Polis Abdullah Öcalan için yürüyüş yapmak isteyen HDP'lilerin önünde barikat kurmuş.
"Degil Apo için sokak hayvanları için bile yürüyemezsiniz siz" demişler HDP'lilere.

Soyun Soylansın Muhteşem Süleyman...
Bu güzel haber için teşekürler 🤗🤗🤗🤗
🙂✋
Gördüğüm en harika İçişleri Bakanı.
EIG için teşekkür ederim
🙂👍
Süleyman Soylu ADAMDIR.
Teşekkürler 😊
🙂👍
Soyun Soylansın 🤗🤗🤗
Cevap
19Cevap
Icisleri Bakanligi icin gayet yerinde bir insan. Gorevinide cok iyi yapiyor. Son soylediklerinede sonuna kadar katiliyorum..👍👍👍
Sadece hdp lilermi yurumus ittifak partilerinden destek gelmemismi? Yaparlarsa sasmam
Valla ben HDP dedim ama
Aslinda bakmadım muhteviyata
Ama muhakkak ki vardır
Hepsi HDP'li diye geçer 😄
m.ensonhaber.com/...udurunden-efsane-cevaplar.html
m.ensonhaber.com/...inda-siki-guvenlik-onlemi.html
İsin garibi birde üstüne basa basa Apo icin diyorlar. Bunlar aklini peynir ekmeklemi yemis.. Neyse ittifak yapanlar bir kez daha gormus olurlar. Kimlerle ittifak yaptiklarini
Okul önlerinde torba tutan torbacının bacaklarını kırın diyen sevdiğim yegane ak partili siyaset ve racon adamıdır. Heykeline beton yetmez.
Helal olsun bunuda yaptırmasınlar bir zahmet Erdoğan'ın yerini alacak lider Süleyman Soyludur..
toplum olarak çok seviliyor bu şekilde devam etsin arkasındayız.
Terörle mücadele edeceğiz demiş katılmamak mümkün mü sizce. Tabikii terörle mücadeleye tam destek hep destek 👍
Bol keseden atıp tutuyor, erdoğan için de böyle sözler söylüyordu. Zamanı gelince bununda kıçına tekmeyi vuracaklar.
Hdp'liler apo için yürüyüş yapsın sen engelle ondan sonra konuş. Rüya mı hayal mi ne görüyorsa artık şu söylediğinin hiç bir mantığı var mı?
Geleceğin cumhurbaşkanı
Keşke bu erkekliği peşmerge davul zurnayla ülkemizden geçerken yapsaydı
Keşke barış sürecinde vatana ihanetle sınır dışı edilen adamlarla kol kola gezerken yapsaydı
Şimdi bu laflara kanip oy verecek varsa...
Başka denecek birşey yok
Kime oy vereceksin?
Aponun p*çleri yıldıramaz bizleri
Siyaset işte bugün 2×2=4 derler yarın yok 4 değilmiş 5 miş derler
Siyasetçiler arasında sevdiğim yegâne insan.
dp başkanıyken akpye sallayıp akp saflarına geçince hepsine sallayan tipik siyasetçi
demokrat parti mitingleri aklıma geldi birden. çok muhterem başkanımıza ağza alınmayacak hakaretler küfürler ediyordu. onu görünce paranın, mevkiinin satın alamayacağı ne kaldı diye düşünüyorum
Küfür?
Abartma istersen
hırsız lafından daha büyük küfür varsa söyleyin nihal hanım. aksatmadan tekrarladığınız bu gündelik paylaşımlarınız dolayısıyla herhangi bir ücret ya da karşılık alıyor musunuz?
Bu iş parayla pulla olmaz yegen
Parayla pulla yapanlar sattı gitti
Biz haalâ davamızın ardındayız
Ama siz benim gibi bu harekete gönlünü vermiş insanları menfaatçilikle, koyun olmakla, cahil olmakla itham etmekten geri durmadiniz
Cibiliyetiniz bu
siz şöyle siz böyle derken neden bana bir parti başkanıymışım gibi yükleniyorsun iffetini sevdiğim? benim seni suçladığımı ne zaman gördün de iftira atıyorsun ahlakına soktuğum? yiyin birbirinizi. hiçbirine bişey demiyorum
Karşıdayken havliyordu simdi yanlarına aldi başkasına havliyor
Çok başarılı bir İçişleri Bakanı.
Soysuz demek daha doğru
Çok güldüm sorma
Acaba şu yorumumu ne diye beğenmeyip beğendiniz dur tahmin edim hdp yanlısı mı gördünüz, hiç şaşırmam hiçbirine taraf değilim fakat kim nokta atışı yapar konuşursa da haklıdır derim. Beni güldüren şu sözleri yürüyüş falan değil.
Bir sapığın peşine takılıp gitmek, bütün bu anlayışı gördükten sonra hâlâ orada ısrar etmek bu suçun ortağı olmaktan başka bir şey değildir. Gereğini yerine getireceğiz, bunları kazıyıp bitireceğiz bu ülkeden.” işte bu anlayan anladı.
Feto ak partiyi kandıran orguttu dimi lol
Evet lol
Aferin FETO'ye dimi?
Bakalım ne yapacak
hırsızlar bu siteyede gelmiş artık
Siz gelene kadar istediğimiz gibi palavra sıkıyorduk diyorsun yani özet olarak :))
hayır onurlu insanlar vardı siz kaliteyi düşürdünüz her zaman ki gibi
hayat kadınları bile sizden daha namuslu buranında kalitesini düşürdünüz
Şu seviyeye inmem
Onur sizin sokağınızdan geçmemiş zaten
siz zaten Türk değilsiniz son sözü daima Türk milleti söyler en son kurtuluş savaşında biz söyledik yine söyleyeceğiz boşuna heveslenmeyin cumhuriyeti yıkacağız diye hesap vereceksiniz
Şehide kelle lafı hakaret olsun diye denmedi çok iyi biliyorsun ama sizin civiliyetiniz herşeyi çarpıtmak olduğu için şaşırmıyorum artık
Ha biz Türk degiliz ama sen Türksün :))
Git kendine DNA testi yaptır sen evvela
Süleyman Soylu'nun söyledikleri zoruna gitmiş ki geldin burada ciyaklıyorsun
Az ötede oyna hadi
sayın öcalan dediğini ve yahudi cesaret madalyası aldığınıda biliyorsunuz sizde bana masal anlatma
Sen tamamen cahil ve yalancı bir insansın
Erdoğan'ın ağzından sayın Öcalan diye bir söz ASLA övgü niyetiyle çıkmadı.
ASLA
Yıllar evvel cezaevinden yeni çıktığı dönemde Erdoğan yabancı bir gazetecinin sizinle Öcalan arasında bir fark yok gibi bir sözüne telefonda verdiği bir röportajda "Hiç olur mu? Ne alakası var. Ben bir şiir okuduğum için orada yattım. Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor" diye bir cümle kuruyor. Hatalı bir cümle. Hiç şık degil ama nedeni çok açık. Öcalan'ı övmek veya şehitlere hakaret etmek niyetiyle söylenmemiş.
O cesaret madalyasına gelince; Osmanlı zamanında zulümden kaçan Yahudi'lere kucak actığı için Türkiye adına verildi o ödül.
Bu da açıklandı.
Ne iftiranız bitti ne yalanlarınız
Allah korkunuz da yok
Ama ahiret var
Sen inanmasanda
Yaptığın en ufak şeyin hesabı sorulur birgün elbet
Bugün HDP+CHP+IP ittifak yapıyor
Onu görmüyor
Gelmiş burada bana Erdogan şunu dedi bunu yaptı
Hadi ordan
Hadeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?