detay soruda kimi daha inandırıcı buluyorsunuz? deliller ortaya çıkacak mı?
Süleyman Soylu
Sedat Peker
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sedat Peker daha inandırıcı. Lakin;
Birini iddialarınla alt etmek istediğinde en güçlü iddiayı en başta söylersin. Sedat Peker, yeni videosunda artık daha büyük parçalar koparacağım derken iddiaları küçülüyor. Ve çok havalanmış. Kibirlenenlerin cezası yakındır.
Bir kere Peker bu işe kızı için, eşi için filan kalkışmadı. Yer yer kendisinin de itiraf ettiği gibi kendisi hiçbir yerde rahat bırakılmadı. Baktı ki kurtuluş yok, bildiklerini dökmeye başladı.
Peki bunları biliyordun, neden sustun? Konuşman için sana dokunmaları mı gerekiyordu. Sen vatansever isen vatanseverliğin gereği olarak zamanında bunu yapsaydın ya.
Zamanında Soylu'ya destek çıkmışsın. Kim bilir sen de ne pis işlere bulaştın. Madem delikanlısın onları da söylesene.
Büyük iddialar başta zikredilir dedim. Söylediklerini düşünüyorum. Biri, benimle alakasının olmadığı yalan diyor. Tamam yalan. Ölen kız intihar etmedi, öldürüldü, örtbas edildi diyor. Bir hukuksuzluk var bence de. Mansimov'un malı bir nev'i gaspedildi diyor. Bu iddialarda ben Soylu'nun şahsi menfaatler gütmediğini, devlet veya Ağar gibi hatırlı kimseler için hukuksuzluk yaptığını görüyorum. Tabii ki bakan dediğin süt misali leke kabul etmez ama abartılacak kadar da bir şey yok ortada. Peker'in kabahatleri ortaya dökülse kim bilir neler çıkar ortaya.
Bir de Peker iddialarını sıralarken cumhurbaşkanına saygıda itina gösteriyor. Destekçilerine bakıyorum Erdoğan mualifi. Burada da bir tezat var.
Neymiş efendim, Erdoğan'ın eşine dil uzatanın emniyette kemiklerini kırdırmışmış. İyi pok etmiş sanki. Marifetmiş gibi anlatıyor. Kim senden bunu istedi. Erdoğan bile rahatsız olur bundan. Eşine hakaret eden kişinin kemiklerini kırdırdı diye basında haber yapılsa bundan Erdoğan zarar görür.
Böyle mafyatik adamların ve onu destekleyen halk kitlesinin topu hapsi boylasın, Türkiye bu odunlardan temizlensin istiyorum.
Soylu bazı hukuksuz işlere imza atmış olabilir. Dünkü sözüyle bugünkü sözü çelişiyor olabilir. Ama ben devleti için doğru işlere kalkışan ve doğrusu yanlışından fazla olan biri olarak görüyorum onu. Ve Sedat Peker gibi mafya bozuntusuna yedirmeyi de doğru bulmuyorum.
Dilerim Sedat Peker hapsi boylasın. Soylu'nun da kulağı çekilsin.
Politika yalancıların işidir. Dürüst, çalmadan çırpmadan 1 ev bir emekli maaşıyla bu dünyadan göçen Ecevit' ten sonra gelenlerin hepsi az da olsa çok da olsa götürdü ama bu kadar pisliğe bulanmışlığı Türkiye Cumhuriyetinde sanıyorum ki ilk kez oluyor. Kimin doğru ya da yalan söylediğini bilmiyoruz ama adam videoda kardeşinden bahsediyor 2-3 saat sonra apar topar alıyorlar adamı evinden. Sizce kim yalan söylüyor? :) Hadi özışık ve süleyman özışıktan bahsediyor ve apar topar gözaltı ve arama kararı çıkarılıyor. Muhabirin teki bir soru soruyor apar topar aa haberdeki iş akdine son veriliyor. Nasıl bir sinir ve korku durumu düşünebiliyor musun? :) Ha şöyle bir şey var sıradan bir avrupa demeyeceğim artık avrupayla alakamız kalmadı, sıradan bir ülkede bile şu anlatılanların 10 da 1 i doğru çıksa yer yerinden oynar tüm kanallar canlı yayın yapar ya da en azından haber yapar. Yorumcular yazar çizer vs. Ee hangi kanal bu konuyu gündeme taşıdı? Muz cumhuriyeti denilince de vatan haini olunuyor.
