Hepiniz fanatik olmuşsunuz.
Akp desen ülkeyi ne kadar kötü yönettikleri ortada...
6'lı masa desen nasıl kendi aralarında anlaşacaklar da ülkeyi yönetecekler; kaldı ki bunu KILIÇDAROĞLU MU YAPACAK :D
Tek yol Muharrem İncedir...

Muharrem İnce
Muharrem İnce
Cevap
6Cevap
Ben siyaseti yıllar önce bıraktım
Oyumu düşünmeden Ak Parti'ye veriyorum
Anket bitince tekrar soru sor da sonucu görelim
Muharrem ince demek istiyorum
Ama oy bölmemek için oylar Kemal Kılıçdaroğluna
Ben ona siz buna onlar ona vere oy bölünecek birlik olunmalı
Kemal keşke sağ kesimden oy alabilse ama imkansız. Kazanamaz. Sağ kesimi assan da kessende oy vermez
Muharrem İnceden devam.
Ona oy bence az gibi ve ben anlamıyorum bu olayları ama 6 Li masa 6 parti 1 kişi Kemal beye verecek ama bazıları Muharrem şnce ve büyük oranda Tayyip oy alacsk
Ama
6 pati oyları Kemal e verirse anca deviririz yoksa devrilmez tayyibe destek aşırı yğksek ve mülteciler de ona oy verecek
Kanka 6 masa dediğinin zaten 3 partinin %1 anca oyu var.
Ve dediğim gibi Kemale oy vermeyecek milyonlar var.
Yahu yıllardır Akpliler ne diyor? "Yav oy verecek başka kim var?" Herkes görüyor böyle diyorlar. Yav buna rağmen neden hâla aday oluyor bu herif?
Kaybetmekten de bıkmadı. Şimdiden koltuk sevdasına başladı.
Ben iddialıyım, kazanamaz. Ciddi bir kesim hdp gibi partilere sempatisinden asla ama asla oy vermeyecek bu herife.
O zaman tayyibe devam
Keşke koltuk sevdalısı olmasa da başka aday çıkarıp kazansa.
Allah çarpsın şu an Akpnin miting yapmasına bile gerek yok.
En iyi mesal Akşener etmedi mi? Mansur yavaş ya da İmamoğlu olmazda ben yokum dedi
Mansur yavaş olmalı bende baksana direk fırınlar banyo tubalet dşrek yolladı depreme
O olmalı zaten de Kemal koltuk sevdasından vazgeçmiyor. Baykal kasetle gidince bunu oturttular koltuğa. Vallahi Akpli bu Kemal.
Tamam da Kemal Kılıçdaroğlu kim oluyor simdi? Neden baskası hayır ben olacam demiyor ne özelliği var başta o duruyor? Neden o aday oluyor? Neden neden Mansur yavaş ben olacsm demiyor neden o diyor
Kemal kılıçdaroğlu🔥🔥🔥
Fatih
İnce ye
Hiçbirine vermem.
Kemal kılıçdaroğluna
Cem uzab
Onu da listeye ekleyecektim ama daha fazla şık vermedi bro
cemm uzann
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar