İç savaşı tetikleyen açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu Türkiye’de iç savaşın çıkmasını bir devletin bakanı istermi? Tekrar diyorum devletin bir bakanı neden ülkesinde iç savaşın çıkmasını ister? Ayrıca Soylu daha önce Akpye “Paçalarından yolsuzluk akıyor”demişti.
Süleyman soylu rahat yaşamak isteyen bir piyon. İktidar kime yakınsa bu adamda o tarafa sürkeli kaymış. Geçmişini inceleyerek bunu herkes anlayabilir. İktidarın köpeği kibirli bir zavallı anlayacağın.
her evden 1 oy HDP ye 1 oy CHP ye diyen biz miyiz? Süleyman soyluya laf edeceğinize ağrı da PKK halkı katletti onlara açın ağzınızı. Ancak vatan evlatları hakkında konuşursunuz siz
Darbenin siyasi ayağını neden ortaya çıkarmıyorsunuz? Biz Meclis’te darbe araştırılsın şehitlerin kanı yerde kalmasın diye önerge verirken siz reddediyorsunuz. Hdpye oy verilmesinin sebebi belli Zaten. Seçim barajını kaldırın kimse Hdpye oy vermesin. Ama burda hesap başka Akp Hdpnin baraj altı kalmasını sağlayarak onların kazandığı vekilleride kendisine aktaracak ve Meclis’te istediği yasayı tek başına çıkarabilecek. Amaç bu
Sizene PKK nın siyasi ayağı olan HDP den neden meclise sokmak istiyorsunuz. Birde utanmadan darbenin siyasi ayağı diye konuşuyorsunuz darbeyi sizin adamlarınız yaptı er ya da geç ortaya çıkaracağız merak etmeyin. AK partinin amacı belli ülkeyi iç ve dış düşmanlardan temizlemek ve muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak ama hain içerden olunca kapı kilit tutmuyor HDP nin mecliste yeri yok olmamalı olamaz onları bu meclisten silip atana kadar bize rahat yok. Ayriyeten seçim sonrası HDPnin açıklamalarına bak sizi mal yerine koymuşlar memnunsunuzdur umarım bu durumdan
İç savaş yok mu? Huzurumuz kaçtı. İnsanlar ters düşünceli biri görünce düşünmeden vuruyor ve serbest kalıyor. İnsanlar dindar dinsiz diye ayrılıyor. Bu da bir iç savaş.
Gerçekten de takma ismin gibisin.. o zaman ABD de de var, Avrupa'da var, bütün dünya iç savaş var.. bu arada söylediğin lafa bir tane örnek göstersene.. birde lugattan iç savaş tanımına baksana.. insanlar nerede ayrılıyor? Bu ülkede öyle bir ayrım yok.. bu arada fazla Twitter izlemeden okur böyle.. yazikkk
Benim birçok yabancı tanıdığım var en güvenli gezdikleri ülkenin Türkiye olduğunu söylüyorlar.. bu arada her biri Avrupa ve Amerika'da yaşamış insanlar.. seninki cehaletin şımarıkligi
Sokaklardaki olayları görmüyorsun sanırım. FETO iç savaş çıkardı. Bunu kim yaptı? Doğru bunlar yapmadı zaten. İç savaşı mecazi anlamda kullandım ben 2. görüşümde. Cumhurbaşkanı açıklamasında "bana oy veren kardeşlerime teşekkür ederim" diyor. Yani diğerleri düşmanı mı ülkede? Bakan, "en çok nereden oy gelirse oraya daha çok uğraş vereceğiz" diyor. Bunlar ayrım değil mi? Bartın İl Milli Eğitim Başkanı okulda başı açık kız görünce " başı açık kız görünce sinirleniyorum" dedi bu ayrım değil mi? Sen o Avrupalı arkadaşlarını ülkede az sayıda olan güvenli yerlerde gezdirirsen tabii güvenli derler. Güneydoğuyu bir gezin lütfen. Terör bölgelerini falan. Gerçekten ülkemiz çok güvenli.