Peker özetle diyor ki bu elimdeki bomba benim elimde patlayacak zaten. Ben tek gitmeyeceğim benle yanımda kimi götürsem kâr. Ya diyor bi bomba imha uzmanı bulun bu bombayı benim elimden patlamadan alsın (Güvence talep ediyordu ilk videolarında) ya da benle birlikte siz de parçalara ayrılın kardeşim. Burada naif olan taraf yok.Çıkarları ters düşünce insanların birbirlerinin sırlarını nasıl deşifre edebildiklerini görüyoruz. Benim en çok güldüğüm, geçen senelerde yılın iş adamı vs gibi ödüller alan Sedat Peker’in 2 ayda suç örgütü lideri oluvermesi. Yahu bu adamı siz 2 ay önce bilmiyor muydunuz ne halt olduğunu? hiç yabancı gelmiyor bu davranış. Daha önceleri de Ne yazıkki dön artık bitsin bu hasret diye mesajlar ilettikleri şerefsiz Fethullah Gülen bu ülkeye darbe girişiminde bulunmuştu. Yakında Abdullah Öcalan da PKK içerisine 30 senedir sızdırılmış MİT mensubu çıkarsa şaşırmam.
Oyumu verip çıkarım. Yorum yok.
Fazla merak iyi değildir 🙂
Atalarımız 😂
Eyvallah genç adam 🙂
Teşekkür ederim 😊
Cevap
71Cevap
Sedat Peker işin içinde olan bir isim gadası. O insanın dediği doğrudur. Devletin içinde yasa dışı iş yapan çok insan vardır. Gün gelip hepsi hesap vereceği için tutuştular. Soyluyu yakında yerinden alırlar.
Sedat Peker dogru soylemese bugun Binali Yildirim titreyerek kameralar karsisina gecmezdi, kibrista ki kumar baronu kendini aklamaya calismazdi.. Soylu lagim gibi konusmazdi. Herseyi gectim Sedat peker 1 tane bile yalan soylese her dakika tv de olan Rte yine olurdu hadi ozisik isinden olmazdi, gazeticiler sus pus olmazdi, Agar kalpkrizi niye gecirdi oda arastirilmali 😀 akpnin ne oldugunu cok iyi bildigi icin konusmaya bile korkuyorlar 😂
Alayi tutustu helal olsun bu olayin sonun da hic ummadigimiz insanlarin basi yanacak Rte haric alayi gume gidecek. 😂
Ortada bir gerçek var.
Devlet SUS-PUS. Devlet terbiyesi kalmadı. İçişleri Bakanının konuşma tarzı dünyada görülmemiştir.
Bugün Dershaneye çocuğunu yazdırdı diye terörist ilan edilecek, ülkenin savcısı ayağa kalkacak. Ama Sedat PEKER bu konuşmalarına rağmen hiç bir tık olmayacak
PİSLİK o kadar büyük ki kokmasın diye kalkmıyorlar. Bu hale getiren bizleriz. Sağı solu fark etmez, siyasetçisi, alimi, zalimi, delisi hiç fark etmez.
Bugün bile, ciğeri Beş para bile etmeyen bir takım için kavga ediyoruz. O kadar uç noktalarda yaşıyoruz ki benliğimizi kaybettik. Toplum kendi içinde çözülmüş zaten. Düşman aramaya gerek yok. Onlar da bu fırsatı kendi lehine kullanıyor. Hepsi çok mu düzgün. Hayır değil
Bana göre içinde itiraflar var doğruluk oranı çok yüksek. Ne varki niye bugün söylüyor bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın düşüncesiyle hareket ediyor diye düşünüyorum. Bunlarda Allahın bi tecellisi ayaklarına dolaştı burası Türkiye bu tür olaylar zaten çoğu kişiler tarafından bilinen şeyler ama dedimya burası türkiye hak hukuk adalet zaten kıttı tabi adamına göre bu zamanda ise tamamen yok oldu. Güçlü olan yalanını söyleyip herkese kabul ettirip kaldığı yerden devam ediyor. Namuslu adamlar gerektiğinde yok ediliyor veya çok basit bi kılıf uydurularak cezaevine gönderiliyor. Bir korku düzeni kurulmuş çokta güzel işliyor. İnşallah Allahın gazabı üzerlerine olurda bu halk hak ettiği düzeni bulur öbür dünyaya havale olmadan bu dünyadada cezalarını görüp rezil ve srusvay olduklarını görürüz az da olsa görmeye başladık ama sebep olanlar utanmadıkları gibi halada zeytinyağı gibi üste çıkmaya devam ediyorlar.
Bu serefsiz cesaret hapi almasa, yaninda en az 20 tane silahli it sürüsü olmasa sokaga cikamayacak kadar korkak olan madde bagimlisi cete basini adam göre tek ülkeyizdir.
Milletin akli kafasi TV dizilerinde cete, mafya insanlarin bize kahraman gibi gösterilmesi.

iste simdi destek verdiginiz Sedat Pekerin ruh ikzleri
www.hurriyet.com.tr/.../cezaevinden-cikti-tehditler-yagdirdi-seni-bergen-gibi-yaparim-41816825
@met96 ne gibi hatalari var? Adnan Oktar gibi, Fetö gibi, Sedat Peker gibi cetleri, mafyalara artik dur dedigi icinmi?
@met96 yani simdiki iktidardan 2001 öncesi daha iyiydik diyorsun, Sedat Peker Baskan olsa veya Kilictaroglu baskan olsa dahami iyi olurduk diyorsun..
2001 öncesi Emekli maasini, memur maasini bir ara deprem yardimlari ile, IMF den borc dilenerek ödüyordun, simdi okadar darbe girisimlerine ragmen dünyada olan ekonomik krizlere ragmen Maasinida aliyorsun, Bayram ikramiyenide aliyorsun, üstelik korona pandemisinde dünyada ekonomi lideri ülkelerle yarisircasina Korona yardim paketlerinide aliyorsun.
Kilictaroglu zamaninda hasatyi senetle rehin aliyordu, ödemezse cenazeyi vermiyorlar. Simdi baska en pahali ilaclarla ücret ödemeden ihtiyaci olanVatndasi tedavi ediyorsun.
@met96 keske öncikelerde böyle calsaydi, Aya ilk ayak basan amerika degil, biz olurduk. Kardesim gecin bu caldilar, falan hikayesini, biktik artik bu iftira yalan camur siyasetinden.
Bu halk iradesi öyle damgaladiginiz koyun degil % 55 icerisinde Doktor, Profesör, Mühendis, Ögretmen dolu, hizmet görmese fark görmese bilmese bu iktidar okadar secimde tek basina iktidar olmaz. Siz önce karsinizdakini assagi görmeyi birakin , kendinizi bir sorgulayin.
2001 öncesi erken secimler koalisyonlar tek sebebi Ülkeyi gelen soydu giden soydu, daha o saoyanlarin borclari ödeniyor, ödendi, hatta kassalsr doldu.
@met96 sen son 100 yilin Türkiye'sinin en refah, en zengin en güclü döneminde dogdun, bugünün iktidarini begenmeyenler gecmiste Türkiyeyi batiranlar, batmis bankalar, batmis Türkiye, ekonomisi cökmüs Türkiyeyi teslim eden zihniyet.
Akli basinda bir muhalefet, Türkiyeyi yönetecek Şu an baska bir parti yok, kilictarogluna teslim et, Devleti CHP'ye cevirir, im amogluna teslim et, bodrumdan raki icerek yönetir
Neden dediğimi anlamıyorsun ben geçmiş ya da CHP iyi diye bir şey dedim mi 3 tarafında deniz olan ülkenin vatandaşlar hafta da bir kez balık yiyemiyor tarıma hayvancılığa müsait toprak ve iklime sahip olmamıza rağmen mazot, gübre, yem, tohum fiyatlarında ki uçuk vergiler yüzünden halk et, sebze, meyve yeteri kadar yiyemiyorum elini vicdanına koy ve düşün ülkede şartlar müsait olduğu halde halkın revah seviyesi neden bu kadar düşük asgari ücretle çalışan kira da yaşayan bir aileyi düşün bu insanların masraflarını düşün ülkede kişi başına kaç kilo et düşüyor bunları düşün tekrar söylüyorum geçmişi ya da CHP yi savunmuyorum AKP li olabilirsin ama AKP li olman eleştirmene engel değil objektif bak olaylara halk bunu mu hak ediyor diye düşün ve çok daha iyi olabilir miyiz yoksa gerçek den gayet iyi durumda mıyız düşün kötünün iyisi diye bu adamlar harika deme eksiklerini bul her zaman hiçbir siyasetci tek kuruş çalmamalı.
@met96 Sen anlamiyorsun, bu saydiklarin eksiler dogru degil. abarti doldurma kulaktan kulaga algi paylasimi.
iasbh.tmgrup.com.tr/.../...artti-1588842500127.jpg
iatkv.tmgrup.com.tr/.../500
www.takvim.com.tr/.../2
Sedat iyi ki botoks yapmış mk böyle daha heybetli görünüyor, yoksa eski haliyle olsa idi kale almazdım ajsja
Sedat işin içinde ve yıllardır söylemiyor anca yamuk yapılınca dökülüyor yani demek oluyor ki Sedat'a güvenilmez e diğerleri de öyle imiş... finali hiç kimseye...
Soylu ne dedi ki? Ergen ergen hakaretler savurmak ve adama laf çarpmaya uğraşmak dışında bir cevap verdiğini duyan var mı?
Ayrıca Sedat Peker'in iddiaları aslında yıllardır az çok bilinen şeyler. Soner Yalçın falan senelerdir böyle şeyler yazar çizer zaten.
Ki Binali Yıldırım o ayıdan bozma oğlunun Venezuela'ya maske dağıtmaya gittiğini iddia ederek gayet söylenenleri doğrulamış oldu aslında. Neyi tartışıyoruz ki biz?
koca yürekli bir adammış meğerse.. adama ne gözle bakiyordum bir saatlik video ile hayranlik beslemeye başladım.. annelik. içgüdümden sanır😜diycem de böyle tartışmalarda etekteki taşlar dökülüyor iste.. gercekler ya da iddialar bilemiyorum ama midem bulandi.
Soylu, peker derken binalide arada kaynadi. Peker tabiki pisligin teki ama bakan dedigimiz sahisin da maalesef kumasi ayni. Devletin. bakaninin trt deki konusmalari kalitesizligini ortaya koydu. Azcik bir dusunun binali soylu bu kadar serveti nasil yaptilar devletin verdigi maasla ecevit ancak bir ev ve toros araba ancak alabilmisti bir de bu sahsiyetsizlere bak.
Emperyalizme karşı vatanını savaşarak kurtarmış bir millet, cemaat, mafya, siyasal islamcılığın pençesinde kan kaybediyor.
Her yerinden irin akıyor memleketin. Bu pislik 12 Eylül'le devşete egemen oldu, ülkücü kadrolar, fetö cemaati, siyasal islam, mafya, PKK vs. Hepsi Amerikan emperyalizminin ülkemize yaydığı kanser hücreleri.
