî duyarım onlarin tuttugu partiler beni ilgilendirmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Oy kullanmamayı tercih ediyorum, benim düşüncelerime uygun bir siyasi parti olduğunu sanmıyorum. Görüyoruz...
@aimpediatrician oy kullanmamak tercihtir ama dolaylı olarak en çok oy alan partinin işine yarıyor
Yolu Allahın yolu olan imanına inandığım Namazlı abdestli kim varsa onlardan birine bakarım.
İman ile paranın kimde olduğu belli olmaz ki
İnternette bile Reis en çok oy alıyor wooooooooohoooooooo
seçim olsa ezer geçer demek bide erken seçim istiyorlar
hdp diyenleri gördükçe insan hitleri birazda olsa anlıyor.
Ak parti+ Cumhur ittifakı+Recep Tayyip Erdoğan oy veririm.
Bende başkana vereceğim. Torbacılardan vergi alınmalı diyen bir zihniyetle aynı yolda olamam kesinlikle...
O kelimeler devede kulak bence.
Beni en cok kizdiran milli meseleler de bile Ülkemizin yaninda yer almamaları.
Destek verseler bile hep bir amaaa'ları var.
Elin ecnebisi ne diyorsa onlarda aynisini iktidara soyluyor.
Bunların zihniyet ben yapınca haklıyım ötekisi yapınca haksız. Adalet sisteminin bunların eline geçtiğini düşünsene.. aman Allah'ım..
@Драгон_Кинг Ne yazik ki oyle.
Türkiye İşçi Partisini beğeniyorum seçimlere katılırsa oyumu verebilirim, katılmazsa da oyum CHP'den yana olur.
Akpye veririm. Reisi çok seviyorum. İnşallah yumurtanın fiyatı daha çok atar. O paralarlada S400 alırız. Ayrıca reis namaz kılıyor. Gılıçdaroğlu kılmıyor. Cehepeye oy veren müslüman değildir.
Hiç kimseye vermem vermiyorum oy benim pusula benim vermicem 🙄😂
Sağ partilere vermem, soldan herhangi bir partiye verebilirim HDP'de dahil buna
RTE <3 öl dese ölürüm o derece seviyorum <3
Allahına kurban abla :D R. T. E REİİİSS SEVİLİYOR.❤️
Gelen eksiler yüzündenmi bu yorum dalgasına yazdıgın hic belli degil kalp bile koymuşsun
@MezarlıkBekcisi03 nickimin Türkçesi anarşizm
Abla öyle deme S. S. D. B izliyor valla ağzına ederler :D
Allahına kadar AKP ❤️❤️❤️ Seviliyorsun Reiiiiiiiiiis❤️❤️❤️❤️R. T. E❤️❤️❤️❤️
Ben parti kuruyorum bana verin bebekler daha neşeli bir Türkiye için oylar bu kıza
Vay be hala akp diyen var
Ak partiye verirdim
Tercih benim tercihim her insan secme ve secilme hakkîna sahiptir insanlarîn tercihlerine saygî duyun bîrakın insanların hangi partiyi tuttugunu sevdigini her kesin kendine göre dogru bildigi vardîr hepimiz türküz partilerde ki insanlar da türk hangi parti daha iyi ve sahici geliyorsa insanlar kendilerine göre o partiyi tutarlar ben ak partiliyim tuttugum partiye kimse karîşamaz kimseninde hakkî degil görüşü eksileyene bu sözlerim benim tercihimden ona ne onu ilgilendiriyormu onun tuttugu partiyi tutmak sevmek zorundamîyız türkiyede ki tüm insanlar siyaseti ve partileri takip ediyorlar bana akparti daha sahici geliyor ak partiyi tutuyorum ak partiyi seviyorum ama diger partilere de iyi ya da kötü demem diyemem onları tutan insanlarada saygî duyarım onlarin tuttugu partiler beni ilgilendirmez
Ben CeHaPe zihniyetine veriyorum oyumu
Sağcı bir partiye vermem...
Adaylığımı koyacam.
Koy oy veririz 🤣
hiç birine
Neden?
Hepsi de aynı sıkıcılar ya
iyi olan kazansın:)
Hiçbirisine.