Hemşerim Adam Gibi Adam Reis Sedat Peker Soylu'ya Kin Kustu Sözleri Şöyle - (Bakan Değil'misin Ulan Intihar Eden Insanlar İle İlgilensene Türkiye Büyüyor Türkiye Büyüyor Kendi Kanallarınızda Şov Yapıyorsunuz) Sizce Doğrumu Söylüyor?
Reis Sedat Peker'in Süleyman Soylu'ya Söylediği Sözler Için Ne Düşünüyorsunuz?
Tarikatlar, cemaatler, hocalar, hacılar devleti çalıştırmazsa, mafyalar,çeteler, baronlar devleti bitirir.38 yaşına geldim, ben daha bir mafya babasının, devletin bir bakanına laf söylediğini hiç görmemiştim. Ben kendi ülkemi eleştirince, bana söylenenlere bu bile cevap gibidir yani.
Sen de biliyorsun ben de biliyorum ki Peker normal şartlar altında kaçacak adam değil, madem içeri sokacaksınız önce söyleyeceklerimi herkes dinleyecek, ben hiç yoluna götürülecek adam değilim dedi :)
En basit örnek, verilen koruma polisi olayını doğruladılar dün diye biliyorum :)
vallahi arkadaşım pekeri çakıcısı çatlısı idrisi hepsi aynı b. ok. Ülke de tek silahlı güç asker polis olmalı Diğerleri ülke menfaati adı altında kendine çalışır yoksa gariban mafya adamı da olurdu değil mi :D
Peker kadar dansöz bir insan görmedim, gerçi demiyim onuda gördük ülkemizde malumm öhömmm, inşallah konuşmaya devam ederde kör insanların gözünde perdeler iner birazcık bile olsa
Adam olarak gördüğün insan bir garibanın nasıl öldürüldüğünü biliyor ve bunu piyasaya anca çıkartıyor. Adamlık kavramınızı değiştirmenizi tavsiye ederim, bu tip karaktersizleri adam olarak görmeyin.