Ben hiç bu kadar umutsuz olmamıştım
Türkiye Cumhuriyeti'nin bir bakanına 'Boynuna tasma takıp dolaştıracağım, işemene bile izin vermeyeceğim' diyen bir adam VATAN HAİNİDİR!
Bu adama itibar eden, propagandasını yapan ve dezenformasyon bilgilerine ortak olup onlardan medet uman herkes bu DEVLETİN DÜŞMANIDIR.
Peki o bakanın devlet televizyonunda bir kişinin karısının iç çamaşırını diline dolaması ne kadar doğru?
Hahahaha bakanlar hatasız kullar mı? Sanki sülüman peygambermiş gibi davranmayın bütün pislikleri bilindiği halde hala sülümanı tutan ya beyinsizdir ya da en az onun kadar... devletin şu anki kademelerindeki her birey halka düşman ama sizin gibi yalayıcılar olduğu sürece düzen böyle devam eder.
İktidara güvenmiyorum, neler yaşandı bu ülkede hala baştalar, o kadar olaylar olmasına karşın bi istifa bile olmadı gündem hep aynı şekilde gündem değiştirme olarak işliyor, sedat Peker açıklamalarını yalanladıklarında adam bi belgesini çıkartıyor, iktidar ise yine bildiğimiz gibi bunlar fetöcü muhalefetin oyunu kuran iman bizi bozamazlar sonra da kandırıldık bu durum hiç şaşmadı ve güzel ülkemin hali içler acısı.
Sedat Peker'in dedikleri ile tarihi kurcalayın, birbiri ile bağı var ise ve en önemlisi aklınız/düşünme yeteneğiniz var ise kimin doğru söylediği ortaya çıkar...
Ha bu arada doğruya doğru demek sizi ne Pekerci ne de Soylucu yapar, doğru tektir, yolsuzluk ve hırsızlığın ise ucu bucağı yoktur...
Öküz öldü ortaklık bozuldu. Tarih tekerrürden ibaret değil mi? Zamanın da cemaat , hizmet , fetö vs vs ne olarak adlandırmak isterseniz aynı şeyler yok muydu?
Adalet herkese lazım olacak herkese...
Sedat pekerin anlattıklarının zaten bir çoğu biliniyor ancak dile getirilemiyordu peker bunu dile getirmiş oldu. Dile şimdilik getirmediği tek şey bu şebekenin başının bilinen ama söylenemeyen kişinin kim olduğu. Menfaat çatısması olmasa bunları ya hiç duymayacak yahut daha geç duyacaktık
Eğer hapse atılmayacak isek nedense Süleyman soylu doğruları saptırmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor gibi tv ye çıkıp Sedat Peker’in ona karşı yönelttiği suçlamaları tek tek lafı dolandırmadan pat pat açıklayıp ağzının payını vermesi gerekiyordu ama konuyu her seferinde dağıtıp başka yerlere çekiyor soyluyu sevdiğim halde soğudum bu muhabbetten dolayı
Bu işler böyle,
Birileri fena halde kuyruğuna bastı bunların. adam kokaini basıp ekran karşısına çıkıyor.
Sonra çamur atmadığı kimse bıakmıyor. Bırakın bu işleri yaa. Yıllardır milletin kanını emen bu mafya pislikleri, şimdi mi aklınız balınıza geldi de çamur atma sevdasına düştünüz. O Kameraların karşısında ki siz misiniz yoksa CIA mi? kim konuşturuyor acaba sizi?
Arkadaşlar görmeyenler için söyliyeyim. Bu yapılanlar tiyatro oyunu gibi bi taraf birisinin kirli çamaşırlarını ortaya çıkarıyor diğeri de stem ediyor. Nasıl olurda kısıtlama gelmez? Bu tür bir çok olayda siteye veya yayınlanan mecraya kısıtlama gelmişti ve haber yasağı getirildi. Bu konuda böyle bir atılım yok. Sizce neden?
