AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Anca böyle şeylere akılları çalışır keşke sapık olan herkes ölse
www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
@sendeye27 o da ölsün, fark ettiysen cinsiyet belirtmedim
Aynen tüm sanıkların Allah belasını versin
Bu milletin aklı niye hala cogunlukla uckurunda? Çok tuhafsiniz gerçekten Beyin yerine çoğunluk got taşıyor. Yeter bu gerizekalilikla nefes alamıyorum artık şu beyninizi skimdm sızın nasıl bı yerde yaşıyorum amkkkk
Yok abi yok barbar diyebilirsiniz ama bu tarz adamları hadım etcez. ya da işkence her gün anca öyle akıllanırlar
Pislik. Kudurdu iyice bu yaslı tayfa. Otobuste yer vermezsen yaslıyız derler sokakta ne yapacaklarını sasırmıslar. Utanır insan bıraz torunu yasındakı kızlara yaptıklarına bak.
Tacizi yani gözle yiyicek gibi bakılmasına karşıyım kızlar bilerek batırmak için de yapıyo , şık gösteren elbise var seksi gösteren elbise var nasıl bakmayacak erkek ben bunu anlamadım
Otobüste başkasına elletip geçerken de başkasının eline carpıp taciz etti diyen kîz gördükten sonra kızlara güvenim kalmadı kadın isterse seks istemezse taciz oluyor ülkemizde
Avrupada taciz yok niye yok çünkü adam bankta oturup mastürbasyon yaparken kimse ay bu tacizci diye ortalığı velveleye vermiyor gülüp geçiyor sen istediğin gibi giyinirsen isteyen de istediğini söyler ona buna sokakta laf yetiştirmek istemiyorsan ona gòre giyin o zaman
Sen olayı anlamamışsın zaten tacizin taciz olmasının sebebi birine istemediğin bir şeyi yapmak. Taciz de sadece cinsel olmaz. Taciz kelimesinin pek çok kullanım alanı var sabah kalktığında etrafında dolanan sinek de seni taciz ediyor mesela ama derim uyuyorsan rahatsız olmuyorsan taciz etmiş olmuyor.
Kısacası isteyince seks istemeyince taciz oluyor demen saçma. Çünkü zaten öyle.
Ama burdaki demiyor demek zorunda da değil. Bir insan sözlü veya yazılı olarak açıkça onay vermediği sürece onay vermiş sayılmaz hareketlerinden veya kıyafetinden çıkarım yapmak çok mantıksız ve etik dışı.
Kendi düşüncelerin senin düşüncelerindir herkesin aynısını düşünmesini beklemen çok mantıksız
Taciz etmeden istediğini yapabilirsin ısrarlı göz hapsi, takip, laf söyleme vb taciz sayılır. Yoksa kime ne senin ne yaptığından. Aynı şekilde kadın kendi kendine takılıyo giydiği şeyle, zorla önüne geçse nereye gitsen oraya geçse o zaman seni taciz etmiş olurdu.
@Birisiğğğ erkekler kadınlar gibi değildir bir bunu anlayamadınîz
Isteyen istedigini ahlak sinirlari icinde giymek de ozgur. Yasli bireyin yaptigi yanlis bakma konusunda dikkat cekiciyse kadinlarda erkeklerde bakabilir. Goz ve nizam cercevesin de tabi ki
Şerefsz olduğunu düşünüyorum. Torunu yaşındaki bir kıza nasıl o gözle bakabiliyor anlamış değilim.
@__charming__ nasıl yani 25 yaşında bir erkek baksa anlıycaksın o zaman?
@Lewandowski34 tabiki o yaşta bir erkeğin süzmesi de doğru değil taciz etse o da cevabını alır ama ben bu konularda çok hassasım bu dedeleri amcaları diğerlerinden daha ayrı kefede tutuyorum kusura bakma. Yoksa tacizin her türlüsü kötü , her yaştan geleni kötü.
Konu öyle değil hayatım bakmak değil , yaşlı amca böyle giyinemezsin ikaz etmiş , benim ikaz etmeye hakkım var demiş amca , yani açık saçık millet oruç tutuyor ramazan günü ikaz etmiş amcada, konu amcanın bakması degil…
@Gogo-lattem hımm orasını bilmiyorum. Ama uyarması da saçma başkalarının ne giyip giymeyeceğine karışamayız. Ona mı kalmış? Rahatsız oluyorsa bakmasın. Sana göre ramazan ama o kıza göre ramazan mı acaba?
