Eğitim & Kariyer Aşı ve pcr zorunlulugu kalkti mi gercekten bu ünilerde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşağıdaki ünilerde okuyan varsa teyitlerse sevinirim, itü için baktim da kaynak bulamadim Aşı ve pcr zorunlulugu kalkti mi gercekten bu ünilerde? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Böyle bir şey duymadım ama aşı karşıtları toplumun sağlığını tiske atıyor. Üniversiteden dışarı çıkmasınlar mümkünse. 0 0 Yorumla
bluetalking Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle bir sey olsa bir maille bildirimde bulunurlardi herhalde. 0 1 Yorumla bluetalking +1 yıl Simdi sistemde baktım da İTÜ, sadece HES koduna bakacağinı, pozitif ve temaslilar dısindakilerin girebilecegini anlatan tweetine yonlendiriyor. İTÜluysen poratal girip durumunu görürsun zaten.
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 797 cevap paylaştı. Hayır yalan haber 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de yalan haber , yildiz teknigin itirafa sordum bakalim yanit bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle bir şey duymadım ama aşı karşıtları toplumun sağlığını tiske atıyor. Üniversiteden dışarı çıkmasınlar mümkünse.
Böyle bir sey olsa bir maille bildirimde bulunurlardi herhalde.
Simdi sistemde baktım da İTÜ, sadece HES koduna bakacağinı, pozitif ve temaslilar dısindakilerin girebilecegini anlatan tweetine yonlendiriyor. İTÜluysen poratal girip durumunu görürsun zaten.
Hayır yalan haber
Bence de yalan haber , yildiz teknigin itirafa sordum bakalim yanit bekliyorum
Gerçekmi bu