Bu bir feminizm propagandası. Erkeği görmezden gelen ve sinsice erkeğe şiddete evet diyen manipülatif propaganda bu.
Dişi kedilere şiddete hayır demek ne kadar absürtse bu da o kadar absürt.

Bu bir feminizm propagandası. Erkeği görmezden gelen ve sinsice erkeğe şiddete evet diyen manipülatif propaganda bu.
Dişi kedilere şiddete hayır demek ne kadar absürtse bu da o kadar absürt.
Kahrolsun feministçiler
Adamsın alevi kardeşim 👍🏽
Cevap
1Cevap
@doludoludolu
eğer erkek bir karşılık verdiğinde doğrudan doğruya haksız çıkarılıyorsa ki öyle oluyor kadınlar elbette ki şiddet uygulayabilir ve uyguluyor da.
Örneğin ben bir sözlü tartışma sonrası evi terk etmek üzere asansör beklerken nikahlı olduğum kadın kapıyı açtı ve önce kafama 2 ayakkabı attı. isabet ettiremeyince demir çekeceği kapıp üstüme saldırdı.
kolumu araya koyarak kafamı korumaya çalıştım. kolumun yarasından 1 saat boyunca kan aktı. Çocuğumla parka gitmek için çıkıyordum. aşağıda oğlum fark etmişti yarayı. Parkta 1 saat boyunca kanı durmadı. yolda insanlar beni defalarca uyardı kolunuz kanıyor diye.
eğer kadınlar her ortamda koşulsuz şartsız haklı sayılmamış olsaydı o kadın bana bunu yapmaya cesaret edemezdi. Elinde istediği kadar çekecek olsun ben "kadına şiddeti engellemeye yeminli" polislerle karşılaşınca haksız çıkacağımı hatta uzaklaştırma alacağımı bildiğim için daha aktif şekilde savunamadım kendimi; ve ben erkek olduğum için haksız çıkarılacağımı bilmese benim kendimi korumaktan aciz kalacağımı bilmese saldırmaya cesaret edemezdi.
Yaşadığınız şey üzücü ama kendinizi doğru şekilde ifade ederseniz kesin yargılar olmayacağını düşünüyorum ben kadına değil tabiki genel olarak her şiddete karşıyız öyle de olmalıyız mesela o gerginken konu her ne ise sakinleştirip konuşmayı denesen belki bir şeyler fırlatmaz gibi düşün aynı şekilde sen sinirliyken de onun yapması lazım bu şekilde engellenir en oluru budur, benim naçizane fikrim.
@Doludoludolu
konu zaten benim öfkelenmem gereken şekilde en iğrenç hakarete uğramış olmam. Ben öfkemi bastırıp bir an önce oradan uzaklaşmaya çalışırken oldu bu...
mesele bu değil hanımefendi.
Sizin de baştan yazdığınız bu ön yargı ile şiddet mağduru her zaman kadındır ön kabulü ile benim haklarım kanun güçleri tarafından korunmuyor; sadece kadınların vatandaşlık hakları var gibi davranılıyor.
Ben sadece şiddete uğradım. Kadına şiddeti ve kadın cinayetlerini önleme gerekçesiyle kadın önünde her bakımdan savunmasız hale getirilerek kötü niyetli kadınlar tarafından kanun gücüyle mağdur edilen pek çok erkek tanıyorum
Sizlerden daha güçsüz olmamız öngörüldüğünden bu kanunlar aslında ama zaten ispatınız kanıtınız oldugu sürece kim haklı ise onun yanında olurlar diye düşünüyorum
mesela siz erkek tarafından böyle bir şiddete maruz kalan kadına da "o gerginken konu her ne ise sakinleştirip konuşmayı denesen" diye öğüt mü verirsiniz yoksa şiddete meyilli erkeği derhal polise şikayet edip cezasını alması için mi yönlendirmeye çalışırsınız? ayrıca olay bana bir şey fırlatması değil; hızını alamayıp metal çekecek ile üzerime saldırıp saatlerce kanaması durmayacak şekilde yaralaması...
