Spor Statlar için hala aşı zorunluluğu var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Maça gideceğim fakat aşı olmadım hala aşı zorunluluğu var mı? Güncellemeler+1 yıl En büyük Fenerbahçe 💛💙 Statlar için hala aşı zorunluluğu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bende asi olmadım heryere rahatça girip cikabiliyorum haklarınizi iyi arastirin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Stat için vardı ama Yorumla Emir38 +1 yıl Hicbiryer için zorlayamazlar Yorumla Soran +1 yıl Zaten öyle ama ne doğru düzgün ki zaten Yorumla Emir38 +1 yıl Bizim koyun sürüsü çoban ne derse ona doğru diyor araştırmiyor 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta asi olmayanlar alınmayacak diye açıklama yapıldı mı yapıldı neyi arastirabilirz ki Yorumla Emir38 +1 yıl Zorunlu olmayan bir şey için seni kisitlayamazlar ve bunun için seni zorunlu tutamazlar 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama zorunluydu Yorumla Emir38 +1 yıl Öyle dediler cunki demi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle dedikleri için öyle 😂 saygısızlık aynı zamanda sırf onun için gidemiyodum Yorumla Emir38 +1 yıl Kime saygısızlık 😅 Yorumla Soran +1 yıl Aşı zorunluluğu olması saygısızlık. Ben aşı olmak istemiyorum ve olmuyorum diye neden maça sinemaya alınmıyorum? Yorumla
Mrmühendiss99 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Aşı HES zorunluluğu kalktı 100 yıl önce doğdu şanlı efsane 100 yaşında mutlu ol fenerbahçe... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💛💙💛💙 Yorumla Mrmühendiss99 +1 yıl Ne demek pembe hanım Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. fener maçına giden zaten kriz gecirir :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😀 Yorumla
zxvbnxdhjjoorrklk Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl serbest 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla zxvbnxdhjjoorrklk +1 yıl rıca ederim pembe Yorumla
ahmetcann01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kalktı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kaldırıldı. Cimbom bom 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. FENERBAHÇE Yorumla Cevap sahibi +1 yıl GALATASARAY Yorumla Soran +1 yıl 💛💙💛💙💛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seviyorum fenerlieri de Yorumla Soran +1 yıl Ben Galatasaraylıları hiç sevmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işte farkımız Yorumla Soran +1 yıl Şakaydı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işte böyle Fenerbahçeliler:) Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl böyle şakacı:) Yorumla Soran +1 yıl Aaahahahahahah bizim gibi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl helal olsun. yas kac Yorumla Soran +1 yıl 17 hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl genç fenerli:) Yorumla Soran +1 yıl Evet ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende asi olmadım heryere rahatça girip cikabiliyorum haklarınizi iyi arastirin
Stat için vardı ama
Hicbiryer için zorlayamazlar
Zaten öyle ama ne doğru düzgün ki zaten
Bizim koyun sürüsü çoban ne derse ona doğru diyor araştırmiyor 😅
Sonuçta asi olmayanlar alınmayacak diye açıklama yapıldı mı yapıldı neyi arastirabilirz ki
Zorunlu olmayan bir şey için seni kisitlayamazlar ve bunun için seni zorunlu tutamazlar 😅
Ama zorunluydu
Öyle dediler cunki demi 😅
Evet öyle dedikleri için öyle 😂 saygısızlık aynı zamanda sırf onun için gidemiyodum
Kime saygısızlık 😅
Aşı zorunluluğu olması saygısızlık. Ben aşı olmak istemiyorum ve olmuyorum diye neden maça sinemaya alınmıyorum?
Aşı HES zorunluluğu kalktı 100 yıl önce doğdu şanlı efsane 100 yaşında mutlu ol fenerbahçe...
Teşekkürler 💛💙💛💙
Ne demek pembe hanım
fener maçına giden zaten kriz gecirir :D
Evet 😀
serbest
Sağ ol
rıca ederim pembe
Kalktı
Teşekkürler
kaldırıldı. Cimbom bom
Teşekkür ederim. FENERBAHÇE
GALATASARAY