Yok canım bu arkadaşlarim ülkeyi kendileri gezdiler.. hemde ülkede bombaların patlatildigi zaman.. bu arada terör ile iç savaşi karıştırıyorsun. Demin aynı fikirde olmayanlar birbirini öldürüyor diye uydurdun bir yerinden. Şimdi de darbe den bahsediyorsun.. bu arada Darbe girişimi olduğu gün ben Ankara'da idim. Bana anlatma.. apir sapır konusuyirsun resmen. Aynen Muharrem İnce rehin alındı, Fox kapatıldı diyen zihniyet.. aslında seninki daha çok cahillik.. kafanı kaldır da biraz vizynonu genişlet.. sen daha doğmadan biz neler yaşadık bu ülkede.. böyle konularda senin gibilerin saçma sapan konuşmaları yüzünden huzurumuz kalmadı. En basit tavsiye.. aklını kullan. kiraya verme
Sen dünyada yokken başı kapalı kızları yerlerde sürüyorlardı birde bunu düşün.. ne adilsin ne de bilgili.. darbe girişimine iç savaş diyor sonrada mecaz diyor 🤣🤣🤣 cehalet zor.. aklını kiraya vermek en zoru ana sevdiğin bir şey belli
Keşke biraz sokaklardaki vahşeti görsen. Ha bu arada hakarete başvurmandaki düşüklüğü sana anlatamam. Ben tarihimi iyi bilen biriyim. Tamam iç savaşı bir yere bırak. Ülkenin güvenli olduğunu savunma lütfen çünkü haklı çıkamayacaksın. Ülkemizde terör var. Bu yüzden dış devletler bize karşı önyargılı. Ülkeyi güvensiz görüyorlar. Ülkeye milyonlarca suriyeli alındı. Bu da bir güvenlik tehditi. Tacizcisi, tecavüzcüsü ile ülkem güvenli değil. Darbeye destan diyen bunlar değil mi? Demekki çok fazla olaylar olmuş kendi ağızlarıyla söylüyorlar. Ülkede büyük bir iç savaş çıkmış ve başarısız olmuş. Muharrem İnce rehin alındı diye bir şey söylemedim. Bu nasıl bir önyargı. Şu önyargının temeli ne acaba. Daha tanımadan "al işte cahil bu yav Fox kapatıldı" demen saçmalığın daniskası ben doğmadan neler yaşandığını biliyorum ve araştırıyorum. Bu sohbete bi' son verelim çünkü devam ettikçe hakaret etmeye başlıyorsun. Saçmalık.
Kapalı veya açık birine kötü davranılmasıni normal karsilaman zaten fasistlik ve cehalet.. bu arada hakaret değil ya cahil demek.. İlber Ortaylı hocamız sürekli söylüyor yuzunuze yüzünüze.. ama cahilsin.. eskideki zulmü normal bulman da cehalet, karşındaki insanı tanımadan atıp tutman.. burada millî eğitim başkanı orada duruyor hâlâ 😂😂 öyle bir kurum yok bizde.. bu da cehalet..
Ben bu ülkede yaşıyorum.. sokaklarda ki vahşet dediğin ile senin şurada cahil cahil atıp tutman aynı.. akıl vereceğine saygı duy önce insanlara.. normal konuşulacak bir tarzda başlasaydin öyle konuşurdum.. provoke edici tarzın senin Sorunun
Ben gayet hoşgörülü biriyim. Farkındaysan hâlâ önyargılı değilim. Bir kadının şort giyince tartaklandığı bu ülkemde sorun var demektir. Sokaklardaki ölen çocukları tecavüze uğrayan kadınları görmemen mümkün değil sanırım.
Ben sana anlatıyorum da anlayış sınırlı.. bana şiddet olaylarından bahsetme bunun sebebi dünyadaki yozlaşma. Az önce soyledim hem yurtdışında bulundum hem de arkadaşlarım Türkiye'nin en güvenli ülkelerden olduğunu söyler.. gazetelere düşen haberler önceden de vardı. Şortlar gezdiği için tekme yiyen bir kadın var, sanki bütün sortlylar dayak yiyor gibi saçmalama. Görüyorum yaşıyorum herkes istediği gibi yiyor içiyor giyiniyor hatta sürekli olarak iktidara ve oy verenlere rahatça kufrediyor.. bu anormalliği bile eleştirmişyorsun.. sana iyi günler yerine adil bakış ve aklını sosyal medya ile yonlendirilmeden kullanma özgürlüğü dilerim.. aklıni kullan yurtdışındaki haberleri izle dünyayı gör.. buradaki kısır ve provakatif sosyal medya sadece zihnini orumceklendirir.
En İyi Cevaplar