İsteyen görüş paylaşsın. Benim gönül isterdi ki zafer parti kazansın ama olmayacağı için CHP ye vericem oyumu.
AKP
CHP
Zafer Parti
İYİ PARTİ
HDP
Yeniden refah partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
akp hariç hepsi olabilir
Akp harici herhangi birisi mazot kaç TL oldu buulkede yakında tarım bitecek farkındalar mi kiri ekmek bulamayacahim onların yziinden bı gidin artikk
Haklısınız valla artık ülkede nefes alsan para bizlere olan oldu da bizden sora gelecek nesillere üzülüyorum asıl ben 🤔
Politikayla aram iyi değil kim iyiyse o olsun
Aran iyi olmaya bilir ama şu anki durumun da farkındasındır herhalde 😂
Tayyipten başkasını tanımıyorum ki
Ülke ne halde politika ile aram yok diyor sanki Norveç te yaşıyor
3 günlük dünya kimseyi kafama takamam banane
O üç günlük dünyada bu politikalar senin hayatını etkiliyor pahalılık hayatını etkiliyo çok zengin isen etkilemez ama dışarı çıktığında bile girmen lazım
Zengin değilim ama benim dur dememle olmuyor millet uyansa da hiç bişey olmuyo cumhurbaşkanı milletini düşünmüyor napayım yani ağlayım mı hergün bir kuruş param yok ama ağlıcak ta değilim oy atmadan önce düşünceklerdi
@cicimxs kafana takmamakla en güzelini yapıyorsun tabiki ama oy kullanacaksan biraz bilinçli olman gerek ☺️
@cicimxs siz evlimisiniz?
Tayibe vermicem tabi ama diğerleri çok mu iyi sanki umrumda değil hiç biri bu kadar insanın ahıyla ne yapacak bilmem hakkımı helal etmiyorum
Haklısın valla hepsi aynı bk de işte bizlerin de artık bizden sonra gelecek nesiller için birşeyler yapmamız lazım digistirmemiz ve gelecek olan kötü olursa onuda oyumuzla tehdit edip gerekirse değiştirmemiz lazım çünkü elimizdeki en büyük gücümüz oyumuz👍
Gönlümde LDP var ama adaylara göre bakıcaz artık
Halen AKP oy veriyorlar
Zafer Partisi'ne
Zafer Partisi tabiki
chp...
Kimseye hepsi kötü bence
İyi parti
Reis