@doludoludolu
Ben önemsediğim biri ise sakinleştiririm bunu bana biri yapma cesaretinde bulunursa önemsediğim biridir diye düşünüyorum şiddet gören bir kadın asla ilk iş polise gitmez çok defa şahit oldum
@Doludoludolu
ispat mı? nasıl ispat edebilirim önce kimin vurduğunu? kadın karakolda doğrudan doğruya haklı çıkıyor... Orada benim karakola gideceğimi düşünüp kafasını bir duvarın kenarına vursa; kadın beyanı esastır lkesi üzerinden bana uzaklaştırma verirler...
hiçbir kanıt delil belge ve şahit olmaksızın kadınların planlı iftiralarıyla hayatları mahvedilen ve bunun için de kanunun kullanıldığı onca olay biliyorum ki
@Doludoludolu
gider veya gitmez; siz hangi yönde telkinde bulnursunuz diye sordum. Kendisine çekecekle saldırıp yaralayan erkeği şikayet etmesi gerektiğini söyleyip bu yönde telkinde bulunmak yerine sakinleştirip kocasının yanına gidip yaşantısına devam etmesini, bir dahaki sefere kocası sinirliyken oturup konuşmasını mı önerirdiniz? az önce yukarıda bunu önerdiniz ya bana...
kanun gücüyle mağdur edilenlerden biri bana saldıran kadının göz doktoru kuzeni.. Adamın aile hayatı senelerdir pek iyi gitmiyor. Senelerdir buna rağmen karısına farklı iş kollarında işyerleri açtı, gözlükçü olması için eğitim aldırdı. En sonunda kadın son işinde para kazanmaya başladıktan sonra o sırada kocasının krediyle satın almış olduğu evin kiracısı daireyi boşaltır boşaltmaz karakola gidip kocasını şikayet ederek kirada oturdukları ama kısa süre sonra boşaltmayı pşanladıkları evden kovdurdu. Sonra da mahkemeden karar aldırıp adresini kocasının taksitlerini ödediği o yeni ve güzel daire olarak belirleyip oraya taşındı ve kocasını da sokakta bıraktı.
Onca yıl uzaklaştırma almayan kadın tam da yaşamak istediği o lüks evden kiracı çıkınca polise gidip uzaklaştırma kararı alarak oraya yerleşip kocasını sokağa attırdı. Tabi mahkeme o evin taksidini erkeğin ödemesini mecbur tutuyor. Adam hem o evin taksidini ödemek hem de başını sokacak bir ev bulmak zorunda...
bu sadece yakınımdaki olaylardan biri
@Doludoludolu
Başka örnekler de var. Hem de dar çevremden. Umarım bundan sonra "kadına şiddet" veya "kadın cinayeti" gibi kavramlar ifade edildiğinde "şiddetin kadını erkeği olmaz şiddet şiddettir" veya "kadın cinayeti diye bir şey yoktur insan insandır" diyerek bu ifadelerin cinsiyetçi bir bakış açısını ortaya koyduğunu söyleyebilirsiniz
İnstagramda Ekd org diye bir sayfa var. Haberiniz var mı bilmiyorum. Mağduriyetiniz varsa oraya iletebilirsiniz. Yardımcı olurlar. Aynı zamanda erkek haklarını savunan bir sayfa
Geçmiş olsun bu arada. Keşke dava açsaydınız ve ceza alsaydı o kadın. Size asla bu şekilde davranmaya hakkı yok. Sizi aşağılamaya, şiddet uygulamaya ve özsaygınızı, özgüveninizi düşürmeye hakkı yok.
Haklı olmasına rağmen devletçe mağdur edilen o kadar çok erkek var ki ve bunları o olay olduğunda da biliyordum ki bu yaralanma kaçınılmaz oldu. Aksi halde kendimi savunabilirdim.
Benim derdim şu ki yeni nesil erkekler yanılıp evlenmesin
Ne alakası var bir kadının gücü bir erkekten korunmaya bile zor yetiyor size nasıl bir şiddet uygulayabiliriz?
Gayet de uygulayan var. Bıçakla kovalayan var. Sopayla saldıran var. Var da var. Sen bunları görmediysen İnstagramdaki ekd org sayfasına bakmadığın içindir. Full kadının erkeğe uyguladığı şiddetle dolu. Ama bence biliyorsun. Görmezden geliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar