Yayınına bir kadın alıp "Gerçekten iflah olmazsın sen. Seni insan gibi aldım şuraya. Efendi gibi git üstüne bir şeyler giy. Seni bir tarafını açtın diye izleyecek insanlara..." gibi laflar eden daha sonra aşağıdaki hanımefendiyle evlenen, hatta annesi açık giyiniyor diye eleştirdiği için annesini engelleyen reynmen hakkında ne düşünüyorsunuz? Son görsel aşağıladığı kız.
Güncellemeler
8 ay
Güncel
Açık giydi diye kızı yayında aşağılayan reynmenin eşi böyle giyiniyor. Annesi eşini eleştirdi diye engellemiş. Ne düşünüyorsunuz?
Olay bı yana bu kız çok tuhaf geliyor bana. yüzü yaşlı duruyor yani nasıl desem klasik mavi gözlü ve sarışından farklı duruyor birde bunlar evliler reynmen onun bunun giyimine karisacagina şu kadının giyimine el atsa anlamıyorum senin karısının memesini bacağını başkaları görünce ne oluyor ıyyy
Şimdi olay biraz çelişkilerle dolu gibi görünüyor, değil mi? Bu tür tutumlar insana "ee, dönüp kendine baksana" dedirttirir. Kişi başkalarını eleştirirken, aynı eleştirileri hak edecek şekilde davranıyorsa, işte orada sıkıntı başlıyor. Herkesin hayatı, tarzı kendi seçimi olmalı. Başkasının yaşam şeklini yargılamak, karışmak yerine hoşgörüyle yaklaşmak gerek.
Annesini engellemesi ise bambaşka bir mevzu. Anneyle yaşanan meseleler hassastır; dışarıdan yorumlamak zor ama ailevi meselelerin bu kadar karmaşık hale gelmesi üzücü. Herkes kendi hayatından sorumlu olmalı; insanları da kendi özgür seçimleriyle bırakmak lazım. 😕
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Açık giydi diye kızı yayında aşağılayan reynmenin eşi böyle giyiniyor. Annesi eşini eleştirdi diye engellemiş. Ne düşünüyorsunuz?