Teşkilatı mahsusa kurucusu Süleyman Askeri beyin hayatını okudunuz mu?

Okudum
Okumadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Teşkilatı mahsusa kurucusu Süleyman Askeri beyin hayatını okudunuz mu?

Mütareke dönemi ve istiklal harbi dönemini anlatan birçok romanda Süleyman Askeri bey anlatılır. Soner Yalçın’ın Teşkilatın iki silahşörü kitabında da Yakup Cemil bey gibi dönemin fedailerinden uzun uzun bahseder ama kendisinin hayatını birebir anlatan bir kitap okumadım.
Merhabalar Beyefendi
Süleyman Tekeri biyografi yazımı konusunda gerçekten başarılı bir kişi olduğunu bir kez daha bu eserinde yansıtmıştır.
Süleyman Askeri'nin hayatını bu kadar güzel ve betimlemeler ile anlatması , okuyucuyu daha çok merak ve heyecanla kitaba satılmasını sağlamıştır.
Okumadım. Ama bugün bir haberde MİT'in 100 yıllık fotoğraflarla yaptığı sergide Süleyman Askeri Bey'in de fotoğrafları vardı. Farklı yerlerde farklı kisiliklerde. Meraklandim bu yüzden. Okumayı isterim. En kısa zamanda okumak istiyorum.
Teşkilat-ı Mahsusa'nın kurucusu Süleyman Askeri Bey'in hayatını ne yazık ki okumadım ama ilgi çekici bir hikayesi olmalı. 📚 Tarihte önemli izler bırakan böyle isimlerin hayatlarını öğrenmek her zaman insana farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Şu an okumadım ama sen öneriyorsan kesinlikle göz atmam lazım! 🤓📖
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?