Afganistan' dan çekilen ABD kendisi için çalışan 2 milyon Afganı ülkede tahliye edip Türkiye ye getirecek. 1 yıl içinde yaklaşık 50 bin Afganı almayı planlayan ABD geri kalanını ise Türkiye'ye bırakacak. Bunlar içinde tercümanlar, Abd için çeşitli işlerde çalışan yerel işbirlikçileri, paralı Afgan askerleri hepsi Türkiye ye kalacak. Biz niye çekiyoruz bu yükü? Pardon da enayi biz miyiz bu dünyada?
ABD'nin Türkiye planı belli oldu! 2 milyon Afgan Türkiye'ye gidecek, 50 bin kişi ABD'ye alınacak. Kalanların bize kalması doğru mu?
Bu kadar çok yetişkin Afgan erkeğin ülkeye girmesi engellenmeli. 2 milyon silahlı ordu mensubu ülkeye girmesi, ülkenin bekası açısından çok tehlikeli. Ülkeyi yönetenler bunu neden görmüyor ya da görmek istemiyor anlamıyorum. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir sonuçta.
Afganistan'da 7 ay kaldım kabilde. Afganlikar kendi ulkelwrininsotila eden NATO ülkelerini secmiyorlardi sadece biz Türkler ile iyi anlasiyorlardi. Bize karşı bir tehtidleri olmuyordu. Suriyeliler gibi savaştan kaçıp bayrama gideceklerini sanmam. . Ama Türkiye yol geçen hanı değil bu düzensiz göc ülkeyi adım adım kargaşaya ekonomik krizlere taşır bunu bile bile yonetim düzensiz göçe dur demez ülkedekiulteciyi sinir dışı etmez ise işler dahada karışır. Bu mülteciler ile koltuk davasını düşünenler kendi bacağına sıkar.
Türkten çok Uluslararsı bir millet olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Etnik yapı bozulacak. Bu kadar insan gelemez. 50 bin oludr100 bin olur eyvallah da 2 milyon Afgan 5 milyon Suriyeli nedir bu ya bunlar ülke kurar. Vatandaşlık aldıkları zaman seçme seçilme hakkı olacak. Parti kurup bizim ülkede siyasi yapılanmaya bile gidebilirler ve ileride sorun yaratabilirler. Yok artık daha neler bazı şeylerin değişmesi lazım artık yoksa ülke elden gidiyor
ABD zorla mı birakiyor Türk yönetimi kabul ediyor ki bırakıyor. ABD yi elestiremiyorum çünkü bizimkilerde iş yok. Enayi olmayı biz seçiyorsak ne söylesekte fayda etmez.
Şimdi nerde boş beleş var onlar kalır bize birgün de bizim ülke şöyle konuşabilse iyice çöplüğe döndük ya yeterince çektik suriyelisinden zaten bir de afganlisi eksikti mayası bozuk nerde var dağ taş dolar şimdi ülke.
Enayi mi? Biz ve enayi? Enayilere hakaret ettin Şu an . Butun enayiler ezildi bu hakaretin agirligi altinda. Hepsi agliyordur simdi.
Biz neyiz ben biliyorum da, soylemeye terbiyem musade etmiyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
cahilini yobazını sapığını dolduruyorlar ülkeye sinirlenmemek elde değil bunu bile eleştirmiyor akp aşıkları o kadar körler artık ülkenin geldiği hale bak enayi az bile kalır
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Okumuş tahsilli Zeki gençleri Avrupa bizden kendine alıcak Dangalak sapık ne oldukları belli olmayan yobazlar Türkiye de kalıp hem ülkenin hem halkın ağzına sıçıcak. Yaptığın yöneticiliği 2ik2inler Erdoğan
AAAAaaaa ben şok çok ayıp böyle sorumu olur din gardaşı değilmiyuk. afganlar bize bülemzüklerini yollamadı mı? siz namkörsünüz. bülemzüklerini almaya geliyorlar. Pakistanlı gardaşlarımız ne zaman gelecek şöyle sınırda bir ağurlasayduk bülemzüklernen? Ahhhhh ülkem ahhh
Mülteci alınsın da bu kadar alınmasın ne ya bu bir sınırı olmalı ki bu sınırı suriyelilerle aşmakla kalmayıp 2 ye 3 e katlamıştık ama yetmedi devam ediyoruz içerde bölüşecek ekmek kalmadı sorsan dışardaki din kardeşimiz ne yani içerdeki güzel insan mu?
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > ABD'nin Türkiye planı belli oldu! 2 milyon Afgan Türkiye'ye gidecek, 50 bin kişi ABD'ye alınacak. Kalanların bize kalması doğru mu?