Spor Hangi dönemdeki Mesut Özil daha iyiydi? SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi dönemdeki Mesut Özil, daha iyiydi? Schalke 04 Werder Bremen Real Madrid Arsenal Almanya Fenerbahçe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi dönemdeki Mesut Özil daha iyiydi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neptune_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle Real Madrid…O kadar iyiydi o zamanlar Fifa yılın 11’ne bile seçilmişti. Arsenal’a geldiği ilk zamanlar da etkiliydi. Sonra performansı yavaş yavaş düştü. 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Werder breman diyorum. orada iyiymiş ki Real madrid'e transfer olmuş.😅Her maçını izledim zaten werder breman'da. 😅 1 0 Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 570 cevap paylaştı. Tartışmasız Real Madrid dönemi çok iyiydi. Arsenal zamanı da altta kaldı biraz Real dönemine göre. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Fenerbahçe dermişim Real sanki 1 2 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Fenerbahçe'de Mesut Özil;https://youtu.be/0M3j4gNsMN4 Yorumla SkrErd37 +1 yıl 😂😂 Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 322 cevap paylaştı. Kesinlikle Real Madrid 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle Arsenal 1 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 378 cevap paylaştı. Real Madrid 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle Real Madrid…
O kadar iyiydi o zamanlar Fifa yılın 11’ne bile seçilmişti. Arsenal’a geldiği ilk zamanlar da etkiliydi. Sonra performansı yavaş yavaş düştü.
Werder breman diyorum.
orada iyiymiş ki Real madrid'e transfer olmuş.😅
Her maçını izledim zaten werder breman'da. 😅
Tartışmasız Real Madrid dönemi çok iyiydi. Arsenal zamanı da altta kaldı biraz Real dönemine göre.
Fenerbahçe dermişim Real sanki
Fenerbahçe'de Mesut Özil;
https://youtu.be/0M3j4gNsMN4
😂😂
Kesinlikle Real Madrid
Kesinlikle Arsenal
Werder Bremen
Réal Madrid
Arsenal mı desem
Real Madrid
Real