AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Gerçekten aklim almiyor artik bunu diyende kadin Allah'ım ben artik siddetten biktim ama kadının kadina şiddetinden ayri biktim
kadının kadına şiddeti kıskançlığı çekememezliği gibi gibi şeyler bitmiyor. neden bir kadın çıkıp bunu söyler neden?
Neden soyler anlasam
Onlar her zaman doğru söylüyorlar. Hiçbir zaman haksız cümleler söylemezler. Demek isterdim ama maalesef.
Haklı olsa da bunlarin derdi o degil. Biliyoruz bunlarin zihniyetini.
Bende tam bundan bahsediyordum
Haklı bir açıdan kadinlar oğulları olunca kızları ikinci plana atıyor oğluna paşa gibi davranıyor kızlarına değer vermiyor oğlum yat senin iş yapma kardeşim yapar sen agasin sen pasasin sonuç böyle saçma sapan insanlar tutuyor
Türüyor*
hala öyle yapanlar var mı çok garip.
Maalesef çevremde var keşke olmasa kadının biri kaynanasiyla yaşıyordu oğlan doğurdu ayrı ev istiyorum kız dogursam kaynanamı kabul ederdim ama erkek doğurdum diyor ya da ne bileyim tanıdığım birisi 5 kız doğrusu 6. Si erkek oldu nasıl ayrımcılık yaptılar sonra erkekten önceki kız erkek gibi davranmaya başladı belki daha fazla severler diye maalesef keşke olmasa 😔
İşte bu hastalıklı ruh hali. rahatsız oluyorum resmen.
Aynen öyle yoksa her bebek masum dünyaya geliyor onlara biçim veren anne babalar
Bu kadın cinayetlerine hak veren kadınlar da var
ah onlar ah ne sözler dilimin ucnda da neyse
Sadece bu değil, o annelerin de, babasının da, çevresinin, arkadaşlarının da etkisi var.. sosyal medyanin topluma zerk ettiği duyarsızlık, duygusuzluk, herşeye sahip olma isteği gibi şeylerin de etkisi var.. siddeti yucelten filmler diziler, macolugu begenen, şiddet uygulamaya meyilli adamlarin pesinde kosmayi bırakmayan kadınların da etkisi var...
Herkes eleştirmiş ama yanlış bir şey görmedim ben. Ülkemizde çocuklar anne odaklı yetişiyor genelde. Hele ki şu an cinsyet isleyen kitle minimum 90 95 arası olduğuna göre o dönemde babanın rolü çok daha azdı çocuk üzerinde. Burdan katilin suçu yok yetiştiren kadının tüm suç anlamı çıkmasın. Ama bir insanın kişiliği de okul öncesi dönemde oluşur ve okul öncesi dönemde çocuğun hayatındaki en büyük etken ANNE/Babadır
Yanlış düşünüyorsun anne baba yi çocuk 7 yaşına kadar görür 7 yaşından sonra çevre daha etkili olur toplum bilinci olarak eğitim seviyesinin yetersizliği diyememisler çünkü anne cahil okutulmamis kim okutmammis baba neden okutmamis çevre den dolayı yani sizin anliyacaniz bizim ülkenin cahilliginden oluyor bunlar herkes insanları yargılar iken empati yapsın herkesin kizi kardeşi annnesi var hayatımizda bir kadın muhakkak var sen kadına cinsel obje diye bakıp önünü kesersen erkeklerede damızlık hayvan gibi yetiştirirsen bu toplum iflah olmaz sorun ülkenin kafa yapısında.
Cok dogru gercek olan bir tespit.
Basörtülü oldugu icin simdi belirli guruplarin, hani su KADIN ahjlari diye yirtinip ama basörtülü olunca kadin sayamayan guruplarin saldirisina ugrayacaktir.
Kadinlar kizlar, gidiyorlar adam degil serseri, uyusturucu, alkol bagimlisi, issiz gücsüz sorumsuz serserilerle inip kalkiyor, adamlar ilk günlerde iyi davransa dahi alacagin i aldiktan sonra size köpek muamelesi yapmaya basliyor.
Siz seciminizin genelde sonuclarini aliyorsunuz.
Sonuna kadar haklı çocukları hem kadınlar hem erkekler yetiştiriyor. Biraz daha iyi yetiştirseler, doğruyu yanlışı öğretseler, çocuklarının yanında kavga, bağırma, gürültü, şiddet etmeseler çocuklarda büyüdüklerinde böyle bir şeyi annemde babamda görmedim bu çok yanlış ve aptalca davranış der.
Ne alaka ya?
Bu kadın halk adına konuşmasın ve maaşı olan halkın parasını da yemesin. Hak etmiyor.
Önce İstanbul sözleşmesi, şimdi böyle laflar.
Amaçları arap ülkeleri gibi kadını ikinci plana atmak, kadına söz hakkı da mi vermemek.
Bu açıklamayı yaptığına göre bu kadın da 'pudra şekeri' çekiyor.
dr oetker açıklama yapmış ağız yoluyla tüketin diye.
Gayet haklı. Bunu haksız bulan gitsin beyninin varlığını sorgulasın. Kadın haklı olarak bu katilleri yetiştiren daha doğrusu yetiştiremeyen annelerin de suçlu olduğunu söylemiş neyin tribindesiniz
Haklı neden derseniz eğer. Erkek çocuğu olan kadınlar ufakken her şeyi yapmalarına göz yumuyorlar.
Ağaç yaş iken eğilir. Bir insanı çocukken düzelttin düzelttin düzelmezse daha bir şey yapamazsın. Ömrü boyunca öyle gider.
Siyah lale miydi kara gul muydu neydi orda bir adam vardı bunlari yamami annem sagladi beni biyle yetistiren annemdi benim sucum yok diyir mahkemede hak vermiştim cogu kadinlar kendi cellatlarini yetistiriyor
Aslında haklı. Bir çocuğu anne babası yetiştiriyor. Toplumuzda bir de kadınlar birbirinin kuyusunu kazıyor zaten. Ülkede çoğu şey çevreyle ilgili. Ölenin öldürenin bir diğer sebebi de şu çevre faktörü.
Burada demek istenen Aile terbiyesi.
Bir aile evladına iyi terbiye vermezse iyi bir örnek olmazsa olacağı o.
Evde eşini döver, evladı izler.
Evlat büyür gördüğünü uygular. Basittir bunu anlamak zor değil.
şunun kadınlıkla alakalı hiç alakası var mı şu tipine bir bakarmısınız?
inan yok.
onları yetiştiren kadınlar
o saatte orada ne işi varmış
niye öyle giyinmiş
o da aranıyormuş
vb. laflar edip kendilerini belli ediyorlar zaten
Bu ülkede katillleri hukuk sistemi, hükümet ve adaletsizlik yetiştiriyor.
Yetiştirilme tarzı evet çok önemli bir faktördür. Fakat şöyle bir durumda vardır ki;
Kadın çocuğun eline bıçak verip "Al oğlum git bunu şu kadına sok" demez. Nergis hanım lütfen at gözlüklerinizi çıkartın. Başınızda ki örtü kafanızı çok sıkıyor ve beyninize kan gitmiyor anlaşılan..!
Hakli olsada güzel konuşmamış cahil gibi konuşmuş beyin bedavaa.
Milletvekili Nergis katilleri kadınlar kadınları öldürsünler diye yetiştirmiyor namusu şerefi için gereğini yapmaları için yetiştiriyor şiddette hiç kadının payı yok benim görüşüm bu.
Eşimle anlaşamayınca benim üzerimden eşime şiddet önerisinde bulunan hatta boşanmamı isteyen annemi düşününce katılıyor gibiyim... Yapmadım tabi dediklerini.
Çok doğru demiş amann benim oğlumu kimse incitmesin aman gözü bişeyde kalmasın aman erkektir asidir aman erkektir hakldır sonra herşeyi kendinde hak gören karaktersiz bu fiilleri işler
Adam haklı dağılın beyler. 😂😂 kullandığından 2 fırt da ben çektim ama ben atomu parçalayıp birleştirdim.
Demek ki madde ile alakası yok. Olay beyinde bitiyormuş 😂😂
Recep ivedigin ekinler bas vermeden kör buzagi topallamaz sözü geliyor aklima. Hayir ne mana derseniz her sey o kadar manasiz ki. Sonucu buna baglanacak bu isin
Hastayım bu akp li kadın vekillere ne konuşacaklarını bilmiyorlar biraz egitilmeleri lazim ama önce bunları seçenler egitilmeli
Ne düşüneyim ya bu ülke ölmüş gitmiş ağlayanı yok
Malesef ah malesef
abla akıl tutulması yaşıyor sanırım
Fazlasıyla. . .
Ee inşallah o zaman seninde başına böyle bir benzer şey gelir o zaman bu lafı sana hatırlatırız. Konuşmak için konuşanlara ayar oluyorum. Kendi canı yanan kadar herkes böyle atıp tutmakta zaten çok iyi.
Neresinden tutayım ne söyleyeyim
Al beş paralık
Az kaldı öldürülen kadınları suçlamalarına. Yakındır.
Sarayın kapıkullarının ne dediği beni ilgilendirmiyor
Yok olur mu öyle şey, her şey erkeğin suçudur, bir kadın asla hatalı veya hatada pay sahibi olamaz, kadın kutsal ve kusursuz varlıktır!
Bunun parti ile Alakası yok kadın bir nebze haklı.
Annedir çocuğu yetiştiren payı yüksek sen erkeksin yaparsın demicek
Çocuklar ailelerini örnek alır, onlar efendi insanlarsa çocukta öyle olur. Fakat bazen arkadaş çevreside buna etki edebilir. Çocukları kontrol etmek bazı zaman zor olabilir.
:D
https://www.youtube.com/embed/NIPM-RvD3Pshttps://voca.ro/1jhyYLiIglfK
böyle
Delirmeme ramak kaldı bu ülkede
Kadına şiddette kadını suçlayan bir kadın ; ne denir ki !
Padişahını memnun etmek için saçmalamış bununla ilgili binlerce argüman üretilebilir.
Bunu diyeninde bi kadın olması cidden çok yazık gerçekten olmayan beyinlerine yazık
Para satın alabiliyor çoğu insanları üzücü
üzücü yazık. tamamen acizlik.
Yetiştirme ile alakası yok
Kadın erkekle alakası yok beyinle alakalı tamamen
Aynen
Şimdi bişey dicem ama başı kapalı olan Ablalarım ve küçük kardeşlerim yanlış anlamasın ama 😂 bunlar kafalarını kapatırken Beyin hücrelerinide kapatıyorlar bence.
Kadınlar değil , genelde öyle pisikopatlar annesiz babasız büyüyor
Kadinlarin gücü yetse onlar en büyük şiddeti uygularlar. Zaten evde çocuklarına uyguluyorlar
katil olan anasının babasının sözünü mü dinler tamamen saçmalamış
Hakli yonu yuksek , nerden anladiginiza gore degisir
Bence haklı, erkektir yapar diye diye oğullarına gaz veren o kadar çok kadın var ki.
Çocukları güzel yetiştirmek lazım, bunda ilk görev anne nin sonra da toplumun, çocuğu başı boş bırakırsan ne olacağı belli olmaz. Dini eğitimi ve insanlarla olan iletişimi olursa iyi bir insan olur
Kişilik ve karakterli aileden bağımsız oluşan bir şeydir. Mâlum parti yine bildiğimiz gibi
Çıldıracağım sadece diyeceklerim bu kadar
Ne oldu kanka seni kim cildirtti boyle
ilk okuduğumda ben de aynı durumdaydım.
Nereye çekersen oraya gider yani bişey diyemedim.
Evet bir yerden de bakınca gerçekten öyle ama bu kadar hassas dönemden geçerken bu söylem hiç olmadı bence.
Tamam ben okeyim katilleri ana babalarıyla ev hapsine tutalım gözetim altına alalım. Duruma göre tekrar değerlendiririz.
Şaşırtıcı derecede doğru bişey söylemiş. Evet var. Onun gibi kadınlar kadın düşmanlarını yetiştiriyo
sanırım kendisi de kadın, sanırım diyorum çünkü pek benzetemedim resimdekini...
Erkeğin babalık görevi boş yere var o zaman sadece kadın yetiştiriyorsa.
Haklı diyen m a l lara sesleniyorum. Ulan hangi anne büyüyünce katil ol der oğluna? Ya da öyle yetiştirir. Sektirin gidin
Genele bakınca doğru demiş erkek dediğin şöyle böyle olmalı vurdum mu devirmeli kibar olmamalı diyen bir kadın kitlesi var kalabalık sayıları da
öz eleştiri kaldıracak durumda değiliz
kendimizde suç kabul edemeyiz kendimizi eleştiremeyiz olmaz suç dışarda
hiç öz eleştiri yapılır mı ayıp