Gündem Bugün seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erken seçim olsa kim seçilir? AKP MHP CHP Deva Partisi HDP Memleket Partisi Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Daha çok katılım olursa aşağı yukarı sonuçlar belli olur. Bugün seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl CHP çünkü erdoğanın tahtan inme vakti geldi de geçiyor artık... Akşenere bile oy veririm ama Erdoğana vermem 2 0 Yorumla
MarjiinaL Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Herkes istediği partiye oy verebilir bence ama artık öyle düşünmüyorum bu saatten sonra ampül diyenin a s 2 0 Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Rte nin karşısında kim aday olacaksa ona oy vereceğim. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akp mhp ye oy beren milliyetçiler afganlar ile birlikte yasarlar artikk 3 0 Yorumla
turgay2 Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Gündem konusunda 765 cevap paylaştı. chp ve hdp diyenin kanında beyninde sorun vardır kesinlikle. 0 1 Yorumla ISpectra07 +1 yıl İsteyen istediğine oy verebilir demokrasi denen birşey var. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ailem hangi partiye veriyorsa bende ona veriyorum oyumu yani aileme bağlı bişey bu 😅 0 1 Yorumla ISpectra07 +1 yıl Sana bağlı birşey bu. Oy başkasının boyunduruğu altında verilmez. Yorumla
SiyahMaskeli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle Cumhuriyet Halk partisine veririm 2 0 Yorumla
4206931 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Neden boş oy yok? 1 1 Yorumla ISpectra07 +1 yıl Boş oylar da diğer seçeneğini işaretlesin diye düşündüm. Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kararsızım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Memleket alacak 1 1 Yorumla ISpectra07 +1 yıl Daha çok katılım olsa keşke. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
CHP çünkü erdoğanın tahtan inme vakti geldi de geçiyor artık...
Akşenere bile oy veririm ama Erdoğana vermem
Herkes istediği partiye oy verebilir bence ama artık öyle düşünmüyorum bu saatten sonra ampül diyenin a s
Rte nin karşısında kim aday olacaksa ona oy vereceğim.
Akp mhp ye oy beren milliyetçiler afganlar ile birlikte yasarlar artikk
chp ve hdp diyenin kanında beyninde sorun vardır kesinlikle.
İsteyen istediğine oy verebilir demokrasi denen birşey var.
Ailem hangi partiye veriyorsa bende ona veriyorum oyumu yani aileme bağlı bişey bu 😅
Sana bağlı birşey bu. Oy başkasının boyunduruğu altında verilmez.
İyi Parti kilit parti. %16 - 18 bandına çıkacaktır.
Hak geçmesin herkese bir oy
Kesinlikle Cumhuriyet Halk partisine veririm
Neden boş oy yok?
Boş oylar da diğer seçeneğini işaretlesin diye düşündüm.
İslami siyaset istemediğimden chp
Mansur başkan
Doğu perinçek alır 😀✊
Kararsızım
Chp tabiki
Memleket alacak
Daha çok katılım olsa keşke.
boş oy.
Nede