AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
kişisel hakları hiçe saymaktır
Aşıyida zorladılar zaten oraya giremen buraya giremen buna binemen şundan inemen..
Kovid Yoğun bakımda yaşanan durumları görseler aşı kapısında sıra olurlar. Daha da ne denir?
Bende sinir sıkışması var sol kolumda hemde olmicam
Aşı olmalı herkes toplumsal görevdir aşı olmak Almanya'dan selamlar aşı ücretsiz burda da 😄
Yaptırım değil, tedbir.
Aşı olunması için daha güzel bi davranış
Sonuna kadar direnişe devam 🤘
Olmayacak misin yani
İşten çıkarma olmadıkça asla olmam, mecbur kalırsam hakkımı helal etmiyorum
Bende olmak istemiyorum , ama şehir dışına çıkacağım trenle PCR testi yaptırmak zorunda mıyım
Hiç bilmiyorum kanka
Öğrenir misin benim için 😘☺️ne iş yapıyorsun🤔
Gizli kullanıcıya da yürümek ne bileyim 😅
Kim yürümüş 🤔😂
Kanki işim var biraz sana zahmet soru sor, cevap vereceklerdir 🙏
Hayiy sen 😔
🤷🤷🤷
Yaptırma çok gerekli değilse çıkma ya da ertele. İlla çıkacaksan bugünden çıksaydın. Yarından itibaren geçerli @unncsryy illa gideceksen de bir kez yaptır testi git ama aşıya teslim olma. Tabi pcr sonucu da güvenilir değil pozitif derse ne yaparsin bilmiyorum ya da bir hafta filan bekle, yarın düğmeye basılacagi için gelişmeleri izle bir süre
@unncsryy dava açabilirsin seni istemediğin hiçbirşeye zorlayamazlar
@derm0 dogru söylüyor ama o kadar acil değilse bir hafta bekleyelim önümüzdeki günlerde bir gelişme ne olur görelim çünkü Twitter da da çok karşıt kişi var hemde bunlar avukat dr yüksek mevkili kişiler, bilin ve tıp dünyası zaten insanlar gibi ikiye ayrılmış durumda, ayrıca miting var sonucu bekleyip görelim, ama aşıya teslim olmayın, pcr de zaten sık sık mümkün değil, takipte kalalım
Muhabbet güzel bakıyorum da birde bana bildirim gelmese hoş olacak 😅
Tabiki hangi birimizi pes ettirecekler? Bir etti iki etti dediğin gibi onlarca insan var aşı karşıtı
Eğitimciler de dahil, onları unutmuşum, millet yarın okullarda bakalım nasıl gelişmeler olacak. @görüş sahibi sende bildirim alma seçeneğini aktif edebilirsin ama zaten konu bitmiştir, herkes söyleyeceğini söyledi sanırım
@Hayatgercek idare ediyorum kanka önemli değil 🙂
Son kez bir şey daha söylemek istiyorum sonra susacağım sana bildirim gelmemesi için annem de şu an bu durumla uğraşıyor o da öğretmen dilekçe verecek bakalım neler olacak
Ben olmak istemiyorum alerjilerim var çok korkuyorum felç vs kalırım diye ,3 gün sonra yola çıkmak zorundayım maalesef aracımda yok , PCR testi ücretsizse yaptırıp çıkacağım asi olmayacağım !!🤗
@derm0 tüm öğretmenler de ayakta dr avukatlar da emin olun. Yeterki pes etmeyelim. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Bu hafta bir gelişme olur yarın start. İyi geceler...🤐👋
Burada kalacak yerim yok çok saçma sokakta parasız mi kaliyim asizim diye 😔
O pcr testlerine de güvenme lütfen
Haklılar yani onlarda bı zahmet asi olsunlar
Doğru olanı yapıyorlar bence
Olsunlar bence yaa bu inat niyedir anlamam..
bir şey olmaz 1-2 ay sonra unutular
Ikisinide yaptirmam yaptıramazlar
Ücretli mi PCR testi yaptırmak
Değil, ücretsiz.
Buradaki bı abi ücretli dedi ben şehir dışına gideceğim ve gidip söylesem devlet hastanesi PCR yaparlar mı ücretsiz ve PCR testi 1 hafta mi geçerli olacak yani her hafta 1 tane mı ysptirmak gerek
Devlet hastanelerinde ücretsiz. "6 Eylül Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlıyor. Aşı olmayan kişilerden bu tarihten itibaren uçak ve toplu taşıma aracıyla şehirlerarası yolculukta 48 saat öncesinden PCR testi istenecek." demişler. 6 Eylül yazsan yeter haberler kısmında çıkıyor 🙂
Yani PCR testi sonucu 1 gün sonra mi cikiyir o zaman biletim cuma mesela Çarşamba test mi yaptiriyim
Randevu bak ne zaman var, ona göre MHRS randevusu al en uygun zamana.
PCR testi randevuyla mi yapılıyor?
Zorunlu değil ama zamansa sıkıntın olduğu için dedim 🙂
Anlamadım
Değil
İş verenin inisiyatifine kalmış.
dünya sacmaliyor bizimkiler dahada cok
Allah bunları bildiği gibi yapsın
Aşı zorunlu demenin kibar hali
Aşı bence zorunlu olmalı
Ben 2sini de olmak istemiyorum
Doğru bir karar
Saçmalık
Pcr ücretini de ödesinler
ücretsiz zatne
@dapfrence ücretsiz olmasin
Beni etkilemiyor
aşı hiç bir zaman tarih boyunca kötü olmadı
Artık savasma donemi bitti kimse cepheyle ugrasmayacak bu cagdan sonra. bu cagdan sonra soludugunuz havadan bile suphelenin
Zorunlu hale getirmiyorlar ama zorunda bırakıyolar
Ben ne dersem o olur demek😂😂
Olun
Saçma
Aşı zorunlu olmalı
Çok doğru bir karar
Ben kararsızım
Yanış karar
Yapılması gerek
Doğru bir karar