Kaynak haber

Sözünün arkasında bile duramayan korkak teröristler onlar.
Birileri iplerini sağlam tutmuyor Demekki ne söylediğinin farkında bile değiller.
Onlar önce daga kaçırdığı gençleri geri versinler anaları hala bekliyor hdp binası önünde
Bir de iyi partiye oy vermeyi düşünüyordum bunu düşünen aklımı...
Meral Akşeneri çok seviyordum ama önüne gelen soysuzu , partiye aldı. Ümit Özdağ gibi adamı partiden ihraç etti. Laf ettiği Bahçeli'den hiçbir farkı yok , hatta daha da boş biriymiş öğrendik.
Şehitler boyle çirkin söylemler çıkan ağızlar nasıl agizdir.
Öner halisdemir 100 sene sonra da kahramanlığı ile anılır ama bu şahısların kemikleri bile unutulur
Cevap
11Cevap
Bugün bunu diyen yarın darbeyi meşru gösterir geçmişinde darbe sabıkalı bir ülkeyiz hangi darbenin ülkeye faydası olmuş? hiçbiri😬
Allah bunları bildiği gibi yapsın, bu ülkede savcılar bunların peşine düşmeli, dalga geçiyorlar sanki.
İyi Parti Fetönün Partisidir. Fetönün Partisinden başka ne söz beklenir'ki?
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol der mevlana. Ya gerçek yüzünü göster ya da maskeni hiç çıkarma.
İyi parti birşey diyorsa dinlemek bile zaman kaybı bence
Dervişin fikri neyse zikri odur.
Vatan hainlerinden başkası beklenemez zaten!!
Onların başka türlü açıklama yapmasını beklemek saflık olur zaten her daim düşman saflarındalar varlık sebepleri bu..
Anadolu için yerli milli insanlar lazım yerli milli siyasi partiler lazım
dünyanın hiç bir ülkesinde bu kadar haini bol bir coğrafya yoktur
Bunlar hala içimizde. Tüm tarikatlara cemaatlere savaş açılmalı. Devletin düşmanı hepsi.
Bu kadın derhal tutuklanmalı. Bu bildiğin net fetöcü.
Ömer Halisdemir ve darbede şehit olan tüm vatandaşlarımız kahramanımızdır. Bu ş****sizi en ağır şekilde kınıyorum. Allah belasını versin!
İyi parti fetö partisi zaten, akp ile ikitidar olmayız biz hdpkk ile ittifak olcaz diyen fetö artıkları
tam bir pislik twet silmekle kurtulamaz alçak fetö köpeği
İyi Pari zaten fetö nün kurduğu parti
Ömer Halisdemir de Semih Terzi de darbeci değil. Zekai Aksakallı denilen şerefsiz, Terzi Ankara ya çağırıp Ömer Halisdemir e öldürttü onu.
Saçmalamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?