Gündem Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirdiniz? okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarın seçim var, kararın nedir?( uykum kaçtı sorusu) Süleyman Demirel Bülent Ecevit Recep Peker Erdal İnönü Necmettin Erbakan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar seçim pazara ertelendi, donsuz arkadaş don alıp gelecekmiş. Yarın seçim olsa oyunuzu kime verirdiniz? Cevapla Nedir Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ecevit. 0 2 Yorumla okuyankim +1 yıl Sen yorum yazma la yapay barış. u Barış_LonelyForever +1 yıl Neden
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 500 cevap paylaştı. Sayın cumhurbaşkanımıza vermeyeceğim https://youtube.com/shorts/I6XUaIoisVU?feature=share 1 4 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yasasaydi Muhsin yaziciogluna verirdim ama maalesef Allah rahmet eylesin Yorumla okuyankim +1 yıl Madem konu siyasetten açıldı, o naneyi yemeseydi Baykal bile seçilirdi.. Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Baykala iftira mı atıldı bilemiyorum çünkü düzgün adamları karalamalak çok basit ya suikast ya karalama bu konu hakkında fazla bilgim yok konuşmayacağım ama tahminim bu yönde Yorumla okuyankim +1 yıl Komplo kuruldu adama.. Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl yarın p. tesi hatta salı seçim olmazz 1 3 Yorumla okuyankim +1 yıl Hangi güne ertelesinler? Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl pazara :D Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl cok komık , sa lakk Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Yeni yükselen isim Mesut Yılmaz'a 1 5 Yorumla okuyankim +1 yıl Kumar sorunu var diyorlar, yine de canti yakışıklı bir abimiz.. Ben de düşünüyorum Yorumla Oluştur +1 yıl Kim dört dörtlük ki Yorumla okuyankim +1 yıl Dört gözlük mü? Manidar oldu Yorumla Oluştur +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=CIidlJrjM7o Yorumla okuyankim +1 yıl 98 senesindeki meclis başkanına benziyor. Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Mansur yavas oyunu koysa ona verirdim 2 4 Yorumla okuyankim +1 yıl Onda o cesaret yok. Şıklarda da yok Yorumla deli_xatûn +1 yıl Tayyib babuşa vermicem kesin artık hangisi eserse kafama hepsi birbirinden beter kötünün iyisini bulacaz🤷♀️🤷♀️ Yorumla okuyankim +1 yıl Seçeneklerde babuş yok. Lütfen, istirham ediyorum Yorumla deli_xatûn +1 yıl Skksks Yorumla
xtatlibela004 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ampula vermem o kesinde 2 2 Yorumla okuyankim +1 yıl Şıklarda ampul yok.Kırat var, güvercin var, buğday başağı vs var. Element uydurma Yorumla Asude-m +1 yıl ampulu patalatana vereceğim :) Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Hiçbirine. 1 2 Yorumla okuyankim +1 yıl Boş oy. Hm Yorumla Sinirrr +1 yıl Aynen. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cevap veriyorum kardeşim 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa, rak Yorumla okuyankim +1 yıl Aç mı kaldın sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka mk Yorumla okuyankim +1 yıl Uykulu halde aklına bu geldiğine göre.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mizah yapıyorum yani kimseye vermem oyumu diye Yorumla okuyankim +1 yıl Öyle deseydin keşke, şimdi herkes senin bir şey istediğini düşünecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok merak etme sen fazla fesat çıktın sadece olabilir böyle şeyler Yorumla okuyankim +1 yıl Ya ben tabiki fesadım, o konuda tereddütün olmasın. Siteye girerken herkesin fesat olduğunu düşünerek gir ve yaz janım Yorumla
_melisdere Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Selahattin Demirtaş 0 1 Yorumla okuyankim +1 yıl O önce kendini kurtarsın eşek sevici Yorumla
BursaOrhaneli Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bülent Ecevit 💙 0 1 Yorumla okuyankim +1 yıl Onu da Haberal yedi.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ecevit.
Sen yorum yazma la yapay barış.
Neden
Sayın cumhurbaşkanımıza vermeyeceğim
https://youtube.com/shorts/I6XUaIoisVU?feature=shareYasasaydi Muhsin yaziciogluna verirdim ama maalesef Allah rahmet eylesin
Madem konu siyasetten açıldı, o naneyi yemeseydi Baykal bile seçilirdi..
Baykala iftira mı atıldı bilemiyorum çünkü düzgün adamları karalamalak çok basit ya suikast ya karalama bu konu hakkında fazla bilgim yok konuşmayacağım ama tahminim bu yönde
Komplo kuruldu adama..
yarın p. tesi hatta salı seçim olmazz
Hangi güne ertelesinler?
pazara :D
cok komık , sa lakk
Yeni yükselen isim Mesut Yılmaz'a
Kumar sorunu var diyorlar, yine de canti yakışıklı bir abimiz.. Ben de düşünüyorum
Kim dört dörtlük ki
Dört gözlük mü? Manidar oldu
https://www.youtube.com/watch?v=CIidlJrjM7o
98 senesindeki meclis başkanına benziyor.
Mansur yavas oyunu koysa ona verirdim
Onda o cesaret yok. Şıklarda da yok
Tayyib babuşa vermicem kesin artık hangisi eserse kafama hepsi birbirinden beter kötünün iyisini bulacaz🤷♀️🤷♀️
Seçeneklerde babuş yok. Lütfen, istirham ediyorum
Skksks
Ampula vermem o kesinde
Şıklarda ampul yok.
Kırat var, güvercin var, buğday başağı vs var. Element uydurma
ampulu patalatana vereceğim :)
Hiçbirine.
Boş oy. Hm
Aynen.
Cevap veriyorum kardeşim
Yaa, rak
Aç mı kaldın sen
Ne alaka mk
Uykulu halde aklına bu geldiğine göre..
Mizah yapıyorum yani kimseye vermem oyumu diye
Öyle deseydin keşke, şimdi herkes senin bir şey istediğini düşünecek
Yok merak etme sen fazla fesat çıktın sadece olabilir böyle şeyler
Ya ben tabiki fesadım, o konuda tereddütün olmasın. Siteye girerken herkesin fesat olduğunu düşünerek gir ve yaz janım
Ecevit.
Selahattin Demirtaş
O önce kendini kurtarsın eşek sevici
Bülent Ecevit 💙
Onu da Haberal yedi..