seyhinde maumudun da a.. q kafalarinin calistigi nokta ortadayken turk ulusuna bu adamlar ne verebilecegi ortada... dininizi ogrenmek istiyorsaniz bir suru isim varken bu adamlardan ogreip fellah kafasiyla yasamaya gayret eden yobaz surusu sadece turkiyenin degil bugun milyara ulasan islam dunyasininda vaziyetini ortaya koyuyor... muhammedin esinin ticaret yaptigi.. anadoluda baciyan-i rum adindaki kadin teskilatini kurmus... selcuklu eserlerinin uzerindeki banileri turk kadinlarinin tasarlamasiya cikmis anadoluda boyle yobazlarin serif huseyinden gelen selefi kafalarla turk dusmani oldugu ortada... bunlarin pesine takilanlar sozlerinine kutsal diyenlerin ya
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu sakallı ve onu takip eden kesimi IQ testine sokarsak ne eğlenirdik dimi 😜😄😆😄😜😉😆😄
Bu sakallı şahbazın iki dudağından çıkanları yapmaya hazır o kadar yobaz var ki, bu güçlerinden dolayı kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere toplum için büyük tehdit teşkil ediyorlar.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen hala altta savunanlar var şaşırıyorum doğrusu :)
okumak isteyenleri medrese eğitimi öneriyordur erken evlenmelerinde de fayda görüyordur boş boş konuşup yararlı cemaatlere laf uzatmayın siyasetinizi uzak tutun ehli sünnet cemaatlerden ismailağa cemaati ilime önem veren ve fetocular gibi siz araştırmayın ben araştırırım bilinçsizliğinde bulunmayan araştırmayı okumayı öngeren ehli sünnet bir cemaattir size zıt siyaset adamları bu tür ilim meclislerinde bulundu diye bu o cemaati kötü yapmaz buyrun tüm siyasiler ve vatandaşlar gelsin ama İSMAİLAĞA'ya saçma sapan eleştirilerinizle gelmeyin dine aykırı birşeyi bulduysanız gerçek düzgünce anlaşılmış kaynağınızla gelin başüstüne hareketlerinize dikkat edin ehli sünnet cemaatler olmasa insanlar asıl ozaman tam sapıtır !
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yararlı cemaatten sonrasını okumadım seri eksileyin ehehehe :)
Vay canına.. Bir tane eleman çıkıyor bir şeyler zırvalıyor, bu sözlerin asıl sahibinin Mahmut Ustaosmanoğlu olduğunu söylüyor ve kardeşim, sol görüşteki haber siteleri ve sol görüşteki aşağılık insanlar da buna inanıyor öyle mi? Dur bak ben de bir şeyler diyeceğim;
Yüce ulu önderimiz Mustafa Kamal diyor ki; ''Kız çocukları evde abisinin, babasının yanında çıplak gezmesinler, onları tahrik etmesinler. Bir an evvel İmam Hatibi bitirip, okulu bıraksınlar ve evlensinler. O benim izimden giden sünepelere de söyle, arsızlığı bırakıp 2 rekat namaz kılsınlar.'' Bunu da paylaşın..
Dinlediğini anlamayacak kadar bağnaz bir herif olan, ne cürretle bana yobaz diyorsun ulan yobazın daniskası? Bu videoyu oto replaya al, tekrar tekrar dinle. Zira olmayan beynine anca girecektir. ''KIZ MEDRESESİ'' diyor adam, okumasın demiyor yobaz herif..
Mahmut efendi bunu söylemiş olamaz çünkü islamda kız çocukları okumaz diye birşey yoktur sadece karma eğitim konusunda çözülmemiş tartışmalar vardır
Bazı denyolar yüzünden islam yanlış anlaşılmakta ve sakallı olsun olmasın islam kendi içiniz de öğrenip uygulamanız gereken bir dindir islam gerici değildir sözde müslümanlar gericidir.
İnsanlar günde 50 tane yalan söylüyor küfürler ediyo hırsızlık edepsizlik kol geziyo onlar ilerici mi oluyo? Tek bir yalan söylüyor isek hepimiz gericiyiz.
tüm cemaatcileri ortadan kaldırsınlar ya suclu sucsuz insanları yobazlığa itmesinler okul var ki allah yaratmış çocuklarımızda gidecek ders yanında dini öğretsinler kafi cahillik nedir ya
Dinde yeri var mı ona bakilir bekar birey toplum icin fitnedir bukadar ahlaksizlik zina gec evlilik yuzunden olusuyor daha genc yasta kadin olup kizligini verenler var bu hayati hep boyle devam ediyor sonra tabikide burda haklilar bence 💯✔
olabilir özgür düşünce ister uy ister uyma sana kalmış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
dinen bakarsak liseye gönderilmesi kesinlikle sıkıntı farz olan ilimi medrese gibi sadece kız olan bir yerde tahsis edebilir mahmut efendi hzleri onu kast ediyo ayrıca evliyadır ben ona tabi değilim ama evliyadır yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bunlardan daha başka ne beklenir ki. normal bir durum. Dünya gidiyor aya biz gidiyoruz ortaçağa
En İyi Cevaplar