AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
2 tane bacak gördü diye ne bu nefsine hakim olamazlık? Kaç yaşına gelmiş bir ayağı çukurda hâlâ milletin ırzına laf ediyor. Bunlara idam şart
Asıl size idam şart
Şu yaşlı nesil ölsünde kurtulalım pis zihniyetlerden
Koronadan da ölmüyorlar valla hamam böceği gibiler @Ceylannndee 😁
Çıplak gezin biri bakınca vay taciz edildim.
ne diyorsun sen ya
@catnya söylediğim şey gayet açık.
Sen de kapalı bir kadın değilsin? O zaman tecavüz edebilirler sana? Bunu mu anlayalım?
@catnya sana kemik atmadım başka yerde havla.
@aycaakayahan1 çıplak gezmek ile tesettürlü olmamal arasında fark vardır kalçası görünecek kısalıkta şekilde giyinilirse ben bile bir kadın olarak bakıyorum erkek de bakar kendinizi paralasınızda bu nettir bunun lamı cimi beyazı siyahı yoktur taciz etsin tecavüz etsin diye bir cümle çıktı mı ağzımızdan biz özgürüz çıplakta gezeriz vs vs vs bitmiyorsunuz.
Abla omuzlarını kapat
Boynun görünüyor mesela farkında mısın? Biri öpmek isteyebilir? Sen de azdırıcı etki veriyorsun o zaman. Kapanıyorsak Allah için olmalı. Erkeği de doğuran bizleriz. Bu pick me olma sevdasını bırakın Allah aşkına. Evet açık giyinenler var ama sexy görünmek istemiştir. Kas yaptı diye üzeri çıplak fotoğraf atan erkeklere de başka erkekler tecavüz etsin o zaman? Gey çok çünkü.
@aycaakayahan1 farkında mısın bayanların çoğu benimle hem fikir poponu gösterirsen sütyenle gezersen bakarlar olay net istediğinizi istediğiniz yere çekin kimse burda tecavüz taciz hak demiyor cahil cahil işinize geldiği gibi yorumlamayın her şeyi
Abla şimdi senden tahrik oldu biri
ee şimdi seni ta¢iz mi etsin
Görüşün de şu yazıyor ama ; Çıplak gezin biri bakınca vay (TACIZ) edildim. Şimdi gelmiş diyorsun ki tacizden söz etmiyorum ama bakmalarından söz ediyorum. Sen neyi savunduğunu bile bilmiyorsun daha. Dediğin laf gayette öyle giyinen kadınların tacize susmasini desteklemekle alakalı. Açıksın diye biri seni dar sokaklar da kıstırırsa, hakkındır oksa diyebilecek misin merak ediyorum.
@Bilgilikız58 ablacım ben taciz hak tecavüz hak demedim bu bir çıplak bakana herkes bakar kadın erkek bu kadar.
Bak ablacım
m-haberturk-com.cdn.ampproject.org/.../602472-turbanli-bir-bayan-olarak-tacize-ugradim
Ya allah aşkına yazdığın görüşü tekrar okur musun?
Haklı bence görüş sahibi
Belli ki alıcın kalmamış. Guzel kızları kıskanıyorsun.
@aycaakayahan1 10 sene önce annem kız kardeşimle yürüyorum adamın biri baktı gittim kafa tuttum adama adam ne dedi biliyor musun kardeşinin kalçası görünüyor giydirme o zaman kafamı önüme eğdim yürüdüm taciz tecavüz hak değil haklı görülemez ama bakana da neden baktın denmez
@isbaraxx ileri zekalı evliyim.
Abla evliysen burda ne işin var o zaman djdj
@Nickimsu koca ya da sevgili aramak için mi kullanıyorsunuz burayı ablası?
Sen kendini burda pp yaparsan (evli biri olarak) abazan erkekler de sana sulanır o zaman sende koyma kendini
@Nickimsu kişilere neyin fırsatını verirsen onu yaşarsın 👍
Aynen bende senin mantığına göre konuşuyorum işte sıfmsösjdj verme o fırsatı sen de madem:)
@Nickimsu bak küçük kız birilerinin seninle nasıl konuşacağına davranacağına sen yön verirsin hal ve hareketlerimle duruşunla ama bunun farkında olamayacak kadar harika bir nesilsiniz
Görüşünüzü alkışlıyorum 👏👏
Bu cahillere cevap vermeyin, değmez..
@hayaaletkadinnn
@Pullman poposunu memesini açmayı özgürlük sanan bir nesilden ne bekliyoruz
Hasta sapık. Bahane bunlar. Tesettürlüye de aynilar açığa da. Çünkü sorun kendilerinde.
Yani buram buram cahillik yobazlık kokan kişiler bunlar. Ne yaparsan yap o dar görüşleri asla değişmez. Bunlar hukuken cezalarını çekmeli. Kimse kimseyi taciz edemez.
İnsanlar ne kadar kötü olmus yazık yazık utanmadan cevapda verıyor kahrolsun bunun gibi adamlar yaşına başına bakmadan konuşuyor utanmaz bunlarda deney yapılsın aslında çok super olur
Hakli adam mk bir de kiz masumlari oynuyor 7 24 berkecanlarla seks yapiyordur yakisikli alfa biri baksa hosuna gider yasli bakinca imdat taciz ediyolar der 😂
Yazık kafana
Yakışıklı berkecanla 7 24 seks yapsa hoşuna gitse bu onu ilgilendirir ilgilenmediği birinin yılışık sözleri tacizdir olayı kendin özetledin aslında komik bir yanı yok
Aynen ben baksam taciz yakisikli biri baksa yaa cocuk benle ilgileniyo ben adim atayim 😄
Yaşıtım olan beğendim çocuk bakarsa hoşuma gider herkes böyle değil mi zaten ne saçmalıyorsun
Ben de yasitinizim ama kimse beni begenmiyor işte
Tipini yorumliyim mi
Tipsizim malesef o yuzden ben bakinca anca rahatsiz oluyorlar
Saçlarına bir şekil yaptır ya
Saclarim asi dir yola gelmiyorlar
Tipin yok hiçbir kız seni sevmez yakışıklı erkekleri severiz 🤣
Skktir git mk
Burnuna estetik şart sana hiçbir kız bakmadı mı yazık
Yoo bakti o burnuma hasta olan kiz vardi bi tane 😂
Anca bir tane olur zaten
Senin adın mert miydi
Bir tane degil var bissuru
Mert mı adın
Adımı ne yapıcan
Tipsiz ağlıyordun kızlar bakmıyor diye sana kim baksın mal
Kıskanç şiddet eğilimi olan birisin 🤮
Kiskanc degilim
tek başına bakmak taciz değildir reddedildiği halde ifadelerle rahatsız etmeyi sürdürmek tacizdir. Sınırları bilmek önemli. Reddedilinip reddedilinmediği zaten kolaylıkla anlaşılır şeylerdir. Bu ikisinin farkını varamayan sosyal hayatına baştan başlasın
@PırılDuru çok haklısın
Bu zaten sıkıntılı biri sürekli ağlıyor falan
@gizlikedan_ kaşınma sonra kaşıyınca aglican 😀😀
@gizlikedan_ @dghbfggd urumu açıkladım ikinizin arasına girmem
@Dghbfgg napıcaksın abazaa
Sen cok cirkinsin valla ya sana bakan abazadir bence ben abaza oldugum halde seni cirkin buluyorum sana bakan nasil bi yokluktaysa artik ya da nasil bi körse 😂
Bana yvşıyordun nolur beni sev diyordun 🤣🤣
Köpeğim olmuştub şimdi ağlama mert
Yok knk yavsamadim sen burdan bi cocuga askim dedin ben askim deme lan millete dedim sende sana da askim derim nolcak dedin ben reddettim ama seni 😀
Ya yürü git it gibi yavşıyorddun o kadar yakışıklı erkekler ile birlikte oldum ki sen bakma zaten tipsiz
Knk dediklerin beni etkilemiyor soyleyim moralimi bozmuyorsun tartismanin bi anlami yok 😂
🤣🤣🤣tamam ötede ağla lütfen
Aynen agliyorum Şu an 😀
Öteki tarafta yoklama kaçağı burada artistlik yapıyor
www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
Yaşıtlarının gözünde fer kalmadı. Her şeyi geçtim yaşından da utanmıyor deyyus
Bunlara inat g*tümü başımı açıp dolaşmak istiyorum gel bak babanemin dişliklerini sokarım bir yerine moruk
Tacizcinin Allah cehennem azabı versin tez hapis cezası versinler hiç af olmasin terbiyesiz adam yaşından utanmıyor birde bu zihniyet hala var yazık
Geçen de metrobüs çalışanı adamı tciz eden kşardan hiçbir farkı yokmuş
Ama adam haklı bir taraftan kadınlar orasını burasını açmamalı mahrem denen birşey var aslında soyunarak onlar tcizci oluyo
Ben çok açık saçık kadınlardan tahrik olmuyorum. Ayakları güzel ve bakımlıysa isterse kapalı olsun ister açık ondan tahrik olurum.
Böyle bakarsan böyle tepki verirler demelik hareket.
Bakması yasal olarak sorun değil gibi tıpkı kızın öyle giyinmesinin bir sorun olmaması gibi. Ama tepkisi suç.
yaşlı başlı amca midem kalktı. yaşından utanır bari insan densiz köpek
Ne dusunelim turkiyeye hos geldiniz burasi comarland
Vay vay.:)
Ergo döndü.:)
Kız her türlü giyinebilir
Nasıl olur da böyle birşey demeye hak buluyor 😑
Cahil insanla yaşanmıyor
Bi ayağı çukurda gözün toprağa bakıyor köpek torunun yaşında Bi genç kıza nasıl böyle davranırsın Allah'ı cezası Allah seni kahretsin inşallah 🤲
Boşuna gelişmekte olan ülkeler arasında değiliz. Gerçi biz gelişmeye niyeti olmayan ülke sayılırız o da ayrı bir trajedi
Komşusu güzel bir bahçe yaptı diyelim. Ona da “Böyle ekersen çalarız” mı diyecek acaba?
Çuvaldızı kendine batırmayı başaramayan ehli cühela...
Dayi bence haklı ama sapiklik olmamış herkes edebine üslubuna dikkat etsin. Burasi Amsterdam degil turkiye cumhuriyeti
Evet senin de dediğin gibi Türkiye CUMHURIYETI herkes istediği gibi giyinir
Soyunanlar savunmuş hemcinsini yorumlara bak 😀😀
Birde bunları destekleyen bizim gevşekkk hemcinsler yok mu 😀
Senin gibi dayının ben zihniyetini seveyim. Otobuste görsek yer veririz. Cibiliyetsiz arkadaşım.
Ben küfür etmiştim aslında da neyse. Boyle bi serefsiz benim arkadasim olamaz.
Diyecektim ki ne kadar naif sövmüş 😀 KS seviyorum seni ne güzel düzenlemiş
@İnci_tanesiii ahahahah aynen düzenledi malesef.
Yaratıcı bakmamız için göz vermiş her iki cins içinde aşırıya kaçmadan birbirlerini süzmeleribi sıkıntılı bulmuyorum ama sapıklar asılmalı
Allah belasını versin bunların ya
böyle amcaları gördükçe ne diyeceğimi bilemiyorum yazık...
Müslümanlar çoğunlu ülkede Kadın olmak zordur gerçekten
Bakmak suç değil ama bakıp da laf atmak, taciz etmek en iğrenç suçlardandır. Bunun izahı da olmaz.
Aynen öyle bakılmasını istemeyen öyle giyinmesin bitti yoksa her türlü abazalar bakacak ama sözlü veya dokunarak taciz yanlış olur
nefsi 2 bacakla yoldan çıkanlardan bunlarda bu kadar ucuz insanlar
Sevgi anlaşmak değildir
Nedensizce sevilir
Ahlak satanları sevmek için
Ömür bile verilir
Millet neler anlatmiş sen ne anlatmışsın 😅
Bakalım diye giyiniyorlar zaten
Ne?
Aa bunu tanıyorum edasu ıle eylul bılben ne dıyebılırım kı toplum işte boyle
Artık harbiden mide bulandırıcı olmaya başladı bı bitmediler ya yaa
Aptal olduğunu düşünüyoruz ne düşüncez. Ama ona hak veren insanların olması da yani ne bileyim 🙄.
Lan bu ihtiyar benim mahallemde otıruyor kızıda tanıyorum
Değişik bir başlık ve yorumlama. Xper puanımı nasıl yükseltebilirim bunu düşünüyorum.
Bakmanında bir uslübu var. Şimdi burda bakmıyorum diyen yalan söyler aga.
Bunu o adam yapmış demiş. Bize ne ben yapmadım yapmam da.
www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti
Kendine göre haklı ama ne olursa olsun bakmamasi gerekirdi
Bu kızların poposuna bakıp bakıp duyar kasanlar ayrı bir ikiyüzlü oluyor.
agzini burnunu kircan sunun
kadınlarda çok açık gezmemeli
Dünyada her kötülük daima cehaletten gelir.
Bitmiyolar bitmiyolar tükenin artık yahu
Bunlar anca sopadan anlar
Mal bi atık savunması.
Ülkede adalet de yok yasa da
Dogru demis
?
Kesinlikle katılıyorum kanka 😅
😃😃
Ne kızlar tanıdım niye bakmıyorsun demişti 😂😂
Rahatsiz olan giymez aga bu kadar basit
yalniz bu moruklar carsaf giyenede aynisini yapiyor biliyosun demi
Bence de kanki😅O kadar kim kimi koparırsa rjsjdjd
Emin ol carsaf giyenler bu kadar cok tacize ugramiyor
Suriyeliler var çıplak gibi ama çarşaflı türbanlı 😂
bén ugradim hicbir sekilde bunu diyemezsin sen bide kadinsin ya
He kadın kadın kadın hep haklı kadın üstün kadın dediyse doğudur haberi izledim kötü bir şey yok demiyor adam maksat olay çıkarmak
Offf ya sen nesin böyle gercek misin ulan 😅 dobra hatun budur harbi hatun 😅 ağzına sağlık kankiiiimmm😍sevdim seni djddjd
Çok güzel gidiyorsun bayıldım kanka mükemmel mithişsin😅 ağzına sağlık 😅 yapıştır 😍
Yalan mi olm yav yalan mi bi soyle
Valla doğru dürüst hatun bir başka oluyor 😅onlar işine geleni şey ediyor terbiyesizler ♥️
Adamsin
Ben haberi videoyu izledim propaganda olay çıkarmak kötü bir şey yok adam uyarı yapmış sadece
Kötü bir şey dememiş ki ben de çevremdeki çoğu kişiye derim ama tanıdıklara yabancılara karışmam beni ilgilendirmez djjdd
Madamsın kanka 😅seni gözüm tuttu anasını satiym 😅
😂😂😂😂
Eyv
EyvAllah djdjd
:ddd
At gözlüklü yeni bir bakış
Çok yanlış bir düşünce.
Kadınlar istedikleri gibi giyinebilirler
Agzini kirmadilar mi serefsizin? 😠
Şerefsizler. Çıplak bile gezse kime ne?
Abaza dayılardan bir tane daha 🙄
Dayı elin işte gözün oynaşta
Bari yaşından başından utansın
Açıkta giyinse taciz etmemesi gerekirdi
Aha ha sen böyle konuşursan bizde sana söveriz
Yine kadına suç atan bir GERİZEKALI daha
Linkini atsana bizde habere bakalım
https://dai.ly/x810hw5 Burdan bakabilirsiniz
Yazık ya sözlere bak kelimeler kifayetsiz yine.