Sedat Peker in söylediklerinde haklılık payları büyük adam zaten belgeleri ile söylüyor ne varsa hadi ve Süleyman Özışık kardeşler yalanladılar videoyu paylaştı işin tuhaf tarafı şu aslında ülke deki savcılar neden bu duruma susuyor adamın söylediği isimleri neden gözaltına alıp senin hakkında böyle böyle iddaalar var ne diyorsun neden demiyor bu da ister istemez söylediklerinin doğru olduğunu gösteriyor malûm
Son olayda ise Erkam yıldırım Venezuela tarifeli uçakla test kiti ve maske dağıtmak için gitmiş o dönemde Venezuela da ortalama vaka sayısı 300 Türkiye de ise 30bin tamm götürebilir aklıma gelen sorular
1- Erkam yıldırım in hangi resmi kimliği var ki test kiti ve maske götürüyor
2- tarifeli uçak ile ne kadar test kiti ve maske götürmüş 😀
3- neden Venezuela
Hepsi benim gözümde Yalancı Davut
Sedat Peker gibi tiplere zaten güvenilmez
İktidarda yalan söylemek adet artık
Hepimizi salak yeşrne koyuyorlar.
onun çoğucu şurda alem yapmış şu gitmiş kurtarmış yok emniyet müdürüymüş yok bakanmış keyif karga tulumba hepsi. zenginin malı züğürtün çenesini yorar derler buda aynen öyle. veriş şu ağzından başka bişeyi iş yapmayan adamlara 12.12 sistemle bir ekmek parası kazanma olanağı. bakalım o zaman böyle şeylerle uğraşıyor muyuz. milletin parası var kendi keyfini sürüyo cefasını biz çekiyoruz. eminim düşünceme katılmayanlar olacak ama maalesef öyle
Ben karışmam kendileri çözsün aralarında neme lazım bir taraf mezar bir taraf silivri 😉
İkisi de soğuktur🤣🤣🤣
Yılanın ucu kendisine dokunduğu için bağıran insana mı güvenecem? Anlattığı şeylerde onca suçu var ki, iftira atmadığına inanmak çok zor. Bu kadar dikkat çekmesinin sebebi hedefteki kişilerin sevmeyeninin çok olması. Hepsi yalandır demiyorum. Kanıtlarını sunabileceğini söylüyordu. GPS lerine kadar hemde, versin sanaldan. Kendi suçları içinde ceza istemediği sürece dikkate almak taraflı olmaktır. Diğer tarafında açıklama yapmaması ironik, bakan bu adam 🤦
Sedat peker son konuşmasında öldürülen kürt iş adamlarının masum olduğunu ve pkk ile alakası yok demiş, Birisi de HDP genel başkanı Pervin Buldanın kocası Kemal Buldan, ne tesadüf değil mi, Pkknın siyasi oluşumunun başına şans eseri geçmiş.
Pekerin adamlığını görmüş olduk.
Sedat Peker sonuna kadar haklı. Miting yaptığı zaman kan banyosu yaptıracağım dediği zaman kimse sesini etmedi ona kimse organize suç örgütü ele başı demedi. Şimdi bunları konuşunca mı suç örgütü oldu? :D
Süleyman soylu allah birdir dese inanmam suratından bile riyakarlık akıyor
Sedat Peker zamanında Süleyman Soylu'yu himaye ediyordu. Sedat Peker daha inandırıcı görünüyor, ama iç işleri bakanımızı da yedirmem. Sedat Peker masum biri değil.
Sedat peker reis boş biri değil. Kimse 1 saat 30 dakika anlatamaz. Bir şeyler bildiği çok açık. Hükümetin işine gelmiyor işte. Nasıl pekeri sustururuz diye düşünüyorlardır. Nasıl oldu youtube kapatılmadı şaşkınız doğrusu.
Sedat Peker 'in dediklerine inanıyorum. Kendisini çok severdim ama artık sevmiyorum. Bunca usulsüzlük, bunca kötü olayın içinde nasıl olur Peker? Biz reis dedik, ağabey dedik, öl desin ölelim dedik. Biz bunları duymayı hak etmedik. Canı sağolsun
Sedat tabii ki. Şu an tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor...
İki ucu şeyli değnek... Hepsine karşıyız, böyle olmalıyız. Sedat Peker çok ahlaklı biri olduğuna inanıyor ise neden bugüne kadar beklemiş? Kendine dokununca mı aklına gelmiş? Kaldı ki uçarken gölgesi bu iktidardan yana düşen kuşun kanadını si...
iktidar ne söylüyorsa inanılmıyacak inanılır bir durumları olsaydı şu an ben kara kara düşünmüyor olurdum hayatım giderken bu yüzden ne denirse densin saçma da olsa iktidar karşıtıysa haklıdır her zaman benim kafamda
İki taraf da bizden uzak lucifera yakın olsun AMA bakanımızın💕 yalan söylediği defalarca ve defalarca kanıtlandı. Zamanında reise yolsuz dediğini de unutmadık:)
Bi şey ağızlarına yuva yapmış ama neydi o kelime ya?
Bunlar bittince soyleyin cekirdek alip izleyecem😂😂 ülke bak ya bende diyordum ne izlesem😂😂
Sülü kim ya. Adam olsaydı önce rte ye söylediği lafların arkasında dururdu. Hani PKK Nisan 2019 bitiyordu. Hani karayılanı bin parçaya bölüyordu. Yürrüü süslü Süleyman
İkisi de haksız bize ne ya Elalemin derdi bizi mi gerdi herkes kendi derdine odaklansın onların kendi arasında ki sorun onları ilgilendirir.
Ben inanmıyorum zamanında açıklayacaksın nedense hep sonraları açıklıyorlar balık başta kokar en başta anlatacaktın kesin anlaşamadılar bir konuda bu da ona kızdı böyle yapıyor ayrıca adam içmiş gibi konuşuyor surat kıp kırmızı gözler kapandı kapanacak rakun gibi :D konuşma şekli de müptezel gibi sedat pekerin :D
Seçilmiş hükumete değil, mafya artığına inanın.. Kazançlı çıkarsınız... Mallık bedava.
Sedat peker suç örgütü lideri üstelik cinayetleri biliniyor. Süleyman Soylu devlet Bakanı. Kimi ciddiye alıyor halk!
Nasıl bir bakan ki her 3 kelimesinden 2 si inandırıcılıktan uzak
Nasıl bir bakan ki dün hakaretler saydığı kişiler için bugün methiyeler düzüyor.
Nasıl bir bakan ki suç örgütü lideri denilen şahsın bugüne kadar yaptığı her şeye eyvallah diyor.(örn. kanlarını oluk oluk akıtacağım)
Nasıl bir maskeyi bile dağıtmaktan acizlerse şimdi de inandırıcılıktan uzak ve beceriksizler
@Baranliveme sedat peker gibi birinin yurtdışından sallamalarına destek verecek kadar aşağılık mahluklar
@pastacı_meryem kömüre , makarnaya ülkeyi satan bir avuç zavallısınız. Sizler değil miydiniz. düne kadar o adam Reis diye yere göğe sığdırmadığınız, Sizler değilmiydiniz çocuklara kötülükler yapılırken bir kereden bir şey olmaz diyerek güle oynaya aklayan...
Ve bizlerde sizlerin yaratığı bu karanlığı yıkarak aydınlık geleceği gençlerimize ve çocuklarımıza armağan edeceğiz. Tuğlalar bir bir çekiliyor duvar üzerinize yıkılacak
@Baranliveme ben Mansur vereceğim seçim olursa. Gördük ne kadar aydınlık olduğunuzu.
