Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroglu
Cem Uzan
Ali Babacan
Mansur Yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Reisin alternatifi yok, sogan, saman beyinliler anlamaz bunu,20 yasinda Türkiye'nin öncesi 80 yil rezilligini , fakirligini bilmeyen velet Reisi sorguluyor.

Cevap
5Cevap
İstemeyerek erdoğana veririm
Reyler Cem abiye
RTE Diğerleri fıss. Konuşmaktan haberleri yok
Ülke konuşularak mı yönetiliyor, ya da şu an ülkenin içler acısı durumuna bakılırsa yönetilebiliniyor mu, senin savunduklarının altında son model araçlar milyonlar ile oynarken insanlar faturasını ödeyemiyor, herkes senin gibi ceketi omzunda tuzu kuru halde yürüyemiyor. Yazık. Bu dünyanın ötesi var, adaletli yönetimin ne olduğunu bilmek istiyorsan Hz. YUSUF u araştır. ya da anı görelim dersen Jose Mujica bir araştır belki aydınlanırsın. iyi günler size
Önce konuşmayı öğren karşında bir kadın var, boşu doluyu senden öğrenecek değilim. Kılıçtaroğlunu tutmuyorum ben, zihniyetin zaten önyargılı olmandan belli. Bu ülkede RTE ya da K. oğlu dışında kimse yokmu yönetecek. Söylediğim o kadar şeye karşılık veridiğin cevaptan belli zaten sığ düşünceye sahip olduğun. Sen söylediğim isimleri araştır sonra kendi vicdanına sor bakalım bu ülke adaletli mi yönelitiliyor. Allah dan korkmuyorsunuz bari onlarca aç yetim öksüz insandan ve açlıktan cinnet geçirip intihar edenlerin soracağı hesaptan korkun. İyi günler tekrar cevap atmıcam size. by
Sen hangi kapının iç mandalısın yürüyen ego. Uslubun giyim tarzından belli zaten itice. çav ;)
Kemal kilicdaroglu
Tabi ki Mansur Yavaş
RTE ❤❤❤
Tayyip %45 mi troller mi bastı burayı
Mansur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?