Valla istediğimi giyerim anca bakarlar aç köpek gibi
Yaşlılara olan nefretimin boyutu arşa ulaşıyor git gide
Erkektir yapar diye bir ayet yok, kıt kafanıza sokun artık bunu.
Lan kızın dedesi yaşında adam utanmıyor mu ki yazın ne giyecek çarşaf mi gayet normal kıyafeti
Bu amcayı haksız bulan zihniyetteki insanlarla aynı dönemde yaşamak çok zoruma gidiyor. Biz dünyaya erken gelmişiz be amca adamsın sen adam.❣️
Acik olunca sehvetli, kapali olunca gizemli oeki ya cocuklara bakinca... Bahane bukunacak bir durum yok aslinda direk sapiklik bu.
Bakmış aw göz tacizi kadınlar bile bakıyor erkekler nasıl bakmasın giyilmesin de demiyorum bakılması da normal
ulan bu çükü buruşuklara noluyor yaa? Hani marjinal bizdik? Şaka bir yana soyup dolaştırcan bunları kazığa oturtacan. 🤬🤬🤬🤬
O da bu kadar açık giyinmeseymiş diyip bu herifi savunan o*rospu evlatlarının yorumlarını okuyorumdur
Kesip agzina versinler ya. Insana ille sovdurtecekler. Pice bak.
Onun kızına yapsalar acaba ne yapar merak ediyorum.
eskiden ihtiyarlardan edep öğrenirdik şimdikilerden ise edepsizlik öğreniyoruz
kardeşim un teki demektir... güzel bi dayak istiyor
Allah bildiği gibi yapsın hiç insan olmaya niyetleri yok
Bakmak suç değil. Lakin sözle taciz suçtur.
Bu arada elbette adamın ne dediği önemli.
Onun savunmasına sokayım ben hemi? Bu nedir ya? Şaka gibi ya.
Amcayı diğer tarafa göndermenin zamanı gelmiş geçmiş bile
Herkes istediği gibi giyinme hakkına sahip. Bu bir savunma sözü olamaz bile. Gerçekten çok ayıp
Taciz etmek ayrı durum bakmak ayrı durum. Tamam bizde bakıyoruz, bakmıyorum diyen yalan söyler ama kalkıpta sarkıntılık ediyorsan konu değişir
Kansız işte bu yüzden yaşlı flsn demiyorum insanına göre. Muamele yapıyor um insan her yaşta insandır
sokak sizin eviniz değil her istediğinizi giyemezsiniz ben bakmam şahsen de her İnsan aynı değilki her şeyin bir adabı var
Merhaba,
Adam haklı, bakar, bakabilir göz onun, ben de bakarım!
Şimdiye kadar laf söz eden olmadı! 😅
bakmak ile taciz etmek arasında fark var...
Taciz ile ilgili bir şey demedim taciz mi etmiş? Nasıl yani?
başlığı tekrar okuyun bence
Başlığın doğru olduğu nerden belli ki?
Başlıkların önemi yok
Ben anladığım gibi yazdım bakmak taciz değildir
Tacize dair bir kanıt iz yok
www.bolgegundem.com/...kinca-bir-sey--3001053h.htm
aramaya inanırsanız olur
Dinledin mi ne deniyor konuşmaları dinledin mi? Her şeye inanmayın
zaten millet baksın diye kendilerini obje olarak sergiliyorlar abazalar ve feministler eksiler şimdi
Bu o kadını taciz etme hakkı mı veriyor?
Kanka parayı veren bakabilir bu gerizkalilar kendilerini iycene ticaret malı gibi gormeye başladı
@EssMeeR000 bakmayı kimse engelleyemez! Fakat adam yasini basini almis kizi taciz etmis. Boyle igrenclige laf etmeyin. Susun zaten.
Ulen iki tane Ergenin lafıyla yiyosan bu ayakları sana diyvek bişey yok zaten
@EssMeeR000 adam inkar etmemiş.