@pastacı_meryem o sizin tercihiniz. Fakat islamdan, devletten konuşup sonrasında kul hakkını ve devlet malını iç edenleri savunmak bana her zaman itici gelmiştir. Dinimizin temeli '' Adalet'' olduğu gibi Devletinde temeli aynı olmalıdır. İnsanlara hakaret etmek yerine görüşlerine saygı duymak daha doğru bir davranış olur. Ayrıca belirteyim siz yönünüzü rüzgara göre belirleyebilirsiniz. Ama biz kırılsak bile doğru bildiğimizden sapmadan köklerimizi salarak dim dik ayakta duranların evlatlarıyız. Bununla da gurur duyuyorum.
Şeyi çok merak ediyorum acaba sedat peker ne istedi de yapılmadı ki bu čamaşırlar ortaya serildi acaba?
Devletin kirli çamaşırlarını ortaya döken herkese destek veririm yeter bizi sömürdükleri yandaşlarını zengin ettikleri
Soylu bir şey söylemiyor ki inandırıcı olsun. Ne soylu ne yardımcıları doğru düzgün bir açıklama yapmadı sadece küfür hakaret sokak jargonu
Yaptıklarını doğru bulmasam bile Sedat Peker inandırıcı geliyor.
Zaten videoları dinledikçe ülkedeki taşlar yerine oturuyor.
Sedat peker doğruları konuşuyor. Akp yavaş yavaş çöküyor 2023 de güle güle diyeceğiz
Süleyman Soyluyu Destekliyorum.. Türkiye tarihinin en dürüst ve azimli bir bakanı.. Her zaman Süleyman SOYLU Bakanımızın yanındayız.
inandırıcılığı tartışılır ama çok acayip şeyler yaşanıyor bizim gibi sıradan insanların bilmediği bu ülkede
Süleyman soylunun eski fikir ve görüşlerini bilmesem veya Sedat Pekerin olaylarını belki birinden birini samimi bulabilirdim.
Nizamettin Güvenç de kendini aklamak için herkesin kirli çamaşırını açıklamıştı. Sedat'ı her gördüğümde o aklıma geliyor.
arkdaşlar anlamıyorum. SP denen şahıs gavurla çalışıyor, vatana ihanet içinde, nasıl %77 olur:) gençler ciddin slak
Erdoğan'dan hesap soracağım diyip, yanında biten birine inanmam.
Sedat pekeri günahım kadar sevmem. Ama adam haklı dağılın beyler 😂
Hiç birisi gündem oyalaniyor bence bir şeyler gizleniyor.
İkisini de samimi bulmuyorum. Doğrular söylenmiş olabilir ama neden şimdi? Neden biliyordun da bugüne kadsr sustun? Mutlaka bi işine taş konmuştur veya destek kesilmiştir? Al birini vur ötekine bence.. Ne günlere kaldık?
İyi de, adam açıkça ''Ulan ben kendi davamdayım, bunlarla şahsi meselelerim var size temizim, püripakım mı diyorum?'' diye sordu bunu diyenlere.
Hatta dün ''Ulan her gördüğünüzü hemen herkese söylüyor musunuz?'' falan diye atarlanıyordu
@Ragnar_Lodbrok ayy bunu deyince çok mu samimi oldu? Tabi böyle diyecek ne diyecek? Ne halleri varsa görsünler şu devletin üzerinden ellerini çeksinler de başka bişey istemiyorum.
Süleyman soylu AKP li olduğu için hemen karşısında kim varsa o tercih edilir maalesef ama Süleyman soylu haklı
Pürüz çıkmasaydı şu an her şey süt limandı dikkat edttiyseniz
Hangisi daha fazla doğru söylüyor o önemli, ikisi de yalan doğru sıkıyor ortaya.
Fetodaki durumun bi baska versiyonu , isin icinde para paylaşamama vardir.
ülkeden dünyadan gündemden haberi olmayan bne 😳😳😦
Ya koyun meydana parçalasınlar birbirini kurtulalım hepten
İkiside babamın oğlu değil. Sedat Peker doğruları söylüyor çünkü iktidar buna müsait
Süleyman Soylu diyen kişilerin beyninin olmadığını düşünüyorum🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?