Herkesin gozu var. Bakar erkekler. Tabi ama bu sizin ulkeye ait. Sizde bakan cok. Neyseişte yasjni basini almis dayi nasil taciz edip oyle giymeseydi diyebilir? Gencler bakiyor neyse. Giyende bakacaklarini bilerek bunu kabullenip giyiyor. Ama yasli adamin veya gencin taciz etmeye hakki yok. Hickimse gozunu kapatamaz. Sadece bakip gecsin.
@Meleyyyy_19 Ya benim güzel kardeşim benim anlayışlı duusnceli kardeşim haklısın lakin ortada taciz yok dedenin ahı gitmiş Vahi kalmuski çokta ton ton bi dede şimdi orda herkes herkese bakiyo adam torununa benzetmistir bakmıştır kızına benzetmistir bakmıştır veyahutta hoşuna gitmiştir bakmıştır buna taciz demek asıl tacizdir. lutfen artık inanmayın her bka ya :)
İki gün önce yasaklar başlamadan son gün AVM ye gittim yemin ediyorum iki tane 25 yaşlarından turşu olmuş iki kadın koca memelerini açmışlar sadcee uçları gozukmuyo onunda yarısi gozukuyo yani neyse ramazandayiz oda ayrı tabi. bu ne diye bakiyo insan tabi ister istemez ve kadınların öyle bı bakışı varki bakta imdat diye bagriyim der gibi inanmazsin ama bunlara ruh sağlığı tedavisi şart 😆
@EssMeeR000 Adam direk oyle giymeseydo bakmazdim demiş...
Simdi bunu nasil aciklayip hakk verelim...
@Meleyyyy_19 Tamam suçmu yani iki tane ergen sıkıştırmış dedeyi nerdeyse dovecekler ln bakmış bakmış işte nolmus bakmista hay Allah'ım 😆
@EssMeeR000 tamam bakmaya hakk veriyorum.
Bunu giyen zaten gelen tepkileri goze alarak giyer. Bakanida umursamaz. Olay bu kadar basittir.
Neyse bu giyim icin taciz olaylari benim ulkemdede oldugunda o zaman sizi normal anlayacagim..
KES FEMİNİST
@Meleyyyy_19 Sen hangi ulkedesin benim canım kardeşim hemen googleden bakicam tacizde tecavüzde kaçıncı siradaymis bide Tr ye bakalım birlikte hadi
Feminist olsam bakmalarinada laf ederdim. Bide buyuk harfle yazma site kaldiriyor.
@EssMeeR000 benim yasadigim yer krasnoyarsky. Kim ne giyiyor umurlarindaaa bile degil. Giyime gore taciz yok. Biri birsey giydiginde aaa baksana terbiyesiz bu demiyor. Bu sizde var.
@EssMeeR000 Bunu bir kabullenininki siz tum ulkelerden cok cok geride bir ulkesiniz.
@Meleyyyy_19 Peki hemen bakıyoruz bakalım sıralamaya. ayrica ben kendimden sorumluyum gerisi beni ilgilendirmez
@EssMeeR000 gercek siralamada ilk sizsiniz. Arap kokeni kafasina ait ulke diyebilirim. Bunu yabancilar hepsi biliyor. ABD, Rusya vs gibi ulkelerde giyim icin taciz yok. Bakan yok. Bunu ancak burada yasayan bilir.
https://www.dailymotion.com/video/x6xa6gp al sana bu bir kardesim
Yazıklar olsun nasıl pislik biyerde yasiyosun ya üzüldüm adına
@EssMeeR000 www.speakpipe.com/.../89aio15c8kpqyaiy
Share
www.speakpipe.com/.../ayjenhapq52vtq02
@EssMeeR000 sizin binturlu videonuz varya kucuk bebege bile edenler bunu. Her ulkede var ama sizde cogunluk bu sesi dinle anlarsin. Sizin ulke arabistan. Bu bariz. Biz sizin kadar olamayiz. Bir insani giyimine gore taciz etmeyiz. Bu size ait.
@Meleyyyy_19 Peki güzel kardeşim bu sen ve senin gibilerin düşüncesi peki neden bizim dilimizi kullaniyorsun sevmdedigin bı ülkenin dilini konuşmak zoruna gitmiyomu
@EssMeeR000 www.speakpipe.com/.../nge479yl4wdlj79r nasil algiliyorsunuz hayretttt
Ayrıca Peygamber efendimiz s. a. v bütün dünyanin peygamberdir sadece Arapların değil Elhamdülillah müslümanız bunun içinde kimseye hesap verecek kadar omurgasız deiliz
@EssMeeR000 muslumanligi yanlis anlamayin. Musluman nefsine uyar. Biri kendini dagdan atti diye oda atmaz.
Dine mensupsaniz ona uyun.
Ben size hz. Yusufu misal getirir susarim. İyi gunler.
Ozaman sadce burayı örnek göstermezsen bende seni anlarim haklısın dünyada günah keçisi Türkiye sadcee biz yobasiz :) 👏
@EssMeeR000 her ulkede yobaz var ama sizde cogunluk var dedim. Yorumlara bak insan gibi insan Turk oglu var ama bunu basaramayan turkte var.
Bir esmer ata sözü derki; kadınlarla mükanasaya nezaman girsem hep haksız çıktım saygilar
Zehir zıkkım ettiler ülkeyi. Bir ayağı çukurda çükü dışarıda. Ayıp.
Kafa gidik kafa. Hiç bi faydasını görmediğin bu tipleri direkt oldureceksin
Amcaya hak veriyorum.. gotunu başını açan kıza her erkek bakar. bunun yaşla alakası yok. sonuna kadar katılıyorum amcaya
Kafanı s! k! m
Zannetmiyorum antalyada yaşıyorum ve yazın herkes açık giyiniyor burada. Ama kimse buna laf etmiyor çünkü hava sıcak.
senin gibi sapıklar baksın diyemi öyle giyindiler moruq
istedikleri gibi giyinmeye hakları var
Bütün potansiyel tecavüzcüler de yorumlarda kendini belli etmiş midem bulandı allah belanızı versin
Kudur
Hadi güzel buldun baktın. Sözlü tacizi anlamadım. O kadınların yerinde olsam topuklu ayakkabıyla kafanı delmiştim.
Bi bitmediniz dünya denen yeri kirletmekten vazgeçin artık beee🙄
Kaba kuvvete karşıyım ama dede amca bakmadan güzel bir sopa yedireceksin.. yoksa anlamayacak
Allah akıl fikir versin diyorum. Bu nasıl zihniyettir
Dayıya bak tipe bak yaptığı işe bak yolda görsem emekli bir amca derim içinde şeytan varmış meğer
Kadın öyle giyinerek suçlu, adamda taciz er hakkını kendinde gördüğü için suçlu
Kadınlar erkekleri tahrik edecek şekilde giyinmemeleri gerekiyor
Gerekirse sorgusuz hapise atılmalı giyim tarzları erkeklere tahrik edecek şekilde ise
Ulan bu dediğimde ne var kızlara bal erkeklere tahrik etmek için giyiniyorsunuz Beğenmiyorsunuz birde tahrik etmeyin pisle
Kadın kadının düşmanı iken bu kadına cinayetler bitmez Yani ne diyeyim ki yorumlara bakıyorum rezillik cidden kadın açık giyinmesin şöyle böyle Yazıklar Olsunn!!! bıktım artık bende
Böyle giyinmesine karışamayız. Böyle giyinmek özgür olmalı da. Ama böyle giyinmek özgürlükse bakmak niye özgürlük değil? Neden herkes tek taraflı özgürlük anlayışını benimsiyor?
Çünkü kendisi aciz bi yaratık.. iradesi yok, göz kapağı yok, kalbi ile beyninden hiç söz etmiyorum bile..
Yani düşünüyorum da bu insanların bir inancı var mı olmasa bile etik ahlakı bilirler, insan olmayı biler diye ümit ediyorum bu onların karaktersizliğinden başka bir şey değil Allah hepsini ıslah etsin...
Genelde dindar kesim yapıyor bunu. İnanç ile ilgisi nedir?
Ben dinar demiyorum ki hem inancı olan ya da dindar herkes böyle de demiyorum genellememek lazım bu bir ön yargıdır herkesin inanç şekli kendine eğer bir inancınız varsa ki kuranda da geçer başka bir kadına sapkınca bakmamak gerekir erkeğin göz kapakları için tesettürü vardır. Yani bunu herkes bilir, dini inancı olmayan biride insan olmayı etik ahlakı biliyorsa bu terbiyesizliği yapmaması gerektiğini bilir. Bunu demek istiyorum bunları bilip bunu yapıyorlarsa onların karaktersizliği iflah olmaz oluşları demek istiyorum çünkü işlerine gelmiyor. Allah korkusu o yoksa insan olmayı bilmek anlıyor musunuz?
Toparlamak gerkirse inançlı ya da inançsız bunun vahşice, sapkınca, insan haklarını ihlal eden bir suç ve günah olduğunu kabul etmeyip, nefislerine sahip çıkamayan ya da arzularının kölesi olmuş dini saptırmış aynı adnan oktar ya da fetöcüler gibi insan müsfettelerine de dindar demek bilemiyorum siz karar verin.
Sapkın, dini saptırmış ve yoldan çıkmış kendi kafasındakileri yazıp okuyan kişilere ben dindar diyemiyorum onlar başka bir şey.
Uzun yazdım ama benim amacım inançlı ya da inançsız olanları ayırmak değil, yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın. Bu insanın vicdanı ve insanın her ne şartda olursa olsun doğruyu aklını kullanmasını gerektiğini düşünüyorum. Ama işte herkes bir değil. Zamanınızı aldığım için özür dilerim, sağlıcakla kalın.
arkada ki mutluluk nerede yazısı her şeyi özetlemiş gibi xd
Gözlerini oyacaksın bu adamın bir daha kimseye bakamasın diye..
bu dayının bu zekayla bu yaşa kadar yaşaması hayret verici değil mi sizcede?
Bu ülke çöp zihniyetlerden kurtulmuyor ki böyle olaylar bitsin.
Kadınlar edepli giyerse biter merak etme 🙂👍
@JAPANMOTORS bir çöp zihniyet daha
Saygısızlık deyip susmak istiyorum yoksa yorumum ihlal yer
oooooo hatun çekmiş miniyi bakmicaksın i miş . yatacak yeriniz yok sizin çıplak gezenler
küfür etmekten yoruldum şu dünya o adamın g/t girsin igrenç ya
Güzele bakmak sevaptır ama bir ayaği çukurdaysa o abazadır
Güzele bakmak değil güzel bakmak sevaptır
Olayı tam görmek lazım ama yaşlılara güvenmeyin kızlar uyarayım bende sadece
Herkes haddini sınırını bildiği sürece böyle sorunlar olmaz
Adam haklı konu tartışmaya kapalı o kız o kadar açık giyinirse bende bakarım
Yiyin bir birinizi
@Perkzkxkz Bu kızın dediğine elbet katılmıyorum ama İslam ile ne alakası var? Hayret yani konuyu evirip çevirip İslama getiriyorsunuz, pes!
@the_vampire_diaries Güzel kardeşim ne demek ne alakası var Kadın kapalı ve Müslümanım diyor ve Kadın olup Kadın Kadını baltalaması İslama suç atmayayım da kime atayım Allah Aşkına bu kadar kör olmayı nasıl başarıyorsunuz hayret
@Perkzkxkz Düzgün cümle kurmamışsın, anlamadım o yüzden ne demek istediğini. İslama laf atıp "Allah aşkına" demen de ayrı bir ironi.
@Perkzkxkz Onun dediğinin yanlış olması senin dediğinin yanlış olmadığı anlamına gelmiyor. Okuduğun ve -umarım- anladığın üzere başta da bu kadına katılmadığımı söyledim. Her haltı İslama atmaktan vazgeçin, kusursuz olan İslam. İnsanlar, Müslümanlar değil.
Keşke bana denk gelseydi şu adam da dümdüz etseydim suratını oracıkta
Vallaha ben durakta karşılaştım böyle bir olayla yaşlı amcaydı o da. Senin gibilerde ordaydı ama bi *ikim yapamadı. Çok kasma kendi koç
Murat herkes aynı değil. Ben kendi adıma konuşayım. Kimleri kimleri insanlar içinde rezil ettim. Ben insanları tahrik edip tek bir noktada birleştirmeyi iyi biliyorum. Hitabet gücüm var. Herkesi etkileyebiliyorum.
Hmm? Süper güç
Gizli profile almış kendini 🤣 olm korkma la adresine gelmicez
Tesettür ifadesi sadece kadınlara emirmiş gibi bir algı var. Erkeğin tesettürüde göz kapaklarıdır. Herkes istediği gibi giyinir diyorlar herkesin istediği gibi giyinebilmesi için bakan insanlar bakmayacaklar o zaman